bad update

men lovisa jag tycker inte att det gör nått att uppdateringen är dålig nu under lovet, alla som bloggar uppdaterar dåligt nu för tiden! så varför ska då vi sitta och uppdatera som galningar?? dessutom som du säger är typ halva sverige borta nu under lovet och åker skidor eller nått :o plus att nu under lovet har man fullt upp eller så vill man bara ta det lugnt och vila upp sig, inte blogga liksom.. :p även fast vår uppdatering varit kass så har vi ändå haft exakt lika många läsare under lovet, lite komiskt faktiskt xd brukar alltid vare en eller två mer eller mindre :p men nu har det varit exakt lika många hela tiden! :p coolt juu!!
tja föresten :p eller nää hej då föresten.. orkar inte blogga nu faktiskt. ska smsa vidare :)
puss

usch på mig!

Hejsan på er!
Nu kan jag äntligen blogga!

Har vart jäklans upptagen hela helgen. Med att slöa :D Haha. Jag och Freja har slöat hela helgen. Men det behöver man. Jag som gått i skolan i en heeeeel vecka och hon som jobbat en heeeeeeeel vecka :D Det blev the sims och iPhone4 speladet. Haha. Vilket jävla liv, om det ens är ett liv det där? Men det har i af vart jäkligt skönt måste jag säga. Och jag är ännu en gång ledsen för min uppdatgering. Är ledsen Mona för att du gjort allt j obb även om inte inte uppdatering heller vart på topp! Båda kunde gjort bättre. Men det är ändå inte så många som läser nu under lovet. Halva sverige är ju uppe i Åre/sälen/idre eller nått annat och åker skidor. Själv sitter man hemma och är avis:(


Men eftersom jag bloggat så bra hela förra veckan och lagt in massa bilder så kanske det inte gör något att jag bloggat uselt  :D HAha. PEACE



m.å.n.d.a.g.

tjatja!
sitter och suger på en klubba, lagom soft sådär.. :) snackar även med christian på fejjan, han har saknat sitt internet då han varit på landet.. så nu spelar han för fullt bara så att ni alla vet :) geek och nolifer som han är och typ alla andra killar också ;) idag har jag varit själv hemma typ hela dagen, asskönt! imorse när jag vaknade kollade mamma och jag mitt bmi och jag är tydligen underviktig, så mamma sa åt mig att jag verkligen inte behöver forsätta klaga över min vikt :p fast iof så är jag ju inte färdigutvecklag än men aah.. sen duscha jag och gjorde mig klar. mötte upp syster. vi drog till centrum. hon klippte sig. sen drog vi hem till mig. åt lunch. kolla lite på datan. fikade hahah. tog en tur med älvira. sen drog hon hem till sig och jag till mig och nu sitter jag här :)
igår efter sara drog skrev jag ner lite saker jag vill ha när jag fyller år, så att mammi och pappi vet vad de ska köpa! :D sen kollade jag lite andra saker på datan. sen pratade jag typ bara i telefon resten av kvällen, kollade på solsidan och sen wallander och smsade lite :)
nää nu kom pappi hem, så då va man inte själv hemma längre :(
puss

tonight i'm fucking you

älskar livet. älskar mina vänner. älskar min familj. älskar allt just nu!

lonely

jahapp nu drog alla, så nu sitter jag själv här hemma med hund och katter.. lite skönt men tråkigt att sara åker :( alltid lika tråkigt när hon åker juu! ska tänka på henne nu när hon går i skolan och jag har sportlov ;) heheh. Har haft en awesome helg med världens bästa tvilling. garvar alltid lika mycket när vi är med varandra. konstig men najsig humor har vi tillsammans ;) har lyssnat på massa gamla sköna låtar och sjungt med så att hela familjen hört och igår låg vi i sängen och skrattade och pratade aslänge och fick tårar i ögonen, sen va klockan halv tre och ingen av oss kunde somna.. läskigt värre vare.. hahah, ingen fattar, men orkar inte förklara.
har ätit fööör mycket den här helgen, ändå så lämnar sara chipsen kvar här, vafan jag behöver inte äta mer!! men hon vägrade att ta med sig dem.. måste ut på en prommis med älvira, funderar på att springa med henne då så kanske man känner sig lite nyttigare och bättre efter det :p nää bloggar senare.
puss

Gomorron

Tjaa!
Sitter och käkar lunch. Pizza sen igår :D Har egentligen inget att säga men känner att jag är tvungen att uppdatera lite. Har vart så himla dålig på det, på de senaste dagarna. Jag och Freja vaknade fan as tidigt idag! 10 i 8 :O Plus att vi somnade runt 4 igår morse eller asså idag morse ;d Haha, 4 timmars sömn. OOOOHHH GAAAAAAAAAAAAAD. Nej men vad ska man hitta på idag då? Har ni några tips? Kanske bara slappa, eller afknldsfvnkldsfvnlfnv. Äääh, det här inlägget var kaaaame.
PEACE!

underbart

har haft en awesome kväll! :D dansat mycket, skrattat, kolla tv, lyssnat på musik, kolla film, ätit, smsat och en massa mer :D men nej nu ska vi göra annat! hörs senare idag :)
puss

Melodifestivalen snart!

... Men först lite bilder!
Freja och Lovisa hade tråkigt......

pigga tjejer

"vafan klockan är ju fem över sju vi borde få mat snart!!!!" sa jag. så svarade sara.. "aah.. men vi borde inte va trötta nu.." hahahah sköning på dej tvilling :)♥

Pizza bakning!

Hejsan på er!
Förlåt för min dåliga uppdatering :) Men har vart rätt upptagen.
Vaknade halv nio idag. Pappa och Freja hämtade mig 12 typ. Vi åkte hem till kråkis. Åkte och handlade med Maria också. Det blev mkt maaaaaaaaaaat :D SPelade på Marias iPhone.. hihiihi :D När vi kom hem så har jag och Freja suttit vid datorn och tagit massa roliga bilder på FB med "The LOL Cam" Hihihi ;D Nu har vi precis bakat pizza och nu är första pizza inne i i ugnen! Nu har jag käkat första Pizza biten... FAN VAD LÅNGTID DET HÄR INLÄGGE HAR TAGIT ATT SKRIVA... usch ;d
Haha, bloggar mer senare och slänger upp bilder. PEACE!

KOMMER SNAAATR!

Ska laga pizza, så hinner inte blogga. Är hos faaaaaaaar.
Skriver snaaaaaaaaaaaaart :D PEACE



lördag med sara

dagen började med att jag vaknade och gick upp och duschade medans sara låg kvar och sov! :D
efter det kollade jag på gårdagens let's dance xd hade ju inget att göra.. sen så vaknade sara och vi åt frukost. råkade skära mig i fingret när jag skulle skära bröd.. duktig tjej! det kom inget blod, men jag fick världens panik och tog plåster ändå :D hahah. vi sminkade oss och sånt där, sen när vi va klara vid tolv så drog vi till bussen :) åkte först till kungens och handlade godis! :D efter det tog vi bussen till skärholmen. gick runt lite och jag såg två par skor jag vill ha, så ska tigga pengar lite senare ;) sen drog vi och käkade glass! tjockisar. sen drog vi till ica och köpte chips! :D ännu mer tjockisar.. och jag köpte ett tuggummi i en sån där tuggummiautomat :o hahah. fick lite blickar när jag puttade bort småbarnen :)..
på väg hem när vi skulle åka med bussen så va det en liten kille som banka på rutan för han trodde bussen skulle åka iväg :p haha det va lite kul..

vi va hemma en stund sen gick vi en liten prommis med älvira. sen helt plötslig knackar en kärring på fönstret, älvira hade tydligen gått in en meter på hennes uppfart och det gillade kärringen verkligen inte! så fick lite blickar :p hehe gullig tant.
orkar inte berätta mer, för vi gör saker verkligen hela tiden och nej vi kommer inte bli feta även om vi käkar onyttigt för vi skrattar så mycket såå ;) haha driver. bilder kommer komma senare.
puss

Dålig uppdatering!

Hejsan på er!
Jag ber om ursäkt för min dåliga uppdatering! Men det är ju därför vi har MOOOONAAAa!! :D Hihi.
Det är det som är så bra när man bloggar två på en blogg liksom :D Så om den ena inte har tida att blogga så står den andra för bloggandet :)
I af, dagen har vart rätt lugn. Började nio. Svenskan var seg. Bilden var roligare. Satt med Hannah och Andy. Fast Hannah går ju inte i vår klass men hon hade precis vart sjuk så hon skulle inte åka skridskor med sin klass så hon fick vara med oss, snällt vaaa??? :) Hihi.
Det var helt ok lunch men kunde vart godare. Efter det vare snörugby.... Hade sätt fram emot det jätte mkt för att jag Leo Ludde och Jullan hade så kul när vi hade det! Men detta var inge kul :/ Så fort man fick bollen så hoppade alla på än, varken jag eller Ludde tyckte det var kul :/ Jullan var ju inte i skolan idag så hon hade inget att säga till om, in Leo heller ;)

Nu är jag i af hemma och jag har hjälpt mamma med maten. Har bestämt att jag ska köpa en ny skid jacka, den e skit snygg, kan lägga upp bild sen och så ska jag få en hjälm av mamma och snowblades+pjäxor (kanske) av mormor :D Hihi, niiiiiiiiiiiice ;) Nu ska jag käääääääkaaa! Här får ni en video från bilden och lite bilder från dagen! :)



jag gillar inte att städa

sitter här fundersam, nervös och jätteglaad :D haha vilken kombination.. :p borde egentligen städa mitt rum och ta hand om all tvätt mamma lagt in i mitt rum.. när fina gäster kommer på besök ska det ju vara fint och inte en svinstia.. men vafan det finns så mycket annat som är roligare än att städa -.- men nej, det måste göras! så ja nu vet ni vad jag ska göra fram till fem i åtta då jag sitter i bilen :D
puss

yeeeeeah

nu är det bestämt att sara kommer hit ikväll! :D gullungen kommer vid åtta, eller då ska jag möta henne vid tåget :) fyfan vad najs. bästa starten på sportlovet asså!! är fett glaad nu ju :D och bara för att jag är en gullig och snäll liten dotter ska jag hjälpa min kära mammi med maten också :) då blir hon glad.
ha en bra kväll allihopa, det kommer iaf jag att ha!
puss

säg vad ni vill

..ingenting kommer ändå att bli bättre, allt har förändrats och ingenting kommer att bli som förr och ärligt talat så orkar jag inte bry mig längre. vi hade det asnajs förut, men nu har vi vuxit ifrån varandra.. det är bara att inse att det inte är värt att försöka längre.

fredag - sportlov!!!

otroligt tråkig sista dag innan sporlovet! fast har ändå skrattat en hel del :o så jävla skönt med sportlov nu asså!! har aldrig längtat såhär mycket efter ett lov förut.. :o det enda dåliga med just det här sporlovet är att två av de personer jag vill träffa ska bort och är borta i en vecka.. tur att det finns mobiler då asså! :)
ikväll kanske sara kommer hit! :D vet inte riktigt när och om det är helt säkert, men förhoppningsvis så kommer den underbara lilla flickan ikväll! helt galet vad jag saknat dej!♥
juste åkte skridskor idag ju och nej jag kan inte åka skridskor! skridskor är bajstråkigt, iaf när man åker med en tråkig klass! :p
skriver senare. puss


ruuulig torsdag!

dagen idag har varit mucho roligare än vad dagen igår va. allt har varit awesome förutom lite irriterande omogna människor. men sådana människor orkar vi inte lägga ner tid på så aah bara stå ut några månader till sen slipper vi varandra! :) pratade med gösta (SYV) typ halv dagen idag föresten så det va rätt najs :p det va faktiskt asnajs att prata med han, han kan verkligen läsa människor och aah jag diggar den snubben asså ;) efter vi snackat klart satt jag och snackade skit med andreas :p najsigt värre. efter det hade jag spanska och sen slutade jag.

har precis fått hjälp av min snälle bror med svenskan, så nu ska jag bara skriva den på ett nytt papper och sedan är jag klar med den :) har inge mer åå säga. fett tråkigt juuuu.
puss

Videos!


HALLÅÅ

Haaaaaaaj!
Nu är jag hemma och har precis laddat upp bilder och sånt. Käkat lite mellis med min syrra när jag kom hem :D OBOOOYY i mitt hääärrrrtja :D Hihi.

Dagen ahr vart ganska lugnt. Tog min egna sovmorgon idag. Kände att jag inte behövde gå på slöjden så jag sov vidare till 8. Började sen med SO klockan kvart i tio, niiice! Orkar inte prata om dagen -.- Kan säga att jag har haft två feta SO lektioner idag. SOm vi har varje jävla Torsdag. Jag tror nu tänkte med fel kroppsdel när ni gjorde schemat till oss! VI kunde ju haft typ bara 2 SO lektioner i veckan. Sluta halv tre varje dag och hafr musik i typ 60 min ist för 40 min och idrott i 80 min två gånger i veckan ist för 50 min två gånger i veckan! HIhIHIHI!

Jaja, på vägen hem gick jag med Joel. Haha, han var på bra humör. Det hade precis haft snörugby! Så han var glad. Vi snackade om när min klass också hade det och om när han hade det. Sen sjöng vi, och spelade in filmer. Herregud, den pojken är ju föööör rolig! Nej nu ska jag sov, hahah eller njaa inte direkt vaaaaaa va va va va??
PEACE!
























SNART KOMMER EN VIDEO UPP!!!!!!!!!!

öujvhhjkl

hejsan!
Äntligen är jag klaaar! Det tog mig 50 min att ladda upp bilderna från Romme på Bloggen och Facebook samtidigt...... FAN VAD LÅNGT TID! Jag är super sugen på coooooooooola :D I af, dagen ahr var rätt bra. Ganska seg. Som vanligt alltså :) Stackar Leo, han går på kryckor. Tar typ 1 minut att gån ner för trappor, stackarn. Jag och Simon var snälla och väntade på han varje gång. HAH! Okej. Gick hem med Joel och Mathias. Nu är jag hemma och har egentligen inget speciellt att säga så nu ska jag nog bara slänga upp lite bilder från dagen som gått! Usch, orkar inge mer bild... :( PEACE!



världens tråkigaste dag

det har varit en rätt tråkig dag idag. alla va typ smått sura, tråkiga, irriterade och de flesta frös typ. nej allt har bara varit tråkigt :p sköönt att komma hem och guu vad jag längtar till sportlovet!
nu måste jag göra svenskan som egentligen skulle va klar idag.. så hejdåå.
puss

svar på kommentar

kuken i röven släpp dig en fis om tisdag - romme:
är du helt säker på att de tillverkade läsken?, för de brukar man göra på en fabrik och du skrev att ni satt på en restaurang :)
hmm...
japp jag är helt säker på att de gjorde läsken där och att de inte kom ifrån en fabrik! moget namn också.. :)

Bilder från Romme!!!!!!!!


fettsugning AB

jävlar vad saker det händer nu då.. :o men det gillas! hinner inte skriva mer nu, ska klä på mig tjockiskläder och sen ringa en gullig liten sjukling.. stackare :(
puss


JAG HTATAR FB

Hallå där!
Jag ber om ursäkt för jag inte uppdaterat något! Men som sagt som ni kanske har läst. så var vi i Romme igår. Det var så jääääääklans kul!Buss resan dit var riktigt mysig. Satt med Vendela, Tilda och Hannah. Farmför oss (som vi typ också satt med) var Elliot, Joel, Andy, Andreas och hans flickvän My. Även Daniel :) Det var skoj :)

Väl framme åkte vi som vinden. Eller  njaaa, inte i början. Då tog jag det lugnt med Vendis. För var jätte duktig för att åka andra gången :) Sen käkade vi och sen åkte vi som vinden med massa andra! Det var jätte kul! En sak som är mindre kul var Vendela nät hon ramlade. Stackarn alltså! USCH. Men det gick bra!!! Sen fortsatte vi åka. Vi åkte med, Hannah, Andy, Joel, Daniel, Elliot, Leo, Linus, Andreas.... hmm har jag glömt någon? NÄä tror inte det! Annars säg till :D

Min dag på Romme har i af vart skit nice! Buss resan hem var ju lite sorlig på ett sätt. Alla ba: NEEJ DET HÄR ÄR SLUTET. Sista året vi åker hit :(
Men vi hade skit kul ändå! Aja, måste kila till Jensen Joel :)  Berätta mer när jag kommer hem och även många bilder kommer upp! PEACE!

tisdag - romme

asså jag är helt jävla död känns det som.. jag har bara hunnit ätit middag och tvättat bort det lilla av sminket som va kvar sen jag kom hem.. herreguu så jag såg ut på hemresan asså! fyfan! men kuuul hade vi iaf :D skratta. skratta. skratta. christian, jonte och simon.. de är roliga grabbar det! ;)
har haft en awesome dag, förutom att det va kallt och att jag svimmade precis när vi fått vår mat.. hade tydligen ner all mat på golvet och sen va jag helt borta.. det enda jag kommer ihåg är att jag sa till Z flera gånger, jag kommer svimma, jag svimmar nu.. sen blev allt suddigt och sen vakna jag upp av att jag halvlåg på ett bord och någon gav mig ett glas vatten. läskigt. jag och Z fick ju då sitta innanför själva restaurangen haha, där de tillverkade all läsk xd lite småballt sådär ;) coolingar som vi ee. sen kom det ett par grabbar som undrade vad fan det gjorde två tjejer där xd hahah bara jag och Z som fattar ;) älskar dej tjejen!
orkar inte skriva mer idag. ska läsa några bloggar och sånt smått och gott sen ska jag decka i soffan!
godnatt

tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hejsaaaaaan :D
Sitter hos Vendelaaaaa, och för ingetiiiing. Vi bAra gullar och tullar, hela tiden................ IMORGON ÄRE ROMMEEEEEE och det blir awsoooooome! Vendis sitte roch håller på med sin iPod och med hennes data. Men deeeenaaajs :D Sociala klubben.se :)

Orkar fatksitk inte skriva så jag stönger ner den hära skiiiiiiiten :D NÄsta inlägg kommer upp imorgon kväll. Kanske kan blogga innan vi drar imorgon på morgonen. Kul att man ska upp halv 6 på morgonen.
PEACE!

databeroende

fan fastnar vid datan hela tiden fast jag ska göra annat egentligen.. har packat i typ en timme snart för att jag gör för mycket annat.. och jag som skulle sova tidigt! lyckat mona!!!
men nej ska packa ner allt i en väska, äta upp min maräng, prata klart med några och juste fett gulligt en kille bah: bryt inga ben imorgon bara :) fett gulligt ändå.. som om han är rädd om mig ^^
men nej ska försöka vara klar med allt innan tio iaf! somna innan elva.. då får jag iaf sex timmars sömn :D bör räcka för att jag ska vara glaad imorgon :)
godnatt..

har fått upp blogghumöret lite..

fan vad folk ska lägga till en som vän på facebook då :o har typ en ny vänförfrågning varje gång jag kollar :o nästan alltså.. nej men minst en per dag! på tal om facebook, det är typ alltid dött där nu för tiden??
har precis duschat iaf! det va sköönt kan jag lova. vet inte hur varmt jag duschade asså, drog bara på mer och mer värme! :D häärligt. så nu är man sådär fräsch igen. bäästa känslan!
har inget mer att säga. onödigt inlägg jag vet men jaja.
puss

shellybelly

ååh såg precis att shelly är hemma från berlin nu igen! :D
sötnöten då. välkommen hem igen! även om du inte va borta så länge men.. ;)
shelly glöm inte tröjan på onsdag ;)

"tja tja bitches"

man märker att några andra bloggare tar saker härifrån :p men alltid kul att folk gillar hur man skriver och så :) jag kan iof också ta saker ifrån andras bloggar ibland.. heheh.
Dagen började med att jag fick stå och vänta på bussen i 30 minuter! :D
Hade svenska som första lektion, pratade bara om solsidan och sveriges värsta bilförare :p
Teknik i typ 20 minuter.. nödvändigt.
Matteprov.
Lunch.
Livskunskap.
So med göran!
SLUT.
när jag kom hem åt jag, sen tog jag en powerwalk med älvira! duktig flicka! :) nää men det kändes skönt och behövdes!

imorgon blire att gå upp vid typ fem.. eller iaf vakna då :p yeeeah fan vad najs! kanske ska man be mammi göra frukost åt en ^^
ikväll ska jag försöka leta reda på mitt lösen till gymnasievalet.. duscha, äta, prata, kolla på tv och sova :D

MASSA BILDEEEEER:D

Hejsan.
Dagen har vart ganska niiiiiiiice.
Men orkar inte skriiiiva.
Eller jo:Andy och Leo är brutalt groteska.
Varsegod här får ni massa bilder.
PEACE!


BRUTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLL!!! ↑
baxarN

jag gillar att sova

ååh vad jag är trött.. sån här har jag aldrig varit förut. jag har alltid sovit lite och vaknat tidigt. men nu typ älskar jag att sova! så ska byta om nu och sen krypa ner under mitt duntäcke och sooova. godnatt

GODNATT


OJ:D

Hejsan på er!
Jag ska inte säga nått. Min uppdatering har också vart usel :D Men kan ju berätta lite om min daaaaaaag :D

Jag vaknade ju runt 9.00 Gjorde väääääääärldens frullster till mig och min syster. Baguett, fetaost, paprika, kaviar och ägg, och te och massa sånt! Ibland kan jag också ha mina stunder :D Vid halv ett hämtade vi Vendis :) Vi snackade rätt mkt, gick promis med Mörzy och klättrade i bergen HAHA! :D Men skojj vare :) Kameran var självklart med. men får se om jag kan hitt några bilder som är OK att lägga upp... Men tror inte chansen är stor, så jag ber om
ursäkt :/

Nu är jag hos mamman min igen. Och dom har tapetserat om mitt rum! Det är skit snygg och frääääscht nu :) Så deeenajs. Men min säng står jätte konstigt, eller alla möbler rättare sagt :) Men det är snyggt! Nu har jag precis duschat, fönat håret, och plattat det :) Haha, mitt hår ser så jävla retard ut. Klippte  mig ju själv i Fredags morse........ Man lär sig av sina misstag :D Haha. Men så farlig är det inte. Klippte mig med en köks sax i köket, utan spegel coh det blev helt OK faktiskt :D Lite hackit, men det syns inte så mkt! :D OKEJ, det blev ett lååååååååååååånget inlägg. Jag ber om ursäkt :D PEACE!

"alltid lika sötaste och vackraste mona"


jag har egentligen ingenting att säga..

men lovisa tyckte att jag skulle blogga.. men jag menar alla andra uppdaterar ju sina bloggar sjuukt dåligt, skriver typ ett inlägg per dag eller ibland bara varannan.. då behöver väl inte jag sitta och skriva typ åtta inlägg per dag ;) jag gjorde det förut för då hade jag mycket att säga och sen tyckte jag det va ruuligt, men just nu vill jag helst hålla allt för mig själv eller bara prata med dem jag vill.. inte nämna allting här iaf! :)

men kan väl berätta lite om veckan som kommer..
imorgon måndag, helt vanlig tråkig men chill dag, förutom ett matteprov!
tisdag, då äre friluftsdag och då blire romme för min del!
onsdag, torsdag, vanliga skoldagar då också antagligen.. ska träffa en kompis någon av dagarna också.
fredag, skridskor med klassen och även 9B tror jag det va..
helgen, träffa kompisar!!!

förövrigt så har jag fixat glee säsong ett nu och sen har jag börjat lyssna på en av mina spotifylistor väääldigt mycket.. nästan för mycket. har låtarna i huvudet hela tiden :)
ikväll är det solsidan och sen wallander. najsig och mysig kväll.
har inget mer att säga.
puss

Goooooodmooooooorning

Tja på er!
Vaknade för typ 60 min sen och har kollat på det senaste Despo avsnittet! :D HIhi. Nu ska jag sätta på ugnen och sen stoppa in baguetter, MUUUUUUUUMS! Och kanske väcka min syster, vill inte äta själv :( Ikväll ska jag till mamma och duscha osv. Och idag kommer Vendis hit :) PEACE!




L

Jag heter: Lovisa
Jag vill dricka: L?
Jag har: Läppar
Jag är rädd för: Lejon
Jag är inte: Lullig
Jag sjunger: Ljust
Ett djur jag påminner om: Loppor
Kopiera detta och svara på frågorna med ett ord som börjar på första bokstaven i ditt namn.


SNYGG

Har inget mer att sägaa............ :(

Hell fucking Yea!

Hejsan på er!
Jag tycker jag och Mona är riktigt bra på det här med bilder idag! Haha, hoppas det kommer komma fler bilder från oss båda nu. Vad säger du Mona, bilder upp på bloggen minst 3 nya bilder upp på bloggen i veckan :) Vad sägs? Låter inte det awsomeeeeeeee!! Och förresten ska vi börja med en annan bild-sak p Måndag. Så ni får hålla utkik. Det kommer komma upp både nya och gamla bilder, braaa vaa??!!

Har precis käkat och har kollat på Despo! Har glömt hur bra det är alltså! ÅÅÅh, keeth är så himla snygg :D Hihi, Megan Fox's pojkvän/man? Hihihihi! Snart blire Melodifestivalen :D PEACE!


(bara för det har jag inget bild :D)

lördag och bilder från fredag

dagen började med att jag gick upp en halv timme försent och hela familjen va fett sega.. men ja det fanns en anledning, men ändå!
fem över tio gick jag in i duschen! :o de första gästerna skulle liksom komma elva.. men jag hann fan duscha, sminka mig, välja kläder och gör mig klar och allt på mindre än en timme! fast hann inte riktigt platta håret.. morfar och hans dam hade hunnit komma, så jag plattade bara lite av håret och hade resten lockigt :p
vi hade gäster från elva till fem.. så är ganska trött nu eftersom det var jag som fick stå för all servering och sånt. jag är inte van vid att vara servitris och husmor, hahah. nej men det har varit najs att få träffa en massa :)
och lite avis är man allt på sin bror för allt han fått.. men snart är det min tur :D på måndag är det exakt en månad kvar tills jag fyller år! ;) men jag fick även en lite present från min gudmor! hon har varit i nya zeeland precis och köpte med sig en sak därifrån till mig, det brukar hon nästan alltid göra när hon har varit utomlands någonstans :)

bjuder på bilder från när jag bakade och så i fredags..

Jag har rätt så tråkigt!

Hallå där kött och blåbääääääääääär!
Sitter i vardagsrummet och har fett med tråkigt! Blä, vad ska man göra?? Äre någon som har någon ideeeeee, näää juste för ni vågar ju fan inte kommentera.. HAHA, fegisaaar :D Aja, någon som har ett bra film tips? Inteeee?? Näheee, okeey. Då får jag väl sitta i  min ensamhet och ha tråååkigt. Ni kan väl ändå vara lite schyssta vaaa?? Men snälla rååå, bara lite! FILM TIPS NÅGON??? NÄÄÄ tänkte väl det. Men vaaa tysta dååååååå :( Bajs på er!

Hmm, vad har jag gjort helaaa denna långa tid, sen senast jag skrev?? jaaniii, vad har jag gjort? Vart med syrran, kollat på TV med pappa, spelat CityVille, lekt med Mörzy, som har kommit! Fryyysit har jag också gjort för den delan... Tjjaaa, inte sådär jätte mkt vaa?? Nääää, och nu har jag ont i huvudet och vill se på film. Men eftersom det inte är någon som pallar klicka på "Kommentera♥" kanppen och skriver något så får jag bli utan...

............Kanske ska ta och titta på alla Despo avsnitt jag missat. Har inte kollat sen min födelsedag som var i November! Jag har missat en del! Hmm, aa men så får det nästan bli, men ni kan ju ändå klicka på "Kommentera♥" och slänga in en kommentar, det skulle göra min dag! :) PEACe!


Bara för att ni inte får se min finn-familj :)

allt är inte alltid lätt

nu har alla gäster dragit, bara martinas mamma kvar :) jag är sjukt trött och fryser..
ska byta om till myskläder nu och sen fixa några bilder. skriver om dagen och lägger in bilder senare.
puss

NY KAMERA!

Hejsan på er!
Jag har god nyheter! Jag har skaffat mig en ny kamera. En lite kompakt kamera :) Inte den jag ville ha, dom hade inte den färgen jag ville ha så det blev en äldre modell: Canon Ixus 105. Men den funkar jätte bra den med! Den ända skillnaden var att 130 var med HD filmning och 105 inte :) Plus att den jag köpte (105) var halva priset, kostade bara 995 kronor, awsoooome ju! Skulle kostat ca 2000 kronooooor :)

Jag och pappa åkte och köpte den vid 11.00 typ och sen drog vi till Södertälje centrum och jag köpte en halsduk och ett par nya vantar. Hittade ingen mössa som jag igentligen behöver men men. Sen käkade jag och pappa kebab. Snart kommer min kära syster hit och ikväll tror jag att jag blir tvungen att se på melodifestivalen som tradition :)

Imorgon kommer Vendis hit ett tag. Niiicie. Då kommer det nog upp bilder från kameran, som dock står på laddning nu men slänger upp lite bilder jag han ta! PEACE!





Dålig uppdatering :(

Hejsan förlåt mig för dålig uppdatering.
Uppdaterar om 5 minuter, ska bara fixa en sak :D

trötter

ska gå och få min skönhetssömn nu i min ääälskade säng. skönare säng finns inte!!
och shelly du får ha det feeettt med najs i berlin nu asså! :D vi ses på onsdag igen och glöm inte tröjan då ;) aww min lilla shellybelly♥
jaja.. godnatt!

såhär va det faktiskt

jag gick in på en blogg och såg då låten som jag precis la upp. lite läskigt faktiskt att allt som hon sjunger stämde och att jag bara random hörde den.. så det va inte direkt så att jag satt och letade upp en låt som skulle passa till Dej.
haaaidååå.

starkare

varenda ord i den här låten stämmer verkligen!
det är som om jag skulle stå framför dej och säga exakt allt som hon sjunger..

lagom trött

jag känner egentligen inte för att blogga men jag gör det för er skull :)

har bakat, städat, ätit och kollat på tv ikväll. men jag har fortfarande inte städat klart..
min brorsa fyller 20 imorgon och några av gästerna kommer redan vid 11.00 imorgon! :o men har man släkt en bit bort så.. men sen alla kompisar och så skulle jag gissa kommer lite senare :) men så jaa imorgon blir det att gå upp tidigt..
är jävligt trött redan nu och jag har varit det hela veckan. jag har haft en jobbig vecka.. men allt kommer bli mycket bättre nu även om det var jobbigt då och några saker har varit awesome! :) så jag klagar inte på denna vecka, säger bara att jag haft mycket att göra och mycket att tänka på och fått reda på mycket som chockat mig.
skulle egentligen fixa några bilder och en video hit till bloggen.. men dem får ni se imorgon eller på söndag istället. jo juste jag vet ju inte hur mycket jag kommer kunna blogga imorgon.. men ja ni har ju lovisa ;)
puss

Huvudvääääääärk

Åååh,  jag har jätte ont i huvudet, det sprängs snart. Hatar huvudverk :( Är jätte trött också. Blääää, mår inge vidare. Väntar på att pappa ska komma. Han kommer nog om en timma så kanske bör börja packa snart dåra? Imorgon ska jag och pappa köpa en kamera sen kommer Vendela till kråkis och det blir ju nice :)

Juste klippte mitt egna hår i morse. Haha, det blev väl helt OK, det ser ut som jag har hårförlängning :D HAha, men jag ska berätta för er, att det har jag inte!! :D

ÅÅÅÅÅÅÅH är så jäkla taggad inför ROMME, kommer bli Awsome! :) Eftersom jag inte har mkt mer att säga och det är lite bildlöst i bloggen, så ni får lite bilder från Kungsberget förra året! PEACE!



f.r.e.d.a.g.

tråkig skoldag.
tråkiga människor.
tråkigt land.
skönt med fredag och helg iaf!

bara inte Ni gör så att de också blir emot mig och börjar ogilla mig.
ska äta nu. skriver senare om jag orkar.
puss

öugfghjklöpoiuygtbhnj

Hejsan på er!
Är hemma. Gick hem nästan på dirr mooode precis när vi hade börjat. Vi hade håltimma vid Svenskan. Så han inte ha någon lektion. Fick ont i huvudet så gick hem. Jag och mamma har bara tatt det lugnt. Hon mår också dåligt :( Har tittat på en film medan hon läste. Och låg jätte konstig så nu har jag ännu mera ont i huvudet. Somnade också... He-He.
Nej nu ska jag ringa pappa, PEACE!

chaaaaa

Hejsan på er!
Sitter och chattar lite med Flexis. Hmm, aa :) Ha ringet attt skriva egentligen ;) Såg tusen gånge starkare igår. Kanske jag skrivit? Den var helt OK iaf :) Fan vad onödigt inlägg. PEACE!

livet leker

asså herreguu kan inte beskriva hur glad jag är!
tycker fett synd om alla som måste stå ut med er..
väntar på ett telefonsamtal snart..
ska prata vidare med en gulli tjej på fejjan nu ;) älskar våra plans.. heheheh
puss

much stronger than you

fått reda på ännu mer om dej nu. blir bara mer och mer äcklad och det roliga är att alla tycker precis som jag! är glad över att det äntligen är över! ska inte lägga ner mer tid på idioter som bara sårar och förstör.
igår bestämde jag mig och jag märkte redan idag hur mycket gladare och bättre jag mår utan dig! jag har alla jag behöver vid min sida och där finns inte du med. fan vad jag älskar livet just nu!
med ditt beteénde är det du som kommer förlora i längden. kanske nått att börja tänka på... bara ett litet tips liksom ;)............

tooooorsdag

kom hem för typ en halvtimme sen och äntligen har jag läst klart alla bloggar, puffat på fb, skrivit av mig lite och pratat. jag har jättemycket att berätta men orkar verkligen inte. gillar inte att skriva skriva skriva... men ska berätta lite iaf :)
skolan idag va chill. spanska provet gick bra förutom hör.. efter skolan åkte vi in till stan för att träffa våra mentorer för första gången. nervöst. för er som inte vet vad det är förklarar jag för er sen, orkar inte nu. på tunnelbanan det satt jag, linnea och leina och snacka snacka snacka. tunnelbanan va proppfull. skojar inte! sen ser vi helt plötsligt att agneta står utanför och vinkar på oss. vi trängde oss fram till dörren och försökte öppna, men tunnelbanan åkte vidare. hahahahahhahahahha. så sjukt pinsamt för alla stod och stirra på oss och guuu vad jag garvade och herregud vad ont det gjorde i magen! för er som inte visste så har jag världens träningsvärk i magen och revbenen plus nått annat som gör att jag har ont i magen.. så det är jobbigt att skratta.
vi fick träffa mentorerna och jag är mer än nöjd med min! :)

vi tar tunnelbanan hem igen. står inne på konsum för att vänta på bussen eftersom det va sjuukt kallt ute! alla va kissnödiga. vi funderade på att kissa i en kruka, hahaha. roliga lärare :p fick skuss av ann-britt hem också :) sjukt snällt. slapp man gå med iskalla fötter hem... vi kom även fram till att hon bott två hus ifrån mig när hon va liten fram till hon va typ 22 år och hon känner mina grannar och vet vem vi köpte huset av. dem är även släkt med ingela (min mattelärare) lite coolt sådär ;) nej jag orkar inte skriva mer på detta inlägg nu.
puss

Typ 8 mackor :D

Hejsan!
Är sur på min lilla mamma. Hon orkar inte åka och köpa en kamera med mig :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((88 ÅÅÅÅÅÅÅÅåh, får daaamp typ........ Aja, jag käkade typ 8 mackor, AHHAHAHA! SHiiit, asså det var knäckemackor ;) Ville bara säga det. PEACE!

Hmmm

Hejsan !
Jag har funderat över en sak. Jag tycker vår blogg har vart ätt tråkigt på sistonde.... inte så bra uppdateringar, bildlösa inlägg och sånt dääära:) AJa, ni får stå ut med det ibland. Det var hart ganska mkt plugg för både mig och Mona på de senaste dagarna. Hoppas ni fattar! :D

Min dag har vart rätt niiiiiiceee. Gick till Joel imorse och jag måste säga en sak. Han är nog den segaste personen som jag känner.... Seriöst imorse alltså. Orkar inte ens berätta. Men skolan var ganska skööön. Fast nääää. Jag hatar Torsdagar kom jag på. Slöjden var så enormt seg. Hatar slöjd! So:n var helt ok. Vi kollade film båda lektionerna. På engelskan med. Språkvalet var också sjukt jävla seg. Men jag tränade på mina engelska glosor som vi har tills imorgon så jag behöver inte träna på dem ;) Ikväll kanske jag och mamma ska köpa kamera. Ett nytt försök typ. Annars kanske jag går på öppet hus på Östra.

Imorgon så äre FREDAG!! Jaaa, då ska vi åka skridskor på idrotten, ja men vad kul! Haha! Känner för att ha kamera då ;) HIHIHIHIHIHI!
Aja, nu vill jag bara käka mina mackooooooooooor, seriöst, mUMS avd gott! PEACE!

efterfest

jag orkar inte blogga just nu. så svarar på lite frågor istället.
säger godnatt nu också för kommer inte orka blogga mer ikväll heller..

minns ni tjejer ;) ??

Har du haft ett seriöst förhållande? ja

Har du någonsin varit full? yees

Saknar du någon just nu? japp

Hur många tabletter tar du dagligen? sju

Bästa minnet från sommaren? malta

Senaste landet du besökte bortsett från Sverige? Hmm.. malta

När var du där? I somras

Är du rasist? Nej men alla har väl sina åsikter om allt

Har du helt svenskt ursprung? aah

Föredrar du svenska eller utländska killar? Utländska ;)

Ser du fram emot någonting just nu? Japp, slutet av mars..

Sköter du skolan? Oftast

Har du mått jättedåligt psykiskt? ja

Har du skurit dig eller gjort dig själv illa på nått sätt? -

Har du haft sömnproblem? Haha ja

Vill du ha tillbaka någon av dina ex? Nejtack.

Vilken klass går du i nu? 9C

Vilken skola? källbrink

Vad får du ofta komplimanger för? mina ögon, hela jag som person, mitt hår

Har du lätt att få folk att skratta? Oftast jaa

Cider elller öl? cider

Vet du om någon är kär i dig? aah..

Är du kompis med ditt/dina syskon? jadå

Vad står det i ditt senaste sms? Hur mår du nu då?<333

Hur lång är du? 158cm

Hur mycket väger du? -

Har du svarat ärligt? mm


HEJSAAAAAAAAAAn

Hejsan på er!
Nu sitter jag och skriver lite med Mona. Behöver igentligen läsa Tusen gånger starkare men jag orkar inte mera plugg nu!

Mamma och jag hittade ingen kamera..........................Den kamerna jag ville ha fanns inte i den färgen jag ville ha :(Jag ville ha svaaaaaaaart) Så ni vet asså :) Tror jag ska kolla på någon film snart eller nått :) Hmm får se vad det bliiiir :D Är rätt trött. Jaha, nu startades min laptop??? Jävla skummis du är kära dator :D Lagom normal? :/ Haha, aja nu ska jag sluta snacka. Skriver senare :D PEACE!

maaat♥

har väntat på mat sen jag kom hem typ och det var lite efter tre.. nu äääntligen ska jag få äta! :D fan vad gott! har äntligen fått tillbaka min aptit och jag älskar mat igen :D har saknat det.. så japp ska gå och äta nu.
puss

you're out of my life

ingen kommer nog någonsin förstå hur mycket jag ogillar dej. det går inte att förklara och jag fattar det nästan inte ens själv! jag stör mig på att vilka jag än är med så ska du vara där varenda jävla gång! måste du få uppmärksamheten av exakt alla eller? och måste du få folk emot mig? fattar inte vad folk ser hos dej??

så äckligt att ens hålla på så som du gör. fattar inte hur du kunde göra nått sånt här. du fick mig att göra nästan altlt för dig. jag litade fan på dig! men allt du sagt har bara varit ren bullshit. jag trodde inte på dig i början men du lyckades få mig att tro på dig igen.. fan jag skulle aldrig gjort det. jag har bara blivit rent jävla lurad! men nu har jag bestämt mig på riktigt, jag vill inte ha nått mer med dej att göra.. inte alls nu på ett långt tag iaf! när jag fick höra sanningen av en person blev jag riktigt äcklad, nu efter mer än ett år förstår jag vem du egentligen är. allting börjar liksom klarna mer och mer för mig.

det finns så sjuukt mycket mer jag skulle vilja säga. men jag orkar inte. jag orkar inte lägga ner tid på två idioter som er. ville bara få det här sagt. allt känns så mycket bättre nu!

BLA BLA BLAAAAAAAA

Tjenare på er!
Är hemma nu och har käkat lite och spelat lite gitarr! Skolan var helt OK idag faktiskt! Kom dot och klassrådet var ju förjävligt som vanligt ;) Haha, alla bara skriker rakt ut ;) Svenskan var rätt chill och sen vare matte som var ännu mera chill och sen vare språk som var ännu mera chil än matten ;) Haha. Sen lunch, maten var gudomlig ;) Eller, njaaa den var god iaf! Sista lektionen avr kul! Vi hade typ ipod högtalare inne på Tekniken, så vi kopplade in min iPod och alla i klassen diggade till musiken. :D Eller ia jag och Anna ;) Philip var Dj ;)

När vi hade slutat var det Romme information! WOOOOHOOOO!!! Inte långt kvar nu :D Hihi, är as taggad! Iaf, det var jävligt många där och man fick ställa frågor. Jag diggade Elliot's fråga: "Kommer man att få pissa i skogen?" Haha, Vendela höll på att kissa på sig typ?! :O Haha. Nej nu måste jag klä på mig. Sen ska jag och mamma dra iväg och köpa en kamera :D PEACE!

onsdag

hade en jobbig natt inatt.. den va så hemsk att jag inte ens vill prata om den.
var tvungen att gå till skolan idag för hade prov plus några lektioner jag behövde va med på.. men jag hoppade över första lektionen. skoldagen har ändå varit helt okej. har fått höra typ minst fem gånger idag att jag va väldigt lik en annan tjej :p hon brukar typ ha likadana kläder på sig hela tiden som jag hade idag :p men nej måste göra spanska nu..
puss

Nicki Minaj - Fly ft. Rihanna / Plain White T's - Rhythm Of Love

Hejsan igen. Ett snabbt godnatt inlägg bara!
Jag diggar att statistiken är bra! :D Eller hur MONAaa!!!
GODNATT MINA KÄRA FANCY VÄNNER! PEACE!
Två grymma låtar :D

Plain White T's - Rhythm Of Love

Haaaallllllå!!
Sitter och lyssnar på Plain White T's - Rhythm Of Love. Seriöst, fan vilken skön lååååt! Check it out! Hihi. Har skrivit om alla SO frågor nu så jag kan dom. Läst har jag också gjort. NEJ vet ni vad? Jag orkar inte snacka plugg :D

Imorgon blire skola. Helt OK faktisk. Jag känner mig typ lite clastrofobi varning här hemma. Har inte rört mig ur fläcken från min plats här i köket! Har suttit här hela dagen. Och jag är seriös. Måste uuuuuuuuuuut!!!! Aja, efter plugget imorgon ska jag och mamma åka till HeronCity och köpa en kamera åt lilla mig :D YAY :D Hihi, ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH JAG LÄNGTAR JÄTTE JÄTTE JÄTTE MKT TILL ROMME NU :D Pratade nyss med min Julia och jag får låna hennes skidjacka (aa) Min är sönder ;) Aja, PEACE OUT PEEEEEEEEEEEEEEEPS !!! YOU FAAANCYY HUUUUUUH?? :D


SERIÖSTNU BYTTES DET TILL RIHANNA. HENNES KLÅTAR ÄR SÅ JÄVLA PEPPANDE!!

-.- -.- -.- Hej jag kan inte stav?? ^


radio hardcore

tänkte bjuda på lite bilder förut, men nej min kamera va helt död.. så tyvärr :D
äntligen fått lite ny musik till spotify :) det gillas, eftersom min spotify går 24 även om jag inte sitter vid datan :)
jag och elliot tävlade om en sak för typ tjugo minuter sen?? hahah såklart vann jag, han har inte ens kommit tillbaka än liksom.. ;) sorry elliot.. men du är seg! :D
skola imorgon, känns ju lite sådär halvt kul. nej inge kul alls faktiskt! men jag ska vara random och busig, då blir allt tydligen kul och ja då går skoldagen såå mycket fortare, hahah. får se om jag orkar eftersom jag fortfarande inte mår bra -.-
men ska svara på lite sms nu, som jag glömde att jag fått, haha duktig flicka!
puss


förlåt juliet

jag får så dåligt samvete när jag tänker på min familj som jag hade på malta.. jag lovade min mamma där att jag skulle höra av mig och skicka en bild på mig.. jag måste leta reda på bilderna på mig och sedan hennes adress, sen sätta mig ner och skriva lite! men nu har jag äntligen hittat henne på facebook iaf! :) hon är verkligen en cool mamma, hahah.
jag skulle inte banga på att åka dit typ en vecka och hälsa på dem och få shoppa lite och få sola på de olika stränderna varje dag och slippa tänka på skolan och allt plugg och alla problem här i kalla sverige.. miss summer -10, miss you, miss malta..♥

PIZZA

Hejsaaaaan :D Sitter och tar en paus från pluggandet :D Äter pizza och leker med webbcamen :D Haha, kul liv liksom. Det fanns inge bra på tv, så jag har tråkigt. Då kanske man ska sätta sig ner och plugga lite mera dåå?? Aaa, fast nee :D får bli om 30 min ;)

Joel var sneeeeel som en heeest och hjälpte mig med några frågor. Tack det var snällt. Så nu ska jag bara öva på dom, läsa igenom skitn 5000 miljarder gånger och sedan kanske man kan lite ? :) Eller vad tror ni?
Nej nu ska jag käka min piiizzzaaaa, PEACE!


Söt ?

jag är fan smart

jag tänkte att jag ändå mådde bättre nu och att då kunde jag träna. tror ni man mår bättre nu?? nej. varför så smart mona?? hoppas verkligen det går över till imorgon.. vill inte va sjuk imorgon! :( även om jag inte gillar min klass eller skolan, så vill jag inte missa vissa lektioner.. blää livet suger ibland. men nej måste plugga ännu mer nu.. två prov plus två läxor?? fyra olika skolböcker väntar på mig.. så heiidå.
puss

Andra Världskriget är seeeeeeeegt :(

Hejsan på er!
SItter i köket och pluggar SO. Bläää, det är fett segt. Det ända intressanta om Andra Världskriget är det där med ala Judar. Det är ju väldigt hemskt men mkt intressant! USCH BLÄ OCH FY på alla dom här årtalen man måste komma ihåg. Har svarat på 10 frågor av 33 styckna...... :( Måste typ plugga hela dagen för vi har prov imorgon. Seriöst, åååååååååh, vad tråkigt :( PEACE!

snö är kul ett tag.. men sen tröttnar man

ska ut på promenad nu med vovven i det fina snövädret.. :) asså vintern och snön är rolig och mysig i början och runt jul, men sen tröttnar man och vill ha vår och värme! men nej måste klä på mig nu och sen ringa en person.
puss

Det brinner :S

Hejsan på er!
Sitter och kollar på senaste GossipGirl avsnittet och gjorde lite nudelsoppa nyss. Hade lite extra kryddor i, men tog för mkt curry så det brinner i min mun :( Curryn hemma hos pappa var inte så stark... :O Aja. Snart ska jag sätta mig och plugga liteeeeeeee, talk to you guys later, PEACE!


(La väääääääääääärsta rapen nyss) :D

ointressant

tja lovisa trevligt att du också är en sån som vaknar tidigt! ;)

pratade med pappa igår om varför jag har så ont i magen och inte äter nått..
och guu vilken lättnad det var att veta att det bara är en form av vinterkräksjukan. visst det är jobbigt men det är skönt att veta vad det är förr nått.. plus att jag kräks ju inte, jag slutar bara äta..
men idag när jag vaknade hade jag iaf inte sådär jätteont i magen och jag lyckades äta två mackor till frukost! äntligen kanske jag får upp min aptit igen. skulle vara skönt. jobbigt att inte äta.. man blir så trött och irriterad och jag orkar inte göra nått och har två prov den här veckan.. så det skulle va bra om jag lyckades plugga idag!
men nej ska gå upp och plugga nu.. kul studiedag..
puss

Studiedaaaaaaaaaaaaaaag

Hej hallå!
Vaknade för typ 30 minuter sen och ahr inte hunnit göra så mkt alls. Ska snart göra lite frulle :) Idag ska jag plugga SO och lite matte. Man ba kul liv. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ, har laddat upp med massa pennor, sudd, och allt sånt. Och lagt alla telefoner bredvid mig så jag inte behöver gå upp och hämta dem :D HAHAHA. Jag vill åka ner till centrum och göra nått med någon men! Mitt busskort börjar gälla från 16.00.
Nej nu kurrar min min maaaaageeeeeeeeee :D PEACE!

CityVille

Hejsan på er!
Sitter och spelar CityVille nu. Skriver med Andy och beklagar mig över att jag inte kan se hans City :O Jaja....  Har egentligen inget att säga. Jo, jag fryser som en stucken griiiiiiiis :( Juste, på Onsdag så ska jag bege mig till HeronCity och köpa en ny kamera och lite annat krims krams :) Ååååååh, jag vill ha nya kläder :( PEACE!

jag orkar inte tävla mot er.. men ändå så gör jag det

är jättetrött! så ska bara värma min lilla värmekudde, sen ska jag krypa ner i sängen och kanske kolla på en film om jag inte somnar på en gång.. men nej jag vill kolla på film först.. dessutom känns det lite för tidigt om jag skulle somna direkt. men nej ska välja en film nu, sen ska jag lägga mig ner i min älskade säng och tänka! orkar egentligen inte tänka på allt det nu, men måste, för jag måste bestämma mig. jag vet vad mina vänner tycker, men jag vet fortfarande inte vad jag själv vill.. godnatt och sov gott!
jag ska drömma om dig♥

Studiedag

Hejsa på er!
Om jag tänker efter noga så vill jag inte har studiedag imorgon ;) För jag veeeet att jag måste plugga hela dagen -.- så förjääääävligt :( Plus att det är jätte kallt i mitt hus för värme pannan gick sönder i natt och när man vaknade på morgonen var de fucking 22 minus ;) Nu är det 18 minus. Men det var ganska fint väder idag! Hoppas på fint väder när vi åker till Romme!
Ååååh, jag längtar jätte mkt till Romme! Fatta full det kommer bliii :D Ska köra snowblades, första gången jag kör det så det ska bli kul ;) Sen buss resan, det ska bli kul också :D Fast kanske lite lång, men vafaaan, det står man ut med :D
Ojsan, glömde publicera inlägget, hehe skrevs typ för 1 timmar sen :O

tråk

Visste du...
att jag vill ha - pengar!
att min senaste kyss - va mysig♥
att jag inte gillar - folk som döjer saker för en när man frågar nått
att min första riktiga kyss - va för ett tag sen
att jag avskyr när folk snackar - om sig själva och deras perfekta liv
att kärlek är - underbart men också förjävligt
att jag gillar att - prata med andra människor
att jag alltid kommer att - bry mig om dej
att jag är förälskad i - ingen och inget
att sist jag grät var - idag, eller fick lite tårar i ögonen..
att min mobiltelefon är - mitt allt
att när jag vaknar på morgonen - är jag trött och ful
att innan jag går och lägger mig - smsar jag
att idag har jag - mått dåligt
att jag just nu tänker på - varför han inte kunde va som en annan ist..
att i kväll ska jag - kolla på tv 
att i morgon ska jag - sova och plugga
att jag hoppas - att allting kommer bli bättre.. föralltid inte bara vissa dagar.
att nu ska jag - svara på skype

jag har ju faktiskt inte berättat om min dag

började med att jag vaknade med världens värk i magen, precis som igår, men kände mig tvungen att gå.. fick skuss av en stressad mamma..
min mage lät när vi kollade på film på svenskan.. inge kul.. men vafan jag kan inte råför't!
mådde dåligt hela dagen, men stannade kvar iaf, ville inte missa tekniken och matten.. frös som fan hela dagen också.
sen när jag går i korridoren kommer en random kille fram till mig och bah: tjallare! jag säger bara palla! vafan.
sen när det va lunch så va min pasta slut och jag orkade inte vänta på att mat tanten skulle koka ny.. så hon serverade stekt potatis och köttbullar till mig istället :D det är inte alltid man får helt ny lagad och färsk mat serverad direkt till bordet i skolan.. ;)
livskunskapen efter lunch var bara jobbig och irriterande. min klass är så irriterande nu asså! vafan har hänt med alla nu igen?? den va ju bra för en vecka sen.. alltid Ni som förstör.
orkade inte va kvar längre och mammi hade smsat mig också och frågade hur jag mådde, sen ringde hon och sa att hon va på väg hem och så fick jag skuss hem av henne.
väl hemma bytte jag om på en gång och sen la jag mig i soffan med värmekudden på magen! :) skööönt. saknade den faktiskt i skolan, dels för värmen men även för att jag hade så sjukt ont..
väntar på att en person som äter just nu..
puss


glömmer aldrig våra minnen

för nästan ett år sen satt jag och älskade syster i en biosalong i stan och kollade på valentine's day.
så kan man ju också fira denna dag. ♥

valentine's day

idag är det ju då som sagt alla hjärtans dag eller valentine's day som det heter på engelska.. alla verkar bry sig så himla mycket om att det är den 14 februari idag. själv är jag inte sån som bryr mig särskillt mycket om det är alla hjärtans dag eller inte, det är typ som en helt vanlig dag juu??
okej det är kanske lite skillnad om man är tsm med nån, men jag menar, man ska väl va snäll mot sin tjej/kille hela tin iaf :o okej idag kanske man ger sin kille/tjej nånting. men annars så förstår jag inte varför folk gör denna dag till något så speciellt?? man kan väl lika gärna spendera sin tid med den man vill en annan dag och hitta på nått kul då??
en person sa tidigare till mig idag att just idag på alla hjärtans dag är alla modigare.. fast man tänker inte på det.
men jag har tänk på det nu och det är fan sant! just idag har man en anledning till att skriva till en speciell kille eller tjej som man kanske inte annars brukar skriva till, just för att det är alla hjärtans dag, man har någonting att försvara sig med om personern frågar varför man helt plötsligt skriver till en.

även om jag inte bryr mig särskillt mycket om att det är valentine's day idag, så hoppas jag till er som bryr er om denna dag att ni haft en bra dag hitills och får en mysig kväll! :)
själv ska jag bara sitta hemma i min ensamhet, eftersom jag är sjuk och inte mår bra..
men jag känner faktiskt inte för att vara med någon iaf, så för mig är det helt lugnt :) jag har ändå ingen speciell person att ägna denna dag med så jag pratar istället med dem personer jag vill prata med via data eller sms :) sen är man ledig imorgon också, så dee najs.
puss

VINTER OCH KALLT!


14 februari

jag tycker att alla bloggare uppdaterar sina bloggar alldeles för sällan.. tråkigt då juu :(
egentligen har jag jättemycket att skriva, men samtidigt inte?? ååh asså jag orkar inte. skriver senare istället.
puss

Hejsaaaaaaaaaaaaan!

Dagen var jätte skön idag!
Först Hemkunskap. Jag, Sara och Mickis gjorde typ grönsaks fyllda créps. Jag stog för pankaks/Créps stekningen! Jag är kuuuuuuuuuuuung på det :) Efter det var det Teknik/No, det var kul. Jag och Helsing gör värsta mästeverket! :D Sen vare matte, det var seeeeeeegt, som allti :( Sen äntligen LUNCH! :D Efter lunchen avre Svenska. Ganska chill, vi gjorde typ inget. Sen vare livskunskap typ. Det var kul, jag Leo, Simon och Jullan asså ;) Sen gympa-rumpa :D Det var kul. Vi höll på med ringar och sånna dära studs saker, kommer fan inte ihåg va dom hette :D Men dagen var kul iaf :D

Nu ska jag chilla, snacka med Michaela och sen kanske ta tag i pluggandet ;) KANSKE :D
Men imorgon är det iaf studiedag, och deeeet är naaajs. Fast vill ni veta vad jag ska göra dåååå??? PLUGGA -.- Pluas att vi kommer inte ha musik/elevensval på typ 4 veckor. Imorgon äre studiedag, nästa Tisdag är det Romme (längtar som faaaaaaaaaaaaan!!) Tisdagen efter det är det ju lov och efter lovet på Tisdagen så har vi nationellt prov... SEN kan vi ha musik :O
Nej nu ska jag sluta skriva och göra nått annat :D PEACE

(Det var fucking minus 22 grader ute idag imorse :O Jag dog nästan... Mitt snor i näsan frös typ lite till is när jag andades in den kalla luften.... :S HÄLJP :O) Nu ska jag kolla på någon film :)


Snart bär det av igen, fast detta år: ROMME och snowblades :S

bedtime

nu ska jag gå och lägga mig och sova! hoppas jag mår bättre imorgon.. orkar inte ligga hemma hela dagen imorgon :( men nej, nu ropar sängen! godnatt

Godnatt allesammans!

Hallå där!
Nu ska jag snart säga godnatt, sitter med en tandborste i munnen :D Måste måla naglarna med grejen är att jag inte har något nagelack kvaaaaaaaaaaar, paniiiik :O Måste nämligen ha svart, you know ;) Solisidan gjorde min kväll! Och nu ska jag strax hoppa ner i min syrras säng, sen sover jag där för natten ;)

Imorgon är det alla ♥ dag. Själv tycker jag att Valentine's day låter mkt finare! Så vi kör på det! :) Har ni någon Valentine tills imorgon? Ska ni fiiiira med den ist fall? :D Om jag inte hinner skriva imorgon bitti så säger jag, HAPPY VALENTINE'S DAY! PEACE!

alla hjärtans dag imorgon juu


Förlåt!

Hejsa på er!
Nu är jag hemma hos mamma igen. Jag ber så hemskt mkt om ursäkt fö rjag inte bloggat något!!!! Men har nästan inte haft datan på heeeeeeeeeeeeela dagen.

Vi vaknade först vid sju och tänkte gå upp och foto soluppgången men det var ingen fin så vi somnade igen och
vaknade klockan 9 sen igen :) Käkade lite frulle. Mums, sushii! Slog inte rekordet, blev bara 30 styckna. Hihihih :D Sen så klädde vi på oss, spelade in lite roliga filmer och sen gick vi ut. Vi hjälpte pappa att fylla ved förrådet i huset. Så vi åkte ner med pullkorna till vedbon och sen drog vi upp dem igen, fulla med ved. Upp och ner tre gånger :) Efter det så var vi bara inne och tog det lugnt. Käkade godis, spelade in lite mer roliga filmer och löste korsord. Sen kom farmor och jag hjälpte henne med en sak. På med täck byxor och mössa och vantar och upp på taket. Fick skotta på taket :D Det var rätt kul! Skulle tydligen få lite pengar.... Yeee, cash flooow. Sen avre mat och sen bar det hem mot mamma.

Nu sitter jag här i mitt rum. Är heeelt yr! Mamma har precis målat så blir helt yr i bäänge. Ska snart välja kläder och sen ta mig ut från detta rum och byta dator så jag kan tänkte igen ;) Kanske komemr upp bilder senare :D PEACE!

såhär kommer min söndagskväll se ut

först solsidan
sen wallander - kuriren
samtidigt som jag kollar på tv smsar jag
och målar naglarna!

låter bilderna berätta om min helg

fredagskvällen började med att vi först gick till stuvsta och beställde pizza! sen gick vi till ica och köpte lite gottigott. gick tillbaka och hämtade pizzorna, sen drog vi hem till mig och åt, lyssnade på musik, satt vid datan lite (den va kopplad till tvn i köket så alla kunde se ;) ) efter ett tag gjorde vi iordning efterrätten.. fruktsallad!

lysell fick skära vindruvorna
shelly melonen
vi hade bl.a nonstop :D
banan hade vi också
äpple med! :)
jag och shelly! :D
vi spelade pictionary samtidigt som vi åt efterrätt
såhär fint va mitt rum lördag morgon
varmt som satan va det också!
sen blev det dags för frukost lördag morgon
när alla hade dragit, satte sig jag och syster för att plugga lite historia
tog en paus för vi inte kunde koncentrera oss
men sen började vi plugga igen, båda två i mjukisdressarna!
juste jag fick blommor av linnea :) färgen va ju awesome ;)


sen på kvällen kom några hit. vi lagade tacos tillsammans
taaacos
och älvira har varit med oss hela helgen! :)♥

jag tycker att jag uppdaterar bra!

men det är bara för att vår statistik är bra just nu! :)

orkar inte med dej. men vet inte hur jag ska göra..
undra om man kan ta med sig en värmekudde till skolan?? :o
igår precis när jag gått och lagt mig skrämdes jag nästan till döden. min brorsa och martina kom hem utan att jag visste att de skulle sova här hemma.. det var helt tyst och jag skulle precis somna då älvira helt plötslig börjar skälla och precis innan jag gick och la mig hade vi sett en film där det blev inbrott.. fyfan vad rädd jag blev!
har duschat nu och ska ladda upp bilderna nu.
puss

lovisa vart har du tagit vägen?

har äntligen fått i mig lite mat nu.. men fortfarande inte mycket! och alldeles för lite för att jag ska kunna träna.. usch.
ska duscha nu, sen ikväll blir det solsidan och efter det wallander! :D
ska försöka fixa bilderna innan solsidan börjar också, om jag orkar vill säga.. det är jobbigt att sitta upp en längre stund nämligen.. men jag ska försöka för er skull! :)
juste en annan sak som jag fick reda på nu ikväll.. en väldigt bra killkompis till mig ska flytta till norrköping nu om bara två veckor.. jag måste hinna träffa han innan han bah försvinner.. guu tycker så synd om han eftersom han har tjejen här i stkhlm.. och alla sina vänner här.. plus att nian är ju förfan slut snart, jobbigt att börja ny klass nu juu..♥
men nej vi höörs.
puss

16.15

inte fan ska man må nå bättre efter att ha sovit, ätit ipren, druckit cola och haft en värmekudde på magen i lite mer än en timme.. nejnej. jag kan fortfarande inte äta :( men mammi och pappi är hemma nu iaf! :D
ååh hatar att må dåligt, jag som skulle plugga idag också.. det har ju gått jättebra.. kommer få sitta hela dagen imorgon och hela dagen på tisdag och plugga, plugga, plugga, för jag lär mig så segt -.- tack och lov för att vi är lediga på tisdag!
bilderna kommer senare. orkar verkligen inte just nu!

skruttgubbe

mår inte sådär jättemycket bättre, eftersom jag fortfarande inte fått i mig mer än lite cola.. vill träna idag, men får se om jag orkar, men känner att det behövs. kanske mår bättre om man får komma ut i friska luften lite (a) haha. jaja vi får se. ska gå upp och försöka äta nått nu iaf..
puss

ligger i soffan och kollar på..

..göta kanal 3 - kanalkungens hemlighet

the scientist

mår piss, är trött som fan och saknar mina föräldrar..
mår hur illa som helst, känns som om jag är hungrig, men jag kan inte äta för då spyr jag upp det..
har sovit hur dåligt som helst inatt, blivit väckt av sms och telefonsamtal flera gånger.. men jag va för trött för att stänga av ljudet, men tillslut blev jag tvungen att göra det och då hade jag jättesvårt att somna om igen och det värkte i hela kroppen och nej usch det va rena rama helvetet!
vill att mammi och pappi ska komma hem nu :( inte träffat dem sen i fredags morse. och nu när jag mår dåligt vill jag ha dem i min närhet! det är jobbigt att ta hand om ett helt hus, gäster och flera djur nästan helt själv! man blir trött.

har lagt upp alla bilder på datan. så några kommer så småning om när jag mår bättre. berättar om helgen då också.
puss

Ramona And Beezus

Hejsa på er!
Nu ska jag och Freja kolla på film! Kvällen ahr vart bre. Men tro det eller ej, men jag tror att jag har förätit mig på SUSHI.... NEJ, det händer bara inte mig! Det var inte lika gott idag..... OMG OMG OMG :O NOOOOOOOOOOO!! Aja, nu säger jag godnatt :) PEACE!



kort fakta om mig

Är du singel?
Jaaa för fan! Så alla som säger att jag haffar kan ju sluta med det och även sluta säga att jag håller på med så himla många killar ;)
Vad är ditt favoritnummer?
tvåååå
Favoritfärg?
Roooosa :D
Vad lyssnar du på?
I'm a DJ – Alex Gaudino
Är du nöjd med ditt liv just nu?
Jodå det funkar
Vad är ditt favoritämne i skolan?
Bilden är najs och även tekniken :D
Vart önskar du att du var nu?
utomlands
Kan du vifta på öronen?
Nää men shelly kan och hon ska lära mig (a)
Kan du skruva tungan?
Självklart ;)
Vad drack du senast?
apelsindryck
Vem pratade du senast telefon med?
brooor
Vem ringde dig senast?
mammi
Vem sms:ade dig senast?
Hemligt (a)
Har du några tatueringar?
Nää men ska skaffa :D
Har du rakt eller lockigt hår?
Lockar vare här
Är du glad?
alltid, palla va sur liksom :o
Vad har du för planer för ikväll?
tjejmiddag
Hatar du folk som ljuger?
ogillar* det starkt!
Föredrar du blonda killar eller brunhåriga?
Brunhåriga i think ;)
Har du gjort nått som du inte kommer kunna förlåta dig själv för?
mjoo
Har du nånsin kysst två personer på en och samma kväll?
Förut ja
Har du någonsin varit helt förkrossad?

Det har väl hänt
Hur är det mellan dig och dina föräldrar?
Olika varje dag..
Vad är din favoriträtt?
Pommes, fläskytterfilé och bea :D muuums!
Vad tycker du mest om i ditt utseende?
Mina ögon, min mage och mina bröst
Vad tycker du minst om i ditt utseende?
Mina ben, ansikte och ibland mitt hår
Förlåter du eller glömmer du?
Beror på vad det är
Har du mest tjejkompisar eller killkompisar?
Typ lika många 
Har du någonsin masserat någon?
jadå
Vad är du rädd för?
Mörker och äckelgubbar
Har någon försvunnit ur ditt liv?
Jaa..
Lyssnar du på låtar som får dig att tänka på gammal kärlek?
Ibland kanske




Eld och Lågor!

gif generator



BILDER!


VACKERT VÄDER!

Hej, nu äer jag hos pappa ;)
Har vart det ett tag men jag och Freja har vart upptagna med att vara ute och fotat lite och lagat lite mat :) Jag åkte hem ifrån 11.20, sen mötte jag Freja på tåget i Huddinge. Tåget var jätte segt, så det tog 1 timma att åka ist för att åka 25 minuter ;) Men det gjorde ju inte så mkt, vi hade ju varandra :) Sen väntade vi på bussen. Den kom, vi satte oss på bussen och väntade på att den skulle åka. Sen när vi var framme vid Rudkällavägen och började gå hem. SHIIIIIIIIIIIIIEEEAAT VILKET FINT VÄDER! Helt jävla sjukt! Så det tog 30 minuter att gå när det skulle kunnat ta 15 minuter ;) HAHA, men det är fööööööör vackert ute! Hemma lagade vi nudelsoppa och sen gick vi ut och fotade. Nu är vi inne och har tänt en brasa och laddar in bilderna :D Snart kommer våra föreldrar hem :D Ikväll blire sushi!!!!! YEAAAAAAAAAA!!! PEACE!

(det tog oss två timmar att ta sig hit, när det skulle tagit 1 timma och 6 minuter ;)

Snart kommer ett bild inlägg! VARNING!

gubben i lådan

vet inte vad jag ska skriva, men jag känner ändå för att blogga.
några kompisar kommer hit ikväll igen, vi ska laga middag tillsammans,
kolla på melodifestivalen och bara ha det allmänt mysigt, som vanligt.
fast alla kommer dra rätt tidigt..
men jag bjuder på bilder senare iaf :)
puss

löördag morgon

alla är vakna, nu blire frukost.

GODMORGON GODMORGON!

Tjenare på er!
Vaknade för 10 minuter sen :D Jag är glad att jag inte vaknar så himla sent. Vissa vaknar ju typ 13.00 *HOOOOOOOOOOOOOOOST* vendela *HOOOOOOOOOOOST* Iaf, idag ska jag till pappa :) Vet inte när eller hur med jag SKA dit :) Med Freja. Ta det lugnt, åka lite pulka, ta kort, chilla och äta god maaat. Hoppas vi kan göra sushi ikväll :D

Japp, ni kanske märker att jag är på bättre humöööör, men det är bara för att jag får åka till pappa idag :D Från detta dårhus, nej jag skoja bara. Det var helt okej igår kväll. Snackade med Linus och Alex på skype och spelade lite spel med familjen. Nej nu ska jag kila, kanske packa och vänta på sms från Freja, PEACE!



01.24

snart ska vi sova.. en sover redan, några sitter i sängen och snackar och jag håller på att ta bort sminket och sånt där.. (förutom nu när jag bloggar :p) har haft en riktigt bra kväll! men jag skriver mer imorgon. godnatt

John Mayer - Slow Dancing In A Burning Room


Känner stort hat....

Palla tro att man är bäst och regerar hela sverige, HA-HA

Mkaaay

Tjena!
Har precis tagit en power nap :D Haha, var så jävla trött. Åker in till pappa imorgon ist. Men man kan ju fan inte kolla buss tider på fucking SL, hatar SL, seriöst... FYFAN för dom :( Nu är jag dö trött och ska ta det ännu mera lugtn. Vete fasiken vad jag ska göra ikväll... Måste hitta någon rolig att chatta med känner jag :D Hela kvällen :D AAAAAAAAAAAAAAALL NIIIIIIIIIIIGHT ;) PEACE!


Haha, innan detta skädde blev jag utkastad och innan det satt vi i korridoren och frågade
varje lärare: "Hur hög snö tror du det är här precis vid kanten?" Då hade dom sagt olika ;)
Då testade vi... eller Leo... ;)

städning pågår

hahah Z dammsuger där uppe nu medan jag sitter här vid datan xd jag skulle egentligen gå och fixa så vi kan våttorka sen.. men fastnade här, hahah. men nej måste gå nu!
puss

varning för långt inlägg!

vilket jävla väder!!
sitter och lyssnar på musik, har satt igång musik på tre olika ställen i huset..
tänkte berätta om min dag nu, har mycket att skriva.. men jag inte ta exakt alla detaljer

börjar med att jag vaknar upp och gör mig klar som vanligt. men får sms om att bussarna och tågen inte går. hur fan ska jag komma till skolan då liksom?? 08.10 kom michaela till mig (den tid vi egentligen börjar) så började hon och jag pulsa oss fram i snön för att komma fram till skolan.. på vägen fick vi hjälpa en mamma med två barn att putta på hennes bil, hahah! väl framme var allting blött!! jag bredde ut alla mina kläder utanför datasalen asså.. började platta håret och stod i bara linne för att jag var så varm (jag som annars alltid brukar frysa)
Hade det riktigt kul på son. Efter det hade vi idrott, spelade innebandy. Sen lunch och då blev lovisa först utsläng. Sen jag! Fyfan vad kallt och blött det blev.. hämnd på något sätt ska ni få.. iaf andreas och alex!!! måste bara komma på hur.. Frös som fan efter det eftersom min tröja va blöt och mina tofflor och tights också.. Men fick låna elliots tröja! tack elliot!! Sen kollade vi bara på film på engelskan.
Efter skolan fick jag och lovisa skuss hem av martina, eftersom busstrafiken är kaos just nu.. Dock fick vi köra väldiga omvägar så japp jag slutade 14.20 och kom hem 15.05 :p
Jag har hunnit äta, byta om, plocka undan lite i köket och sen suttit vid datan! :D väntar på att Z ska komma, hon ska hjälpa mig att städa :) men jag ska nog börja redan nu, det kommer ju ta ett tag..
Det kommer inte bli mycket inlägg ifrån min sida nu i helgen, för jag ska ha kompisar här hela helgen och ja då sitter vi nog inte så jättemycket vid datan.. Men jag ska göra mitt bästa och senare troligtvis kommer en massa bilder och filmer upp! :) måste städa och ge djuren mat nu..
puss

KAAAAOS!

Hejsan på er!
Drog till skolan med min gåkompis, Joel :) Drog till han klockan 20 över ått, var vi han 10 minuter efter, när det brykar ta 3 min att gå till han. Väl framme så drar vi klockan halv nio. Sen tar det 25 minuter för oss att gå till skolan när det i vanliga fall tar 0-15 min att gå! :O KAOS! Detta vet ni nog redan, men alla bussar i hela Stockholm var inställda, pendeltågen var 25 minuter sena och det var typ 1 meter snööt på vägarna HAH! ;)
Skoldagen var rätt nice. Började med Svenska. Kollade film. Sen vare bild och sen vare lunch. På rasten blev jag utslängd... Seriöst, detta var nog den värsta gången! Fyra killa släpade ut mig i en stor snödriva. Det var lös snö så jag sjänk ju bara igenom allt. Min tröja hade åkt upp där brak så jag fick ISKALL SNÖ PÅ HEEELA RYGGEN, hemskt. Och mina kläder avr jätte blöta............
Idrotten var rätt kul. Man fick göra lite vad man ville. Jag Leo, Viktor och Johan körde badminton. Vi hade en boll så skulle man passa till den som var framför en, medan man sprang runt i en ring elelr fyrkant ;) Rätt kul faktist. Efter det vare ENG, jag Leo och Simon satt uppe i ett annat klassrum och lyssnade på texten :) Nu är jag hemma. Fick skjuss av Martina. Ni vet Monas brorsass flickvän! :)
Nu ska jag chilla. Knaks e drar till pappa ikväll... :) JApp, PEACE!


Kunde det inte vart så här fint imorse ? :O

missbildat barn

jag har ont i revbenen?? man bah whaat liksom?? helt random fick jag det nu också. asså det måste seriöst vara nått fel på mig.. ajj, jag kan fan inte andas! och nej jag skojjar inte, jag är fullt seriös!
förutom att jag försöker andas någelunda bra så håller jag på att välja kläder till imorgon och det går inge bra.. har inga kläder jag vill ha eller som passar just nu.. gaaaah håller på att bli galen!
ska gå upp till mamma nu och fråga vad jag kan göra och varför jag har ont i revbenen.. kommer inte kunna somna med den här smärtan asså!!.. hoppas ni sover bättre än mig inatt iaf! godnatt..

fakta!

enligt flera så är det tydligen jag som är puffarN ;) bara så att alla vet!
kollar på sveriges värsta bilförare och asså omg åt tvillingarna säger jag bara.. herregud!!!! sååå dumma och så fula och så intelligensbefriade.. hahah.
har faktiskt städat mitt rum lite :) ska snart få hjälp av bror att bära ut min resväska som stått i mitt rum sen i somras haha..
har inge mer att skriva och inga bilder heller för den delen, asså guuuuuwwd vad tråkigt. jag vet. men sån ee jag :)
puss

HERREGUD.... !!!!!!! HA-HA !!!!!11

Mamma kommer in i mitt rum:
Mamma: "Lovisa ska vi beställa skidutrustningen till romme nu då, så har vi det gjort?"
Jag: "Ja, det vore bra, men vi måste låna *****´s dator"
Mamma: "Okej men fråga ***** om vi kan låna den"
Jag: "Okej!"
Jag: "***** kan vi låna din dator?"
*****: "Varför!?"
Jag: "Vi ska beställa klart romme resan"
*****: "Nej!, det går inte nu? Vi ska kolla på en sak. Gör det om en timma!!!!!"
Jag: "Fast mamma sa att det var okej att göra det nu"
*****: "Nej det tror jag inte!?"
Jag: "Jo fast hon sa det?"
*****: "MEN KAN DU VÄNTA EN TIMMAR ELLER?!"
Jag går till mamma och säger,
Jag: "vi får inte göra det nu ***** ska kolla på någon sak"
Mamma: "Men det spelar väl ingen roll?"
Jag: "Nej jag vet, men ***** säger att vi måste vänta en timma!?"
Mamma: "Men vad har det med det här att göra?"
Jag: "Fråga *****"
Jag går in i mitt rum och hör ***** säga till mamma. men jag sa bara att ni kunde vänta en timma? Svårt att förstå?! Så kommer mamma in i mitt rum igen. Så får ***** precis som han vill som alltid. ***** är så jävla patetisk så det inte finns. HAHA, detta gör mig så jävla pist.. seriöst :O BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!

du gör livet så mycket enklare att leva

nu är jag myyycket gladare! :D allting till helgen har typ löst sig :) det ändå dåliga är att jag kommer få leva som i ett fängelse och kanske typ bli övervakad hädan efter.. ni fattar säkert inte men ja det är allt ni får veta. mer vill jag inte skriva ut. jag tänkte börja städa och fixa lite inför helgen redan idag eftersom imorgon ska jag dammsuga och våttorka hela övervåningen och plocka undan en massa saker, så det kommer ta ett bra tag bara det. men nej nu tänker jag inte berätta mer för er, för jag vet inte vilka som läser denna blogg, heheh. Och jag är en duktig flicka som lyder mammi och pappi :)
puss

BLA BLA BLAAAAaaaaaa

Hejsan!
Är as trött på en familje medlem här i huset.... Jo man blir ju sur om jag har rätt, för så är ju alla. Och alla i hela världen är helt konstiga i huvudet, förutom den. Men, hmmm vem kan det då vara som är konstig? :)
Jaja, det går väl snart över.............NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOT!!!

Skoja! ;) Hoppas den inte ser det här inlägget.... :D Fast det tror jag inte :D

Har precis ätit och middagen var helt okej, tills man öppnar munnen. Japp, då ska bara den personen ha rätt... Det är inte bara jag som tycker du är konstig ibland, det visste du inte! HA! Aja, nu ska jag inte vara sån.. tyckte jag var lite sådär nu ;) Som pappa säger :D

Nu ska jag chilla.. Ska inte plugga nått!! Jag behöver vila. Energin till Nationella proven har tagit kål på mig! :) Vad ska ni göra ikväll? Några roliga planer? Tror jag ska skypea ikväll med Freja :D Seeeeees PEACE


MICHAELA ÄR SÖT!

hejjaghartråkigt

sitter och väntar på mat, jag och elliot väntar tillsammans.. vi tävlar om vem som får mat först! :D
och det kommer komma upp mer bilder i bloggen snart också och även några filmer kanske.. ;) gilla!
sen lovisa, ska vi kanske försöka fixa en ny design?? du vet man tröttnar lätt ;) ...
ska prata vidare med folk nu samtidigt som jag väntar på att pappi ska komma hem!!!!
puss

tagen av shelly

Nämn något som gjorde dig glad igår: såg en bild och sen en kille som jag snacka med :)
Vad gjorde du kl 08 imorse: vänta på bussen..
Vad gjorde du för 15 min sedan: blogga
Det sista du sa högt: nää för det snöar ju
Det senaste någon sa till dig: det syns inte att vi har skottat...
Vad har du druckit idag: saft :D

Vad var det senaste du åt: äter ett äpple nu
Vad var det senaste du köpte: hmm.. minns inte :o 
Vad är det för färg på din ytterdörr: vit
Vad är det för väder hos dig nu: snöstorm typ :o
Godaste glassmaken: vaniljglass med krossad choklad eller jordgubb
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: nej
Sover du tungt: nää :(
Drömmer du mardrömmar: aah, drömde senast inatt att det va inbrott här hemma..
Trivs du med ditt jobb: om jag bara hade ett..
Favoritklädsel: mjukisdress eller tights och stoor mysig tröja :D
Favoritlåt just nu: i just had sex
Vad ser du om du tittar till höger: en vägg och kollar jag ännu mer till höger en dörr :o
Vad gör dig glad just nu: musik och personer som jag pratar med
Vad ska du göra härnäst: prata med mamma...
Höger eller vänsterhänt: höger 
Humör just nu: död
Favoritgodis: klubba 
Kläder just nu: mjukisar, tröja, tröja, tjocktröja, sockor :p
Sommarplaner: utomlands med sara :D?? gbg - liseberg
Morgon eller nattmänniska: natt
Vad är viktigast för dig: mycket
Är du kittlig: aah :$  
Snarkar du: jaa :D
Stjärntecken: vädur/firre
Längtar du mest efter just nu: helg!! :D och mån-tis nästa vecka

svårt att ta bilder när det snöar

orkade inte blogga igår p.g.a. lite saker som hände igår kväll, men som jag inte vill nämna här i bloggen faktiskt.. sen fuckade sig min data också.
skoldagen idag har varit chill, den har gått fort som fan! började med nationella, gick väl OK. efter det rast sen engelska, det va ruuligt :p shelly + anna + jag asså! :D sen lunch. blev lite depp under lunchen och även lite av idrotten p.g.a. några saker, bl.a. det som hände igår kväll.. men det blir nog bra tillslut! men min lilla shellybelly fick mig på bra humör och på spanskan satt vi bara och snacka och alla hade typ ont i huvudet och va trötta efter nationella så vi fick sluta tidigare! så jag hann med bussen :D fast den va proppfull..
efter skolan dega jag framför datan lite. sen klädde jag på mig massvis med kläder och tog en promenad med älvira. helt död kommer jag in genom dörren och mamma bah: - bara att gå ut nu igen och skotta nu då! :D så japp det va bara att gå ut och skotta! tror mamma blev lite glad över att jag hjälpte henne, med tanke på hur jag va igår.. menmen sånt nämner vi inte här fortfarande.
men ska ta och äta lite frukt nu och bara deeeeega hela kvällen för är totalt slut asså! kanske ska iväg och handla ikväll inför helgen.. men får se.
puss

Det gick bra kompis

Hejsan på er!
Sitter och spelar gitarr just nu. :) Nej, jag suger :( Aja :D Haha, skolan idag var också rätt chiiiillivippen :) Nationella gick faktiskt bra, trodde jag skulle få hjärn släpp, hände bara en gång under skrivandet. Men det gick OK antar jag :) Kollar lite iJustine's videos också. Tjejern är rooooooolig! HAHA! Resten av dagen såg vi typ bara på film. Eller på Engelskan så läste vi, sen hade vi lunch, sen så tittade vi på film på SO och tittade på film på Svenengelskan :D Haha, naaajsig dag :) Men alla lärare tycker typ synd om oss, för att vi måste göra nationella så vi får ta det lugnt på dem andra lektionerna :) Fast det är inte så jobbigt med nationella..... Det kunde vart värre... Men det säger vi inte! Så sssscccchhhhh, :)

Jag satt och spelade gitarr precis när jag kom hem. Sen efter en timma så kom Danne (mammas man hem) Då satt jag och sjööööönnngg, så hela huste kunde höra -.- PINIIIIIIT! :D Haha. Nej nu blire chill och sen kanske lite dill? Vem vet? :) PEACE!


Visste ni at jag har glasögen :O

Nationella idag !! :S :S:S:S:S

Hejsan på er!
Sitter och kläkar frulle idag för en gångskull... jag brukar bli bubblig i kistan av det i vanliga fall, men det ska nog funka nu :D Men jag måste få lite energi till Nationella, även fast jag har massa vindruvor, choklad och en cola :D Aja, måste snart sticka och möta Joel och Leo, ses ! PEACE!

Michaela !

Söt ? Klicka på någon utav bilderna för att komma till hennes blogg:)

Tullinge

Hejsan på er!
Jag ber om ursäkt för min dåliga uppadatering! Jag har vart på öppethus på Tullinge :) Det var en helt okey skola. Kan gå där om jag är tvungen :) Men Östra var helt klart mer mig. Mer idrotts inriktad skola. Den känns mer som Källbrink :) Nej nu ska jag bara chilla och föröka tagga lite till Nationella imorgon. PEACE!

tröööööött

för det första är jag dööötrött.. och för det andra så blir jag bara ännu mer trött på att alla hela tiden håller på och pratar om att träna och att inte äta onyttigt och gaaaaaah blir galen på allt sånt. lev livet och gör det du tycker är kul istället för att tänka på att man måste träna hela fucking tiden. vad har det tagit åt sverige egentligen?? alla, och jag menar verkligen alla skriver hela tiden om att aah nu har jag varit och tränat si och så länge och det kändes jätteskönt och äntligen har man tränat bort det onyttiga jag åt igår och blablabla, som om alla måste vara pinnsmala för att det är så man ska se ut? men så är det inte! visst, det är skönt att träna, men det känns mer som att alla skryter och att man tränat nu och att man gör träning till värsta överdrivna grejen och att folk tränar bara för att andra tycker att man ska.. Nej asså det är för svårt för att förklara och jag är trött så orkar inte skriva mer. blir bara så trött på så mycket.
puss

CityVille

Hejsan på er igen!
Jag såg också nu att statistiken var hög igår??? :O VARFÖR :D Men kul!
Sitter och spelar CityVille nu ;)
HAHA :D

chilldag

gillar att statistiken höjdes igår! skrev vi nått intressant eller lovisa :o :p

har typ inte haft några lektioner idag, föreläsning först, sen fick vi ställa frågor till han som pratade (han var med som litet barn under andra världskriget) sen hade vi lunch, efter det film på svenskan och efter det teknik och ja där jobbade vi inte särskillt mycket, satt mest och prata :p Nu är jag hemma, skriver med en på skype och väntar på att mamma ska komma hem med älvira, för att kunna ta en promenad! :) Skriver sen.
puss

HALLÅ!

Hejsan på er!
Leo och jag gick till ksolan. Stötte på Shelly och Alex så tog sällsis med dom :) Föreläsning var skit intressant! Han var så duktig han som pratade! Det var så hemskt! Han hade suttit uppe på vinden i 50 dagar. Med en madrass, ett täcke och en kudde. Och en hinkt som toa.... i fucking 50 dagar : Ingen leksak eller nått. Orkar inte berätta allt. Men fyfan avd hemkst! Nu verkar han jätte lycklig och må jätte bra!

Shit, tänk att vara med om något sånt. Vi som inte vart med om det, sitter ju typ och ba: shiiit vad äcklig, usch vad hemkst... Men fatta vad hemskt det borde vara för dom som verkligen vart med om det... :O

Resten av skoldagen var niiice. Vi hade Svenegnelska efter. Och där kollade vi på Anne Frank's dagbok. Det suuger. Det finns en BRA verison på den... Men denna sög. Sen hade vi juden igen :D Då vare fråge stund... Två riktigt dumma frågor kom upp: Lever din föräldrar nu? HAHAHA, mannen är 75 bast... tror du att föräldrarna lever nu??? :O HAHAHAHAHAH! Sen en till fråga: är du fashinerad över hur tekniken har utvecklats? Man ba, retar på den? ;)

Drog hem och knallade förbi Vivo med Hannah och Joel på vägen. Nu har jag köpt 2 color, en marabu digestiv och en påse med godis inför imorgon :D Mamma får betala tillbaka... Hon har ingen lur så jag kan inte ringa henne.. den e pajj :( Aja, nu ska jag inte skriva mer, det blev för låååååååååångt :) PEACE

fjärde inlägget från mig idag

snackat med alexander severin på skype, andy va med i början också, snackat på fb med några också. men nu skulle flera gå och duscha och jag ska rensa igenom hela min garderob för att hitta nått att ha på mig imorgon, vad fan ska man ha på sig?? har ju inga kläder tyyp.. säger godnatt redan nu, för datan laggar sönder så orkar inte med den någe mer.
puss

YEAAAYEEEE

Hejsan på er!
Har duschat och käkat nu ´:D Skööönt :D Hihihiihi. Nu sitter jag inne på Facebook och lyssnar på musik :D Det ser tomt ut med bilder i bloggen. Kanske ska bjuda på lite bilder?? Hmm, aa får bli så :) Snart ska jag platta håret och kolla om det kommit ut ett nytt Cougar Town avsnitt :D
Haha, Emma: hahah vad gullig du är lovisa. "han var på konservationslägret tror jag". det gjorde min dag <3333
Haha, Från FAcebook. Men jag vet inte stavas :D HAHAH! Nej men vad tycker ni om min uppdatering? Erkänn, ganska braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :) Jaja, nu så får ni någon bild.... om jag hittar någon :O PEACE!
Söt?

Baaaaaoooooochicka baaowaaaa

Hejsan!
Jag håller med dig Mona, jag är verkligen USEL! Hihi, desamma Monisen ♥ Men grejen är at jag har inget att skriva? Vad fan ska man hitta på att skriva. Det händer inget i mitt liv. Monas liv hemma verkar ju mer uppfyllningsrik ;)
Om jag skriver 100 inlägg per dag så kommer dom se ut så hä:
"Hejsan, jag har inget att skriva. Men måste uppdater lite i af. Nej nu ska jag dra, PEACE!!

Kind of boooooooooooring :)

Joo, jag har skaffat mig en ny vän! Minna, någonting. Joels haff :) HAHAHA, fick prata med henne i skolan idag genom Joels lur, haha. Sen sa jag precis innan hon la på sa jag: nu bestämmer jag att du är officielt min nya vän. Sen när jag kom hem så hade hon lagt till mig på FB HAHHA ;) HUMOOOR :) Så jag har en ny kompis mina kära vänner :)
Glöm inte att kika in världens sötaste hundvalpar igen :D http://www.hayawani.nu/matings/frejasamirvalpar.htm
SÖT

cp data

min data har börjat fuckat sig igen och det går typ inte att öppna internet ibland. igår kunde jag inte blogga innan jag skulle sova och nu laggar alla program. så vet inte hur mycket jag kommer blogga idag. men bloggar varje gång jag lyckas komma in på blogg.se och hitills har jag lyckats tre gånger ;) men den va inte seg tidigare idag. det kom nyss.. så vi får se hur kvällen blir. men annars har ni ju lovisa! hon säger alltid åt mig att blogga mycket! du är ju också duktig på att uppdatera lovisa. du sa senast när skolan sluta att nu ska vi hem och blogga.. vad hände med det ;) men jag älskar dej ändå lovisis.
puss

fiska fiskar

äntligen har mammi beställt hem nya hudprodukter. har fått använda några andra medans, men gillade dem verkligen inte! men nu äntligen har jag fått nya, plus en ny mascara och foundation. mascaran behövdes kan jag säga!!! det har bara blivit mindre och mindre mascara på ögonfransarna senaste veckan, haha.





glöm inte bort att du är värdelös

Den låten har jag haft i huvudet hela eftermiddagen..
Första svenska nationella klart! sköönt. och jag behöver inte oroa mig ett dugg över det andra på torsdag. min lärare är så grymt snäll mot mig så jag kommer få sitta i ett annat rum helt själv och bara skriva, skriva, skriva. Skönt att inte behöva sitta med alla andra! Dagen rullade på rätt bra annars :) förutom spanskan som va dööötråkig. Men resten va najs :)
Satte mig vid datan direkt när jag kom hem som vanligt. Eller okej jag gick upp och gjorde iordning en tallrik fil och flingor, men sen satte jag mig vid datan! :D min bästa kompis. Vid fyra drog jag ut på en promenad med älvira.lovisa följde även med :) Sen har jag typ bara smsat (fast jag har svarat skita segt) även pratat lite med mammi som kom hem för en liten stund sen. Måste prata med henne om helgen också.. måste ju inhandlas lite saker, eller så får hon lämna sitt kort hemma så vi kan handla på det! :) helgens planer blir bara bättre och bättre! Shelly jag längtar lika mycket som du till att få äta pizza! :D helgen kommer bli gryym.
ska ladda över bilder nu och läsa lite bloggar samtidigt som jag lyssnar på en av alex spotify listor ;)
puss

Gossip Girl

Hejsan!
Sitter och kollar på GossipGirl just nu :) Skolan var rätt okej idag :) Nationella var helt okej idag. Jag tycker det gick rätt bra.

Tog sällis med Leo idag till skolan. Det var så jävla slaaaaask ute imorse. Alla bilar körde snabbtoch körde i slask så det stänkteee skit mkt när man gick! Haha. Men som tur var hade jag mina kängor, så det läckte inte in.

Imorgon börjar vi 8.50. Då ska en Jude komma till vår skola och berätta om andravärldskriget! Han var med, och var på konservationslägret tror jag. Det ska bli jäääkligt intressant! Hihihihihi, nej nu ska jag dricka upp min Cola och chillaaaa,

PEACE!

NATTI NATTI!

Nu ska jag snart soooooooooooooooova ;) Måste tagga inför nationella imorgon :) Aja, PEACE OUT, hoppas ni sover gott!! :)

sovtajjm

ska faktiskt ta och göra mig klar för sängen nu. innan jag ska sova ska jag lyssna på musik och smsa lite :)
fan vad folk ska ringa på skype 24 då, pallar inte snacka idag!! :)
godnatt och sovgott!

intressant

lovisa jag kollar hundvalparna senare :p och kul att du ska på kryssning dagen innan min födelsedag! :p
har fått reda på att jag är "en tjej att ha" hahah. Asså en tjej som det är okej att vara tillsammans med, jag är tydligen en bra tjej ;) även fått reda på att jag haffar flera killar :p och även fått reda på att en kille tyckte det va najs att känna mina bröst mot hans rygg, hahah. Bara för att han skulle gå precis framför mig när jag skulle gå där, så han typ tränger undan mig. För rolig typ asså :p Ska kolla vidare på familjen annourlunda nu!
puss

JALLAAA MIN BRALLA!

Hejsan !
Haha, när jag var hemma hos Emmy igår, gjorde jag ett Videoinlägg till hennes blogg... Eller mer en video hälsning ;) Jag visar lite stuff och sånt och pratar ;) Jag kan lägga upp den sen när jag redigerat klart den, men den väääägrar att fungera, jag jobbar på det! PEACE!

just nu...

snackar med två killar på fejjan, båda va kortare än mig förut, men nu är både längre än mig.. :( och båda heter alex, haha. lite kul! :D om en halvtimme blir det tvn! hinner inte kolla bilder idag..
puss

just nu...

snackar med två killar på fejjan, båda va små korta killar förut, men nu är både längre än mig.. :( och båda heter alex, haha. lite kul! :D om en halvtimme blir det tvn! hinner inte kolla bilder idag..
puss

Hayawani

Hejsan på er alla!
Jag har suttit och kollat runt på den nya hund kullen på : http://www.hayawani.nu/matings/frejasamirvalpar.htm
Det är Zekes systers dotters kull. Hon heter Freja. Hoppas ni hängde med där. Om ni kolla på bilderna så får ni se väääääääääääääärldens sötaste hudvalpar ni någonsin har sätt och kommer att se! Vi ska välje någon utav dom har jag bestämt. Och så kommer det nog också bli :D

Nu är min fråga till er och Mona och alla där ute, VEM tycker NI var sötast. Det står namn under varje bild :D Hoppas hoppas hoppas vi skaffar någon utav doooooooooooom!! Jag smälter! ÅÅÅÅÅH AVD FUCKING SÖTA DOM ÄR!

Sen vill jag bara tillägga att jag ska på Kryssning med pappa, syrran och Maria och compani den 20 Mars :) Wiiiie :)

Imorgon är det Nationella prov -.- SUCK, aja.... Det är mkt lättare än vad jag hade föreställt mig. Trodde att det skulle bli värsta mardrömmen. PEACE!



maaat♥

jag börjar tröttna på min musik på spotify.. lyssnar för ofta och på för få låtar. kanske ska man börja lyssna på andras listor igen.. eller så kan ni skicka en massa låtar! :D
mamma sa att det skulle va mat klockan sex.. jag är hungrig.. efter maten ska jag duscha. måla naglarna. noppa ögonbrynen. ta ansiktsmask. kolla på tv. sen data igen! måste kolla igenom lite bilder. :D imorgon blir det mjukisdress på! :) grymt skönt.  ska gå och kolla när vi ska äta egentligen.
puss

härlig känsla, najs dag

guu vad skönt att typ alla tycker precis som jag i det här fallet. guu vad skönt att fysiken är över. guu va skönt att ha varit ute och gått i två timmar. guu vad skönt att jag inte blev ett dugg sur eller svartsjuk när jag läste en sak. guu vad skönt att jag kommit över allt. guu vad skönt att jag har en gryyym helg att se fram emot!
tja allihopa.
har haft en bra skoldag idag och är på ovanligt bra humör även fast jag fått reda på saker jag inte gillar. men saken är den att jag inte bryr mig längre! :) lägger inte ner min tid på personer som bara tar min energi och personer som bara förstör!
imorgon är det svenska nationella. hoppas alla är förberedda :D ska göra klart en läxa nu samtidigt som jag ska lyssna på musik och läsa lite bloggar och tänka på dej.
undra om det går att lägga in musik på bloggen nu föresten??..
puss

HEJ HALLÅ!

Hejsan på er!
Är hemma nu.  SKoldagen var rätt seeeg. Kände mig obekväm. Ena studen frös jag aaaaaaaas mkt, och andra sekunden så lökar jag sönder, så jävla sepe ;) Fysiken gick bra idag. Jag svarade på allt tror jag :) Nu ska jag chilla och göra nått :D PEACE!


Men åååh, ännu fulare :O

TRÖTT!

Jag orkar inte blogga just nu, men tänkte bara slänga ihop ett inlägg, för er!
Dagen var rolig idag, ni får lite bilder senare.. orkar inte nu :) Ska snart gå och lägga mig. I af, jag och Emmy var hos henne. Det var länge sen jag träffade familjen Heidenborg så det var härligt att träffa dom igen. Rolig familj!!
Pappa och jag drog och käkade på Rhodos, tog en Sovlaki - kyckling spett, mums! Tar alltid det när jag är där. Sen skjutsade han hem mig ända till mamma :) Det var super snällt av han. Han är busig, min pappa.. vill ni veta varför? joo, han snor lite sand från någon sandhög vid kontainerna nere vid korsningen :D Så att han kan sanda på vår 1 km långa grusväg upp till huset ;)
PEACE!

wallander

Jag borde egentligen sova nu, för jag är jättetrött och har sovit lite i helgen, men jag vill kolla klart på wallander! Alla som jag smsade med bah skulle sova helt plötsligt :o klockan är ju bara tio :p Okej jag har också gått och lagt mig vid den här tiden förut, men inte ofta nu för tiden, tyvärr.. Det va asskönt då jag somnade tidigt varje kväll :D Men jag ska snacka vidare med en på fb nu och måla naglarna innan wallander börjar igen efter nyheterna :)
puss

mina humörssvängningar är inte att leka med

Kollade på solsidan och blev glad! :D Har även pratat med några och bestämt lite nya grejer inför helgen, eftersom det sket sig med en.. Jag måste ha en hel helg att se fram emot den här veckan, för den här veckan kommer bli jobbig känner jag på mig.. Och ja mitt humör kan verkligen gå från toppen.. till botten.. till bra igen :p
Men nu är jag på bättre humör, även om jag stör mig på vääldans mycket saker och personer. Men jag orkar seriöst inte bry mig, kommer aldrig träffa människorna igen när jag börjar gymnasiet!
Ska kolla wallander nu!
puss

dampbarn

KOLLAR PÅ SOLSIDAN OCH ÄTER MIG TJOCK. HAR ÄNDÅ NOLL I SJÄLVFÖRTROENDE SÅ VEM FAN BRYR SIG!?
okej nej nu ska vi inte vara såna. men tror solsidan börjar nu igen.
puss

helvetes fucking huddinge

såg fram emot helgen som skulle komma men sen ska några äckelungar komma och förstöra allt!
det är alltid så. alltid samma personer också.
pallar inte. lika bra att bara glömma allt.
skulle aldrig börjat. samma sak händer hela tiden. orkar inte. det är inte så jag vill ha det..

sista gången

precis bakat :D tack shelly för att du fått mig att baka oftare nu! :D
va på bra humör tills jag satte mig vid datan. asså datan förstör verkligen ens liv! :p ändå så sitter man här varje dag -.- men en sak har jag bestämt mig för iaf och det är en riktig lättnad! ska bli så skönt att slippa tänka på allt som har med dem att göra och slippa bli avundsjuk och svartsjuk. fast fattar egentligen inte vad jag blir avundsjuk på?? men jag blir det.. men ändå guu så skönt det ska bli att inte ha dej i mina tankar nått mer! även om jag kommer sakna det lite.. men det ska bli skönt att inte behöva vara med dem som bara förstör och inte förstår.
jag måste fan bli bättre på att lyssna på mina vänner, nästan alltid ni som har rätt juu!
ska prata vidare med min fru nu. eller nej det va tydligen mat nu.
puss

när du finns i mina tankar blir allt mycket jobbigare

Jag har pratat med en very special person to me och nu är jag på bättre humör :) och jag har bett mamma köpa hem både det ena och det andra, så jag ska kunna välja på mycket när jag ska äta frukost på tisdag och torsdag, eftersom vi har nationella som första och jag alltid har problem med att äta frukost. Vill ju inte att min mage ska låta pga att jag är hungrig liksom. Så ska ladda upp med typ allt som går att äta :o både nyttigt och onyttigt. Nått måste jag få i mig fan! Fast min mage kommer låta iaf.. pinsamt.. kommer inte kunna koncentrera mig. Den låter i stort sett 24, för att den arbetar?? ja jag har nått fel på min mage. Igår hade jag värsta knölen på magen också, man bah whaat??
kanske måste boka tid hos läkarn.. det här är fan inte normalt.
puss


jag orkar inte med att vara jag just nu

Jag vill inte att det ska bli måndag och en ny vecka. Ser verkligen inte fram emot skolveckan som kommer.. Den här helgen har verkligen varit hur rolig som helst, vill inte att den ska ta slut juu och sen nu i veckan kommer två nationella, usch! Fem dagar som jag måste överleva sen så äre fredag och helg igen! :D helgen som kommer kommer också bli najs! läängtar redan. sen ytterligare en tråkig skolvecka med två prov (fast en studiedag) sen en rolig helg igen!
ååh jag orkar inte med att vara jag just nu asså - precis som överskriften säger.
puss





HOS EMMY!

Hallå där!
Nu sitter jag hos Emmy medan hon kollar sig i spegeln och småt städar :) Sen ska vi kanske gå till Kevin eller Cornelia....... Det blir ju trevligt :) Emmy hälsar HEJ, jag är bättre än er :) PEACE!


Emmys kanin Coffee


Jag och Jessicaaaaaaaaaaaaa, för typ 2 månader sen :)


Retards?


Vem??


Jaha.... konstiga flickor.............................. nej vänta, vi är inte flickor, vi är tjejer.


?


EMMY..... :D


Söta cheeeyeeer



i just had fun

Sitter här och lyssnar på musik och suger på en klubba, älskar klubbor! hahah det lät ju bra..
Tänkte lägga upp lite bilder, men kom på att jag inte kan lägga upp många alls.. för lovade att inte lägga ut några för de lovade att inte lägga ut några på mig innan vi kollat med varann.. så tyvärr blir det inte många alls men bilder som bilder liksom ;)
här satt vi och kolla på melodifestivalen


en del av de saker alex fick :)


mat! :D                                        vi satt förberedda


väldigt suddig bild, men vi dansade ;)


det va det här vi dansade hela kvällen :D


Det låter bra Mona!

Hejsan!
Det låter bra Mona! Bilder är kul! ;) Det gillar ju ni, eller hu? :) Själv sitter jag och väntar på att Emmy ska höra av sig men gör hon det eller, NÄÄÄÄÄÄÄÄ :) Jag har bestämt att jag och Emmy ska till kevin idag  ;) Fast ingen vet om det än :) Fast det är ju bra att iaf jag vet om det :) Någon måste ju hålla koll på saker och ting här i världen, och idag blev det jag! :D Haha...... Nej snart ska jag nog käka lite sen klä på mig (a) PEACE!

äntligen gör jag korta inlägg

Drog iväg och solade och kom nyss hem. Ska äta frukost nu, sen får vi se vad som händer.
Ska ladda upp lite bilder senare iaf..
puss

Godermorgon!

Tjenare på er!
Vaknade för en timma sen och har inte gjort ett dugg! :) Ska snart käka frulle. Jag har faktiskt ingen aning om vad som händer idag. Kanske skulle träffa Emmy idag, och senare ikvälls så åker jag till mamma :) Imorgon börjar skolan, hmmmm... det ska inte blir så jätte farligt. Bara att denna vecka äre så jävla mkt! Jag har ett Fysik förhör och ett Fysik prov, sen två nationella proov :O Men jag ska nog klara mig. Vi har jobbad så himla mkt med den under hela höstterminen såå, jaaa ;)  Nej nu måste jag få i mig nått, PEACE!

jag gillar inte er, tyvärr

trött och irriterad helt i onödan, men heter man mona kjellström så blire lätt så.
puss

nu är det söndag

nu har jag snackat av mig lite, tagit bort sminket och borstat tänderna :)
så nu ska jag typ gå och lägga mig, skööönt! hörs senare idag.
puss

hemma nu

Har haft det asnajs, riktigt kul! :D älskar er tjejer! dansade galet ikväll med och har tagit massvis med foton :D men berättar mer imorgon och lägger även in de bilder som är okej. Senare kanske även en video på när vi dansar kommer upp ;)
Är rätt trött nu, så ska tvätta bort sminket, kolla på tv och sen sova :)
Juste melodifestivalen sög.. fan vad dåliga alla va! hoppas på bättre till nästa vecka :)
godnatt och sov gott!

Farmor har anlänt

Hejsan på er!
Så vad tyckte ni om årets första melodifestival!? Själv tycker jag Danny var bäääst! Jag har aldrig riktigt tyckt han varken ser bra ut eller är snygg, men inte tyckt han vart ful heller. Men NU så ser jag att han fan ser rätt bra ut! :D Nu ska jag kolla på tv, får se vad det blir... kanske South Park? PEACE!


Farmor tyckte effekterna i webcamen var coola :)

nu är jag klar

Det gick rätt fort att bli klar. Bestämde mig för plattat hår, fast uppsatt där bak och tunikan lånade jag av martina, så jag slapp stå och leta kläder i en halv timme, timme :) och smink har jag alltid typ likadant :p och nu får jag skuss av bror :) han skulle iväg han med så då skussar han mig. taack! :)
skriver väl antagligen när jag är hemma igen, annars imorgon. Ha en bra kväll allihopa och glöm inte att meldifestivalen börjar idag ;) det får man ju inte missa. Tyvärr gör jag nog kanske det.. Men jag ska kolla nästa helg iaf! :D
puss

får lovisa, så får jag

jag vill också lägga ut djurbilder om lovisa gör det! :D
japp det är en katt :D hon har tassarna över huvudet bara
lovisa lilla katten till vänster är sillen :D
jag har mångamånga fler, men hinner inte lägga ut dem nu. jag trodde jag hade jättemycket tid på mig men tiden bara rullade iväg och nu har jag bara en timme på mig att klä på mig, platta håret och sminka mig, herreguuu!!
puss

hej hallåååååååå

Hallå på er!
Kom hem för kanske 1 timma sen :) Vi hittade en braaaaaaaaaa färg :D Är nööjd :) Har egentligen inget att säga tänkte bara uppdatera er lite. Vet inte avd som händer imorgon, kanske ska vara med Emmy och så ska det pluggas lite Fysik ;) Ikväll ska jag och syrran laga maaat, lasange :D Nej nu ska jag göra nått annat :)
PEACE!


..... jag hade faktiskt tråkigt igår :(

bakat

guu så gott :D

jag sa att jag skulle ut och springa lite för att bli lite piggare, men jag bakade istället :D hehe. Fast jag är faktiskt inte lika seg längre eftersom jag stått och jobbat i köket i två timmar.. Nästa lördag blir det att stå i köket hela dagen :p
Jag har två och en halv timme på mig att bli klar, så det är lugnt. Hinner duscha, platta håret (eller ska man kanske låta det självtorka och ha lockigt??..) sminka mig och klä på mig ;)
Jag ska ladda kameran nu, så jag kan ta med mig den dit!
bloggar senare. och lovisa nu undrar jag vart du tagit vägen :o
puss

taget från en annan blogg

"Jag försöker få dig att förstå hela tiden men det slutar med bråk, när jag är så irriterad på dej så jag skulle kunna gråta så leker jag glad via sms. Skriver glada gubbar hit och dit för att dölja min ilska, och vet du varför? det är för att jag är så sjukt rädd att du förvinner igen. Jag vågar inte bråka med dej längre, jag vågar inte säga ifrån."

så sjukt jävla sant

fredagen den 4 februari

Började med att jag gick i skolan, inget intressant typ.. dansade vals på idrotten. Sen efter skolan skulle jag och syster dra till skärholmen för att köpa presenter. Så vi tänkte ta 704 till häradsvägen och byta där. Så sitter vi och väntar och ingen jävla buss kom -.- så sen vid hel när 704 åt andra hållet kom, tog vi den till centrum och därifrån 710 till skärholmen :) Gick in på coop först och handlade lite att äta :)
Väl i skärholmen satte vi oss och åt först, haha, måste sett roligt ut :p Vi hade lite mindre än en timme på oss.. trodde aldrig vi skulle hinna, så svårt att köpa presenter.. Men vi fick ihop presenter till två personer på typ tio minuter!! :o sen sprang vi till bussen och åkte den hem till mig.
Gjorde oss klara och gav djuren mat. Sedan fick vi skuss av bror och martina till trehörningen typ. tack martina som körde! :)

Vi satt i soffan och snacka och åt lite "förrätt" sen åt vi middag. Efter det dansade vi loss lite, hehe. Några killar kom förbi utanför också, trevligt de måste haft, kollat in i fönstret och se typ 12 tjejer stå och dansa lite halvt sexigt ;) Tiden rullade på. Vi körde minuten, vilket innebär att man måste klara att göra en sak på en minut. Sen åt vi efterrätt. Herregud min mage asså! tjock blev man efter den efterrätten asså! frukt doppad i smält chocklad! mums. Sen satt vi och snacka lite och sen så la vi oss i en säng och kollade på en film, kommer dock inte ihåg vad den heter.. Men den va asbra! Typ action, med lite skräck, fast ändå inte skräck. Men bra va den iaf! :) grym pappa i filmen! sån skulle nog alla tjejer vilja ha!! superdaddy typ.
Ja, det va väl typ allt. Orkar inte skriva mer nu. Kanske glömt lite, men skitsamma. Är typ jätteseg. Ska ut och springa lite senare och sen ta en dusch, då blir jag nog pigg och fräsch till kvällen, då jag ska iväg igen! :)
puss

godmorgon!

Nu är jag hemma och vaken :) Hade en suuper najs kväll igår :) avslutade kvällen med en asbra film också! kom hem prick 01.00 :D gjorde mig klar för sängen typ direkt. Jag va verkligen trött när jag kom hem, hade hållt igång hela dagen och kvällen igår asså! Va redan trött i skolan, sen parteeeeey på kvällen också, då blir man bara ännu tröttare tillslut :p Så jag somnade typ halv två :)
Ska berätta i ett nytt inlägg vad jag gjorde igår, det kan bli rätt långt... Nej, ska börja göra det nu.
puss

Godermorgon!

Hejsan på er!
Hur mår ni? Själv mår jag priiiiiiiiiimaaaa :) Har precis käkat frulle, fast vaknade halv nio (a) Varför vaknar jag så tidigt för? :O Frullen var AWSOMMMEEEEE, lufttorkad skinka med feta ost på , seriöst, fyfaaaaaaaaaaan vad gooooooooooottt!!!!!!

Undrar fortfarande vart Mona har tagit vägen... :S Jaja, hon vaknar väl snart till liv här i bloggen snart :) Snart ska jag syster och pappa åka till Södertäljem vi ska köpa färg åt mitt rum och köpa nått annat tror jag................................ Nej nu vet jag inte vad jag ska göra... hmmmm. Kolla på någon film medan jag väntar ? :)
PEACE OUT

Vad gör Mona ?

Hejsan på er!
Har nyss kollat på Borta bra, men hemma bäst... på typ Canal+ eller nått, har bytt till South Park ist :D Det är så jävla knaaas :) Ser ni att jag bytt lite textstil på bloggen och sånt? Niiiceee va? :)

Jaha, vart fan har Mona tagit vägeeeeeen :S Hon bloggar säkert imorgon får vi hoppas.... :D Eller jag antar det :) Hon är ju med några vänner just nu så hon måste ju vara social mot dom. Själv har jag ju inget liv så jag kan ju sitta här och göra 100 inlägg, så jag kommer i kapp henne :) Nej nu ska jag fan sooooooooova, PEACE!


SOMMAR MED MÖRZYYY!

you faaaaaaancyyyy

Hallå där!
Visst uppdaterar jag bra ?? Snart Mona så tycker jag att vi langar upp lite filmer på bloggen :D Vi kanske ska ta och börja med VIDEOBLOGGAR ?? Vi snackar mer om det sen :) Jag har hört att det är några som vill det :)
JAG HAR TRÅKIGT.... hmm, kanske man ska geeka ett spel på datan.. hmmmm har ni någon idé på vad jag annars kan göra ? :)

Jaa, jag har tråkigt :D

Tjenare på er!
Nu är det äntligen heeeeeeelg, yea! Är hos pappa.. han kom och hämtade oss vid 18.000 ;) Vi handlade lite på vägen till Kråkis ;D Vi käkade GOOOOD MAT som alltid! Pappsen är kiiiing på att laga mat, jag lovar.. han är värsta mäster kocken :D Inte sant Vendela? :) Nu tittar jag på parlamentet med en katt som ligger och spinner här bredvid mig :D
Ska snart gå och tigga lite kläder av pappa :D haha, som vi kan beställa genom nätet, mamma vägrar göra det för jag ska bara beställa 2 tröjor och hon tycker det är onödigt att beställa bara 2 saker.. Till viss del kan jag hålla med, men jag vill ha dom tröjornaaaaaaa!! :D PEACE!


MJAOOOOOOOOOOOOOOOo

feeeeeeeeest

ojj då lovisa, läser jag så dåligt :o eller så var jag bara vädligt trött.
bloggar senare är med kompisar nu :D
puss

Nicki Minaj - Fly ft. Rihanna


GRYM JAAAAAAAOO!!!! :)

HEMMA och det är FREDAG!

Hallooojsan!
Nu är jag hemma :D Skolan var helt OK idag, hänge mest med killarna.. kände inte för tjejerna idag :) På idrotten vare VALS, åååh den efterlängtade valsen :D Jag och Simon ääääägde hela salen :D Haha, skoja :) Leo satt och tog smygfoton på oss -.- Han skyllde på sitt knäää!

Nu är jag hemma själv och lyssnar stenhårt på Rihanna :D Högt som bara den :D Nyss vare S&M men ny What's my name :D Grym kvinnan är assoooooooo :D JUSTE, Mona är i Skärholmen så hon uppdaterar ikväll om ni undrar :D Nej nu ska jag packa sen hämtar min pappa mig, PEACE!


Konstig övning på idrotten förra året ;)


KLASS 9A KÄRLEK PÅ OSS! ♥
Kommer sakna er............. :(

Men lilla gumman.....

Hejsan på er !
God morgon faaanzzzz, och icke faaanz :D Lilla söta roliga, dumma Mona... Det var FISK till MIDDAG som jag skrev.... HAHAHA plutten ;) Japp japp!!

Nu sitter jag och chillar med dillar och lyssnar på musik :D Men ska snart pallra mig till köket för att käka frulle :) Sen dra hem till Joel och sen traska till skuuuullllisch :D JAJA, tänkte bara uppdatera lite, för det var så dålig uppdatering från mig igår.... PEACE OUT




Snart bär det av igen, fast till ROMME detta år... Förra året vare Kungsberget!! :)

late

haha och mina inlägg är ju verkligen såå roliga att läsa lovisa.. bara depp och skit på allt :p men är faktiskt gladare nu! :D och lovisa det var väl inte alls fisk idag :o korv och potatismos var det faktiskt! :D inte för att jag åt, jag åt när jag kom hem istället :) men nej eftersom jag varit sjukt trött och död på senaste tiden, ska jag bara leta fram lite kläder, borsta tänderna, avsluta allt på datan och sedan gå och lägga mig. klar om en timme kanske?? :) så.. godnatt

OJSaaaaan

Hejsan på er!
Har inte blogga så mkt idag men bra att vi har Mona!!!!!! Jag har städat rummet idag.......... :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Det behövdes... grejen är att jag ska till pappa i helgen och Danne (mammas man) ska kanske tapetsera i helgen så då måste det ju vara fiint i rummet :D Nej nu måste jag träna lite på mina ENGELSKA glosor och sedan göra mig i ordning för sängen. Sköönt, vi har sovmorgon imorgon till 9.00 som alltid :D Hoppas Joel försover sig så han kan gå med mig till skolan :)

Har hunnit med att duscha och plattat håret också.. det var äcket mat till middag, kan ni gissa vad? Ja, juste... firre :( Jag hatar fisk.. BLÄÄÄ så jag käkade bara en potatis... japp kände att det var nödvänligt att skriva det här :D Haha, men jag var mätt innan för jag hade proppat i mig en påse med godis :)
Grattis Andy igen, PEACE

tv♥

sveriges värsta bilförare har redan börjat. hade tänkt kolla på det nu. egentligen inge kul att kolla när bror och martina inte är här, men har ändå bajstråkigt vid datan så..
vill bara vara med två personer just nu och sara du är en av dem, du är så grymt saknad!! sen är det en till också, men vill inte nämna i bloggen vem, men vill bara åka hem till han nu och bara vara med han och sova där! fan saknar er!

jag vill också ha ett bra självförtroende!

är irriterad och usch jag bara hatar saker med mig själv ibland, vill inte tycka att sånt här är jobbigt eller att det är pinsamt. men det gör jag hela jävla tiden iaf. orkar inte!
och förutom det så ska ju ingen fatta ett skit av hur man känner heller -.-


kul torsdag

tjaaoo bloggen! :)
har inte varit en så najs skoldag idag, började med att min väckerklocka inte ringde, men som tur va vaknade jag och kollade på klockan och var tvungen, även fast jag va helt död, att gå upp.. hann i tid till bussen iaf, gick tom fem minuter tidigare, för att det va isgata ute. höll på att halka minst 20 gånger, tillslut åkte jag på skorna, för det gick ju fan inte att gå -.-

har haft världens mensvärk hela dagen, bara så att ni vet liksom! plus att jag frysit som jag vet inte vad, värst var det på slöjden, då man va tvungen att ta av sig kläderna och stå där i bara underkläder, eller jag hade iof byxor på mig också ;) men det va iaf iskallt!!!!
på engelskan lät min mage som vanligt, pinsamt värre. gick hem efter engelskan för orkade inte va kvar, mitt huvud värkte, magen värkte och det va iskallt! så pallade inte så drog hem istället :) fick ganska mycket gjort även fast mitt huvud värkte som jag vet inte vad. men skönt att det är klart nu iaf!
juste valde ju gymnasium idag i skolan :o

Jag gick ut en sväng med älvira. Mötte mamma i stuvsta, dit pappa också kom. Vi åkte först till ett ställe på häradsvägen (de skulle kolla på present till en som de ska till imorgon) och jag följde med :) men hitta inge där, så åkte till centrum. Fick även mina föräldrar att gå in på akademibokhandeln, så jag fick en ny busskorts ficka?? :p Sen gick vi in och handla lite snabbt på coop, där vi träffa min barndomskompis mamma :p Sen drog vi hem och nu är jag hemma igen! :D
mår lite bättre nu, förutom jävla värk i magen och huvudet är väl helt okej och jag har tjocka lager med kläder, så fryser gör jag inte :) ska äta snart hoppas jag. guu vad långt det här blev. kul om ni orkade läsa allt :p
puss

Yiruma - Moonlight


Awsome sooong... Seriööst så jävla vacker låt....inte sant Sara ? :)
Den är till Bella och Edwards barn (i twilight sagan breaking dawn) Renesmee :)
Kan typ den på pianooooo :D
Joel Jensen
Leo var mkt bättre....

Grattis Andy

Hejsan på er!
Kom hem för kanske en timma sen :) Gick med Joel hem, vi svängde in på ViVo och köpte CANDY :)  Apropå Candy så rimmar det på Andy och apropå Andy så fyller han 16 år idag, GRATIIIS :D

Jag drog ju till Joel imorse, vet ni hur SAAAAAAATANS halt det är ute eller? Jag ramlade typ 3 gånger när jag skulle till Joel.... HAHA. När jag kom satt han och käkade frulle. Han hade försovit sig, -.- Som vanligt. När jag kom till slöjden 8.15 så skyllde jag på isen och vår lärare höll med, det är svin halt ute så jag fick igen sen närvaro :D Det var jäklans bra ;)

Jag dog inte idag, trodde nästan att jag skulle göra det :O Men jag klarade heeeeeeeeeeeeeeeela skoldagen :D Haha, och första SO lektionen jag inte somnade på, på typ 5 veckor :) Vi kollar typ alltid på film på alla SO
lektioner men idag så somnade jag inte ;)

Ikväll ska jag duscha och sånt där "bra att göra" Ska plugga lite, ENG och FYSIK :) Även käka lite gooodis och kanske sätta på någon film... PLATTA HÅRET OCKSÅ! :D PEACE OUT SUCKEEEEEEES


GRATULERAR KOMPIS :) 16, waaaaaaaaaaaaooooowh



SKOLA

Hejsan på er!
Nu ska jag snart hem till Joel för att möta Matteee patte :D Sen bär det av till skolan.... Orkar verkligen inte denna dag. Det ligger TVÅ FEEETA SO lektoner idag :( TVÅ STYCKNA på samma dag... olagligt.. nej nu måste jag springa, PEACE!

älskar't

fått flera komplimanger idag, guu vad glad man blir av sånt!
från att vara lite nere, till att bli fett glad! :D
fett gulliga och snälla alla blivit nu på senaste tiden :o
jag gillar't.

min onsdagskväll

Jag gick till tåget typ tjugo i sex :) Jag och Z åkte till söder, gick till rätt tunnelbana (trodde vi) men det va fel linje och vi hade gått åt helt fel håll -.- men vi tog tunnelbanan till slussen, därifrån till hornstull, sen gick vi till gymnasiet :) det va lite pinsamt först när man kom in, sen när vi väl hittade rätt så fick vi lyssna på några som pratade, tillslut blev det jättelångtråkigt och eleverna bara babblade på och en som va där och kolla ställde helt onödig fråga när alla ville gå. en av lärarna hade precis sagt att man kunde komma fram till dem eller eleverna och fråga, men så frågar hon rakt ut, så vi alla får sitta kvar och vänta på att hon ska få ett svar.. nödvändigt.

Sen tar vi iaf tubisch till centralen och på tunnelbanan satt någon jävel och busvisslade hela tiden, sjukt jobbigt. Sen när vi va vid centralen iaf så skulle Z bara köpa nått på pressbyrån. Så står vi i kön och snackar med varann (jag stod typ bredvid, så jag kollade lite bakåt) sen helt random säger tanten bakom oss till mig bah: - Ursäkta, men vad fint du sminkar dej! Jag: - Hahah, tack! :) Hon: - Har du gått hos någon sån där som sminkar andra eller? :o Jag: - Hehe, nej det är jag som sminkat mig :p Hon: - Jaha, det va iaf jättefint! :D
hahah vadå random? Men man blir ju lite stolt över att hon trodde proffs hade sminkat mig men det bara var jag själv som hade sminkat mig ;) kvällens höjdpunkt, verkligen!
Sen tog vi tåget hem, ringde en person lite random sådär på vägen hem, haha. Han kunde egentligen inte prata, men jag ville inte gå själv så han va snäll och pratade med mej :D varför är alla så gulliga nuförtiden?? :)

Nej, blev lite långt inlägg. Men ja det va min kväll.
puss

stääääääääädaaaa

SHIIIIIIIIIIT, mitt rum är verkligen stökigt :( Asså JÄTTE stökigt... hjälp tror aldrig jag har haft så här stökigt :O Herreguuuud, måste verkligen städa... .nääpp det får bli när vi sätter upp min tapet, eller lite innan :D Haha, så det drööööööööjer :D På Måndag har jag Fysik förhör, det känns som jag kan det mesta :D Ska plugga lite imorgon och på Söndag så ska jag nog klara det :) Nepp, dett var inte heller något intressant inlägg... FAN OCKSÅÅÅ! :(

Jag har skit tråkigt... :((((((((((((((((((((((((((((((((( Säg till om ni känner som mig så kan vi starta klubb... det är tråkigt att ha tråkigt själv :( PEACE OUT.... den  här gången äre jag som är en SUUUCKER :D

Bläääää

Tjenare på er!
Sitter och gör ingenting just nu :( Funderar på om jag ska ringa Freja igen.... hmmm aa så blire nog :D Haha. Jag har spelat lite mer gitarr :D Så nu värker det ännu mer i fingrarna och i ryggen.. sitter typ och spelar på nått konstigt, typ spänner mig på nått underligt sätt :O Jaja, ni får nog ett inlägg av mig igen snart, när jag kommer på nått rolig att skriva, antar att Mona uppdaterar snart också :) Hihihihih, PEACE

tja

är hemma nu igen, pratade i telefon på väg hem från tåget :) berättar mer efter jag ätit.
puss

OJSAN!

Hejsan på er!
Jag har glömt att blogga heeeelt totalt! Jag har suttit och spelat gitarr ända sen jag kom hem :D Jag har lärt mig min systers låt och så har jag börjat att skriva en egen låt :D Haha :D Nu värker det som satan i mina fingrar :O

Skolan idag var rätt nice :D Sista lektionen (Fysik) var helt gaaaalen... antar att alla var trötta, men det har aldrig var så förut :O Först av lektionen satt typ alla och gapade och skrek åt varandra "Flytta på dig, du sitter på min plats, jäääävla retard, SLUUUTAAA **** gör inte sååå, du är så jävla jobbig, kan alla bara hålla käften, ***** håll käften, nu började ju du praat, hallååååå, kan du bara ta det lugnt!!!!! SHIIIT får jag inte sitta här eller??? Vafaaan äre för fel på dig till mongo, jag ser inte vad det står på tavlan, hallå vad står det????? SLUTA PRATA DÅ, kan du bara var tyyyst?!! (OSV)" Haha, typ såna kommentarer ;) Visst är vi snälla mot varandra? Haha, Annars gick det bra på Fysiken, gjorde klart alla papper som skulle göras och det var lätt :D

Håller med Mona, vi tjejer kan göra 50000 grejer samtidigt, till skillnad från killar.... det märks verkligen att dom itne vet det. När jag och Andy sitter på musik och han spelar något som vi kanske ska ha med i vår låt så titta rjag åt ett annat håll, då får han filpp och ba: "LOVISAAAAAAAAAAAAA LYSSNA DÅÅÅ!!!" Och slår till mig, man ba: taaack :) Jag säger åt han att jag kan göra fler saker samtidigt men han verkar inte fatta det.........Japp, vi kan göra 50000 saker samtidigt:)


Det är 16 stycken som gillat denna på FB :O
Oj vilken rolig bild, fast okej, den ser jävligt störd ut men men :D

gissa vad..

..min mamma kom in med till mig nyss?? först kom hon med en massa gymnasieskit, så trött på alla jävla broschyrer och allt som har med gymnasium att göra, vet inte hur mycket papper jag har om olika gymnasium och gymnasieval och blablabla?? men sen visar hon mitt busskort :D snacka om att jag blev glad! fan vad skönt att ha ett busskort igen!
det stod att det skulle ta typ fyra arbetsdagar innan jag skulle få ett nytt, men det har bara gått två :o men det va tur att det kom idag, för annars hade inte jag kunna åka in till stan, eftersom min brorsa inte är hemma och han har det andra busskortet :o :D tyvärr blev ju då färgen blå, just den jag inte ville ha! hahah, ja jag bryr mig faktiskt.. lite.. nej, men ska köpa en sån där sak man kan ha busskortet i, så att det inte försvinner lika lätt (kommer från rätt person) nej men också så att man kan lägga pengar och bankomatkortet där ;)
Jag ska va klar om en halv timme, trodde vi skulle ta fem över halvtåget, men nej vi tar tio i tåget :)
puss

ska på öppet hus snart.. men bloggar iaf

hemma nu igen! :D eller har varit det ett tag, eller asså jag har hunnit stretcha sen jag kom hem typ :p jaja. Det va rätt skönt att komma ut och springa lite :) bara lite halt på vissa ställen.. fast det va lättare att springa än att gå faktiskt :o när jag skulle gå in genom grinden här hemma hos mig, fick jag fan gå som en kärring och typ hålla i en stolpe bredvid och i grinden och gå jätteförsiktigt, tur att ingen såg mig då asså! sen när jag springer ser jag en bil parkera lite längre fram, så precis när jag springer förbi ska biljäveln tuta och typ tro att han kan förstöra min koncentration, men fan heller att han kunde det! :p nonchalerade han totalt! :D sen höll jag på att halka en annan gång, lite pinsamt.. Men förutom det så gick allt suuper!
Nu ska jag göra mig lite fräsch för om en halv timme ska jag och Z ta tåget in till söder tror jag det va?? på öppet hus :) hur ska jag hinna?? Jaja. Skriver när jag är hemma igen :)
puss

träning med älvira

sitter och äter lite mat nu, hinner egentligen inte skriva men jag gör det iaf! :D
jag ska gå upp och lämna tallriken i köket, sen byta om och sedan ut och springa med älvira! najs. och hon ligger och gnäller redan nu, så måste skynda! och ja jag vet att man inte ska äta precis innan man ska träna, men det skiter jag fullständigt i, jag va hungrig... :D
puss

godnatt alla

haha lovisa gullegris :p
det blev både tv och data för mig ikväll :) ni vet som tjej kan man göra flera saker samtidigt ;) men ska göra som min kära fru sa gå och dejta kudden snart ;) låter riktigt najs asså! så ja om en timme ligger jag väl i sängen :D läängtar.
puss

YOU FANCY HUH?

Tjabba på er!
Nu ska jag snart göra mig i ordning för sääääääääängen:D Hihi, imorgon tar jag sällskap med Mona till skolan, skönt att inte gå ensaaaaaaaaaaaaaaam. Kjflöadjsgkllökgkjdöfg, aaa jag har lite damp, men Whatevs :D Haha, nej nu ska jag göra nått annat.. Detta inlägg var ju extremt nödvänligt, NOOOOOOOT men WHATEVS................................... PEACE OUT SUCKES :D

måste bara..

redan på bättre humör! :D imorgon ska jag ta sällis med lovisa till skolan, kanske joel och mathias också, vet inte om lovisa bestämt träff med dem också ;) ska kolla tv nu om jag inte fastnar här vid datan, så roliga personer man kan snacka med här juu :o får se hur det blir..
puss

jävla bergochdalbana

mitt humör kan verkligen vara asbra ena sekunden, sen andra sekunden kan jag vara sur och arg som jag vet inte vad och fett ledsen och hela den skiten. fett jobbigt ju. hatar svartsjuka och avundsjuka och allt som har med andra personer att göra överhuvudtaget. blää på allt och alla!!!
det är ofta jag känner så som jag känner just nu och att jag bara ångrar en massa saker sjukt mycket. men om några månader när jag tänker tillbaka kommer jag inte ångra ett skit :) men just nu så orkar jag inte med det här. blää för alla andra äckliga tjejer som bara ska förstöra :p ska gå och äta nått gott nu och smsa någon så jag blir på bättre humör :)
puss

ibland bara älskar jag min familj

Hur roligt kan man ha när man äter middag egentligen? Min familj kan iaf ha jävligt kul. Fick kramp i magen och tårar i ögonen för att jag skratta så mycket :p det beror nog lite på att jag är trött också men ändå :) jag och min brorsa satt och garva som jag vet inte vad :p Råkade spilla ut all min dricka!! faaaan. jag pallade liksom inte torka upp just då, jag ville ju bara äta klart min mat?? det va det enda jag tänkte på :o sen när jag berätta vad en av mina kompisar sagt sa mamma: - asså när man hör vad du berättat att hon sagt, undrar man ibland om hon är lite efterbliven? hahahahah. sen var det sååå mycket mer som va riktigt roligt :p och förutom fett bra stämning vid middagsbordet hade pappa gjort världens godaste hemmagjorda potatismos! älskar't.
Sen pratade vi om ifall min klass skulle till gotland på klassresa, så säger mamma och pappa bah: - jaa men då måste ju vi åka dit samtidigt. vi tar bussen! :D (våran husbil/husbuss alltså) jag bah: - neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej! då tänker jag fan inte följa med! :p
Men nu har jag iaf kollat med min kompis vad stället som hennes klass bodde på när de va på gotland hette, eftersom det inte va så fräscht plus att det spökade där och sånt vill inte jag uppleva :) och btw... längtar fett mycket till balen asså! varför har jag och typ alla andra börjat prata så mycket om det nu för?? orkar inte vänta.
puss

Rihanna - S&M [Musik video] GRYMMMMMMMMMMM


tisdag - ny månad

Ja jag vet att vi slutade 13.20 idag och ja jag vet att det var för snart fem timmar sen och ja jag har haft fullt upp sen dess! Därför har jag inte bloggat tidigare :) nu vet ni det.

Hade spanska som första lektion, sen en timmes lunch, sen matte, sen slutade vi! :D tog sällis med lovisa och Z hem, fast gick ju då inte hem men ja vi tog sällis dit jag skulle :p Jag kom hem vid fyra typ?? Då åt jag lite, sen gjorde jag klart engelskan och fysiken (Z har tjatat på mig att göra engelskan redan nu för att kunna följa med henne på ett öppet hus imorgon :p) Sen efter det så duschade jag, sköööönt!
Jag är astrött och typ död, somnade nästan när jag plugga :$ inte bra. Somna ändå inte såå sent igår och had ju sovmorgon?? men jag vaknade flera gånger i natt och tidigt imorse, jag kan fan inte sova när jag väl får sova, sen har jag ju gått ovanligt mycket idag ;) min kropp är inte van att röra på sig så mycket så då blir jag extra trött, hahah.
Men nu ska jag gå upp och äta middag. Hööörs.
puss

måste städa :(

Hejsan på er!
Snar kommer nog ett inlägg av Mona skulle jag tro. Pratade med henne nyss och hon var hemma för en stund sen :) Apropå rubriken så måste jag verkligen städa mitt lilla rum :( Palliiiskiiii... det ligger kläder över hela golvet typ... ren tvätt och smutsig tvätt... två tomma pappers påsar, massa sladdar, en gitarr och en synt, en väska och lite dam på det hela, yes! "Då vet jag vad Lovisa ska göra ikväll" (Mona) Fast jag orkar inte, så det får bli en annan dag.... eller ?BAAAAAJS..................... vet inte vad jag ska hitta på? Blogga kanske.. kanske blogga jätte mkt :D Hmm, nääääee.. eller ? :D PEACE OUT SUUUUCKEEEES


Leo Åkerblad.......
Wtf?

YOOOOH

Tjabba!
Mona kan inte blogga för hon är med en just nu (hon får berätta mer när hon kommer hem) och sen skulle hon göra nått annat skit hemma också så det blir väl att hon uppdaterar ikväll antar jag :)

Skulle gått med Joel idag till skolan men han försov sig ;) Jag fick gå själv :( Jag och Andy fortsatte på vår låååååååt, det känns som jag alltid skriver det ;) Haha, sen vare gymnasium val...... japp, det gick bra! ;) Men ska nog ändra lite sen när jag vart på flera öppet hus och sånt :) Slutade efter matten som var efter lunchen för vår Fysik lärare var borta... apropå Fysik måste jag göra ett Fysik häfte... kom på det nu :O
PEACE OUT SUCKEEEEEEES


<333333333333333333

RSS 2.0