valborg

planerna är satta och jag ser fram emot kvällen!
hörs imorgon.
puss

"det blir vad man gör det till"

Ska jag va riktigt ärlig tycker jag att valborg är överskattat. Alla överdriver så mycket bara ;o Jag hade planer för kvällen (försökte planera mer innan men sen skulle vi ta dagen som den kom) och jaa igår sket sig ju då allt. Men så nu hmm.. får fundera på vad jag vill göra. Lite sent att komma nu till vissa personer och fråga men ut ska jag iaf ikväll!
Hade en asnajs, rolig och chillig filmkväll igår med tre sköna grabbs ;D Frös när jag skulle hem så fick låna älsklingens tröja, jag var sååå fin (: En av grabbsen följde mig hela vägen hem också! snällt som fan. Men vi hade mycket att prata om också ^^ Kom hem typ kvart över ett. La mig i sängen halv två (hungrig som fan eftersom allt jag åt igår va en macka till frukost, chips till lunch, en macka till middag och chips på kvällen) Men ville prata med älsklingen om några saker så sket i att äta. Vi la på lite innan tre och ja jag somnade väl typ strax efter 03.00! 
Nu ska jag hjälpa mammi med några saker, sen ska jag börja göra mig iordning. puss

Valborg - NU KÖR VI :D

Hejsan!
Valbrog ida dåååraaaaa :D hihi. Sorry för min uppdatering :D

Gårdagen var ganska chill. Sista lektionen eng. Gjorde inget faktiskt. Slutade typ 40 min tidager. Men jag, Jullan, Sara och My stannade kvar och gjorde eng muntligt nationella :) Det gick bra tycker jag! Pappa hämtade mig sen vid halv fyra.  Åkte hem. FIxade lite med moppen. Sen kolla jag lite tv. Åkte lite med moppen. Sen åkte jag och hämtade Emmy. VI tog en tur och den fick typ "motorstopp" igen. Men vi fick igång den xd Sen så chillade vi resten av kvällen. Snart ska vi dra till bussen och dra till Huddinge! PEACE!

fyra skoldagar avklarade nu

Äntligen fredag. Guu så jag längtat efter denna dag! Dagen har varit helt okej :) Sen jag kom hem har jag bara ätit, städat (eftersom jag sket i det igår) mamma blev jätteglad ;D sen har jag gjort so.. fyfan vad jobbigt och framför allt tråkigt.. Får ont i huvudet, men ska fortsätta jobba med det nu iaf, så jag inte får så jävla mycket att göra sen. Tror jag äter middag själv ikväll för jag ska iväg och vi ska tydligen äta sent.. men vi får se :) puss

olyckligt

Har inte ätit nån middag än. Men känner inte för mat just nu. För mycket känslor förstör min aptit. Jag va jätteglad när jag kom hem idag och tyckte att dagen varit asbra. Men sen blev det tårar och lite deppmode. Men nu ska jag se allt från den ljusa sidan. Ska lösa vissa saker, sen bara leva livet. Tänk vad killar kan va jobbiga ibland, men ändå så underbara!.. jobbigt.
Gaaaaah vad jag saknar min syster! Mååste prata med henne. Det är akut. Men får vänta till tisdag eller onsdag.
Nu ska jag fan tvinga i mig mat. Sen duscha. Sen ta hand om all den rena tvätten som mamma lagt in i mitt rum. Mitt rum är kaos.

GOTLAND

Fick fler frågor om vår klassresa :) Vi åker dit tisdagen den 31 maj och åker hem torsdagen den 2 juni :)

Thai mat är gott!

Tjääänare :D
Har precis käkat och ska ta en feeet durre snart :D Skolan var rätt chill idag. Jag och Sara tog en tur med My moppster till Vivo idag på SO. Blev 3 kroasanter (croasanger) och en cocacola (som jag drack upp till middagen) HAHA! Fick skjurre hem av mickis pickis. Hemma har jag bara chillaaat :D Sen typ åkte jag och mamma ner och handlade. Stötte på Mywurst, Tuldutt och Sarwurst... Kan ju säga att två av dem var gingers.. och inte var det sara! HAHA. Dom skulle ner och handla ny hårfärg.... xd Sen beställde jag och mammi Thai mat och åkte hem. DÅ stötte jag på Hannah och Vendela som precis skulle plinga på mig :D Hihi. Det var ju trevligt. Vi stod och snackade ltie sen drog jag in och käkade. MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUMS! Nu ska jag duscha, PEACE! Just Leo fyllde år igår också, grallan i efterskott!

gotland

Fick en fråga om när vi ska på klassresa och vi åker den 31 maj :)

idag är jag glad

Jag somnade halv ett igår.. det är inte kul när man inte kan somna..
Idag har det varit en bra dag faktiskt. Jag har varit på bra humör hela dagen!
Gick hem med joel också. Rolig pööjk :) Va så snäll och lånade ut min engelska bok till han också ^^
Spanska nationella uppsats idag söööög ju. Så inga kommentarer om det. Kunde inte sluta garva på lektionen heller. usch usch.
Har precis ätit lite mellis och ska nu ut med vovven ;D

jobbigt..

Är förvirrad. Har myycket att tänka på.. godnatt

valborg

Hejsan! Sitter och diskuterar hur mkt Vendela gillar min farmor med Anton.. Rätt intressant! Nu är i af planerna för valborg klara. Ska tydligen grilla med några vänner :) Det blir myysigt :D Eller blire grilla.. Vetefaaan..Vi ska iaf vara ute... jag huttrar redan nu.. Men men. Skitsammaaaaaaa. Känns i af sköööööööönt att ha det klart för mig vad som händer :) Hade lite P.A.N.I.K :D

Haha, jag tog mig en lite Powernap:D Åååh, älskar att sova :D Hehe. SÅ himla skönt :D Sen vaknade jag och käkade :D Kommer fortfarande inte ihåg var Danne sa till mig när jag kom ut ur rummet, var typ halvsovande då med xd HAh :D faijlster.... Nej nu ska jag bara säga några sista ord....
GRATTIS MY PÅ 16 ÅRS DAGEN! PUSS & PEACE!

"Hej jag heter My Gåsste och jag är snygg, hej då"



idag är det onsdag!

Började dagen med att jag försov mig en timme.. Mamma tjatade hela morgonen på mig att jag kunde skynda lite grann iaf, men jag slöa på som vanligt. daamp. Klarade igenom denna skoldag rätt så bra faktiskt, förutom att vi hade spanska nationella hör idag.. usch säger jag bara! Kommer säkert bli sänkt till vg efter alla nationella.. :( Jobbade kvar på tekniken idag också. Svenskan var roligast på hela dagen för då fick vi planera vad vi ska göra på Gotland (vår klassresa) vår aktivitet äääger! Vad det är för aktivitet får ni inte veta eftersom det bara är typ fyra i min klass som vet och det ska va en överraskning (a).. Har inge mer att säga. Skulle bara uppdatera lite eftersom jag fick klagomål ;)... Nu ska jag se om vi ska äta snart. Är hungrig som vanligt.. puss

Ett powernap om dagen, säger doktorn är bra för att undvika att bli slagen.

Hejsaaaaaaaan! Uuuurschullaaaaa vad mkt det är i skolan nu :S Som Mona sa. Jag har två uppsatser som ska in, ett So häfte+fördjupning i geografi till ett högre betyg, sen bildprojektet i skolan+extra bild grejen som man ska ta hem och göra, snart mattenationella och medan svenska och engelska muntliganationella............ hjälp mig... Det finns säkert något mer också.. Plus att jag får panik över min och Helsings kulbana :S HAHAHA. Jag har tappat bort alla våra kulooor, har limmat fel så att vi måste måla till lite grejer på plattan, åååh, PANIIK säger jag, sen är ju då inte våran jääävla hiss klar än..... IG :( Nu ska jag en powernap, är så jävla tröttt... :D TPL PEACE!

31 skoldagar kvar..

Får seriöst panik över allt plugg och alla uppsatser som ska in och skit. Gaah. Ser inte fram emot de fyra kommande helgerna iaf.. Eller jo kvällarna men inte dagarna.. Ska bli så skönt med vårsoare, klassresa, balen, skolavslutningen och sen sommarlov!! Men nää nu ska jag fan gå och dricka nått sen blire film och sova :) puss

Julia och My är konstiga.... :S

Hejsaaaaaaaaaaaaan!
Fick ju tillslut i mig nudelsoppan framför despo som ni sååg :D Jag kollar ju på datan så ligger rätt mkt före alla andra som kollar på tv ;) Hihihi :D Har kollat lite på GossipGirl... AAAH, det är så himla bra! :D Sitter och skriver konstiga inlägg i My och Julias logg... och dem gör det till mig och aa... ni kanske fattar... så därför heter rubriken som den heter... :S Den är rätt sann också.....  Nu är jag trött... ska kolla klart på GG, sen ska jag banne mig borsta gaddarna och sen sooova... BTW jag har tappat bort min poddieee... GAAAAAAAAAAH Måste hitta den.. PANIIIIIIIIIK PEACE!"

HUNGRAR IHJÄL!

Hejsan!
Jag är suuuuuuper hungriiig... Lagar lite nudelsoppa faktiskt :D komme rinte orkar någon middag :S

Dagen har vart rätt nice. Tisdag idag och det betyder elevensval (musik) och musiiiiiiik :D Åååh, älskar! Jag och Andy redovisade vår låt :O Andy spelade lite feel och sa "fail" precis när han gjorde det och vår lärare spelade in... haha, fyfan vad synd! På lunchen drog jag  och tjejerna ner till centrum till Umo och sen tog vi en feeeeeeeeeeeeeet donken. Den satt bra i magen måste jag säga! Efter skuuulan fick jag skjuts hem av snälla julia julvig jullan hulken bivrin! Sen dess har jag slöat, behövde det idag! Måste ha kraft tills imorgon nrä ajg ska skriva uppsatser -.- Urschula. Nu ska jag kolla om vattnet kokar! PEACe!

Sitter med en skål nudelsoppa framför despo! LIvet leker

PMS

Jävla pms humör asså. Hatar det. Men kan inte göra något åt det! Allt verkligen allt suger just nu.. bläää.
Klockan åtta ska jag sitta bänkad framför tvn iaf. Innan det ska jag träna och duscha och få min hårförlängning fixad. Hoppas på mat snart. Nämen så vare mat nu.

fuck school

Spanska nationella läs avklarat! sååå skönt. fast det är det lättaste nu är det hör och uppsats och muntligt kvar..
Dagen har gått hyfsat fort. Rätt tråkig dag. Skolan förstör typ ens liv. Nej jag gillar inte skolan alls! Skulle inte banga på att bara göra klart allt i skolan nu i veckan, visst det blir mycket, men sen får man sommarlov! Men tyvärr får man inte alltid som man vill.
Åt när jag kom hem för va jättehungrig sen prata jag skype med några, men sen va jag tvungen att fixa en grej sen när jag kom tbx dissa de mig, så pallar inte prata nu, de är bara så elaka mot mig hela tin ändå :(
längtar till fredag.

25 april

Kul att man fått solsting nu också.. utan att ens blivit brun typ..
Åt middag för ett tag sen och ska träna lite nu. Sen blire dusch och tv. Spanskan skiter jag i, kanske kollar igenom lite precis innan jag ska gå och lägga mig eller nått ;o Men nää nu ska jag träna! puss

Huddinge igen!

Hejan! Har vart så jävla skönt att vara hos pappa!
ÅÅÅÅÅÅÅÅH; Vill bara dit igen och stanna där med värmen ;) Med Maria och Freja och alla andra :D Det var så himla mysigt! Har solat idag :D Ny ser jag ut som en jävla pepparkaka.. Men det är soooooooft :D Haha. Det var skönt som saaatan att sola :D 18 grader i solen.. Stod att det skulle bli 23.. Nej fan kollade på Huddinges väder grej.. Aja :D HAHAH. Smart cheey :D I af. Käka frulle ute idag, sen så soooolade vi lite sen skjutsade jag både Disa och Freja på moppen på kråkis vägen. Sen när vi kom hem så solade vi till halv fyra sen åkte jag och Freja ut med moppen en runda sen när vi kom hem packade jag det sista sen drog vi typ. Det var bilkö från södertälje till typ moraberg -.-
Men kom hem typ för 1,5 timma sen och ahr duschat och slängt in en tvätt och kollat bloggar :D PEACe!

sista dagen på påsklovet

Gick upp vid tio idag och åt frukost ute i solen på balkongen. Sen tränade jag lite. Gjorde mig halvt klar, smsade lite, lyssnade på musik, kollade grejer på datan. Sen lite efter elva smsa älsklingen och sa vi kunde göra nått då. Så då gjorde jag mig helt klar lite fort sådär sen tog jag bussen som gick 12.00. Gick en bra bit och fyfan vad varmt det va ute! Dog av värme, hahah. Hos pojken myste vi lite och sen efter ett tag la vi oss ute i solen och solade och snackade :) myys. Drog hem vid halv fyra för vid fyra skulle en person komma hit som skulle hjälpa mig med min hud. Så nu ska mamma beställa lite nya grejer och sen förhoppningsvis så kommer min hud bli mycket bättre! dör annars..
Imorgon är det skola. Börjar 10.20 med nationella i spanska! vill inte...
Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, förutom att tvätta bort ansiktsmasken som jag har i ansiktet just nu. Sen senare måste jag väl antagligen gå igenom spanskan lite, sen ikväll ska jag kolla på tv och äta middag och träna! puss

SNabbt om dagen!

Hejsan datorn dör snart!
 
Dagen har vart super!
Jaag och frejson käka frulle ute i solen. Gjorde oss i ordning och åkte ut med moppen. När vi kom till korsningen till Nykvarn så var några poliser där. Dom stoppade oss och ba: Hej hur gamla e ni? Vi ba 15 och 19. Sen frågade polisen om jag hade ID-kort men jag sa att jag inte hade med det. Sen frågade han om man fick skjutsa på moppen xd Haha, vi ba vet inte :D Sen ba är moppen försäkrad, vi ba vet inte igen. Han ba: okej då får ni åka hem och fråa om den är försäkrad. Så åkte vi hem.
 
Vi berätta för pappa och han skrattade xd Men polisen förstörde våran daaag Men jag och Freja hjälpte i af att så lite fröön :D Det var faktiskt rätt kuuuul. När vi sått typ alla frön så vare luuunch efter det låg jag och freja och degade på studsmattan och sen tog vi en moppe tur. HIHI. Ingen poooliiiiis!!! :DDD Så vi tog en tur. Men inte så långt. Sen åkte vi hem och då drog heeeeeeeeeeela familjen och handlade :D När vi kom hem igen så åkte jag och Freja ut med moppen :d 1 och en halvtimma :D Sen när vi kom tillbaka så gjorde vi grillspätt :D Jag grillade dcem. Dom bleev ju awsome :D Hihi. Sen käkade vi.. MUUUMS vad gott :D Sen dess har vi suttit i köket och snackat med Sven och jag har hållt på med Marias iPhone :D Men slänger in lite bilder nu :D PEACE!
 
 
Tora och jag på påskafton.. Innan alla kom. Så jag hade inte på mig det dära ;)
 
Jag och Freja

 

kort om dagen

Sov i elva och en halv timme inatt bara så att alla vet! Blev väckt av ett sms imorse annars hade jag nog sovit ännu längre. Ovanligt av mig..
Spelade lite poker med mina brorsor och martina på förmiddan, jag kom tvåa! :D Skulle egentligen dragit in till slussen men det blev inte så. Träffade syster på eftermiddagen. Fixade hennes hårförlängning och satt och snacka i solen och åt glass, myys. Drog hem och åt middag vid halv sju. Tränade och duschade efter det. Tog en kvällsfika nyss samtidigt som jag kollade på hellcats. Har inge mer att säga.. tråk att blogga ju.. :p iaf på lov.. så.. höörs.. puss

GLAD PÅSK!

Hallååå!
Glad påsk på er alllaaa!! Herregud, vare inte nyss Julafton :O
Iaf... Om daaageeen!!
Vaknade typ halv tiooo. Käkade frulleeeee och sen typ började vi måla porshlin kyklingaaar :D Sen bytte jag om och sen kom typ kusinerna halv ett :D Vi väntade på påsklunchen. Medan målade vi lite ägg :D Niiice! Sen gick jag och syrran ut till Mårris morrhår och hade allsång. Han hade med sig sin gitarr :D Yää! Niceeeee :D Sen käka vi lunch. Busade lite med Mörzy. Satte upp studsmattaaan och studsade lite. Sen blev det efterätt och sen letade vi efter ägg och fick presenter av farmor och lite gitarr spelande då med :D Sen mös vi bara i kvälls solen och sen drog kussarna vid typ 1 halv sex :D Då drog jag och Freja ut med våran heeeetaaa moppeeen :D Vi åkte runt jätte mkt i hus områden sen till mitt gamla dagis och sen hem igen :D Nu sitter vi och kollar på Avatar, som jag s'tt miljarders med gånger och käkar lite caaandy. Vi väntar på maaat :D PEACE!


Målade påskägg .D


Bästisarna Mårten och Mörzy... Även Titti i bakgrunden :)


Fina syskonen Husmaaan


Frejaaaaa


Härliga Moste Eva (Farmors syrran) och Mårris morrhååår sjunger Sjumilakliiv!


Mårris morrhår spelar gitarr


Snygg Moppe ????


wooups

Skulle egentligen packa upp mina tre väskor som jag ännu inte har packat upp. Jag kommer liksom hem från ett ställe, packar om och drar iväg till ett annat :p Just nu sitter jag och lyssnar på musik och chattar med lite folk. Väntar på att syster ska komma hem från fjällen, vilket hon gör snart eftersom hon är på väg hem nu. Så när hon smsar mig ska jag dra ut och träffa henne en stund. Dock inte så länge för varken hon eller jag pallar va ute sent :p

Så sant - tagen från shellys blogg

When I text you, It means I miss you
When I don't text you, It means I'm waiting
for you to miss me

två dagar och en kväll kvar på lovet!

Jag vet att det har varit skitdålig uppdatering från min sida. Men jag pallar inte sitta och blogga när det är lov plus fint väder ute! Har massa annat att göra.. :)
Drog ju till älsklingen igår vid halv nio. Träffade först min barndomskompis på bussen, sen lite senare träffade jag även min gudmors son :) trevligt trevligt. Hade världens myskväll/natt hemma hos min älskling. Var dock halvt död redan vid elva, halv tolv, men det gick över sen och jag blev superpigg :D Kollade på en film som slutade vid tre och efter det släckte vi för att försöka sova. Somnade väl runt kvart över tre halv fyra, myys. Vaknade tio i sju på morgonen! Tidigt, men mys att pojken min va vaken då också :) Åt frukost efter nån timme eller så. Sen har jag bara varit flumm hela dagen med tanke på att jag sov i typ 3 och en halv timme inatt :p Men min lilla pojke gillar när jag ee glad och skrattar, så han tog ingen skada :) Kom hem typ 20 över tre. Har bara gjort ointressant saker sen dess och nu ska jag göra mackor! puss

Daniela Jonsson är väl rätt saknad...

Hejsssaaaaan på er!
Nu sitter jag och hela familjen minus Sven och syrran och tittar på Harry Potter.. fyraaan! Då är Robert Pattinson med :D Yay!!! Hihi. Dom kom typ vid sju??????? VI käkade spagetti och köttfärssås :D Sen har vi kollat på kryssnings bilderna och lite filmer från thaaa cruuuuuuuuuuuuzzzzz. Orkarrrrrrrrrrrrrrrrrrr inte skriva meeeeeer :DDDDDDDDDD PEACE!



tråk

Hos pojken nu. Träffade flera som jag kände på bussen hit. Sen lite annat skönt folk. Men skriver imorgon när jag är hemma igen. puss

Härlig dag!

Haaaloo! :D Sitter hos pappseeeeen och väntar på mat och låtsas syskonen ;) Hihi. Kollar lite på Paris Hilton Dubai BFF. Dagen har vart rätt sköööön!
Vaknade typ tunt halv tio. Käkade frulle kollade tåg, packade och sen skjutsade mamma mig till tåget och Maria och pappa hämtade mig i södertälje sen ;) Vi storhandlade tyyyyyp :O Sen hem och hjälpte till att städa här hemmaaa :D Nu äre jätte snyggttttttttttt här hemmmmmmmmaaa :D Har lekt med busiga Möööörzy också :) Haha.
Imorgon kommer kusinerna, toppen! HIhi. Sen ska vi väl käka påsklunch och sen leta påskägggg :D Hihi! Men har inge mer att skriva nuuu. Onööödigt inlägg :D

långfredag

Dog i min säng runt 01.00 igår.
Idag vaknade jag först upp tidigt på morgonen men somnade om. Senare var jag halvt vaken och låg och lyssnade på musiken som dunkades i min brorsas rum, myys. Gick upp vid halv elva. Åt frukost. Satte mig och pluggade. Efter ett tag tog jag en liten lunch och satte mig i solen på balkongen med martina. Ville inte gå ifrån solen så hämtade upp allt mitt plugg och satt där och solade samtidigt som jag fick lite plugg gjort :) Hjälpte mammi och pappi och fotade lite saker. Har beskrivit min klädstil nu på eftermiddagen (slöjduppsats). Jag har bokat handledarutbildning och checkat några gymnasium eftersom jag ska göra om mina val totalt! Så ja, om drygt en månad är jag ute på vägarna i bil! omfg.
Just nu gör jag inte ett skit förutom att lyssna på massa barnvisor, så gulliga! vilka minnen. Är på konstigt humör. Allt känns bara cp. Men det blir väl la bättre ikväll. Sover hos pojken ikväll. puss

Trött som fasikeeen :D

Hejsan. Ska snart lägga mig. Men tänkte berätta lite om kvällen.
Jag hjälpte mamma laga påskmat, för vi firade påsk med mamma idag och mormor. Det tog typ år. Vi käkade, var skit hungrig och sen letade påskägg ;) Haha. Efter det kom typ My och Jullan och hämtade mig vid typ 19.00. Vi drog till Långsjön. Aaaaaaaaaas niiice. Hihi. Satt typ på en liten brygga och snackade med candy och lärre blarre ;) Hemfärden började vid typ halv tio. My skjutsade hem mig. Sen dess ahr jag bara vart inne med familjen i vardagsrummet och snackat och lyssnat på musiiiik. Rätt trevligt sådär. Sen försökte Danne vara rolig och störde mig när jag skulle köra armbrytning och då kastade jag kuddar på han för att han var så jävla jobbig -.- Nu är jag här och slänger in lite bilder till er! PEACE!

Eftersom alla är så himla heta i hjälm så är vi också det!


Cool_Tjej_95@moppe?


Där ute på bryggan satt vi :))


Juliaaaaaaa<3


skärtorsdag

Har inte haft någon blogglust.. Men berättar lite snabbt vad jag gjort igår och idag.
Igår: Va ute med sara och fotade lite. Sen vid halv tre åkte vi och hämtade hennes pappa och cherra en glass :D Åkte mot stockholm vid tre typ. Jag och sara satt och kollade på film typ hela vägen ;p tur det för det va köer.. Det stod totalt still! Kom hem 20 i fem typ. Ingen va hemma. Gick ut med älvira. Åt middag med mig själv. Sen drog jag till älsklingen.
Idag: Har varit halvt borta hela dagen. Tappar orden hela tiden :p Har iaf städat mitt rum lite. Gått med älvira. Duschat. Fixat mig. Handlat med mammi. Lagat mat. Suttit i köket och pratat i typ en timme och väntat på mat. Skrattade tills jag grät vid maten också. Vad fick jag i min fördrink egentligen?? Nej men fick kramp i armen också.. Nu sitter jag bara och väntar på sms från älskling. Han ska komma hit ikväll. Men han är seg.som.fan. puss

Nacka Forum med Julia och Ludde ;)

Hejsan på er! Nu är jag äntligen hemma.. Herreguuud. Hemvägen var ju rena döden för mina fötter... :S
Mötte Ludde och Jullan i centrum typ 10. Åkte till Nacka Forum. Kollade runt lite. Varken jag eller Julia köpte nått :D Däremot så shoppade Ludde låss xd Typ en keps, ett par chinos och två tröjor ;) Sen tog vi en feeeeeeeeeeet Subwaay och började ta oss hemåt. Buss resan till slussen gick bra. Och tunnelbanan från slussen till centralen gick ju bra. Där efter, oh herregud. Det brann typ i Stockholm Södras station så tågen kunde typ inte passera där. Vi väntade typ 15 min och sen ropar dem ut i högtalarna: "Det går inga tåg söder ut pga rökutveckling, åk till gullmarsplan kliv av i årsta berg och ta pendeln där ifrån" Så då gjorde vi det ;) Herregud............... Aja, framme i Huddinge så köpte jag en Allevo, sen hämtade mamma och Danne mig och nu är jag hemma xd Nu komme rlite bilder. PEACE!

Stek?

Så jävla god milkshake.. hej jag vet att man ser upp i mina näsborrar... :S


Sööööt, trött cheeey <3


Ludvig när han skulle byta om....


Ouuuuf haaaff!!!


HAHAHA, vi valde ut kläder till Ludde.. Eller jag gjorde det :D


Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaj

Hejsan! Sitter och väntar på foood. Haha, tror ni jag skrev mkt på uppsatsen eller ;) Nää. Inte så va :D 4 rader :D Men alltid nått :D My skrev till mig och vi tog en tur till centrum. As länge hon och jag var, asså bara vi. Det var nice. Vi köpte lite candy och satte oss och snackade. Shit vad vi snackade :D Skit härrligt. Drog hem igen typ 16.00 eller nått. När jag kom hem så åkte jag och handlade med mammaaan min :D Handlade så jääävla mkt. Typ för 1700 ;) Haha. Tänkte om ni ville anteckna :D Sen dess har jag bara kollat på Bruno Mars videosar, shiiiiiiiiiiit vad han sjunger bra!! :D I af, ska ut med Jullan ikväll. Vi kanske tar någon tur med moppen eller nått. Får se! PEACE!


Haha, bus Mörzy! I helgen ;)



Haha, Alex smygfotade mig när jag gick förbi han idag xd Sen mmsade han bilden och jag sparade den och la in den på datorn! Alex, är du en stolt fotograf nu!!?? :))


Skriver en uppsats -.-

Godmorgon på er!
Har precis käkat lite frulle, funtar på en macka till, men det är tveksamt ;) Har börjat på min Hälsomuppsats -.-- Usch, fattar ju nada, men det är okeeeeeeej :D Haha. Idag får vi se, kanske träffa Michaela, elelr drar ut med tjejerna igen... Hmm. Hoppas på det bästa! Orkar inte sitta inne hela dagen. Men idag kanske jag måste eftersom uppsatsen ska in om 2 veckor, plus att jag har en till uppsats att skriva -.- En jävla massa uppsatser ;) Haha.
PEACE!

tjockisdag framför tvn

Ligger i sängen nu med datan i knät! Idag har vi haft världens slapp och chilldag. Legat i soffan hela dagen och glott på livet enligt rosa.

Igår vid typ 00.00 drog vi ut madrasserna, kuddarna och allt det i tältet och satte på oss maaasssoooorr med kläder!! Två par strumpor, sockor, tights, mjukisar, linne, tröja, tröja, sov t-shirt, tjockiströja, morgonrock, vantar, luva och mössa på det också för att vara exakt! Vi la oss i tältet vid halv ett kanske. Hade sovsäck, täcke och filtar. Frös inte ett dugg. Fast vaknade under natten och då var det iskallt. Sen när man vaknar på morgonen så döööör man av värme. Fick fan panik och slet av mig täcke och kläder! Men det hjälpte inte ett skit så drog ut och fyfan vad skönt det va ute då ;D

Vi åt frukost framför tvn. Sen åt vi glass och började kolla på livet enligt rosa. Sen låg vi där fram tills tre, då duschade jag. Efter det gjorde vi oss halvt klara och tänkte dra ut men nää la oss i soffan igen och kollade klart på livet enligt rosa medan vi åt lite godis. Sen vare dags för middag. Efter det packade vi ihop tältet. Sen la vi oss framför tvn igen med lite glass samtidigt som vi kollade på en film med frågesport?? hahha. Sen kollade vi på big brother och käka lite chips. Kände oss verkligen som dom i big brother (ni som kolla på det idag fattar!) Sen efter det så gjorde vi oss klara för sängen och ja här är vi nu :) Men ska kolla på en film nu. Så godnatt folket! puss 


Bruno Mars - The Lazy Song

Så jävla skön! Diggar videon också :D Btw, min Allévo, blueberry.. GRYM!!!!
Ett tips :D

Ute kväll!

Tjena!
Shit mina händer är typ fruuusna... Kan nästan inte skriva. Men ska göra mitt bästa!
Dagen har vart härlig. Drog till Emmy vid typ 13.00 kom fram typ 14.00. Tar ju en sån jävla tid. Vi var ute och hade trevligt. Sen kom pappa och hämtade mig. Käkade kebab... MUMS! Sen skjutsade han mig till tåget. Kom fram till Huddinge, drog till My på dirr och Emma var där. Vi väntade typ i hundra år på Jullan och sen drog vi till centrum. Mötte Mickis på tåget. Åkte till Tumba, träffade några brudar. Satte oss bakom någon jävla restaurang och snackade med chirre, candy! Mys. Sen typ drog vi efter någon timmer eller nått, kanske två timmar. Jag Jullan och Mickis åkte hem men Emma och My stannade. Jullan och jag gick av i huddinge c, gick till My hämtade Jullans moppe och hon skjutsade hem mig! Det var generöst! :) Nu ska jag käka min Allévo, PEACe!
tyvärr inga pict

två halvroliga saker

första:
läraren frågar sina elever: - har ni någon gång varit med om någon naturkatastrof?
en elev svarar: - ja, jag har varit med om ett vulkanutbrott.
alla elever i klassen: - vaa?? haru??
eleven: ja, jag fastnade i thailand pga vulkanutbrottet på island..
vadå bloond?? x)

andra:
sara: - monsing kommer du ihåg när vi såg sam kessel här?
mona: - vem är det?
sara: - per hammar i tsatziki.
mona: - nää, men jag kommer ihåg när vi såg han anton från rosa här :)
sara: - hahah! men det är ju samma person??
mona: - jahaaa :$
jag ee duktig jag!! (:

BJUDER PÅ NÅGRA BILDER


gooodiiiis


söndags myys


glaasss i stora laasss (bjuder)


myysig frukost ute i solen


snygga tjejer..


lunch på stan


smexigt


innan bion (seriösa tjejer)


läääsk (gillar gubben i filmen som kom med)


goddiiisss


hahahahha gubben jag praatade om x)
erkänn det ser ut som om han sover.

aah det va lite bilder från igår och idag. måste bara säga att vi är verkligen inte seriösa nån gång. men jag äälskar't!


min söndag och måndag i uppsala

Har inte bloggar på hmm.. två dagar! Har massa att berätta för er så detta kan bli ett lååångt inlägg. Bilder kommer senare ;D

Söndag: Vaknade upp och hade en riktig chill morgon. Vid två åkte vi och handlade mat, glass i stora lass, godis och chips (det var lååååågt pris på godiset!) Sen när vi kom hem satte vi oss utomhus och fikade. Kollade film. Lagade tacos. Sen la vi oss i våra sängar med godis och chips och cider och kollade på 17 again. Jag va så trött och orkade inte gå och tvätta bort sminket och borsta tänderna så jag tog en liten powernap mellan 10 och halv tolv x) Efter det blev jag typ hyyper och orkade vara vaken läänge fast sara blev trött då istället.. Så jag låg och kollade på hot chick och smsade med älsklingen :) saknar han..♥♥

Måndag: Jag vaknade upp va skita trött. Kollade på klockan och fick panik för jag trodde den va så mycket och vi skulle in till stan.. Men sen fick jag reda på att den gick en timme förut. Så hade ju kunnat fortsätta sova egentligen.. Menmen. Vi gick upp och åt frukost + jordgubbar utomhus i solen! älskar't! Snackade om rix och grönan! Bara en månad kvar typ ;o Sen kollade vi massa trailers och efter det gjorde vi oss i ordning. Vid halv ett tog vi bussen in till stan. Häärligt. Shoppade, åt lunch på wayne´s cofee (frös för vi satt ute i skuggan) Sen gick vi in och satte oss och satt och snacka en massa i typ en timme. Sen drog vi och hämtade ut biobiljetterna. Gick och köpte dricka. Råkade bli lite godis också.. heheh. Sen gick vi till bion och köpte popcorn och myste ner oss i biostolarna ;D Vi såg som sagt scream 4 och den va braaaa. Typ som alla andra dom filmerna men ändå ;p Vi va verkligen inte de enda som skrek i biosalongen. Eller så var vi det.. Efter bion när alla typ gått och vi håller på att ta på oss jacka och skor ser vi en gammal gubbe sitta där i en av biostolarna, hahahahahah fyfan dog typ av garv när vi såg han!!!! Va tvungen att ta ett foto på han. Trodde dessutom att han sov först men det gjorde han inte.. Sen reste han på sig och typ börja mumla till oss och pekade åt höger och vänster. Han undrade vart man gick ut tydligen x) På vägen ut sa vi till han: visst va filmen bra?! Så svarade han: Ja, den va mycket intressant. hahahahahah. Till och med bio personalen garvade åt han när han kom ut och sa det :p söt liten gubbe det :) Efter filmen vid kvart över åtta tog vi bussen hem. Åt middag. Sen tvätta jag bort sminket på en gång för vet jag inte kommer orka det senare ;p Sen har vi bara legat i sängen och kollat lite på tv samtidigt som vi kollat lite på datan och ja nu bloggar jag ju. Har tagit typ en timme att göra det här inlägget men det är för jag inte skrivit hela tiden :p Ska försöka lägga in lite bilder i datan nu. puss

Härlig dag!

Hejsan på er!
Kom typ hem för några minuter sen. Julius skjutsade hem mig! Fyfasiken vilken härlig dag!
 
Jullan hämtade mig runt typ 13.00. Vi drog dirr mode till Skäris. Kollade runt lite. Köpte dock inget. Jullan köpte typ ett linne, en ring och två örhängen. Skit finaaa! Käka lite på donken. Åkte hem runt typ 16.00. Åkte till My, drog till Vivo, köpte typ pankakor, cocacola, och alevo greeejs. Åkte till Långsjön och satt där och snackade, käkade och hade det skit mysigt. Sen drog vi och tanka, sen till Cantrum. Stötte på Hanna Oscarsson. Kollade lite i affärer. Köpte en ny tröja/blus :) Sen skjutsade Jullan hem mig :) Nu sitter jag här i mitt rum, tänkte typ börja skriva på någon utav uppsatserna :S Får se, PEACE!
 
 
Söt Julia!

 
Cooooowlaa!

 
 
Hej!

 
Hehe

 

Svar på en kommentar!

Anonym om p a l l a r i n t e t r y c k e t:
hej! :)
Jag har tre frågor ^^
1. Umgås aldrig ni två i skolan eller på eftermiddagarna? :O ni lägger ju inte ut några bilder ni tagit tsm
Jag kan ta den första frågan, dom två andra får Mona ta när hon kommer hem, okeej? :)
Klart vi ser varandra i skolan och så. På tekniken brukar vi ha rätt kul. Men vi umgås inte så mkt längre på fritiden. Om du följt bkloggen ett tag så kanske du komemr ihåg att vi brukade göra det från Novenber-December. Men nu har det bara inte blivit av. Men vi ska ses nu på lovet och ta nya bilder till designen! :) Mona jag tror vi får ses oftare!

Lovisa Har Tråkigt!

Hejsan på errrrrr!!
Jag har banne mig jätte tråkigt. Pratade typ 1 minut med Vendela och Antwiiiiik på skype, men vendelas mick dampaaade. Så det blev inge. Hmm, vad kan man hitta på??? Jaa, ni såg ju kryssning bilderna, haha. Hade glömt att jag hade deeeem. Haha... duktigt! Men eftersom vår uppdatering här på bloggern vart kass så slänge jag in några. Nej nu ska jag fortsätta smsa lite och sen kanske sängen redan... är trött och har ändå inget att göra. Imorgon ska jag i af vara med Julius! Vi ska dra till skäris på hennes dunderblåbäret! Sen på kvällen skulle vi typ vara ute, får helt enkelt se! Hihi. PEACE!

Kryssning bilder!

Glada cheeeeyeeeer påväg till båten!
Äntligen på båten!
Tora snodde kameran och tog typ 20 ego bilder, här är en av dem!
Soldecket! Vid solstolarna var det typ 27 grader varmt! Där hänge vi dan efter
Alla barnen (Utom min syster) framför beachen ;)
Freja, Tora och jag i hytten efter middagsbuffén :)
Dagen efter! Efter vi käkat frukostbuffé! I Pooooleeen! Jag och Disa
Sööt... Bjussar :D
Jag var hungrig medan vi väntade på de fuxna tills vi skulle käka lunchbuffé
Väntan och väntan....
Blev gladare efter att fått mat i kistan.. I taxfreen
När vi gått av båten i väntan på att pappa skulle komma med bilen som han hade parkerat längre bort.

Glömde kameran hos pappa -.-

Hejsan på er!
Jag ber om ursökt för dålig uppdatering! :(
Helgen har vart super skönt. Hela dagen igår, efter vi följt med Flexis en bit på vägen så solade jag och Vendela i typ 2 timmar, käka lite nudelsoppa och sen åkte vi moppe xd HAhA, tramp moppen. Så jävla kul. När man åkte förbi så kollade de.... Och ja den har motor, den går faktiskt i typ 15-20 km/h :D Erkänn? Ska nog trimma den.... Den kommer från 50-talet :) Haha. Sen käkade vi Sushi igår. SOmnade rätt tidigt runt 1. Var så jävla trötta... Sov skönt i natt i af! En aning kallt bara, men det gjorde inget :) Idag har vi solat i 2 timamr till, så nu har jag värsta randen :DSen har vi käkat lite nudelsoppa och krattat löv :D Kom till mamma för kanske3 timmar sen. Nu ska jag hoppa in i duschen. Vill göra nått imorgon, men frågan är vad... :S PEACE!

in bälinge

Sitter hemma hos bästaste tvillingen sara nu. Vi sitter i köket och vi har pratat och pratat och pratat. Mysigt värre. Men ska inte va osocial nått mer nu, men hon tyckte jag skulle blogga så.. :p Men vi höööörs. puss

hej då stockholm

Detta blir nog det sista inlägget från mig idag :) Har ändå redan skrivit flera inlägg idag :p Får se hur mycket jag bloggar hos tvilling. Men förhoppningsvis inte mycket! ;D
Nu har jag packat klart allting och väntar bara på att min brorsa ska komma hem. Jag får skuss av han till tåget, i en värsting bil, heheh ^^
Det ska bli intressant att se vad sara och hennes familj säger om mitt hår nu.. De säger varje gång jag kommer upp dit att nää nu har du färgat eller gjort nått med håret igen, det har du gjort varje gång du kommer hit :p
Men nää nu kom bror min hem. Och martina kom precis in med godis som hon köpt till mig som jag kan ha på bussen, hur gulligt och snällt va inte det?? Hade inte ens bett om det, men hon tänker på mig iaf ^^ naaw.
Men måste gå nu. Ha det bra! pussar

WHEN I'M GONE

den här låten är ju bara för bra!
tröttnar aldrig på den.

without you I can´t sleep

Jag kan inte bestämma mig för om jag fryser och ska ha tröja på eller inte.. Börjar få ont i halsen nu igen och hela min kropp är typ d.ö.d. Kommer inte få sova i min säng på minst fem dagar.. kanske sju.. min älskade säng..
Håller på att packa men det går väl sådär. Jag gillar inte att packa.. Kan aldrig bestämma mig för vad jag ska ha med :( Nää nu börja jag frysa igen. Ska ta på mig en myströja, gå upp och fixa lite jordgubbs te och sen sätta mig och kolla klart på filmen som jag började se med min brorsa, som jag fortfarande inte sett klart ;p puss

lördag

Jag är så jävla slut just nu! Men min förskylning är bättre! Hade det iaf awesome hos min lilla pojke igår, inatt och imorse :) När jag kom hem åt jag frukost och sen var det bara att byta om och ut i trädgården. Har spelat lite fotboll med älvira och krattat löv! duktig flicka! Mamma har äntligen kommit hem nu också från att ha varit på kryssning. Ska snart äta, sen börja packa, sen ska martina fixa min hårförlängning.. Sen ska jag göra mig klar. Lämna några newbody saker till grannarna. Sen äta och sen vid tjugo i sex så drar jag in till centralen och sen till UPPSALA! :D
Juste igår när jag tog bussen till älskling träffa jag några kompisar från kvb också, trevligt värre! Skriver senare. puss

Vb och Fn

Tjaaafaaan!
Nu sitter jag och Vendela och käkar caaandy i farmors säng med varsin dator :D Niiiice.

Igår hämtade pappa mig och Vendela på stationen. Vi köpte lite caaandy på Willys och sen hem. Jag och Vendela kolla lite tv, käka mat. Sen drog vi och mötte Felix i Björkestahallen. Drog hem till mig. Chillade liiite, sjöng lite justin bieber låtar. Haha, det roliga var att han kunde alla :D Hah, söt. Vi började kolla på Green Street Hooligans, men orkade inte kolla på den så vi satt och snackade och flamsade omrking :)

Seriöst, natten var ju hemsk..... HAHHA. Jag sov i mitten. Först så har jag precis typ somnat till, då får Vendela typ ryck?! Hahahha. Sen när jag precis lagt mi skönt så vänder sig Felix sig mot mitt håll och andas som en jävla flodhäst -.- Så jag gick in i ett annat rum och sov xd Sen vaknade jag av att typ Felix smällde igen en dörr i anra rummet till toan. HAHA. Så har jag Vendela, jag går och kollar vart Lovisa gick och la sig.. HAHA, så ligger jag och fnittrar när hon kommer in i rummet ;) Jag gick till deras rum och snacka lite, sen käka vi frulle och sen följde vi med Flexis en bit och nu är vi här :D PEACE!

Jag och Flexis


Jag och Vendis :))


Felix jag och Vendis :))


påsklov

Fan vad jag älskar mitt liv just nu! Och fyfan vad skönt med påsklov!!
Gick upp vid halv åtta och gjorde mig klar. Fast orkade inte platta hela håret så har sett ut som guldlock idag, hehe. Men jag har fått måånga komplimanger och det gillas! Det gjorde min dag :)
Har haft en asnajs och chillig dag. Började med so, kuuul! Typ bara halva klassen där :p Sen vare idrott. Men eftersom jag fortfarande är lite sjuk så va jag inte med. Men skrev iaf en utvärdering på mitt styrketräningsprogram. Sen åt jag lunch. Sen kom pappi och hämtade alla mina newbody saker :) Sen vare bild. Fyllde i nån enkät om rökning, alkohol och aah sånt där ;p Sen fortsatte vi att jobba med bilden. Riktigt chill :) Andreas och tilda satt med mig och Z i lilla rummet också, trevligt värre :)
Efter bilden var det muntligt nationella i engelska. Sen slutade jag :D Jag skulle egentligen ta bussen men så kom joel på cykel med maaasssa packning :p Så jag tog hans cykel och han tog min väska, plus sin egen stora väska plus en stor jävla kasse med newbody saker, hahah. Så jag tog alltså sällis hem med en lite packåsna i det fina vädret. häärligt. Kanske ska man börja cykla till skolan??
Senare ska jag kolla på film med min bror! Vi började se igår, men jag somnade, hihi ^^ Sen ikväll ska vi grilla :D Efter det åker jag hem till pojken och sover nog där också. puss

Ny duschad!

Tjäääänaaa!!
Sitter ny duschad i mitt rum nu, känns jäkligt skönt måste jag säga! :D Haha. SKolan var rätt nice idag. Svenskan så gjorde vi typ inget, som vanligt. Sen åkte jag Jullan My och Sara till vivooooo. Köpte candy och en cooola :D Tillbaka till skolan. Han precis till bilden :D Sen lunch. Jag och Hanna satt med Leo, Simon, Danil och Andy. Och de berättade att det hade typ "lekt" med ett dött rådjur, och rådjuret hade foster i magen och fyfaaaaaaan! Så kunde typ inte äta. Och Leo hade hållt i rådjurets magsäck. Seriöst, ni skulle sätt bilden på fostret.. FYFAN säger jag bara... Spy på den.. Fick typ panik :S Leo tog min mobil på rasten, seriöst jag fick typ nervsammanbrott och började nästan böla... xd Sen idrott. Jag, Sara, My och Jullan satt typ och snackade. Sen fick jag skjurre av Jullan hem. Vi körde tävling mot Leo. HAHA, fan vad körda vi var ;) Vi ahde ingen engelska idag, skulle egentligen sluta om 30 minuter, NIIIICE! Hihi.

Ikväll så ska jag till kråkis med Vendela. Hon snacka om nått at Felix skulle med, men fattar ingenting. Han ville sova med oss. Bra att han tar kontakt med mig om det, känns ju smart av han. Haha, han är ju retard..... PEACE!

p a l l a r i n t e t r y c k e t

Gymnasium besöket var hemskt. Vill inte ens nämna nått om det.
Har fått ännu ondare i halsen nu, kuuuul. Nej. Men har fått ännu mer halstabletter av bror min nyss. Ja, jag knarkar dem.
Såg fram emot den här dagen och sen en vecka framåt men ja några saker har ju redan skitit sig. Kuuul. Nej.
Är på dåligt humör just nu. Och imorgon ska bära hem två påsar med saker från newbody. 33 paket! Sen ska jag ha engelska nationella muntligt imorgon också. Kan det bli sämre just nu?? Nej. puss

<333

På de flesta bilderna ser han rätt liten ut och söt ibland...
Men på den här bilden... GOOOOOSOCH MAMMA MIA!
(Finns 2 andra också...)

Godis fucking gris!

Hejsan!
Sitter och äter det sista från godis påsen... Var på vivo tre gånger idag... Två av dom så köpte jag godis xd

Dagen avr rätt okej. Mötte Joel imorse... Äntligen, har typ gått själv hela veckan förutom igår för då fick jag skjuts av Elliot, han plockade upp mig på vägen xd Slöjdprov på morgonen, det gick väl helt okey. Sen SO. Jag och Sara åkte till Vivo med Jullans moppen... och det roliga var... hahah.. vill ni veta en hemlis??? Ingen utav mig eller Sara har körkort xd Sara körde. Köpte godis, tillbaka till SO, kom 10 min försent bara.. Det gjorde vi bra Sara! Sen på lunchen åkte jag My, Sara, och Tilda på Jullans moppe xd Haha. Stackars lilla blåbäret ;) Jag satt ju helt stört.... och Tilda skrek som en stucken gris -.- HAHAH, humorrr!!!

Mickis skjutsade hem mig för ett tag sen, men vi åkte till vivo en snabbis sen skjutsade hon hem mig igen ;) Hihi. Nu har jag bara kollat på iJustine videos :D Hon är ju härlig hon ;) Nej nu ska jag göra nått.. typ sova.. PEACE!



sjukling

Idag var jag i skolan från åtta till tio xd skön skoldag kan man säga! Skulle egentligen dra hem efter syslöjden, men vi hade ingen så kunde gå hem ännu tidigare :) Jag är fortfarande rätt förskyld och har sovit dåligt inatt med.. Fast nu har jag inte ret hosta längre, nu är jag bara jättehes, täppt i bihålorna och har slemhosta, mmm mysigt, nää blää usch och fy på förkylning!! Har varit ute på en promis med vovven och det är fett varmt ute :D gilla! Ska kolla på en film nu på min brorsas data, där jag sitter nu alltså ;p sen äta lite, sen ska jag åka till ett gymnasium.. nervöst. Det känns ännu jobbigare att åka dit nu när jag knappt kan prata också.. Men mammi skulle köpa medicin till mig idag, kanske hinner jag ta det innan.. puss

glader

Sitter och kollar busstider till UPPSALA!! Pratade precis med tvilling och nu äre bestämt att jag åker till henne i helgen :D fan vad jag saknat dig♥ Så japp jag får en awesome början på påsklovet. Börjar med att jag sover hos älskling, sen drar jag upp till tvilling i några dagar. Läängtar.
Har duschat och fått min hårförlängning spänd nu ikväll, kan man säga så?? Jaja, martina fixade den iaf :p Lite kul att folk verkligen måste glo på en bara för man har hårförlängning liksom. hahah humor!
Pratade även nyss med christian och frågade hur vår så kallade föräldrar middag gått ikväll och den hade gått toppen! Nu ska jag försöka få tag på min lilla pojke innan jag ska "sova". puss

HAHAHAHAHHAHAHAHA!!

Amen fy helvete.... Fett bra!............... Kollade på mes populäraste videos på Videofy.me
Så kom hon upp.... HAHAHAHAH! Vafan äre för låt hon sjunger? Slutet är nog vackrast...
Hon är ju fan värre än CathMay15@Youtube... Herreguuuud... :S

dsöofjhlkxp

Jävla fitt rubrik...
Hejsa på er!
HAHA, jag är en utav de som stör sig på Mona, Z, Helsing, Lysell när dom släpar med tofflorna... :D Ni ska bara höra. Man hör vilka som kommer på 29 meters avstånd.... Det låter som typ sandpapper när det går. Men antar att ni inte tänker på det :) (Även Vendela ibland, men inte lika mkt, hon har skor ibland :)) Tänkte om ni ville veta!

Dagen har vart rätt okej. Nationella gick väl hel ok. Fattade inte rikitgt uppgiften med chansade xd Jobbade över typ 40 minuter på tekniken. Jag och Helsing ligger så jävla efter :( Sen fick jag gå hem själv efter skolaaaaaan :( Jag och Mickis skulle egentligen komma en snabbis på 9C föreldramöte, emn sen fick vi inte för Linus. Vi ville se honom sjung... Men neheeeeeeeeeeee...... Haha. Så jag gick hem, käkade och däckade i sängen. Sov från 16-18 tror jag :) Men måste typ plugga slöjd snart... PEACE!

Grymt jävla bra låt!

onsdag

Kom hem från skolan kvart i fem! Jobbade på tekniken i två timmar! Inte bra eftersom jag är sjuk, men kände att vi behövde jobba så.. Nu slipper jag och syster iaf stressa med det efter lovet :) Skoldagen har varit jobbig eftersom jag mått dåligt hela tiden, även om det kanske inte märkts så mycket ;p Sov iaf asdåligt inatt, hade världens ret hosta och usch vaknade hela tiden. Trodde inte jag skulle kunna gå till skolan, för svettades typ asmycket också samtidigt som jag frös, plus skita ont i halsen! Men gick till skolan iaf. Nu sitter jag här och hostar som jag vet inte vad! Skitirriterande! p a l l a r i n t e . . .
Lite roligt att några i skolan blir skitirriterande på att jag och syster går med våra tofflor i korridoren. Några tycker att de låter asmycket när vi går och tycker att vi ska lyfta på fötterna, men vi gör ju det, hahah. Det låter iaf. Visst ibland släpar man kanske lite, men vafan allas skor låter ju xd lite roligt att folk orkar störa sig på så onödiga saker ibland asså..
Nu ska jag kolla på hellcats! puss

Joel på Skype!

Haha, sitter och sjunger på skype med Joel. HAAH, han är ju för härlig :D

saknar dig.......................................


up and down

Jag har precis skrivit klart min spanska läxa.. ett brev till en kompis i spanien på 221 ord! Äntligen klar! Jag har så sjukt ont i min mage.. Jag känner verkligen inte för att gå till skolan imorgon. Jag kommer inte orka för jag mår för dåligt. Så ska man sitta i 80 minuter och skriva en uppsats på engelska också liksom! Får se hur jag mår imorgon när jag vaknar asså.. Nu ska jag kolla på hellcats. puss

Tattoos

Hejsan!
Sitter och kollar på tatueringar på google. Jag vill tatuera mig, 3 stycken :D En på min väntra handled.. En pistol, erkänn ballt? Asså ingen stor pistol. Utan en ganska liten :D Sen bakom mitt högra öra ett hjärta sen Stay Strong i nacken. Eller asså precis nedanför nacken :D Hihi.

Dagen ahr vart rätt lugn. Gjorde HK prov imorse på elevens. Missade ju igår, eftersom jag var hos tandis -.- Usch
hemskt! Sorry för min uppdatering igår, men pluggade HK. Ska snart börja plugga Slöjd snart -.- Sen musik. Andy kom på musiken :d Yaaay! :D Vi har skrivit klart vår låt nu. Den är väl helt okey. Om den hade varit på Engelska hade den säkert var grym (texten), men nu äre så att man måste göra på svenska. Det låter ju lite roligt ;) Haha.
Jag och Helsing jobbade över på Tekniken. Behövdes verkligen! Vi ligger rätt efter :s Aja, ska kila!
PEACE!



Haha, fan vad härlig!
Jag har sätt jätte många andra tatueringar. Typ en tjejs fitta i armhålan på en killa. Så är armhålehåret fittans buske. Sen typ ett fågelbo från fittan. Då är fitt håret fågelboet. Så vare massa fågelungar i fågelbusken xd Men har fan aldrig sätt enaveln som kisse kattens rump hål xd 
FAn vad skön x)


UPDATE:

Ska skaffa mig en sån här också:

Haha, nä driver... Men fyfan vad ballt! Spider Man är ju trotts allt min idol...
Som ni kanske redan visste... :http://monaochlollo.blogg.se/2010/december/spiderman-1.html#comment

tre dagar kvar sen påsklov!

Fan halsen blir inte ett dugg bättre! Somnade ändå fan tidigt igår! Har haft ont i halsen exakt hela dagen, plus ret hosta, skitirriterande! Förutom det så har jag haft ont i magen också. Jag har haft värsta fluff fluff magen idag, därför som jag sett typ halvt gravid ut! Jag ville gå hem, men behövde jobba på tekniken! Vill stanna hemma imorgon, men har engelska nationella då, sen teknik! På torsdag är det slöjd och musik, sen ska jag iväg till ett gymnasium på eftermiddan, så kan inte va hemma då heller! fuck.
hatar att va halvt sjuk. hellre jättesjuk en vecka och att det sen är över än att ha en jävla förskylning som kommer och går i typ en månad!
bläää vill bara gråta och har velat det hela dagen. jag känner mig fett svag just nu..

seegt

Kom nyss hem efter att ha följt syster en bit :) Fan det tog hela kvällen att fixa den där hårförlängningen!! Men äntligen klar! Ska gå upp och dricka lite te nu för har fortfarande ont i halsen, dock inte lika mycket som förut eftersom jag ätit massa halstabletter :D Sen ska jag be mamma fläta mitt hår, sen blire att kolla på tv på datan :D Har sovmorgon till 10.20 imorgon, deenajs. Känner för att gå typ osminkad och med myskläder.. fast näää :) jaja. puss

Kan faktiskt nästan på piano.... :D


Känner att...

..... uppdatering är på topp!
Fast neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

måndag

Kom hem vid tre för att jag gick hem! :D äntligen vår.
Har fortfarande sjukt ont i halsen, så har bett pappa köpa halstabletter till mig nu :) vill inte bli sjuk..
Ska ut med vovven snart, ska träffa syster för hon skulle också ut med en vovve idag :p Efter det så ska jag sätta i hennes hårförlängning! puss

Gillat sönder Jessicas logg.. :D

tjabba!
Nu ska jag snart slagga tror jag. Är tröööööööött :( Chattar lite med Luddson på FB... Eehm, aa. Haha. För en timma sen började jag gilla allt i Jessicas logg. HAHA. Från typ någon gång Maj 2009 eller nått tills nu  :D Så typ 2 år :D härligt. Undra hur många händelser hon fick :) Tror hon har gått och lagt sig. Men jag antar att jag får igen imorgon eller i veckan. Hahaha. Jag vill se hennes reaktion. Undra hur många händelser man kan få. Emmy fick 191 händelser tidigare idag från mig. Hade tråkigt då med. Haha. Men Jessica hade betydlig mkt fler grejer på sin logg och hon hade haft FB längre och MÅNGA fler gratulationer ;) Haha. Så jag gillade klart allt på 39 minuter. Och sen dessa har jag bara suttit.... AHHA. Men nu ska jag nog sooova :) PEACE!




Haha, några av alla :D
Juste där det såtr "Visa alla 4 kommentarer" Jag gillade där med :D

kuuul

Jag är inte bara trött lovisisen.. Jag mår som om jag skulle va bakis idag och ja ni som vet hur det är att va bakis vet ju då hur jag mår idag.. :D Sen förutom det har jag fått jätteont i halsen! Tror min lilla pojke har smittat mig kanske?? Eller så smitta vi varann ;o jag venne faktiskt. Men ont har jag iaf och maten smakade inget vidare.. Mår illa också. Kuuul. Blir att sova tidigt för mig ikväll då :) Dåligt föresten att de har flyttat bachelorette till måndagar.. Btw är klar med svenskan nu! Hur skönt?? Väldigt skönt. Skrivit lite på spanskan också så har typ bara två tredjedelar kvar.. fan.
Btw.. sara bästaste tvilling!! Om du läser det här så glöm inte att smsa om när du kan ses på lovet :D puss

Trååååååååkigt!

Hejsan!
Har haft världsatråkigt hela dagen idag :( Usch! det har typ vart årets näst finaste dag och jag har suttit inne hela dagen. Tänkte typ åka ner till centrum själv och kolla runt lite men för det första, fett retard och för det andra, orkade jag inte ;) Haha. Så jag har ifaktiskt inte gjort något idag! Känns ju härlgit. Usch. Fy. Blä. abasjbf. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ. Frågade Mona imorse om vi skulle gå på en promenad, men hon var ju så trött ;) Så näää :D Det blev inge ;) Har proppat i mig två stycken Gorbies :DMums. Käkade alltid sånna när jag var yngre. Nä usch, vad tråkigt. Jag smittar av mig. PEACE!

gör det här för jag inte orkar skriva

1. Vad är klockan? 15.21

2. Ditt namn? mona

3. Smeknamn? monsing

4. Piercings: 6 hål i öronen

5. Ögonfärg: bruna och gröna

6. Födelseplats: bb, nej men huddinge ;p

7. Favoritmat? pommes och fläskfile :D

8. Någonsin varit i Kalifornien? nää

9. Någonsin tapetserat något med toalettpapper? hmm.. inte vad jag minns

10. Älskat någon så mycket att du börjat gråta? aah

11. Varit med i någon bilolycka? aah fast inte så allvarlig 

12. Krutonger eller baconbitar? huh?

13. Favoritdag på veckan? helgen

14. Favoritrestaurang: stekpannan på söder!

15. Favoritsport: gillar inte att sporta

16. Favoritdrink: kiwi/melon

17. Favoritglass: vanilj med choklad

18. Walt Disney eller Warner Bros: walt disney 

19. Favorit-snabbmatsrestaurang: max :D

20. Vilken färg har din sovrumstapet? ljusgrå och mörkgrå mönstrad

21. Hur många gånger kuggade du på teoriprovet? inte gjort det än

22. Vem fick du ditt förra mail ifrån? venne

23. Vilken affär hade du valt att övertrassera ditt kreditkort? där man kan handla skor, smycken, kläder :D

24. Vad gör du oftast när du är uttråkad? sitter vid datan..

25. När går du och lägger dig? allt mellan 21.30 - 05.00 typ

26. När går du upp på mornarna? mellan halv sju och halv elva

27. Vem älskar du mest? mest?? det är flera!!

28. Vilket tv-program missar du inte? paradise hotel!!

29.
Senaste person du gick ut och åt middag med? hmm.. va nog familjen

30. Ford eller Chevrolet? chevrolet

31. Vad lyssnar du på just nu? boys don´t cry

32. Vilken är din favoritfärg? rosa, svart och vit!

33. Hav eller flod? hav

34. Hur många tatueringar har du? inga än så länge

35. Har du någon gång kört slut på bensinen? har inget körkort.

36. Katter eller hundar? båda (:

37. Sommar eller vinter? sommar!

38. Är du singel? nää : )

39. Är du kär i någon? hihih jaah ^^

40. När vart du klar? 15.32

söndag redan!

Jag är så sjukt trött och seeg! Det känns som om jag ligger en dag efter alla andra. Hela min familj känner såhär, så jag är inte ensam iaf, haha. Orkar inte skriva nått, fast jag egentligen har massor att skriva.. jobbigt. Men jaja sånt ee livet. puss

spanska läxan till torsdag

detta inlägg är till hannah och vendela! :)
skriv ett brev/mail till en kompis i Spanien.
minst 200 ord!
Var är du? beskriv plats.
Hur är det där?
Hur kom du dit?
Var bor du?
Vad har du gjort? Sett?
Vad ska du göra?

Favoriter på iPoden!


fullt hus

Imorse åkte jag med pappi till centrum osminkad, med inbakad fläta och rosa mjukisdress :D
Har bara fixat en massa idag till festen som pågår nu. Klockan fyra kom alla. nu är det fullt hus.
Här nere är det lugnt men där uppe kan man knappt prata med varann.. xd
Jag ska strax gå till bussen, ska åka hem till min pojke. Sover där inatt också.
Hörs imorgon. puss

äntligen fredag!

Dagen har gått fort!
Gick hem idag igen, duktig tjej!
Mötte upp martina på vägen hem. Sen när vi kom hem började vi med hårförlängningen på en gång. Det tog två timmar med en paus. Så nu är den i och jaa det känns ovanligt men jag gillar't iaf :D Jag längtar inte tills söndag för dels är det trötter dag efter festen imorgon, städning, plugg och sen ska jag stå två timmar om inte mer för att fixa systers hårförlängning... xd
Måste fixa lite saker där uppe nu, men måste bara säga en sak innan :p.. För mycket cola och lite alkohol är ingen bra kombination med pizza på en fredagskväll! puss

Hatar tandläkare

Hejsan på er!
Nu är jag hemma och kan ätnligen blogga!! Yää. Haha. Väntar på mat. Kanske man ska gå och hjälpa lilla mamma som nyss ÄGDE UT DANNE. YÄÄÄ go mamma :D Det gjorde min dag. Men som vanligt förnekar Danne och låtsas som om han inte gjort nått. Men du blev så ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄGD!!!! YÄÄÄÄÄ!!!  Skitsamma.

Nationella idag gick förvånansvärt bra! I af läsförståelsen. Hörövningen var lite knepigare, men gick ändå helt ok! Stefan vår lärare har seriöst haft damp hela veckan... Helt sanslöt! Men idag så hade jag lite damp tillbaka på han :D Igår med... Kändes ju rätt bra. :) Fast han hade inte damp på bara mig, typ på hela klassen. Skitsamma. Så idag var jag och linnéa tvungna att hålla vår jävla lektion i innebandy. men tycker det gick rätt bra. Alla verkade tycka det var rätt kul, och lagom svårt! Så är nöjd, det var en övning som vi inte hann med, men men.

Vi fick sluta typ 35 min tidigare, på engelskan som var vår sista lektion, vilket var riktigt nice! Kom hem, käkade macka och oboy, sen kom mamma vid fyra. Vi åkte in till stan. Träffade Joel och Matte på stationen i Stuvsta också. Joel skulle tydligen klippa sig :)  SNAGG??? Aja. Det var inte så farligt hos tandregleraren. Sen fikade jag och mamma, handlade och åkte hem. Nu ska jag göra nått annat. PEACE!

i.n.t.r.e.s.s.a.n.t.

Fick skuss till skolan imorse för att det typ regnade eller aah mitt hår skulle iaf bli lockigt om jag skulle gått ute, så min brorsa skussade mig (a) även om han tyckte det lät jätte barnsligt att jag ville ha skuss för annars skulle mitt hår bli lockigt och hela dagen förstörd ^^
En sak jag tänkte på är att det här är sista natten på några månader (eller nian ut iaf) som jag får sova med utsläppt hår eller knut på huvudet. Från och med imorgon måste jag sova med inbakad fläta varje natt och varje gång jag ska sporta! panik. Jag kan liksom inte göra det på mig själv så kommer behöva hjälp varje kväll :o Men mamma ska färska upp minnet lite så hon kan nog hjälpa mig :) Men problemet är om jag sover borta.. och sen tänkte jag på när klassen ska på klassresa.. förhoppningsvis kan någon av mina kompanjoner där hjälpa mig då :D plus att syster har samma problem! :D jaja det löser sig, bara att det är så jävla fult! Iaf på mig xd
imorgon är det nationella i engelska halv dagen.. sen bild och sen engelska igen... om inte läraren är sjuk igen :o hoppashoppashoppas.

If we started all over again

Hejsan!
Haha. Kollade runt lite på youtube typ i Måndags och hittade denna. Har glömt att lägga upp den förut!
Dom här tjejerna var också i Danmark och såg Justin i fredags och mötte typ justins "crew" och sjäng för dem. Cooolt vaaa ?? :) Dom sjöng den där rappen ovan ;)

tornado

har flera saker att berätta men för det första: fan vad det blåser ute! antingen får man allt i ögonen eller så kan man knappt gå framåt :o annars gillar jag vädret :D
för det andra så har skoldagen gått segt fram men för att vara en torsdag så har den faktiskt varit bra :) klarade av so provet också, känns skönt!
hahha måste berätta en sak för er :p jag gick hem med joel idag. Vi gick och snackade sen när vi kommer en liten bit på åvägen så står en gubbe med blombukett i handen och håller sig i en stolpe, sen står en matkasse brevid han på trottoaren. Han mumlar på och joel tar upp hans påse och så börjar alla gå framåt. Men han kan typ inte gå så han tar tag i joel och så går vi vidare, hahahha. Han mumlade på om att det typ blåste så jag och joel antog att det va därför han hållt i sig i en stolpe för att han inte kunnat gå.. sen babbla han på om alkohol också, jag förstod typ ingenting av vad han sa men joel va duktig på att översätta ;) Sen följde joel med han enda till dörren, gick tom in, hahah. Sen kom han utspringande och garvade :p Han berättade att han hade fått hålla både blommorna och matkassen medan gubben gått in i huset sen hade joel fått gå in i huset och äckligt var det tydligen! Jag stannade ju då på gatan eftersom jag inte ville gå med in i hans äckliga hus!! Men guu det va dagens höjdpunkt! hahahhah. Joel följde alltså idag med en finsk alkis hem xd
för det tredje så kom min hårförlängning idag! :D vi avbeställde ju den andra och köpte en ny eftersom den andra aldrig kom.. Så kom typ nyss hem med bror min efter att ha hämtat den på posten :) såå glad. färgen var väl dock inte perfekt, men det blir nog bra :) nää detta blev ett långt inlägg så avslutar nu. puss

Tjabba Tjena Hallå!

Hejsan!
Nu är jag hemma. Slutar egenligen typ om 10 min. Men orkade inte svenengelskan :D HAHAHAH! Fick skjuts hem av Mickiiis! Hihi, snäll på henne :D Linus och Leo höll på och larvade sig och åkte bredvid ;) Haha. I af, borde plugga Hemkunskap, men har slarvat bort pappret som det står vad man ska läsa på, och jag hittade inte Britt-Marie.... Kul då blire att plugga gärnet i helgen. Eller så säger jag till Britt-Marie att jag gör det senare eller nått :S SKitsamma :)

Imorgon äre nationella prov i Engelskan :( Bläää, hoppas det går bra i af :D Just, hittade min cocacola på SO idag som jag hde glömt där igår. HAHA! Men glömde den i skåpet :( Men har ju mon julmust ;) Så det blir en chill dag idag. :D Det behövs :D Fast egentligen inte :O Haha. Aja, nu ska jag göra nått kuuuul :D PEACE!


Mickiiis ♥ Lollo

Jävla familj man har -.-

"Hej jag heter Dan och jag lackar för ingen vill äta det jag vill äta... Det har hänt två gånger, det ska inte behöva hända någon gång" 
"Hej jag heter Lovisa, och detta är mitt careface, Dan!"

Tjabbba!
Blir så trött på en i familjen som klagar över det minsta, och får damp om någon annan har rätt.!!! YEs. i af, har käkat pytt i panna idag. Med äggg, goooooooooooooottt :D Mamma blrv så sur satt hon gick och satte sig i vardagsrummet och käkade ;) Haha! Humor -.- :) Ska typ kollar lite bloggar nu, plugga och sen vettefan, plugga lite meraaa. Men vet ni vaaad jag vill haaa!!! En hoodie Buddie. Det är en tjocktröja. Och ni vet dom här banden som hänger ner från luvan, det är hörlurar, och i ena fickan så finns det en mp3/iPod intag så man kan koppla in iPoden därrr!!! Feeettt med smart va? Ville ha en sån förut innan jag fyllde år (i november.. kom ihåg att gratta!!!) ;), men ångrade mig sen, men nu vill jag ha en sån igeeen :D Hihi. PEACE!


http://hoodiebuddie.com/


Det är jobbigt att vara trött konstant....

Hejsan på er!
Jag fattar inte varför jag är trött 24/7... Det är helt sanslööööst :O Jag måste sova as dåligt under natten eller nått. För jag är trött när jag vaknar, det är ju i ofs alla. På lektionerna... Inte på rasterna faktiskt. När jag kommer hem. Och hela kvällen hemma. Men när det är dags att sova då vill inte kroppen vara trött längre. Somnar typ 12 varje dag. Eller halv tolv.

Nu när jag kom hem så satt jag lite vid datorn. Kollade lite youtube klipp på iJustine. Sen så satte jag mig i sängen och började plugga. Läste typ i en halvtimme. Sen sov en haltimme, ställde alarm så jag skulle vakna igen. Läste i en halvitmme, ställde alarm så jag skulle vakna efter en halvtimme. Sen vaknade jag och läste två gånger till. Har läst rätt många gånger. Men jag sover ju hela tiden. Nu har jag försökt att vakna till lite. Och läst som sagt. Nu har jag egentligen inte tid att blogga. Bör läsa mera. Men känner att jag har rätt bra kolla så tar en paus. Sen blire att läsa det om och om igen efter maten. Det är typ bara 11 sidor man ska läsa, så det tar typ bara 10 min eller 15 min, för att fatta det man läser ;) Nu vet ni det! Haha. Nej nu ska jag faktiskt göra nått annat i typ 30 min :D PEACE!

jag orkar inte

Blev hämtad från skolan, för jag mådde riktigt dåligt! Försökte äta lite när jag kom hem men det gick inget vidare.. Usch hatar den här känslan... Ska gå och lägga mig och vila nu. Sen får jag se hur jag gör ikväll. Om jag orkar åka iväg eller inte.
blir det inte bättre med min mage så måste jag till doktorn.. jag.vill.inte.

Jag glömdeeeeeeeee jööö

Chaaa!
Har glömt att uppdatera lite idag. Tänkte på det när jag satt och plattade håret, sen så glömde jag boooort helt. Men ska slagga snaaaaaart. Haha. I af igår fick jag i af Leo att skjutsa  mig till skolan idag. Så det var ju rätt nice. Men ska gå imorgon med min saknade gå kompis Joel. Det var så länge sen vi vandrade till skolan tillsammans :D

Skoldagen avr rätt chill. TISDAG och vet ni vad det betyder.... MUSIIIIIIK!! Yeees. Jag och Andy har kul som alltid i vårt lilla rum. Denna gång så satt vi hela elevensval, och hela lektionen i sträck. Plus att vi jobbade ööööver :) Härligt. 2 timmar sammanlagt tror jag Jullan sa ;) Men det finns inge bättre än musik! Musiiiik muuuuusiiiik muuuusiiik. Andy har även övertalat mig om att sjunga på vårsoarén... -.- UUÄÄÄK. Ni som kan några bra och fina duett låtar, skriv dem gärna i komentarsfältet. Jag och liiiiiss behöver lite ideeeer :D Aja. Nu ska jag borsta gaddarna och sedan slänga mig i sängen med poddie. Simma  lugnt hurni! PEACE!



asså

Det är ju påsklov om mindre än två veckor och jag försöker redan planera upp lite saker nu, eftersom syster åker iväg hela fucking lovet! Men troligtvis så ska jag iaf träffa tvilling, sen är jag säker på att jag ska träffa älskling och sen ska jag nog ha lite skojj med några andra kompisar också, heheh..
Sen bah en randomsak jag tänk på är att jag börjat äta feeettt mycket på senaste tiden! Senast idag till middag liksom, pappa blev fan chockad, men stolt såklart ^^ och jag känner ett beroende av att röra på mig och att träna, så därför gör jag det och det gillas! Dock äter jag fortfarande för mycket onyttiga saker, men jag orkar inte och vill inte vara som alla andra som ska vara så nyttiga och sluta äta vissa saker och typ träna ihjäl sig bara för att få den perfekta kroppen till sommaren. Det var allt jag ville säga. Men ja, alla får ju tycka och göra som de vill. Men såhär tycker iaf jag!

tisdag är det idag

Bläää vill bara att den här veckan ska vara över! Längtar tills nästa vecka såå grymt otroligt mycket! Då är allt över! Känner mig stressad och kan inte slappna av samtidigt som jag inte orkar göra nått heller.. fan vilket liv asså. Jag gör bara massa annat istället för det jag ska..
Skoldagen har varit kort men ruulig! diggar matten! stackars christian ha två sångfåglar brevid sig.. men han var glad över sällskapet iaf! :D Åkte hem till pojken med pojken såklart då efter skolan :) Alltid lika underbart att vara där och med han! Papi kom och hämtade mig vid halv sju. Kände inte igen bilen han hade, haha, så stod där och väntade så stod han precis framför mig typ xd men ja sånt händer.. :) Har bara gjort tråksaker sen jag kom hem och nu väntar en låång sköön dusch! puss

känner mig duktig

Jag har gjort klart både spanskan och engelskan! Har bara svenska och so kvar nu då! :) Imorgon kommer jag inte blogga förän på kvällen eftersom jag följer med min pojke hem efter skolan. Sen på onsdag är jag borta hela dagen och kvällen. Därför känns det skönt att ha engelskan och spanskan klar redan nu eftersom jag inte kommer ha tid för det imorgon och onsdag är jag borta! godnatt

full rulle

Nu är jag hemma och har tid att blogga!
Började 10.10 med teknik. Efter det matte. Sen lunch. Livskunskap - svarade bara på en enkät. Började son lite tidigare, så fick sluta en kvart tidigare, vilket gjorde att jag hann med bussen hem! :D Hemma åt jag. Gjorde lite engelska. Gick en powerwalk med vovven. Fortsatte med engelskan och fixade lite i köket - hej duktig dotter! Sen åt jag middag själv sedan gick jag till bussen och åkte hem till min lilla pojke :) Har varit där hela kvällen, älskar't. Skulle ta bussen hem men jag va där så tidigt och pallade inte stå och vänta och kände för att gå, så gick hem på 20 minuter! Då vet jag det tills nästa gång! Trodde det skulle ta typ 40.. :p Jaja.. Nu ska jag äta, tvätta bort sminket och sen får jag se. Börjar iaf 10.20 imorgon! puss

CathMaay15

Oooh herregud, nu ska jag skriva ner alla underbara stunder!!!!
0.12 (blinkningen)
0.50 (retard min?)
0.54 (blinkningen) (även att hon dricker xd)
1.55 (Smilet, HAHAHAH)
3.03 (hela tonen)
3.06 (blinkningen)
3.35 (hela tonen)
3.50 (hela tonen)
4.07 (hela tonen)

Michaela ♥ Lovisa


Trött som en juuude!

Hejsan!
Nu är jag vaken :D Har precis käkat lite mat. Blev toast, gillade inte tomatsoppan ;) Ochd en var inte så goooood. Men skoldagen var väl helt okeeey. Orkar inte berätta om den. Haha. Vi dansade på idrotten, jag och Jullan eeeeegde hela saaalen :D Det var Jazz dans, Ingela och Karin höll lektion för oss tjejer. Rätt skojj faktiskt.
I helgen ska jag nog klippa mig. Eftersom jag inte ska åka till pappi med Freja :( Nu blev jag ledsen i ögat :( Då tycker jag vi kör om 3 veckor dåra Frejaaa :D Haha. I af, nu ska jag chilla, kanske läsa lite ekonomi skit, om jag orkar :D PEACE!

Bilder får ni senare :D

Sitter i bibblan!

Hejsan på er!
Sitter i bibblan med några gubbar och min ex fru Sara Simons :D Hihih. Vi luuuurade år lärare att vi skulle kolla info om Agust Strindberg. Vi kollar på en rätt rolig parodi av Rebecca Friday - Friday :D Haha. Kan slänga in den längre ner.  Haha, humor :D Sara är en fiiiin lite flcika. Så detta inlägg är tillägnat till henne :D Nej, nu ska jag checka some blooogs :D Hihi. PEACE!


Sitter i bibblan!

Hejsan på er!
Sitter i bibblan med några gubbar och min ex fru Sara Simons :D Hihih. Vi luuuurade år lärare att vi skulle kolla info om Agust Strindberg. Vi kollar på en rätt rolig parodi av Rebecca Friday - Friday :D Haha. Kan slänga in den längre ner.  Haha, humor :D Sara är en fiiiin lite flcika. Så detta inlägg är tillägnat till henne :D Nej, nu ska jag checka some blooogs :D Hihi. PEACE!


ibland är en mamma bra att ha

blev asirriterad på mamma nu ikväll, men fick en victoria secret bodybutter av henne nyss, så nu ee allt lugnt igen :) börjar 10.10 imorgon! naajs.
lovisa verkar ha typ fullt upp ikväll hon, men det är väl kul det! :) känner att detta va ett väldigt onödigt inlägg men ja, jag ville bara säga att jag är glad nu och att jag alltså va sur förut :) puss

pallaaa

ååhhhh jag som tyckte att jag varit duktig idag och pluggat, så jag inte skulle ha så mycket i veckan. Så får jag reda på ännu mer skolskit vi har till den här veckan! gaaaah jag pallar seriöst inte med skolan mer!
kommer va helt död på söndag, enda dagen jag får vila på den här veckan!
vet inte vad jag ska göra nu. orkar inte göra nått just nu asså. bläää

tagen från julias blogg

Läste julias blogg och såg då vad man ska tänka på för att få finare hår.. kan ju bara säga att jag kanske gör två eller tre av alla tio, heheh..

♥  Försök undvika värmetänger som ex: Plattång eller hårfön! Om det används använd också, värmeskydd!
jag plattar mitt hår varje dag!

♥  Duscha håret i kallt vatten för att få mer glans!
duschar alltid i jättevarmt!

♥  Använd rätt schampo och balsam!
det gör jag faktiskt! :)

♥  Ta lite av schampo och lagom mycket balsam!
hmm.. tar nog lite mycket!

♥  Försök att undvika att kamma håret när det är blött, det sliter extra mycket!
borstar alltid håret efter jag duschat och sprayat det!

♥  Behövs det kammas så borsta ner ifrån och upp!
skulle aldrig funka..

♥  Klipp topparna regelbundet!
det gör jag faktiskt också!

♥  Tvätta inte håret i varm vatten, det kan irritera hårbottnen och göra så att du lättare tappar hår!
haha som sagt, duschar alltid i varmt!

♥  Undvik löshår, det sliter jätte mycket på håret!
redan beställt.. xd

♥  Gör gärna ofta inpackning i håret!
det gör jag! :)

Äe hos farmor!

Heeejsan!
Sitter hos farmor nu! Sorry för dålig uppdatering!

Min äldsta kusin kom nyss. Kom hit för kanske 1 timma sen. Då var redan Jakob och hans flickvän här??! Mårten är sjuk idag så han kommer inte ;) Lite synd. Men men. Snart ska vi nog käka och sen drar vi till musikalen :) Hade egentligen inget att skriva så jag ska nu avsluta detta inlägg. Känns att det var lite onödigt ;) PEACE!

söndag söndag söndag

Brände mig nästan idag igen när jag solade, hehe, men det blir så sjukt varmt :o Men dee sköööönt! Tänkte springa lite i gymmet också, men tar det nästa gång istället :) Skulle va sjukt najs om jag kunde börja träna där lite då och då och efter det sola! nått att fundera på.
Sen jag kom hem har jag gjort lite svenska, en av två spanska uppsatser typ :o och aah lite annat.. det går såå sjukt seg. hatar att göra en massa skolskit! Det kan man väl göra i skolan liksom?? Juste har även sökt sommarjobb :) Ska till ett annat ställe i veckan kanske?? Det braaiga med den här sommarn är att jag är borta samtidigt som de jag vill va med! :D Så va det nästan typ förra sommaren med ^^ vilken tur jag har!
Ska upp och äta nu. puss

om jag bara va född smart..

Godmorgon! Vaknade rätt tidigt, men va för jävla trött så somnade om. Vid tio vaknade jag igen och va ashungrig så det va bara att gå upp iaf! Har hunnit äta frukost och typ.. inget annat, haha, martina smsa mig nyss och sa att hon kommer och hämtar mig, så ska vi dra och sola. När jag kommer hem ska jag bara plugga, plugga, plugga och plugga.. rolig söndag! Nej fyfan, det va därför jag inte ville gå upp imorse,
har verkligen inte längtat efter den här dagen... puss

naattii

Kom hem för tjugo minuter sen kanske?? Sitter och äter nu, haha. Ska äta klart, kolla lite tv eller nått, sen soova! :D 
Några har race på huddingevägen nu och det hörs rätt tydligt ifrån vårat hus, så jag undrar hur fort jag kommer somna ;p Har inget mer att berätta. godnatt

Justin Bieber: Never Say Never 3D

OMGGGGGGGGGGGGGGGGGGG :D
Hejsan. Måste berätta lite om dagen innan jag skriver om filmen ;) Aw maaaj gaaad. Hihihihih.
Emmy so ju hos mig igår. Det var trevligt. Vi hade mtk att snacka om på kvällen sen innan vi somnade :D Vaknade klockan nio. Klädde på oss, sen kom Emmy mamma och hämta oss vid 10. Åkte hem till Emmy. Hon fixade sig. Sen drog vi till staaaan. Kollade runt lite. Köpte en tröja och sen storsade vi runt i typ 7 timmar. Sen så drog vi till bioooon klockan 18.30. HIHI. Den avr as bra måste jag säääga!!!
Det började typ med att det var någon som kollade på youtube klipp. Typ den där pana bebisen som skärmmer sin mamma. Sen dom där två tvilling bebisarna som ligger och garvar åt varandra. Sen typ någon katt. Sen Justin Bieber :D Hihi. Sen vare massa filmer från när han var liten. Så sööt. Och hans pappa grät i filmen och hans morfar med. Åååh. Så gulligtttt :D Sen vare massa bakstage från hans konsterter. Den var grym i af :D Hihi. GICK MED EMMY! Men jag måste bara säga en sak. Jag tycker ni tar och ser den :D Man måste inte vara ett fan av JBieber, men man kanske blir efter filmen?? :D HIhi. Aja. NU ska jag göra nått annat.
Imorgon så ska jag på musikal med kusinerna och farmor. Det blir rätt skoooj :) Aja. Ska tagga nu. PEACE!

PS. Se Justin Bieber: Never Say Never 3D!



lördag kväll

Vi har fortfarande gäster kvar här, men jag ska dra iväg till älskling snart iaf :)
Kommer inte blogga mer idag. puss

släktfirande

Släkten är här nu, så jag borde egentligen inte sitta här och skriva men nu gör jag det iaf! :D har ätit massa mat och nyss så fikade vi. snart kommer gudmor också :) men jag skriver väl senare antar jag. puss

Nu är EHeidenborg heeeeeeeeeeeeeer :)

Hejsan!
Nu sitter jag hemma hos fader med Emmy :) Vi har det ganska trevligt. Sitter och kollar på Big Brother. Ehm ,cillar, som sillar med dillar. Måste bara säga ett stort feeeet GRATTIS till min kära JOEEEEEL JENSEN! Han fyller 16 år idag :D Grattis Grattis :D Hihi. Nej nu ska Emmy blogga ;) Haha. Skriver mer sen.. PEACE!



Grattis världens bästa Joel Gå kompis :D

första april - vilket skämt

nu ändrar flera sin status på facebook från "i ett förhållande" till "singel" .. är det aprilskämt eller inte ;o?

Rebecca Black - Friday

Detta är nog den sämsta låten genom alla generationer!
Plus att hon är ful och sjunger dåligt... Det gör ju inte saken bättre...
HAHAHA, detta är humor... Särskillt första versen :O TEXT↓
Hon är ju fan 13 bast..... hon ser ut att vara 16 :O Typ 94....
Inte 96
PEACE!
7am, waking up in the morning
Gotta be fresh, gotta go downstairs
Gotta have my bowl, gotta have cereal
Seein’ everything, the time is goin’
Tickin’ on and on, everybody’s rushin’
Gotta get down to the bus stop
Gotta catch my bus, I see my friends (My friends)

Kickin’ in the front seat
Sittin’ in the back seat
Gotta make my mind up
Which seat can I take?

It’s Friday, Friday
Gotta get down on Friday
Everybody’s lookin’ forward to the weekend, weekend
Friday, Friday
Gettin’ down on Friday
Everybody’s lookin’ forward to the weekend

Partyin’, partyin’ (Yeah)
Partyin’, partyin’ (Yeah)
Fun, fun, fun, fun
Lookin’ forward to the weekend

[Rebecca Black - Verse 2]

7:45, we’re drivin’ on the highway
Cruisin’ so fast, I want time to fly
Fun, fun, think about fun
You know what it is
I got this, you got this
My friend is by my right
I got this, you got this
Now you know it

Kickin’ in the front seat
Sittin’ in the back seat
Gotta make my mind up
Which seat can I take?

[Chorus]

It’s Friday, Friday
Gotta get down on Friday
Everybody’s lookin’ forward to the weekend, weekend
Friday, Friday

Gettin’ down on Friday
Everybody’s lookin’ forward to the weekend

Partyin’, partyin’ (Yeah)
Partyin’, partyin’ (Yeah)
Fun, fun, fun, fun
Lookin’ forward to the weekend

[Bridge]

Yesterday was Thursday, Thursday
Today i-is Friday, Friday (Partyin’)
We-we-we so excited
We so excited
We gonna have a ball today

Tomorrow is Saturday
And Sunday comes after...wards
I don’t want this weekend to end

[Rap Verse]

R-B, Rebecca Black
So chillin’ in the front seat (In the front seat)
In the back seat (In the back seat)
I’m drivin’, cruisin’ (Yeah, yeah)
Fast lanes, switchin’ lanes
Wit’ a car up on my side (Woo!)
(C’mon) Passin’ by is a school bus in front of me
Makes tick tock, tick tock, wanna scream
Check my time, it’s Friday, it’s a weekend
We gonna have fun, c’mon, c’mon, y’all

[Chorus]

It’s Friday, Friday
Gotta get down on Friday
Everybody’s lookin’ forward to the weekend, weekend
Friday, Friday
Gettin’ down on Friday
Everybody’s lookin’ forward to the weekend

Partyin’, partyin’ (Yeah)
Partyin’, partyin’ (Yeah)
Fun, fun, fun, fun
Lookin’ forward to the weekend

It’s Friday, Friday
Gotta get down on Friday
Everybody’s lookin’ forward to the weekend, weekend
Friday, Friday
Gettin’ down on Friday
Everybody’s lookin’ forward to the weekend

Partyin’, partyin’ (Yeah)
Partyin’, partyin’ (Yeah)
Fun, fun, fun, fun
Lookin’ forward to the weekend

FREDAG!

Hejsan på er!
Sitter och försöker borsta ur mitt trasliga och jätte smutsiga hår just nu... Har vandrat runt med toffs hela dagen :D Dagen har i af vart chiiiilll!! Jätte härlig var den faktiskt!

Började med Svenska. Men vi hade ingen riktig lektion typ så jag och Sara satt nere i korridoren. Sen bild. Var inte med. Var med Mickis och Emma lite och städade skåpet :D Sen lunch, god lunch vare! Idrotten var kul! Jag och Jullan hoppade studsmatta, och sen kollade jag på när några körde vollyboll :D Sen Engelska proooovet. Det var enkelt. Men det var ett verb som jag kom på nu är fel. Sen vare säkert lite annat som var fel. Det är det ju nästa alltid :O

Nu är jag hemma, och ska ta en feeet härlig dusch. Sen packa och sen dra till pappa :D Mitt hår är ett jävla kråkbooo :O Det har aldrig vart så här trasligt i hela mitt feta liiiv :O Åååh, jag dör. Det gör ont att borsta :( Aja. Måste ta i tu med det, PEACE!

rolig fredag

nått jag börjat ogilla starkt är att några jävlar ska sitta och gilla varenda sak man gör eller skriver på fb!

Har haft ont i huvudet och mensvärk hela dagen idag.. Men jag ville inte missa bilden (som är näst sista lektionen) men jag skippade sista lektionen, engelska. Kom hem typ tjugo i två. Nu har jag en massa städning framför mig.. ska baka också och senare iväg.. Får se om jag hinner träffa syster ikväll. Kommer antagligen vara d.ö.d. men hinner jag, så ska vi träffas iaf!
Juste jag skadade mig på idrotten idag.. så har skitaont i axeln och höger skulderblad..
Bloggar mer sen för mår pissdåligt just nu. Får ont i huvudet av att bara titta på skärmen..
puss

RSS 2.0