Natti Natti!

Hejsan på er!
Japp, jag vet, klockan är jätte mkt :O Och jag som börjar 8.10 imorgon.... :(
Bläääääää förra terminen började jag 10.10 på Måndagar...
men nu har jag Hemkunskap :) Jag har precis tvättat ansiktet och
borstat tänderna och ska krypa ner min säng med min bästa vän, iPoden :D
Den hade laddat ur idag i skolan, så fick lite smått panik :D Jaja,
nu måste jag sooooova :D Hmmm, min parfym är borta..... vet inte vart den är :O
Jaja PEACE OUT SUUUUUUUCKES, sov gott :D



here I go again

jag är sjukt trött så funderar på att göra mig klar för sängen snart, det tar ju då typ en halv timme, timme för mig från att jag säger det tills jag ligger i sängen :p jag har sovmorgon imorgon til 10.20, najs! jag ska ta sällis med syster imorgon till skolan, om hon inte är försenad, då går jag själv :p ringer någon och pratar med den så känns det inte så trist att gå själv. Jag har en och en halv lektion imorgon, sen slutar jag, najs dag! Hörs imorgon. godnatt.

EMMY HEIDENBOOOORG

Visst äre cooooooola bilder :D ???
Hihi, Emmy fick ett heeeeeeeeelt eget inlägg :D

bääästaa

hahah kommer ni ihåg då jag åt pannkakor typ varje dag, andreas har iaf kommenterat det till mig typ hela tiden :p sen nu sa jag att jag åt kakor och att det inte va pannkakor som gällde längre, då svara han: - nää du tog bara bort pann :p hahahahahha, bästa ikväll asså!
btw.. tack för den tredje spotify listan alexander! :)
puss

en del av mitt hjärta

sitter och lyssnar på en av spotify listorna alex skicka till mig för ett tag sen, hahah. minnen asså :)
jag har märkt att jag typ bara har andras spotify listor på min spotify :p men jag orkar aldrig göra egna och alla andra har så bra musiksmak! :D
snackar bl.a. med min kära gudsyster om gymnasium, hon rekommenderade nämligen det gymnasium hon går i, men nu gjorde hon inte det längre, måste alltså tänka om lite nu..
ska fortsätta snacka vidare med dem jag pratar med nu, lyssna musik och smsa min lilla gulli, det va ett tag sen :) hahah.
puss



Håller med Mona till MAAAAAAAAAAAAX!

Jag håller med Mona... det är inge kul med få besökare :O
Jag har typ glömt att kolla till satistiken varje dag men checkade den nu och det är inte alls lika många som läser den :( Haha, precis när jag hade skrivit inlägget förut somnade jag :D Haha, sen vaknade jag när mamma kom hem så jag han inte sova så länge ;) Nej nu äre maaat, PEACE!

tiden går fort när man har roligt

blir typ deprimerad när jag ser att statistiken sjunkit så mycket..
ikväll ska jag kolla på familjen annourlunda! :D
grattis till martina som äntligen fått sitt körkort, grattis martina! såå glad för din skull :)
längtar till helgen, två födelsedagar blir det att fira då och helgen därefter blir det tjejmiddag hemma hos mooiii eftersom mina föräldrar ska bort över helgen ;)
och helgen därefter blir det fest för bror! shiieet tre helger i rad med en massa fester/tjejkvällar :p jag gillar't.
asså februari månad kommer typ gå asfort, bara en massa roliga saker (förutom svenska nationella) men i slutet av februari blir det ju att dra till romme eller bjurs med skolan och åka skidor :D sen är det mars och första veckan då är det sprotlov, sen är det nationella i no (baaaajs) och sen min födelsedag! :D
nu ska jag gå upp och vara social mot min familj som ska äta middag, har ändå inget bättre för mig. Jag har nämligen redan ätit, för jag ville inte ha mat så åt bara fil och flingor, fick egentligen inte för mammi (hon tycker att jag aldrig äter någon riktig mat) men jag lyckades iaf ;)
puss

måndag

Hemma från skolan! Duktig flicka som går hem :D men tiggde skuss av mammi imorse så kom till skolan lite innan åtta :o:p lugn och skön skoldag, både helsing och Z va borta, haha.
Men jag ska ringa Z nu, hon ville höra vad vi gjort idag så ja bara att ringa då :)
puss

Det här mina kära vänner, detta är min BÄSTA VÄN! ♥


JAG SKA KÖPA EN NY KAMERA!

Hejsan på er!
Jag ber om ursäkt för min dåliga uppdatering. Men som sagt har jag vart med Emmy idag. Det var super. Vi kollade lite i affärer nere i centrum, käkade SUBWAY och sen drog vi hem till mig och fyfan vad jag har skrattat! Haha, i af... Emmy drog vid sju  :( Dom senaste timmarna har jag duschat, ätit, och kollat på Mean Girls 2 :D Har itne sätt klart den, än men håller på :D Har också plattat håret och klockan åtta vare ju SOLSIDAN! :D Det kollar väll typ halva Sverige på ;) PEACE OUT SUCKEEEEEEEES!


Detta ska bli min nya kameraaaaaa :D

tog 18 minuter att göra detta inlägg..

behöver jag säga vad jag har gjort senaste halvtimmen? svar - nej :) alla vet att 20.00 på söndagarna är det solsidan som gäller liksom?? :D
den här helgen har jag gjort vääldigt mycket fix här hemma, hela min familj, eller iaf jag, mammi och pappi har fixat och donat och städat och fixat detaljer i köket och ja herregud! en händelserik helg. pratat lite om min brors 20 årsfest och att vi måste åka till tyskland snart igen inför pappas 50 års fest! sen har vi pratat om hur vi ska fira det och om vi ska åka utomlands eller vad vi ska göra :) även börjat fundera på hur vi ska göra i vardagsrummet. nu när köket är så gott som klart är det ju vardagsrummet som står på tur att renoveras! läängtar grymt mycket tills det är klart. Jag ska ju ha en fest för mig när jag fyller 16 och då måste hela övervåningen vara färdigrenoverad! ;) Tror även att några av mina kära kompisar kommer fixa en överraskningsfest för mig :D bara vänta två månader och se :) läängtar.

nu har jag äntligen förlustanmält mitt busskort iaf, så jag får väl ett nytt hemskickat på torsdag eller fredag, det suger att jag måste vänta så länge, typ en hel vecka utan busskortet och jag använder det liksom varje dag -.- men jag är jävligt glad över att det löste sig iaf! trodde ju inte att jag skulle få ett nytt överhuvud taget.
om typ tio minuter börjar wallander! :D så nu vet ni vad jag ska göra hela kvällen :)
puss


haha va tvungen att ta bild på axel i sjuan när jag hade med kameran till skolan ;)
eller rättare sagt så ställde han upp som modell :) så nej jag smygfotade inte :p

Bajsnödig :)

Så känner sig Emmy just nu :)
Lite bubblig i kistan :D

är på fett bra humör

mitt rum är så välstädat att det känns konstigt varje gång jag kommer in i mitt rum, det är inte ofta det är såhär fint inte :p känns som om man ska flytta nästan hahah. Nej, jag trivs när det ser ut som om någon iaf bor där :) fast lite ordning får det ändå vara, men inte för perfekt. ikväll är det solsidan! gillagillagilla. nej nu ska jag duscha och göra mig fräsch med ansiktsmask och sen efter ska jag måla naglarna :) höööres.
puss

allt är så dött utan musik

lovisa du fick mig att börja gilla den där låten som du har i videon grymt mycket! :D taack.
jag ska be mammi åka iväg och fixa mitt busskort snart, lovar att vi kommer glömma det annars och nej jag vill ha mitt busskort nu! klarar mig fan inte utan det har jag märkt nu..
btw.. min nya sysselsättning är att sitta och puffa folk på fejjan ;)
puss


gillar att simon kollar in i kameran xd
det syns dock inte när jag förminskade bilden..


Plain White T's - Rhythm of Love

Snart kommer Emmy! Njut av den härliga låteeeeeen :)
Grym låt, eller hur Andy ? ;)



baka♥

har precis bakat! :D mums.
idag ska mammi fixa busskortet till mig också och så ska jag fixa lite annat smått och gott. skriver senare.
puss

Inlägget tog 45 minuter att göra! :D

Hejsan på er, alla mona och lollo faaans! :)
Hur mår ni idag? Själv mår jag bra :) Vaknade runt 8 idag :O fattar inte varför ..... Har läst lite The Boy In The Striped Pyjamas och spelat CityVille nu på morgonen :D Haha, inte har jag käkat frulle än ;) Hihi....  Idag kommer Emmy. Det ska bli trevligt.. hmm undra vad vi ska göra :O Det vet jag faktiskt inte ?

Jag ber om ursäkt för min dåliga uppdatering igår. Glömde helt bort bloggen igår kväll. Jag kollade på film igår. Det blev Mean Girls.... för er som vill veta, så vare första gången jag såg den ;) Haha! Den var ganska lik Easy A, men Easy A var liiiiiiite bättre :D

Haha, jag har ju två facebook konton. Så jag sitter och skickar massa gåvor till mig själv från mitt andra facbook konto till mitt vanliga :D CityVille gåvor :D HAHA! PEACE!


(haha, började med inlägget för typ 45 minuter sen.... :D)


Massa bilder :D Dom flesta är nya... gjorde dom små utifall att Mona inte ville visa dom :D

idag är det jag som stått för uppdateringen lovisa

lovisa vart är du? vad gör du?
jag har iaf en precis nybäddad säng bara så att alla vet, nytvättat täcke och allt, så det är fett fluffigt, myyyysigt värre! längtar tills jag ska krypa ner i min älskade sääng, smsa lite sen släcka lampan och bara ligga och tänka på en massa saker och sen tillslut somna med ett leende på läpparna :) asså en nybäddad säng är fan den bästa platsen man kan vara i/på :p godnatt och sov gott allihopa!

alla dessa hårfärger

jag ska färga håret.. igen. men vet fortfarande inte helt säkert vilken färg. men jag vet typ.. men tror inte att jag färgar håret fören typ om en månad eller nått.. dels måste mitt hår vila, men sen tror jag även att jag ska göra det hos frisör så att det verkligen blir som jag vill ha det! :) sen ska jag ju inte skaffa hårförlängningen fören om typ två månader :o men innan jag skaffar den måste jag ha bestämt vilken hårfärg jag vill ha nian ut..
usch vad svårt det ska vara att bestämma vilken hårfärg man vill ha då. man blir ju fan aldrig nöjd. eller asså man är nöjd i kanske några veckor, sen vill man, eller iaf jag, ha förändring.. det här kommer bli dyrt asså. måste sluta va så dryg, uppkäftig och kaxig mot mammi :) men det kallas pms och tonåren ;) och jag är faktiskt en riktigt snäll och söt liten flicka ibland också. mamma berömde faktiskt min städning idag, hon tyckte att jag gjort det riktigt bra! sen diskade jag tidigare idag också, ja så jag är inte olydig och dum helatiin inte :) jag bättrar mig! (y)
puss


typ alla i min klass sitter och spelar hela tiin -.- rolig klass! :)


titta bara, en till som sitter och spelar


random bild tagen i korridoren på alex, anna, anna och skolsyster :p




varför så söt

jag har fått tre nya favoritlåtar nu, bara så att ni vet liksom :) men eftersom youtube suger så kan ni tyvärr inte få höra dem, synd om er! :)
snackade med en person på fejjan för ett tag sen, jag tycker det är lite kul att jag snackar med folk som vet vem jag är men som jag inte vet vilka dem är, hahah. Pinsamt att höra sen bah jag såg dig då och då och jag har ingen aning om vem jag egentligen snackar med xd sen skulle jag nämna vilka killar som går i min klass, men jag glömde bort en, men precis nu kom jag på vem jag glömde, hahahah synd asså.

jag har ju sagt att jag ska lägga in bilder från skolan, men jag tror att jag lägger in dem lite då och då istället för alla på en gång :) hoppas det ee okeeej :D så tyvärr sara blir det ingen bildbomb den här gången, men kanske när du skickat bilderna från både höstlovet och jullovet till meeeej ;)
ska läsa en speciell blogg nu.
puss

VIDEO

Glömde lägga upp videon tidigare idag. Men Mona jag har gjort små små små ändringar som man inte ser :) Du får försöka lista ut det :D Haha, lycka till! Här kommer den, videon som jag lovade att visa er. Från när jag och Mona var hos Helsing på jullovet! VARSÅÅÅGODA! NYA BILDER ÄR MED I VIDEON OCKSÅ! :) PEACE!



The Boy In The Striped Pyjamas

Hejsan på er!
Glömde att lägga till att imorse så såg jag The Boy In The Striped Pyjamas :) Jag grät, tre gånger :( Fyfan asså, men den var awsome! Ni måste se den! Håller ju på att läsa boken nu och jag blev ännu mer motiverad nu när jag sett filmen, så nu ska här läsas! :D PEACE!



seg dag

jag är så sjukt jävla trött, orkar knappt stå upp och sen har jag träningsvärk överallt typ :o men det känns bra, då vet man att man håller på att bygga muskler ;) vi ska äta äckligt kött till middag, så jag kommer få leva på som tur är en vääldans god potatisgratäng och pringles som jag köpte till mig själv idag när jag följde med mammi och handlade, heheh. Älskar sån där självscanning, då ser inte mamma vad man lägger ner i vagnen, hihi busig flicka.
puss

hatar sega datorer

väntar på att lovisa ska skicka videon som hon gjort :) men hennes data hade tydligen hackat upp sig.. illa asså. jag vet hur det är lovisa ;) min gör det hela tiden och datan jag hade i datasalen i skolan idag på solektionen lagga som fan för att tre personer satt och spama mig! om tre minuter ee den klar :) ska kolla på den först sen ska ni få se den ;)
puss

bästa tvilling, sara♥

jag saknar dig min älskade lilla tvilling!!
jag läste precis texten som jag skrev till dej för ungefär ett år sen kanske?? kommer du ihåg den? på min gamla blgog.. jag minns att jag kände att vi höll på att tappa kontakten och att vi sågs allt för sällan. jag kommer även ihåg den gången du var här hos mig och när du skulle säga hejdå och ge mig en kram, jag kunde fan nästan inte ens säga hejdå för jag skulle bara börja gråta då.
jag minns en annan gång då vi va hos dig för tre år sen, då vi fick skuss av din mamma till den där stoooora pulkabacken med is på och du och alex springer upp på en pytteliten snöhög och jag minns min besvikelse.. är det här den där superroliga pulkabacken ni pratat om?? tänkte jag och stod där helt stilla. men så sprang ni vidare och när vi kom upp för kullen såg jag den riktiga pulkabacken, minns hur glad jag blev då. hahah, vad vi garvat åt det flera gånger efteråt asså!
sen minns jag en gång då vi va här hemma hos mig för två år sen kanske, då du jag och jimmy byggde ett gupp av snö för bilarna som körde förbi på gatan utanför mig :p vi liksom låg på vägen och byggde ett gupp, sen när en bil kom sprang vi och gömde oss, gud vad grymt kul vi hade då asså!! saknar allt så himla mycket!
jag minns alla gånger du, jag och alex körde kurragömma hemma hos dig, jag gömde mig i en av dina sänglådor under sängen och alex hittade mig aldrig haha. och den gången då din kompis amanda kom och du blev skitsur på din mamma för att hon frågade om amanda ville äta hos dig :p
alla gånger i jönköping, traditionen på hösten juu!
minns även att du berättat för mig att när du bodde här i huddinge gjorde jag alltid illa mig hemma hos dej.
herregud alla minnen med dig bästa tvilling, vi är som gjorda för varann, synd bara att vi inte ses så ofta som jag önska att vi gjorde!
dags att ses snart igen tycker jag och den här gången hemma hos dig och utan killproblem ;)
sara, jag älskar dej och kommer aldrig att glömma dig♥

BARA TILL ER!

Hejsan :D
Snart kommer en lite video som jag knepat ihop :D Det kunde tagit 20 minuter snabbare men hela datan hängde sig typ :D Haha. Videon är från när jag och Mona var hemma hos Helsing och fotade. Vi bjussar  på lite nya bilder som inte synts i bloggen förut :D  PEACE!


Smakprooooooooov :D

min fredag

Morgonen började inte bra, va skitsur. Mamma tyckte att jag kunde le lite men nej det kunde jag verkligen inte göra, för vem fan är glad när man måste gå till skolan?? Så förlåt mamma för att jag va vääldigt otrevlig mot dig imorse och för att jag varit det typ hela kvällen, hahah. Men ibland bara måste man. Jag gick iaf hemifrån en kvart innan vi börja och det tar en halvtimme att gå och man ska till skåpet och allt innan. Så ja, jag kom en kvart försent, men det gjorde inget :) Gick med Z också så vi va båda försenade :) Dagen rulla på bra. Hade tråkig solektion, efter det idrott, streetdance! haha galet roligt. Efter det lunch och efter det bild. Älskar bilden på fredagar, sitta i lilla rummet med trevligt sällskap och musik<3 sen är man lagom trött också :p Sen hade vi engelska, sen sluta vi! :D fan vad snabba alla i klassen är, när vi kommer ut från där vi har skåp har alla gått liksom, kuul.
Efter skolan drog jag hem till syster, pratade, fixa en grej, kollade lite saker, tv, åt kladdkakemuffins och spelade lite wii, haha nerds ;) Kom hem runt halv sju och åt. Vi pratade om massa saker vid middagsbordet och längtar fett tills vårkvällarna nu och sommaren :( det enda som saknas är en kille, men det ska jag lätt ha fixat tills våren och sommaren! :) då kommer allt bli mer än perfekt. Pallar inte förklara varför, dem jag är med kommer förstå :)
puss


jag i onsdags - redo för åå springa

Rihanna - S&M

Tror jag har gått och blivit ett Rihanna fan... :D Jag tycker hon är så jääävla ball :D Sitter och diggar till S&M

palla sova när man kan va vaken

tänkte typ sova förut men jag är fortfarande vaken nu juu :o men bilderna kommer upp imorgon iaf :D har suttit och kollat på videos och bilder som lovisis skickat till mig från när vi va hos helsing under jullovet :p minnen! jag har kommit på att jag måste börja ta mer bilder och filma oftare! :)
ska börja på ett nytt inlägg och berätta lite om dagen :)
puss

Joel Jensen

Haha, min kära vän Joel Jensen... min officiella gå kompis är så jäklans sköööööön! Haha, för det första så sjunger han airplanes skit bra!!! Måste spela in någon gång och visa er :) Sen är han så random :) Har en video åt er på han när han åker i en backe.... Seriöst, kan man ha ett mer feminint skrik?? SÅ JÄVLA KUL :D
På dom här bilderna är han väldigt ful :) Men det är okeeey :)
Haha driver ;)

tur att vi har varandra

Lovisa det är tur att du uppdaterar bra nu iaf :) jag har varken haft typ tid eller lust till att blogga idag. jag skriver mer imorgon.
puss

The Boy In The Striped Pyjamas

Hejsan på er!
Det känns som om jag står för uppdateringen idag!
Haha, fast det gör ju inget... Förra veckan räknade jag hur många inlägg jag hade gjort :D Mona hade gjort ungefär 100 inlägg fler än mig :O HOLY JEEEESUS! :D Haha, men men. Jag har ganska tråkigt nu så aaaaaaa jag kan ju uppdatera lite nuuu, passa på liksom när jag ändå har tid :)

Just nu håller jag på att ladda ner the boy in the striped pyjamas, fast vet inte om jag ska kolla på den idag :) Vi håller på att läsa den i skolan... den är faktiskt helt okey, fast har inte kommit så långt :D Men den verkar bra! :D Jag har extremt tråkigt om jag vill säga det själv........ Nu ska jag göra jag vet inte vaaad :D Kanske kolla om jag hittar nått att tugga på ? :D
PEACE OUT SUCKEEEEEEEES!




Hört att det är röj hemma hos Philip :)

Tjabbaaa!!
Jag har inget att göra så jag uppdaterar er lite nu :D Hihihi. När jag tog sällskap med Joel hem idag så sa han att typ 5 stycken skulle dra hem till Philip Lindberg och gameaaaaa ;) Haha, OMG :O Sitter och snackar med Andy på FB, han är en rolig liten prick ;) Men vart fan tog han vägen nu då :O

Här hemma hos mig äre också fullt hus.. -.- Mina låtsas bröder har en kompis var... alltså TVå stycken är hääääääääääääääääär :O Bläää, tycker det är lite jobbigt när dom har kompisar. För när man ska sova så har dom på värsta höööög musik och när dom skjuter på typ COD eller nått, så låter det såhär: PAAAAAAAAAAAAAAAAAANGGGGGGGGGGGGG, BBOOOOOOOOOOOOM!!!

Jag sitter fortfarande och funderar på om jag ska köpa en digital kamera eller inte. Jag tänkte... OM jag gör det så vore ju det skit kul när vi åker till Romme med högstadiet! Men och andra sidan har jag sumpat 3 andra kameror innan. Dock är jag 3 år äldre nu så jag tror inte det kommer ske...... Min mobil lever och konstigt nog så finns det bara 1 enda liten repa på min iPod som jag haft i 8 månader nu! :) Sen ska jag även åka skidor någonstans (tror det också blir Romme, vilket är lite tråkigt) med mamma Emmy och mammas kompis så det vore ju kul att ta med sig en egen kamera så jag slipper ta med ett USB till varje människa jag tagit kort med :)

Detta inlägg var ju jätte långt och tråkigt. Nu ska jag sluta skriva :D Jag som trodde jag hade blogg torka, men icke sa Nicke :) Haha, apropå Nicke så heter en utav Johan och Edvins vänner det (mina låtsas bröder). Nej nu ska jag sluta skriva...... PEACE OUT!

Här får ni lite bilder för att ni läst hela inlägget! :D

Morfar Andy och random Jakoooooob :D Från spexet i höstas ;)


Äre inte lilla Adolf och Daniel ÄrKass :D


Andy Li

fredagsmys

kollar tv nu. bilderna kommer imorgon istället :)

today is a nice day

Freedag idag som alla redan vet, men va tvungen att skriva det iaf. Såå sjukt skönt, jag älskar fredagar, iaf fredagens bildlektioner och fredagskvällarna! myyys.
Väntar på att maten ska bli klar, berättar mer om dagen senare, då jag även ska lägga upp lite bilder på min underbara klass! :) fan längtar tills vi ska på klassresa och balen!!! :D första dansen! ;)
Har typ inge mer att säga.. jo en sak till.. jag tycker så sjukt synd om min brorsa just nu. jävla tyskar asså! blää på er -.- sen det första jag säger till han va liksom men flytta på diiiig!!! :@ och sånt orkar man ju inte direkt höra, iaf inte från ens jobbiga lillasyster när man inte är på humör.. men jag visste faktiskt inte att det hade hänt honom en sjukt tråkig sak juu.
puss

PEACE

Visst skulle dom passa skiiiiiiiit bra ihop ? :)

HEMMA och det är FREDAG!

TJIIHOOO!!
Hejsan på er! Nu är jag hemma och äntligen är det Fredag! Yeees :) Som sagt traskade jag och Leo till skolan. Första lektionen var Svenska, det var rätt segt :) Andra lektionen var Bild, jag fortsatte planera min bild uppgift :) Käkade lunch med boysen för mina vänner var så sega och dom drog till Vivo :D Det var äckel lax till lunch idag så jag käkade bara lite tomat sallad :D

Jahap, vad ska man skriva nu då? Jo! Imorgon ska jag till Skäris med mammi och shoppa lite kläder och grejer till mitt rum som ska göras om :D Hihihihi, aja nu så ska jag göra nått annat :D PEACE!

Måste springa!!

Hejsan på er!
Nu måste jag springa iväg och möta Leo som ska ta sällskap med mig till skolan! Men tänkte bara uppdatera lite grann, kändes tomt här på bloggen. Idag händer nog inget speciellt, vi ska danska på idrotten.. ska bli kul. Hoppas det inte blir Vals bara :D:D:D:D:D
PEACE!

kul att höra att folk gillar bloggen

jag orkar verkligen inte sitta och ladda upp alla bilder på min sega data nu.. ska istället gå och äta nått innan jag ska krypa till kojs, haha fan vad fult! :p nej men innan jag tänkte gå och lägga mig och kolla på tv eller film. vackra flickor behöver mycket skönhetssömn, så ska sova tidigt idag med eftersom jag har varit så himla trött hela eftermiddagen och kvällen ;) godnatt
puss

1,2,3 NU SKA JAG PESTÄLLA!!!

TROR JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!!!
Gaaah, shiiit vilken snygg riiiiinng!!! Tror jag dööör, så himla fräsig. Den passar ju utmärkt till mitt PEACE halsband. Jag gillar verkligen PEACE smycken, så himla coooooolt. Eller vad tycker ni ???? :D VAVAVAVAV ;) Jag är helt upp skruvad,... KÄRLEK FÖR FÖRSTA ÖGONKASTET TYP :O :O :P HIHIHIHIHI :D
KOLLA IN HÄÄÄÄR - KLICKA !! :)
Den är från Style By Tyra :D Så jäklans ball!!!
Love it :) Hon ahr ju skit snygga smycken :)


CHECK IT OOOOOOUT :D

Dag sju: Fyra avtändande saker

1. Samma som Mona, dålig andedräkt.
2. Acne :O
3. Dålig hygien
4. Näs petare
5. Smink på killar ;)

(det blev visst feeeeeeeeeeem :D)

Första Inlägget Från Mig Idag!

Tjenare på er!
Nu är jag hemma äääntligen!
Har vart på stan med Emmy, det var trevligt. Kollade runt lite. Sen satte vi oss i Kungshallen och fikade. Sen bar det hemåt. Nu är jag här, min familj åt nyss, dock var jag inte hungrig så jag skippade maten :)
Nää, fan vilket tråkigt inlägg...... Aja :)
PEACE!
Kanske kan slänga in lite bilder senare när Emmy har skickat. PEACE!

femte inlägget från mig idag då

shiit vad jag skriver idag :p men det är för att jag inte har nått plugg och för att jag är på bra humör :) jag pratade för en stund sen med elliot och vi kom fram till att folk som inte använder smileys är dryga personer :) därför måste jag använda många smileys ;) Mammi och bror är och lämnar en av kissemissarna till martinas syster, en katt mindre blir vi alltså hemma nu.. det känns på ett sätt skönt men kommer sakna min lilla sot. han brukade alltid prata så mycket och va en stor och tjock liten kille, urgullig! Alla som har djur vet att djuren blir som en familjemedlem för en, typ som ett barn och att det blir tomt utan dem!

Jag har iaf lagt in alla bilder i datan nu så ni kommer få massa bilder senare, för nu typ börjar sveriges värsta bilförare! missa inte! men jag lägger kanske upp alla bilder senare om jag orkar, är typ död. annars imorgon :)
puss

dag sju: fyra avtändande saker

tänkte att vi kunde köra klart det här lovisa ;) och därför svarar jag på det nu när jag ändå sitter vid datan :)
  • dålig andedräkt
  • riktigt dålig hy, asså nån måtta får det faktiskt lov att vara, vet att det är svårt i tonåren men ja, man kan faktiskt ta hand om sin hy, syftar framför allt ansiktet, jag tycker inte att det är gay bara för att man tar hand om sin hud, tvärtom! och jag tror inte att jag är ensam tjej om att tycka så! :)
  • fettigt och ovårdat hår
  • pösiga, skitiga, slappiga och fula kläder. tjejer gillar killar med stil ;)
de flesta killar har typ problemet med att allt är så gay? men asså vi tjejer tycker tvärtom.. för oss är det istället gay att hålla på så som de flesta gör, inte att ta hand om sig själv och faktiskt se till så att man ser bra ut!

happyface

yeeeeeeeeeeeeeeees!!! jag kommer få ett nytt busskort!! fast kanske inte fören om en vecka eller nått, men jag kommer få ett nytt gratis iaf!! fyfan vilken lättnat asså. så jävla glad just nu asså :D ni anar inte hur glad asså. det enda som är tråkigt är att saken jag hade busskortet i är borta, köpte det faktiskt på malta och det har varit asbra, har liksom haft det som en liten plånis.. jag tror även att jag hade lite pengar där i nu när den försvann med.. men pengarna för min lilla plånis sa min bror att dem pengarna kunde jag få av han :) snäll bror man har asså!
så jävla glad.


undra vilken färg jag kommer få nu, hoppas inte blå, så fult!
hejtöntjagvet, hihi ^^

torsdag 27 januari

helt okej dag i skolan idag faktiskt, förutom en gång då det blev lite deppmode.. men det har varit en ovanligt bra dag för att vara torsdag :) dansade vals på idrotten! kulkul, tyckte inte sånt va roligt förut, tyckte bara att det var riktigt pest men inte nu längre :D och imorgon på idrotten blir det streetdance ;)
jag fryser och har världens träningsvärk -.- vaknade halv fem imorse av att jag hade så jäkla ont i magen, kunde inte röra på mig utan att det gjorde åt helvete ont :( sen är jag rätt trött och hungrig också, orkar typ inte göra nått. men jag tänkte ladda över bilderna till datan idag iaf och klockan åtta ska jag kolla på tv! sveriges värsta bilförare börjar ju då :D byyye.
puss

h.e.l.v.e.t.e.

jag är så sjukt jävla irriterad! fattar inte hur mitt busskort kan vara borta?? måste ha trott att jag la ner det i fickan men egentligen la det på typ sätet bredvid mig i bussen igår morse, sen är det säkert några jävla ungdomar som kommit och sett det och såklart tar det!!! hatar dagens ungdomar. hoppas det va en tant som satte sig där jag satt för hon skulle lätt lämnat fram det till busschaffören och då kanske jag har en chans att få tillbaka det..

ingen är som man tror

usch jag gillar inte lögnare. känner mig lurad hela tiden. jag orkar inte ladda över bilderna till datan ikväll. jag ska sova riktigt tidigt idag för att jag ska gå upp tidigt imorgon. så nu ska jag avsluta allt på datan och sedan stänga av skiten. sedan ska jag göra mig klar för sängen, kanske kolla på en film innan jag ska sova :) myysigt.
puss

barbie girl

yees, den låten lyssnar jag på just nu! ;)
Asså med det jag skrev i förra inägget om vad jag skulle hinna göra, menade jag att jag skulle hinna göra det innan klockan åtta :) jag har iaf hunnit tvätta bort sminket, ätit, lärt mig engelska och spanska glosor och lite till :) Men jag har inte hunnit lägga in bilderna än.. men jag gör det senare, sen har jag inte hunnit läsa några bloggar :o så det får jag göra senare också, för nu ska jag gå upp och äta glass :D
puss

för långt för att läsas

fan vad sugen man blev på godis nu, tack lovisa! Men nej, jag har faktiskt varit duktig och joggat/sprungit idag, ja vad man nu ska säga :p Riktigt skönt! Inte lika skönt nu när man fått hosta och fortfarande är typ död i kroppen, hej otränad jag vet!
Idag när jag skulle åka hem från skolan hittar jag inte mitt busskort!!! Det är helt borta, gaaaaah fan jävla helvetes skit asså!!! Kommer få gå varenda dag till skolan nu då -.- baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajs. som tur var så blev iaf mamma inte sådär jättearg, hon fråga bara om jag trodde vi kunde få ett nytt.
Idag i skolan fick vi reda på hur det gick på so-läxförhöret som vi hade i fredags och på fysik provet vi hade igår, son gick inte bra haha, men jag erkänner hade inte pluggat bra till det :$ Men fysiken gick däremot mycket bättre!! Hade inte pluggat mycket till det heller faktiskt, men det gick ändå asbra :o Asså så lite som jag plugga till det har jag aldrig pluggat till ett prov tror jag, iaf inte i nian, fick ändå väldigt bra liksom, så ja det är klart att man är lite stolt, hihi ^^ Nog pratat om skolan. Ska lägga in lite bilder idag också, men det gör jag nog senare ikväll, har läxor att göra plus att jag ska hinna duscha och äta och städa mitt rum och tvätta bort sminket och ja jag tror ni fattar ;) btw.. en sista sak. Vi ska dansa vals på idrotten imorgon :D Och christian har redan två stycken att bjuda upp till balen, och vi tjejer får inte säga nej, sen kom oscar och bah nej christian du har redan tre stycken ;) hahaha. Säkert bara jag och de som va där som fattar. Jaja.
puss

East

TJABBAAA!
Nu ska jag snart byta om och åka till Fruängen med mina låtsas bröder och möta mamma för att åka in till stan.
Vi ska äta på restaurang med släkten. Min kusin ska till Barcelona i 6 månader så det blir väl som en "avskedsmiddag" :) Trevlig! Vi ska typ äta på EAST. Vill bara påpeka att Dessi, Sebastian Krantz och Paow åt där idag :D HAHA.
PEACE!


Min bakgrundsbild på mobilen! :)
Han är även min profilbild på facebook

GOOOOOODIS!


Hejsan på er!
Sitter och käkar gooooodiiiiiiis!!!!!!!!!! :) MUMS!
Dagen rullade på bra idaaaaag meeee :) Det var inget speciellt som hände. På SO lektionen kollade film, alla satt typ pch halv sov. Andy satt framför mig och han nickade till skit många gånger och jag såg att han blundade, haha sen vaknade han till och skakade på huvudet och nickade till 10 sekunder efter! Haha, jag fnissade :D

Nu är jag ledsen att jag inte kan skriva mer, jag har blogg torka :D Langar in lite bilder till er! :)

PEACE OUT SUCKKKEEEEEEEEESSSS





jaaaaa

ja jag tycker att 21.30 är sent och ja därför ska jag göra mig klar för sängen nu och ja det tar typ nästan en timme innan jag ligger i sängen och ja jag är trött.
innan jag säger godnatt måste jag bara säga att jag har pratat om balen som är i slutet av nian i två dagar nu :o längtar fett mycket :D då är det ju varmt och allt också. jag ska fett gå med en kille :D ballt va?? jag tycker iaf det. nej men tycker det är mycket gulligare när en tjej och kille går än om ett gäng tjejer eller killar kommer tillsammans -.- bara coola, modiga personer som jag och en annan som vågar gå med det motsatta könet ;) Nog pratat om det, det är långt kvar, men bara så att ni vet liksom, så att nu har ni nått att tänka på enda fram tills i juni! Sen en annan sak, fick precis veta att en kille brukar drömma om mig, aww fett gulligt juu! Nu säger jag godnatt.. godnatt.
puss

random pictures

innan en promenad med älvira         lite av mitt fina rum + ena tvn
ja jag gillar rosa                             en annan del av mitt städade rum
pratar med en söt liten tjej om killar och kärlek just nu faktiskt, hehe. vi ska tävla om vem som hittar kille först ;) haha. få se vem som klarar det först. bara ut och leta nu alltså, fråga första bästa om nummer typ :o haha nej inte riktigt så kanske..

Dag fem: Sex män du tycker är ursnygga

1.
Robert Pattinson!


2.
Zac Efron!



3.
Taylor Lautner!



4.
John Rowland!



5.
Brian Austin Green Wiki



6......... Sist men inte minst......
OVE SUNDBERG!!!!!
Nästan lika snygg som Rob :D

Pocket full of mooooooore more moreeeeee sunshine!

Hejsan på er!
Nu sitter jag och pratar med Freja i telefonen! Hihi, har rätt tråkigt just nuuuuuuuuuuu :D Haha, vet inte vad jag ska göra. Hmmm......... Aja, tänkte bara uppdatera er lite. Har igentligen inget att säga! Tycker Mona är 100 gånger bätte än mig på det här med att blogga.....

Juste pratade med Alex och Linus med Skype idag, fast hade ingen mick så jag lyssnade på deras babbel :D Hihi, det var ganska skoj faktiskt. Ibland sitter jag och lyssnar på när Andy och Daniel skypear, fast det var ett tag sen. Dom är så knaaasiga. Dom sitter och sjunger :O Haha.
PEACE OUT !


Har fått låten i mitt huvud nuuu... GAAAH :D Fast älskar scene så måste länka den igeeeen!! :D
KLICKA HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR :D

tisdag

jag och lovisa kör ju sån här dag ett, två, tre o.s.v.. men den igår palla jag inte göra. man skulle säga sex män man tyckte va heta, men jag tycker ju då inte att det finns några heta eller snygga män :p inte killar iaf och verkligen inte här i huddinge, usch och blää!! ehm men gillar några sådär kända killars kroppar, grr sexiga!! ;) nej men så den pallade jag inte göra och idag är det fem viljor, men jag har ju redan sagt typ vad jag vill göra så får se om jag kommer på nått så skriver jag väl nått men ja.
btw.. när jag rakade benen förut idag så helt plötsligt märker jag att det runnit blod på hela mitt ben och det svider fett mycket på benen, så dels har jag fått typ fem små sår sen ett fett djupt jack in i benet hahah, smart flicka. kommer bli ett fint ärr där sen :) tredje ärret tror jag för mig då, eller inte fan vet jag, vem har koll på sånt?? Vet bara att jag har ett till från när jag opererades, sen har jag säkert lite fler men vem fan bryr sig :p
ska ladda över bilder till datan nu och fortsätta smsa för att jag har såååååå tråkigt. varför är alla så tråkiga nu för tiden -.-
puss

bajs

mammi kom och hämtade mig, vi åkte och kollade på några hus, sen åkte vi hem och nu har jag precis ätit :) och nej inte pannkakor andreas! :(
är fett glad över en sak och fett irriterad över en annan plus att min data är segare än segast -.- bajs på de. min mamma tycker att jag ska sluta säga bajs hela tin, undra varför??
puss

A pocket full of Sunshine

HALLÅ DÄR PÅ ER!
Just nu sitter jag och lyssnar på A Pcoket Full Of Sunshine och snackar med Emmy i lureeeeeeeen :)
Dagen rullade på bra idag. Första lektionen var ju elevensval och jag har musik så jag och Andy fortsatte på vår låt. Det går framåt. Fast vi har typ ändrat låten helt ;) Neeej nu ska jag inte tråka ut er, skriver senare :D PEACE!

hemma hos zäätisch

Sitter hemma hos zäääätisch nu :D väntar på att kladdkakemuffinsarna ska bli klara! :D passade på att blogga lite nu då medans zäta går runt och torkar disken :p hahah. Helt okej dag, förutom äcklig lunch :p Hade prov som sista lektion. Nää nu måste jag gå och kolla ifall muffinsarna är klara. Höörs.
puss

man skulle kunna tro att ni är typ 9 år

blää blir så irriterad på folk ibland asså, men ärligt talat bryr jag mig inte om vad ni går runt och säger! ni försöker göra det pinsamt och taskigt mot mig. går det för långt gör jag bara precis så mot er så som ni gör mot mig :) jag är chockad över att dem jag inte trodde sånt här om gör sånt och dem jag mer trodde sånt här om är dem som är skyssta mot mig och ställer upp för mig, det är dem som är med mig istället för emot mig. herregud vilka problem det ska bli hela tiden. väx upp för fan säger jag bara! så patetiskt. men nog pratat om det, kände bara för att skriva av mig lite.. men ska prata av mig imorgon och på onsdag istället så ni slipper läsa. godnatt.
puss

Easy A

Hej på er!
Har precis kollat klart på Easy A, den var ju skiit bra! :) Rolig och lite nedlåtande ibland :) Ni borde verkligen se den! Det är jätte många bra skådespelare med! Ni vet Dan i gossipgirl, och en från spiderman3 och hon i she´s the man och Febe från Vänner och sen någon sångerska/disney skådespelerska och sonen i Couger Town och James från Twilight! Och några till tror jag ;) Haha skit samma, filmen var toppen!!!

Nu ska jag läsa en sista gång från Fysiken och sen göra mig klar för sängen och soooova :)
Synd att jag inte kan lägga in trailern eller nått -.-
PEACE!





tankeställare

vill färga håret, men vet inte vilken färg..

nu - tv

familjen annorlunda börjar nu!
gulliga små barn.
sara glöm inte att kolla! :D btw.. saknar dej sötnos!!<3

MÅNDAAAAAAAG

Hallå på er!
Förlåt för dålig uppdatering men har suttit och pluggat lite på eftermiddagen och snackat med Emmy så detta är första gången jag kunnat röra datorn idag!

Dagen rullade på bra idag! Det var rätt kul idag , eller kul och kul... Det var inte tråkigt :) Imorgon äre Tisdag, en dag närmare helgen!!! :D Igentligen har jag inte mkt att säga förutom att jag kan nästan allt nu i Fysiken ska läsa igenom dom 8 sista sidorna och sen läsa alla igen.
Sen ska jag kolla på Easy A, håller på att ladda ner den nu. Den verkar rolig!
Haha, Emmy: I got a pocket, got a pocket full of sunshine.... oooohhaaa :D


Kolla in klippet: http://www.youtube.com/watch?v=KNbPnqyvItk
(Man kan inte lägga in youtube klipp på bloggen, dom har typ gjort så alla vi bloggare och bloggerskor inte kan det längre, det suger!) Så ni får klicka på länken ;)



måndag

Jag har precis ätit fett mycket till middag! gott! Skoldagen flöt på bra, förutom att vi hade en jävligt tråkig solektion, kollade på en film hela lektionen, jag undrar hur många som kollade exakt hela tiden :p Typ bara vår so-lärare göran :p Själv satt jag och smsa med andreas, haha, vi satt och kommenterade alla i klassen :p Vissa typ låg och sov, vissa spelade spel, vissa satt och kolla i sin bok och ja jag vet inte vad alla gjorde egentligen :p Tog foton btw.. fast det kanske jag egentligen inte skulle säga men nu sa jag det iaf.
Efter skolan drog jag och Z hem till moii och åt och sen gick vi en promenad med älvira till centrum, hon gick in på coop och gjorde bort sig totalt, hahahah, medans jag stod utanför och väntade med älvira. Jag såg även min killkompis som jag träffade rätt mycket förut och vi har precis börjat snacka igen. Men han såg inte mig, kanske va lite tur eftersom jag stod typ i en gränd?? Med mjukisdress och jacka och allt heheh :p Skriver senare, det här blev lite långt. Ska även lägga ut lite bilder om jag orkar ladda över till datan ikväll :p
puss

Ojski - Dojski !

Hejsan på er!
Japp, jag vet. Svin dålig uppdatering idag. Men jag var med Vendela på förmiddagen. Vi hade det trevligt! Åkte lite pulka och titta tv, käkade och satt vida datorn... undra varför jag inte bloggade då?

Nu är jag hos mamma igen. Jag har pluggat i typ 2,5 timmar och kollat solsidan. Även hunnit med att duscha och plattat håret. Erkännnnnnn?? Japp, jag är en mångsysslare :) Seriöst Solsidan är ju för jäääävla skööön!
PEACE!



Dag fyra: Sju saker du ofta tänker på

1. Jag säger som Mona, hur jag ser ut :)
2. Framtiden
3. Minnen
4. Typ döden ?
5. Om världen går under 2010 :D
6. Vilka som verkligen bryr sig om mig på riktigt :O
7. Jag tänker på musiiiiikk :D

inte okej

asså nått jag verkligen ogillar är folk som svarar segt på sms!


blogg.se har alltid problem

hittade finaste låten, men den går inte att lägga upp här så som jag vill -.- det blir bara fult och blää då! om exakt 38 minuter börjar solsidan! yeah! :D undra om det är 2,5 miljoner tittare idag med, haha :p
btw.. undra vart lovisa är??
puss

allt i livet har sitt slut, vare sig man vill eller inte

När jag sitter här och tänker, tänker jag på våra gamla minnen

På stunderna med dig och mig som långsamt försvinner

Alla gånger som vi snackat, försökt på många sätt

När du va vid min sida, va allt så himla lätt

Alla gånger du gjort mig lycklig

Alla gånger jag sett in i dina fina ögon

Alla gånger du lett mot mig

Alla gånger jag fått vara nära dig

Jag saknar vår kärlek och jag saknar våran vänskap

Jag saknar allt du skrev och allt du sa till mig

Jag vet att det va äkta

Jag förstod inte vad jag gjorde förän allting va försent


it´s over

har precis kollat upp lite saker till en sak som jag och syster ska göra om ca två månader :) orkar inte vänta.. ska prata med henne och se ifall vi ska göra det redan nu snart :) men berättar mer om det senare ;) har även kollat lite resor, fan vad sugen man blir på att åka utomlands asså! men ska ta och duscha nu. har ont i magen btw.. och sen drömde jag en dröm jag inte ville drömma inatt, fick bara upp nya tankar på den personen då, trodde allt va sant, även när jag vaknade! va så glad. fan. hatar såna drömmar..
puss

dag fyra: sju saker du ofta tänker på

  • Hur jag ser ut
  • Killar
  • Hur andra beter sig
  • Vad andra säger och skriver och till vem de säger/skriver det till
  • Hur jag vill ändra mitt liv och livet i framtiden
  • Allt jag vill ha och allt jag vill göra
  • Varför gjorde jag så, varför skrev jag så, varför sa jag så

feels like home

blogg.se funkade inte igår..

Såg på vendela och hannahs blogg att vendela tyckte precis som mig med det där 8 saker att vinna ditt hjärta :p lite skojjsigt :) hehe.
Min brorsa har precis sålt sin bil, så nu är han lite rikare. Om man är snäll mot han och sådär kanske man kan få en ny data eller nått av han ^^ eller inte.. Det är jag som ska ge han något, snart iaf, han fyller 20 år om mindre än en månad!! Jag som äntligen har pengar, så kommer det ta slut nu :(
Jaja, det är solsidan ikväll! Alla måste kolla juu :D
puss

lördag

Jag var på ikea idag och såg en asgullig och snygg kille! Såg att han spanade in mig med ;) även fast jag var halvt osminkad :o heheh. Tyvärr var det nog både första och sista gången jag såg han, men ändå, man blev glad för stunden :) Visste faktiskt inte att det fortfarande fanns snygga killar här i huddinge, trodde faktiskt inte det längre, så det kom lite som en chock, fast iof kanske han kom typ från södertälje eller nått bara att han och hans familj åkte till närmaste ikea.. Jaja. Najs vad det då iaf :) Skriver väl senare eller nått.
puss

dag tre: åtta sätt att vinna ditt hjärta

  • Ge massa komplimanger
  • Höra av sig ofta
  • Najs mage
  • Lagom stora och muskulösa armmuskler
  • Verkligen lyssna på en om man behöver prata
  • Vara mycket med en och ställa upp för en
  • Fixa "överraskningar"
  • Rolig och skämtsam, men ibland allvarlig och romantisk ;)

Asså Simon eller ?

Yooooooo, på er!
Nu sitter jag hemma hos min pappa med Vendela. Vi har precis käkat en hel kooooo!! Oh, gaasch! Asså, en KO, som säger MUH. Asså fattar ni? Fast man äter inte Ko:n rå, asså o tillagad, man steker den.... Det var gott!!!!!

Nu tittar vi på fångarna på fortet. Fast asså dom är inte riktiga fångar, dom är inte fast på ett fort på riktigt. Det bara kallas så, asså om ni förstår?
Johan Palm, är GAY :)
PEACE!


Söt :)

hej

Jag lovar att blogga senare, för nu ska jag kolla på fångarna på fortet!
puss

Dag tre: Åtta sätt att vinna ditt hjärta - Lollo

1. Jag faller ofta för killar med mörkt hår.
2. Det är ballt med tatueringar!
3. Muskulösa är ett plus!
4. Fina ögon är bra att haaaaa :DDDDDDDDDD
Sen vet jag inte :D

33 SUSHISAR!

Hejsan på er!
Sitter och dricker cocacola! :D Mums. Slog nyss mitt sushi rekord, 33 stycken bitar, JAAAAOO!
Nu ska jag försöka fixa min FB -.-
PEACE!



dag två: nio saker om dig själv

  • Jag har haft nästan svart till typ vitblont hår, även haft rödbruna och svarta slingor och en massa andra färger
  • Jag har bott i huddinge hela mitt liv, fast hela min släkt bor i nyköping
  • Jag har en allergi
  • Jag är mörkrädd
  • Jag tänker ibland föör mycket och säger ibland föör mycket
  • Jag faller alldeles för lätt för ibland fel killar
  • Jag opererades som liten, jag minns än idag hur jag låg på båren på väg för att opereras och såg upp mot min mammas ansikte, rädd var jag..
  • Jag, eller okej min familj har en husbil, fast större.. en husbuss
  • Jag har aldrig någonsin gillat mina ben

Dag två: Nio saker om dig själv - Lollo

1. Jag är adopterad från Kina och kom till Sverige när jag va 9 månader.
2. Jag flyttade till Huddinge när jag skulle börja i 7:an
3. Jag är typ besatt av Twilight  :D
4. Jag har läsglasögon ;)
5. Jag har en syster som är blind
6. Jag tycker tår ser helt retard ut
7. Jag är inte nöjd med min kropp... :S
8. Jag ............... tittar faktiskt på Disney Channel ibland :D
9. Jag älskar att åka utomlands

Nu ber jag till gud.....

... Att Kevin läser detta :) Fast det gör han nog inte ;)
Hejsan på er!
Sitter hemma hos pappa och har käkat sushi idag!!!!!!!!!!!! :D yeeee :D  Har inte gjort så mkt annat idag faktiskt. Läst lite fysik faktisk och vart i skolan. Vi dansade ocså på idrotten idag! Det var kul! Sen var engelska lektionen seg som vanligt... SÅ HÄÄÄÄR okoncentrerad!

Mitt facebook konto funkar inte :( Jag skulle byta lösenord, då behövdes någon säkerhetsåtgärd bekräftas via mail, men tror ni jag fått något mail eller ????? NEJ! Så jag kan inte gå in på FB :OOOOOOOOOOOOOOO Shiiit, vad jag dampar! Jag måste snacka med dig Kevin. Om vi skulle dra in till stan imorgon, bra att du har på din lur också, känns ju härligt!

Nej nu kanske jag ska ta och poppa lite popcorn :)
PEACE!
Imorgon kommer vendela hiiiiiiiiiiit!

gjorde som adam i eva och adam

+
= glass med varma hallon ♥ ♥ ♥

fredag

Fredag idag :D fan vad najs, älskar fredagskvällar!! Ikväll ska jag dock inte göra särskillt mycket, är typ död, så orkar inte göra nått, bara om jag får skuss någonstans men nej mammi och pappi har druckit -.- Men jag tycker faktiskt det ska bli skönt att bara vara hemma ikväll, det var så länge sen jag var hemma på en fredagskväll :) Min brorsa frågade iof om jag ville följa med han och några av hans kompisar (även tjejer då) men jag orkade verkligen inte :p
Skolan idag har faktiskt varit bra! Ovanligt rolig fredag :D hahah bilden, bäästa :D Dansade streetdance på idrotten också :p Hade so läxförhör också. Sist engelska :) Alla har typ varit på bra humör idag också, det brukar inte va så, brukar vara sån konstig stämning hos vissa ibland. jobbigt. Men idag var det bra, så deenajs :) Och ludde kasta sudd på mig två gånger idag och igår kastade han bröd. normalt?? Nej :) Ska tvätta bort sminket nu.
puss

Tjenare Mannen !

Hejsan hallå!
Nu har jag precis smörjt in mig med hudlotion :D Så nu är jag len som en barn ruuumpa! Jag duschade också idaaag! Jag och Andy har kommit på lite text till vår låt till musiken. Men den måste bearbetas :)

Haha, min mamma och hennes man satt och as garvade i soffan  nyss och jag gick och kollade vad som stod på. Hahahahaha, dom sitter och kollar på SOLSIDAN. Seriöst, solsidan är fan bäääääst! Haha, ni vet, jag fick ju låna hela första säsongen av min kära vän Joel :) Japp, du ska få tillbaka den imorgon :) Nej nu ska jag snart soooova :)
PEACE!


Joel Jensen - Ballast I Stan!

onödig information

Jo juste jag kom på en till sak jag gjort ikväll, jag har duschat! :D Hur fan kan man glömma en sån sak?? Kom liksom på det när jag såg mig själv i spegeln, haha hur jävla dum får man bli??
Sen btw.. shit vad alla håller på och pratar om de här med att man inte är samma stjärntäcken som tidigare, liksom vafan, gör inte så stor sak av det?? Who cares egentligen liksom?? Herregud. Hjälp jag gick från vädur till fisk, big deal liksom. Jag va redan mellan fisk och vädur innan så liksom daaaaah. Världen går inte under och du har inte direkt förlorat nått?? Menmen :) Jag kom på en annan sak.. Jag har fan ätit pannkakor hmm.. 6 gånger sen i tisdags :o och vad blir det för lunch imorgon i skolan?? Jo pannkakor! :p Hahaha. Snacka om att va trött på pannkakor sen. Fast dem jag äter hemma är mycket godare än skolans!
Smsar med min lilla gullunge nu som vanligt heheh. Nää det är inte så jättevanligt faktiskt. Nej, måste svara på hans sms nu :) Sen blir det sängen för min del. Har börjat sova i min säng nu igen och jag äter som en häst, så ja det gillas!! Bara träningen som saknas nu. Men jaja palla bry sig om det nu liksom. Godnatt folket.
puss

vad ska man göra

Jag börjar fan bli orolig över en sak.. men samtidigt orkar jag inte hålla på att fråga en massa, för jag vill nog egentligen inte veta. Är det så som det verkar vara, blir jag bara ledsen och kommer bli jätteorolig och allt, det kommer bara bli jobbigt för mig att höra det.. Jag minns hur det va förut en gång. Den kvällen slutade inte bra, stämningen förstördes totalt! Så jag väntar nog någon dag innan jag frågar nått. Alla har ju sina depp perioder. Men jag kan fortfarande inte sluta tänka på det. Fan. Snälla säg att det bara är ren bullshit och människan hamnat i depp period.. igen.

apa

Vad har jag gjort ikväll?? Hmm.. legat på två barstolar uppe i köket och väntat på att maten skulle bli klar, även om jag inte va hungrig, eftersom jag åt mat vid halv fyra :o Fast jag borde egentligen va hungrig då vid halv sju, med tanke på hur ofta jag äter :o men nej.. Läste historian lite, men pallade inte med det så jag sket i det :) Sen har jag typ bara gjort lite småskit sådär. Juste jo jag har umgåtts med min mamma ikväll och hjälpt pappa att hålla ett rör för fläkten till köket :) Hade tänkt sova tidigt idag, för jag har varit seriöst död sen jag kom hem från skolan idag.. Får se hur det blir med den saken. Ska börja på ett nytt inlägg nu ;)
puss

Dag ett: Tio saker du vill göra innan du dör

1. Hoppa fallskärm! Fatta baaaallllT! JAAO!
2. Att någon ska kasta en grädde och jordgubbstårta i mitt ansikte! :D Erkänn??
3. Bli miljonär!
4. jag vill vara med om något ''farligt''. alltså typ råka ut för en olycka för att se hur många som verkligen bryr sig.
5. Åka till USA
6. Åka utomlands med någon kompis och familjen :Ddddddddd
Sen vet jag inte mer :(

Kråkis i helgen då!

Tjabba på er, era tajt bajjor!
Sitter hemma nu. Har precis käkat nudelsoppa :D MUUUUUUUMS! Det är min enda riktiga måltid idag. Har varken ätit frulle lunch eller mellis ;) Käka en godis påse istället :) När jag kom hem gjorde jag NADA, ZEEEROO, INGET!
Vilket jävla liv. Borde plugga inför Fysiken.. fr väll ta itu med det efter duschen som nu väntar. PEACE!

dag ett: tio saker du vill vara med om innan du dör

  • bli rik och kunna göra allt jag vill!
  • hoppa fallskärm, bungee jump och flyga luftballong
  • simma med delfiner
  • resa till alla länder jag vill besöka
  • dyka utomlands någonstans
  • ha värsta festen
  • få huvudrollen i vilken film/serie jag vill
  • träffa han och bygga ett eget hus tsm med han
  • bli halvt känd över något jag gjort

daaaamp

gaaah blir galen på alla människor beteénde. hur jävla barnsliga är ni egentligen? ni gör ju verkligen inte saken bättre genom att hålla på som ni gör? ska jag behöva bli som ni för att ni ska inse hur omoget ni beter? nej asså seriöst väx upp för fan!

bara för att..

Asså överskriften och texten hörde inte alls ihop på inlägget innan, bara så att ni vet liksom :) Jag smsar med min lilla gulli nu, hihi sööt ^^ hahah. HKan man ha roligare eller?? Nej. Torr humor. Men inte lika tråkig som ludde och elliots och deras xd Nej, nu ska jag gå upp och dricka nått, fett törstig och min hals torkar snart ihjäl. Bara så att alla vet liksom ;) Säger godnatt redan nu :)
puss

jag vill också vara snygg!

även om jag säger jävligt mycket så är det minst lika mycket du inte vet om mig.
sånt som ingen någonsin kommer att få veta.. sånt som man själv helst av allt inte skulle vilja veta ens.
sånt som bara gör allt värre. sånt som bara gör allt jobbigt. sånt som bara förstör.


bara börja träna då..
snart där! :D

onsdag 19 januari

Heeeeeej lovisa och alla andra såklart! :D
Jag vet inte varför jag inte skrivit nått idag. Har gjort en massa andra saker typ?? Skoldagen var jobbig men bra. Jag märker att jag inte är 100% frisk än.. Och jag får inte träna för mamma, gaaaaaah!!! Inte för att jag gått upp i vikt nått, snarare tvärt om, men ändå. Men jag snackade lite med en person och fick ny power så har faktiskt inte varit så depp idag :)
Jag ska beskriva min eftermiddag nu tänkte jag :)
Tog bussen hem. Åt pannkakor :D Gjorde lite fix. Gick ut med älvira. Hem till syster. Hon följde med hem till mig. Vi satt och snackade. Läste son. Jag hostade som jag vet inte vad.. Hon drog hem. Jag åt mat - fyfan vad gott det var kan jag ju bara säga er!! Kollade lite på datan samtidigt som jag smsa lite grann. Läste svenskan. Bara nio sidor kvar nu. Hjälpte mamma med att fixa lite musik. Fortsatte att läsa. Kollade på tv. Åt pannkakor i pausen heheh, hungrig tjej! :) Och ja kollade precis klart på barnprogrammet jag nyss kollade på, hahah för söta ungar asså! Även om de va feta och gingers, hahahah. Nää nu ska vi inte vara såna.
Min hosta har bara blivit värre för alla som vill veta och jag har fått ont i halsen nu också.. Fan också. Ska sova tidigt idag, för är typ död redan nu :p Btw.. fan nationella snart. Shiiit fick lite panik över allt i skolan som jag kom på att vi har nu.. Men sen tänkte jag på vad en person sa till mig i skolan idag och yees jag är lugn igen :)
puss

Kamera

Hejsan på er!
Jag funderar på att köpa mig en ny kamera. Har inte haft en kamera på 2 år! Jag har iofs  pappas system kamera. Men det är ju inte någon kamera man släpar runt med på stan. Om jag skaffar mig en kamera kommer det troligtvis upp mkt fler bilder på bloggen från min del! :)
Vi får se hur det blir. Har fortfarande inte pluggat SO, jag ber till gud att han inte kommer imorgon. Ska läsa igenom det lite snabbt, PEACE!

UPDATE; Vart fan är Moooona??? :O




Kanske någon utav dem ?

GODIS!

Hejsan på er!
Just nu sitter och käkar godiiiiiis!!! :)
Tog sällskap med Joel och Mathias hem idag. Vi drog förbi Vivo på vägen och köpte lite caaaandy. Sen gick vi lååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååångsamt hem. Det var skönt orkade inte komma hem för att sätta mig och plugga -.-

Dagen rullade på fin fint idag! Och nu måste jag plugga, vi ses PEACE!

(ingen bild blev det i detta inlägg, hinner inte!)

Natti Natti!

Hejsan på er!
Nej nu ni, nu ska jag fixa mig för sängen!
GodNatt!
PEACE!

sweet

Ska kolla på tv nu snart i en och en halv timme typ, sen blir det läggdags för min del :) Imorgon blir det mysdressen i skolan :) eller iaf byxorna, heheh. Gulligt. Pratat lite på skype ikväll också med några sköna snubbar, eller mest de som prata då men jaja. Asså killars liv är typ skype och spel hahah. Förstår inte?? Nej, programmet jag ska se börjar om fem minuter så vi hööörs. Godnatt.
puss

You Fancy, Huh?

Hejsan på er!
Oooh, waaaooow, vad många läsare vi har idag, NOT! :D Håller med dig Mona. inge kul att blogga om ingen läser... fast inga läser ju pga våra dåliga uppdateringar så vi får väl skärpa oss!
Dagen rullade på idag. Jag tog sällskap till skolan med sengångaren! och sengångaren2.... Joel och Mathias... Helt seriöst, kan det gå långsammare ? :O :O Väl framme vid skolan hade vi elevensval och jag fick Musik, som jag hade valt som första val. Jag och Andy knepade på vår låt som vi ska skriva i musiken...
Resten av dagen var helt okeey... Nu när jag vart hemma har jag gjort, NADA, ZOOORE, INGENTING! Japp, så såg min eftermiddag ut. :) På lördag ska jag nog följa med Kevin och Lucas till stan sen träffa Vendela och dra till farsan ballloou! :)

PEACE!


Jag och Friiiiidaaa :) (Helsings hund, mkt söt!)

vad alla uppdaterar sina bloggar sjukt dåligt!

Eftersom det ändå är så några som läser denna blogg kan jag ju ta och skriva av mig någon gång här i bloggen. Fan vad skönt det skulle va att få skriva ner allt som finns i ens lilla huvud! Det skulle ta en vääldig tid och det skulle säkert bli långt och osammanhängande men jag skulle inte bry mig, för om jag skriver av mig så är det inte direkt till för att alla måste läsa det. Dem som vill får väl, men ja :p
Idag drog jag iaf till skolan och var med på två av tre lektioner, matten och fysiken. Sjuukt jobbigt i början va det, kändes som jag hade feber och skulle svimma av värme när som helst men efter ett tag blev det bättre, fast hostan blev värre. Så jag har hostat hela eftermiddagen nu.. Men imorgon ska jag till skolan iaf! Fan saknat det lite. Tråkigt att ligga hemma och inte göra nånting, vara för trött för att plugga och veta att man missar en massa skit som man måste ta igen sen -.-
Snackar med lite kompisar nu på data och sms. En kompis till mig fyller år imorgon, det visste jag faktiskt inte :p Tur att han sa det xd Jag frågade precis om han skulle ha fest i helgen, då frågade han vad fest va för mig, heheh. Men jag har ännu inte fått svar. Sen pratar jag om gymnasium med en annan kompis och ja lite allmänt om allt sådär :p Har inge mer att säga.
puss

du är för omogen för mig

Det är inge kul att blogga när man typ inte har några läsare ju. Det känns bara helt meningslöst.

har inga bilder

Nu ska jag äta nått, är hungrig som vanligt.. sen blire soffan för min del :) stannar där för natten också. Men imorgon kväll ska jag nog faktiskt börja sova i min säng igen :) Den enda nackdelen med att sova i soffan är då familjen börjar göra sig klar på morgonen.. Juste imorgon ska jag få pannkaka till lunch iaf :D va bara tvungen att säga det! Har velat ha pannkaka sen igår kväll.. :p Men nej, nu ska jag äta och sen kolla tv :D
puss

17 januari

Taack lovisis!!

Känner mig rätt stolt, har faktsikt läst ondskan nu :D Sen spanskan kan jag typ och engelskan och son tar jag när jag är helt frisk och tillbaka i skolan igen :) Pratade med syster lite idag också, hahah, skaffa ny mobil säger jag bara!! Samtalet bröts ca tio gånger kanske, så ringde hon upp fem sekunder senare och bah: - ja asså min mobil typ dör hela tiden. Sen försvann hon igen, sen ringde hon upp igen efter fem sekunder och hinner säga exakt lika mycket som innan, sen försvann hon igen. Hahahah. Lite humor var det faktiskt :p Tänkte kolla om maten är klar nu, jag är verkligen sjuukt hungrig. Höörs.
puss

Krya på dig Mona!

Hejsan på er!
Sitter hemma nu, men min kära vän - Engelska skriv häftet! :) Haha, skriver klart typ en uppsats. Det går bra, fast jag vet inte om jag kommer kunna skriva så långt som min lärare vill. Jag har inte så mkt fantasi inom mig..... :) Vafan, jag är inget jävla lexikon heller, jag kan inte varenda ord på Engelska heller :O Haha!

Dagen rullade på idag. Den gick rätt snabbt. Vi hade håltimma när Svenskan skulle vart. Jag och Linnéa planerade vidare vår Innebandy lektion som vi ska hålla i Idrotten, det går bra faktiskt! :) Nej nu ska jag försöka fortsätta
på min Engelska uppsats!

Krya på dig Mona, PEACE!


SILLEN

sjukling

Jag har varit sjuk - eller jag är fortfarande.. men ja därav den dåliga uppdateringen. Sen har jag inte haft nått att skriva heller.. Har bara mått piss och igår sov jag i stort sett hela dagen, förutom mellan 20.00-20.30 då jag kollade på solsidan! För jävla skönt program asså! Jag har ju som sagt haft typ som frossa sen i tisdags, asså jag har frusit 24 fast jag haft sjukt mycket kläder på mig och japp det visade sig i lördags kväll att jag haft en typ av influensa. Kul att det ska ta fyra fucking dagar för en att veta vad det är -.- Det var ju då i lördagskväll som jag fick feber och hade det igår också, så idag har jag varit hemma. Mår fortfarande inte bra, men måste plugga -.- Fan skolan tar död på en. Missar man lite, ligger man sjukt mycket efter. Jag pallar inte! Det verkar inte bara vara jag som är sjuk just nu heller, vet minst fem till som är det :p Hahah. Skriver när jag orkar.
puss

Uppdatering!

Hejsan på er!
Jag har inte orkat blogg idag, jag ber så hemskt mkt om ursäkt. Ändå har vi bra med läsare! GRYMT! Jag och Freja vaknade runt 9.00 idag. Igår natt vid fyra eller asså i natt eller vad man ska säga fick jag et jätte konstigt sms?? Haha, kan bara säga att den människan är ju lite konstig ? HAHA ;) Ta inte illa upp om du läser ;)

Imorse när vi åt frulle så hade jag Sillen i mitt knä och han välte ner mitt kokheta te över hela mig -.- Haha, yeee, bra gjort! I af, nu är jag hos mamma igen. Det är lite skönt på ett sätt men det är så jäääävla mkt skönare hos pappa på vissa sätt..... sååå harmoniskt ;) HAHA! Nej nu ska jag snart göra mig i ordning för sängen. Imorgon ska jag till tandregleraren :S HJÄLP!
PEACE!


make avatar
Ibland är jag också ego (a) :D

the holiday

Nu ska jag skicka iväg alla ifrån soffan och sedan bädda ner mig själv där framför denna film :)
jag har redan sett den här filmen, men gillar den ändå.
älskar filmer med cameron diaz!

Leona Lewis - I See You

Tittar jag på Avatar med familjen - Canal+ First

PAPPA

Hejsan på er!
Nu sitter jag hemma hos pappa och kollar på TV med, Pappa, Freja och Maria och lilla sillen :) Har haft det så jäkla segt och tråkigt idag så jag ville komma ifrån Huddinge ;) Så jag drog till Pappan min! Har egentligen inget att skriva. Men tänkte bara uppdatera er lite! Hoppas du kryar på dig Monisen! PEACE!



Konstig bild ?

nu börjar det.. igen..

rädd, ledsen, besviken, trött och frusen.. godnatt!

just nu..

fångarna på fortet

dreams

Det enda jag vill just nu är att bli frisk och åka utomlands till ett varmt land med bra shopping och snygga, solbrända och väldtränade boys ;) man kan ju alltid drömma (a) nej, men ska faktiskt kanske dra iväg i mars utomlands för att pappa fyller år :D vi har pratat lite om det iaf, men ingenting är bestämt. Men jag hoppas verkligen på att vi åker någonstans. Det skulle inte sitta helt fel att få åka iväg till ett varmt land och komma bort från sverige för ett tag!! Fast helst av allt skulle jag vilja åka typ imorgon?? Kanske kan få pappa att åka till danmark eller tyskland någon helg nu snart iaf ;) Där är det iof inte så varmt, men man kan göra annnat där, köpa grejer och komma bort från sverige. Nej, nu ska jag svara på lite sms och snacka klart med en på msn, haha stackarn han är också sjuk nu. Vi båda va sjuka samtidigt förut när vi snackade också, lite läskigt faktiskt. Jag märker bara mer och mer saker som faktiskt är lite läskigt. Man blir utsatt för exakt samma saker med olika personer eller man säger att han är typ aldrig sjuk, sen är han sjuk dagen därpå. Ja, asså massa sånt, orkar inte förklara exakt, men några förstår iaf vad jag menar ;) Jag undrar om jag tänker lite föör mycket ibland asså. En sak jag gör iaf är att jag nästan alltid skriver långa inlägg -.- Så slutar skriva nu.
puss

VENDELA

Detta inlägg är ägnat till min kära fru Vendela Sofia Bornström!

hoppas ni mår bättre än mig just nu

Anledningen till att jag inte bloggat nått idag är för att jag inte gjort något speciellt.. Bara läst runt 50 sidor i svenska boken, ondskan, pluggat lite, druckit och vilat.. är nämligen sjuk. Har rethosta, fryser som vanligt, känns som man har frossa, ni vet när det gör sådär ont när man kommer åt typ armen för att man fryser så mycket och det sticks i hela kroppen.. Sen har jag ont i halsen också och kan inte äta. Orkar inte förklara mer, men nej jag mår inte särskillt bra just nu iaf. Just nu ligger jag i soffan och kollar på barnen i bullerbyn :p hahah. Bloggar ifrån lilla plutt datan. Tänkte göra det där testet som lovisa också gjort, så ska ta och göra det nu :)
puss


PIANO !

Tjenare på er!
Sitter och spelar piano, har lärt mig en till låt! :) Så nu kan jag tre låtar på piano, ;) Ikväll kanske jag ska till pappa, det beror och Freja (min låtsas syster ska dit) Japp så blire nog. Annars ver jag inte vad jag ska göra ikväll :O
Vendela ville att jag skulle uppdatera så okejrååå! :) Haha, nu ska jag gå till köket och rensa kylskåpet, seees! PEACE OUT SUCKERS! :)


Den låten kan jag ocksåååå :)

Gör testet annars blir Ձ๏11 inget bra år

Fullständigt namn: mona kjellström
Födelsedag: 21 mars
Ögonfärg: gröna och bruna
Hårfärg: blond
Högerhänt/vänsterhänt: höger

Favorit:
Sport: att titta på är när killar kör innebandy eller ishockey ;)
Helgdag: fredagar, lördagar
Årstid: vår/sommar

Har du någonsin:
Varit kär: aah
Blivit dissad: yes
Sovit utomhus: japp
Sett en död människa: precis innan den tog, då den tog sina sista andetag
Retats: haha alltid

This or that
:
Pepsi/cola:
cola
Jordgubbar/blåbär: jordgubbar
Tv/film: film
Gitarr/trummor: gitarr
Adidas/nike: adidas

Senast du:

Skrattade: igår
Grät: några dagar sen tror jag det var
Filmen du såg: det va nog hur man blir av med en kille på tio dagar
Drog ett skämt
: igår
Sjöng en sång: igår det med

Har du under den senaste månaden:
Kysst någon: jaa
Kramat någon: ofc
Bakat: jadå

Viljat dö: nepp

TRÖTT

Hejsan på er!
Snart ska jag ner i sängen och lyssna på musik och smsa lite, frågan är med vem... hmmm :D Haha, har vräkt i mig lite chips och kollat runt lite på youtube :D Även hunnit käka lite mat också senast jag skrev :) Trevligt trevligt! Jag är sugen på att läsa "Tusen gånger starkare" men glömde den i skolan, hmm har så tråkigt så jag skulle kunna läsa vad som helst nu. Kanske lite SO ?? :) Japp, så fåre bli!
PEACE OUT SUCKERS! :)

Min data har tyvärr DAMP, PMS, ADHD, CANCER?
Så kan tyvärr inte lägga upp en bild, STÅ UT!
PEACE!


för trött för att blogga egentligen

men jag kan skriva lite kort.. skoldagen blev inte så tråkig som jag trodde. vart med syster idag, pratat väldigt mycket om saker och ting i livet och skolan! har frysit hela kvällen, hade ändå på mig mycket kläder. det är som om jag blivit kall och aldrig blir varm igen och nu gör det ont i hela kroppen och börjar få ont i halsen med. hörs imorgon. godnatt.
puss

gaaay

Hinner inte skriva, ska byta om och sen dra ut. Hörs på mobilen, smsa 0768609030!! :D
puss

bla bla bla... :D

Nemne hejsan!
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH, jag har sååå tråkigt. Plus att jag är döööö trött, igen! Jag sover väldigt oroligt på nätterna tror jag för jag sov typ 8 timmar i natt, okey.. inte så mkt men mkt för mig :) Brukar sova 6-7 timmar :O Aja, nog om det :) Snart får jag mat, herregu vad jag är hungrig! :) Nej nu ska jag ta och göra nått annat!
PEACE!


Mathias och Andy - vårt spexfoto!

första skolveckan 2011 avklarad

Kom hem för tio minuter sen kanske?? Ska strax äta, sen ut igen :) äälskar fredagar!! Jag får skriva mer senare.. Kanske gör jag det innan jag sticker ut igen, får se :)
puss

-.- -.- -.-

Hejsan på er alla!
Nu är jag hemma. Skolan var inte så farlig ändå :) Jag klarade mig ju, det var ju tur! Tog sällskap med ALeo, Alex och Shelly till skolan idag :) Det var ju trevligt, härliga människor! Jag kan bara säga en sak, Sara Simons är humor!!! :) Dagen rullade på rätt bra faktiskt. Vi hade idrott idag, YAAAY! Och bild, fast det är ganska segt ;) Nej nu ska jag skaffa mig ett liv, PEACE!

SKOLA -.-

Hejsan på er!
Jahap, nu bär det av till skolan igen.... hmmm, skönt med Fredag! YEEE :) Men rätt seg dag, aja. Jag står väl ut... hoppas jag :D Haha, vet inte riktigt avd som händer i helgen. Ska nog hjälpa mamma att ta bort julen och chill-i-dilla :D Nej nu ska jag kila, PEACE!


Kärlek på 9A

waiting

Står och väntar på bussen som är försenad, som vanligt.. jag börjar om tio minuter med elevens val.. onödigt. Idag är det bara tråkiga lektioner, förutom bilden som ibland kan vara lite rolig :) skriver när jag är hemma igen. Jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska göra idag efter skolan, förhoppningsvis hittar jag på nått kuuul :)
puss

Östra Gymnasium

Hejsan på er alla!
Förlåt för min dåliga uppdatering, men har haft bättre saker för mig. Jag var på öppet hus med mammsi :) Östra verkar jätte trevligt. Jag och Alex på Östra linja Samhälle Media :D Right  ;) Haha, nej nu ska jag göra mig iordning för bed time. Iofs så börjar jag nio imorgon, chiiiill :D
PEACE!


Johanna Emmy och Jag :)

att prata med folk får en på bättre humör

Jag ska strax ta och byta om och borsta tänderna för att sedan ta med mitt lila duntäcke och två av mina fem kuddar ifrån min säng och bädda ner mig med det i soffan och kolla på tv tillsammans med en hund och en katt :) mysigt värre asså :) Hoppas jag sover bättre inatt än tidigare nätter :) Godnatt.
puss


bara så att ni vet

från och med nu är soffan min nya sovplats för ett tag framöver, eftersom jag inte kan sova på nätterna.. förutom sömnproblem har jag även fått nått slags ät problem och får inte i mig tillräckligt med näring, vilket gör att jag fryser hela tiden, även fast jag har på mig kläder som om jag skulle vara utomhus.

behövs ej läsas

Det verkar inte bara vara jag som tycker att livet suger just nu. Det verkar som om flera haft en dålig och tråkig dag. Skönt att inte vara ensam om det, men tråkigt att det ska behöva vara så! Förut så va alla typ jätteglada och allt var näst intill perfekt, nu är det precis tvärtom. Med allt. Usch och blää för skolan, för henne, för dem, för han, för livet! Allt kan bara gå och ta sig just nu asså. Orkar inte med sånt här. Varför just jag?? Varför just i skolan?? Skulle fan inte banga på att få byta skola för att slippa se människorna igen och glömma och börja om på nytt. Folk ser fan inte att man lider och innerst inne mår piss. Ingen berättar ju nått. Det enda man hör från andra är bara en jävla massa skit. Hejdå.

HALLÅÅÅ DÄR!

Hejsan på er!
Nu är jag hemma och har vart det ett tag :) Skoldagen var rätt så lugn idag. Rätt seg faktiskt.... TVÅ hela feta stycken SO lektioner -.- Så jääävla tråkigt och segt. Fast det var rätt så kul. På första lektionen satt jag och kollade på när Julia spelade Angry Bird :) Andra lektionen så spelade jag på Loves IiPhone4 :D Haha, var tvungen att säga det :D Den är så frääään! Haha, Engelskan var galen! Jag Julia och Ludvig, vi är humoooor! :)

Nej nu ska jag göra nått annat :D Vi höres pöres :) PEACE!



HEEEEEEEEEEJ

HEEEJ DÅÅ!!!
:)



09.54

syslöjd just nu och tilda står bredvid och garvar.. :p rolig lektion faktiskt :D


heartless

orkar inte

SÅ JÄÄÄÄÄÄÄVLA TRÖTT.........

....HELT SANSLÖÖÖST!

Hejsan på er!
Jag är så sjukt jävla trött, ändå sov jag 30 min på SO lektionen :D Jag har baja maja tråkigt :( Vad finns att göra?
Juste, förra inlägget med Usher var ett Tidsinställt (föra inlägget från mig)  :D Haha, det funkade ju prima bra! Då vet jag att det funkar. Jaaduuu, vad ska man nu skriva då? Hmm, vad finns att skriva, vad finns att göra som sagt! :) SHiiiiit vad jag är trööött, ville bara säga det till er igen :D Nu ska jag nog kolla lite vad jag ska ha på mig imorgon... :O Svåååårt! PEACE!

seriöst

Neeeej kom precis på att det är torsdag imorgon, hatar torsdagar, bara tråkiga lektioner -.- förutom syslöjd, men orkar inte sy en klänning just nu.. Och hålla på och testa och skit. Gillar inte skolan längre. Skolan suger. För en gångs skull tycker jag som typ nästan alla andra. Men kollade just lite bilder på en as naajs boy ;) hur kan man va så hoooottt asså guu???!! Skojjar inte. Hans mage asså gaaah man typ döör och hans armar♥ me like. Hahah. Redan på bättre humör.
puss

MUSIC!

Grym lååååt! :)

TRÖTT

Jag somnade på SO lektionen idag, HE-HE!
Jag drömde något konstigt, sen när Andy råkade stöta till elementet med en smäll,
såhär: PAANG, BOONG KRAAASCH!
Så studsade jag till lite och vaknade :D
Tänkte om ni ville veta asså! :D
PEACE!


Andy Li

bara för att jag är trött och har tråkigt

[ ] Du har en pojkvän.
[x] Du har ett eget rum.
[x] Du har en mobil.
[x] Du har en iPod/MP3 spelare.
[x] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[x]Du har fler än 2 bästa vänner. 
[ ] Det finns en pool i din gård.
[x] Du klär dig som du vill.
[x] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[x] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[x] Du har aldrig blivit nedslagen.
[ ] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden
[x] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[x] Ditt rum är stort nog för dig.
[x] Du har varit på konserter.
[ ] Du samlar på något normalt.
[/] Du längtar till skolan.
[ ] Du önskar inte att du var någon annan.
[ ] Du spelar någon sport.
[ ] Du brukar göra något efter skolan.
[ ] Du äger en bil.
[/] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[ ] Du är nöjd med ditt utseende.
[/] Du har inget självförtroende alls.
[x] Du har aldrig fått IG.
[ ] Du vet vad som händer i världen.

[x] Du bryr dig om folk.
[ ] Du är nöjd med ditt liv.
[x] Du kan mer än ett språk.
[x] Du har ett smeknamn.
[x] Du har ett husdjur.
[ ] Du kan hela orden från 10 låtar.
[/] Du har inga "fiender".
[x] Du är en ganska snäll person.

-----------
Total :
20

0-10 - Du mår inte bra, du är inte lycklig.
10-20 - Du är inte jättelycklig, du kan känna dig ensam och sviken ibland.
20-35 - Du mår toppen, allt e bra.

Fler såna här kommer säkert..

 

 


bla bla bla... :D

Hejsan på er!
Nu sitter jag i mitt rum och har tråkigt. Har inte gjort ett ända dugg sen jag kom hem och det var ungefär 3 timmar sen.... Vilket liv! Om en vecka har vi läxförhör i SO. Vi komemr typ få alla papper och det imorgon så jag kunde inte börja plugga till det ;) Jag måste börja med några tids inställda inlägg sen när Nationella kommer för idag i skolan gick vi igenom så jäääävla mkt saker i Svenskan så jag höll på att dö, tur att jag skippade den delen i af!

Snart ska jag äta, hmmm vet inte vad det blir. Jag ska käka rester för resten av familjen ska äta fisk, blääää! Ska kanske ta och läsa lite Så länge vi båda andas också! Så bra! Ikväll vet jag inte avd som händer, ta det lugnt, vara hemma... hmm aa:) Det var nog det!
PEACE!


Jag och den vilda Tilda igår! :)

godmorgon

Jag skulle läsa lite men somnade bara.. så satte mig upp och läste vidare några sidor, sen la jag undan boken, satte på musik, kröp ner under täcket i sängen och sov! Men jag satte alarm så jag inte skulle sova bort hela kvällen och inte kunna somna senare. Jag ska verkligen gå och lägga mig riktigt tidigt idag!! Höll ju på att somna i skolan och nu när jag kom hem också och fryser gör jag hela tiin också.. sjukt jobbigt. Just nu sitter jag liksom med tights, mjukisar, sockor, linne, långärmadtröja, kofta och halsduk, fryser fortfarande.. Frös tom när jag låg under mitt duntäcke :o Nått fel måste det va eller så är det bara jävligt kallt i mitt hus! Ska gå och göra nått ovettigt nu.
puss

wednesday

Sitter och äter lite mat nu för va sjukt hungrig. Trodde jag skulle gå ut med älvira men mamma hade precis varit ute med henne när jag kom hem, så det va lite najs ;) Det blev ingen träning imorse, för de öppnade inte fören sju tydligen.. Men jag ska träna ikväll och imorgon bitti istället! :D
puss

Natti Natti!

Hejsan på digsan!
Nu ska jag snart gå och lägga mig, men blev så sjuuuukt sugen på glass när Mona skrev om det, kanske ska gå ner och ta sig en skål ? Hmm, eller orkar jag verkligen det? :) Får se hur det blir. Nej nu har jag inget mer att skriva, PUSS HEJ, LEVERPASTEJ, PEACE!

blablabla

Min data är skiiiiita seg, tar typ fem år för den att först komma in på blogg.se sen att logga in och sen att öppna så jag kan börja skriva -.- asså såhär seg har den fan aldrig varit och jag har alltid hatat min data pga att den är så seg, så fatta nu hur jävla seg den måste va asså!! Dags att blåsa ur den totalt! Måste bara lägga över alla bilder och filmer och så någon annan stans så länge.. Men nog om det. Tänkte bjuda på fyra bilder :)
man ser inte så jättebra, men        och här är tröjan jag köpte igår, eller
här är iaf när jag fixat mina           ja jag fick den av farmor, hehe :p
naglar                                          min nya väska syns även lite
så fort jag tog fram kameran idag   älskar minen haha :p sara du får mig
i skolan gömde sig helsing bakom   alltid så himla glad!! Helt otrolig är du<3
skåpet :p
Sen en annan sak jag bara måste skriva haha.. Jag hittade glass i frysen igår och nu ikväll när jag kom upp i köket säger pappa bah: - Jo, asså jag köpte glassen som är i frysen bara för att få tag på glasspinnarna. Man bah whaaat?? Hahahah. Men han skulle tydligen använda dem som typ verktyg när han skulle täta något i köket, fattade inte riktigt vad men tyckte det va lite kul att man köper glass bara för att få tag på glasspinnarna?? Sen diska han dem ju också, hahaha. Sen slänger han dem, udda men ja tydligen funkar det :p

Imorgon bitti ska jag åka och träna med mammi och pappi :) Ska bli riktigt skönt att börja dagen med lite träning. Kanske lite udda att göra det på morgonen, men då är det typ inget folk och jag vill inte träna själv och mamma och pappa börjar ju jobbet sen ;) Så nu vet ni. Nu ska kolla klart på filmen hur man blir av med en kille på tio dagar som jag började se igår :)
puss

Mobil

Var ligger din telefon när du sover? - På mitt nattduksbord på laddning, bredvid sängen :D 
Hur ofta ligger din telefon hemma? - När jag är hemma
Hur känns det när du inte har din telefon på dig? - Rätt så tomt
Får du någon gång höra att du är en telefonälskare? - Njaaa ;)
Hur många telefoner har du haft det senaste året? - 1
Blir folk irriterade över att din telefon ständigt är med dig? - Nää?
Vad står det i det 1:a sms:et i din inkorg och vem är det ifrån? - Lollo Olander - Nice :) e du fortfarande i Umeå?
Vad står de i de 4e sms:et i din inkorg? - Nää, vadåra? <3 :)
Vem skrev du sms till senast? - Vendela. B
Vem är överst på listan över missade samtal? - Mrcool
Vem är 1a på listan över mottagna samtal? - Farmor :D
Vem är 2a på listan över uppringda nummer? - Farmor :D
Hur mkt batteri har du? - 42%
Vem är 8 på din kontakt lista? - Andy_Elite
Vem gillar du mest av dina kontakter på mobilen? - Mig sjäääääälv :D Skoja, vetefasiken?
Vem är den första på bokstaven "C" i din Kontaktlista? - Carina. H 
Vad heter din mobil, som bluethooth namn? - Alachamed, YES!
Den bästa låten på din mobil? - Har ingen musik på den :D :S
Den sämsta låten på din mobil? - Alla Sony Ericsson låtar -.- ;) Typ alarm singnalen, den svider i mina öron!
Hur mycket är klockan när du gör detta? - 21.06

PEACE!




tidsfördriv och för att jag inte orkar skriva

Taget från diamantlila.blogg.se - har även lagt till några frågor från andra såna här "test"

Du heter: mona
Beroende av? Att alltid ha människor runt mig, smsa
Vad behöver du mest just nu? Pengar och kärlek
Vad får du oftast komplimanger för? Mina ögon, mitt hår, min mage
Vad säger du för att imponera på någon? Säger det jag känner för att säga just då
Hur imponerar man på dig? Är sig själv, ärlig, ger komplimanger och hör av sig ofta
Brukar du skratta för dig själv? Varje dag
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? Aha :p<33
Var bor du? Huddinge
Trivs du där? Ibland
Nästa mål i ditt liv? Göra det jag känner för istället för att kasta bort min tid på skit
Hur svarar du i mobilen? Hallå, mm, yees
Vad sa den du senast pratade med i telefonen? När kommer du hem?
Brukar du komma i tid? Ibland, ibland inte
När mår du bra? När allt är som jag vill, när jag gör det jag vill och när jag är med de som får mig glad
Hur känner du dig nu? Bra faktiskt!
Vanligaste färg på dina kläder? Svart o vitt
Vad tycker du om fötter? usch
Vad saknar du? Jag saknar att vara sådär glad jämt
Favorit dryck på morgonen? Äppeljuice
När brukar du oftast gå och lägga dig? Helt olika, mellan nio och fyra typ??
Är du blyg? Ibland men oftast inte
Sysslar du med någon idrott? Nej det kan jag inte påstå
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag? Allt som tjejer inte kan göra och kolla tjejer ;)
Är du nöjd med ditt liv? Nöjd och nöjd, det funkar
Vad är det värsta du vet? Falska äckliga människor! Lögner. Svek. Och folk som svarar segt på sms :p
Vad längtar du till? Jag vet faktiskt inte...
Har du bra vänner och äkta vänskap? Jadå
Om fem månader? Är det juni och jag har gått på balen och gråtit tillräckligt :)
Om ett år? Är det år 2012
Vem ringer du när du är ledsen? Oftast syster
Är det okej att gråta? Ja det tycker jag
När grät du senast? I lördags eller söndags tror jag det var
Har du piercing? Bara 6 hål i öronen
Vill du gifta dig? yees
Vill du ha barn? ofc
Är du flygrädd? nix
Hur vig är du? Inte särksillt vig
Vilken är din favoritglass? Vaniljglass med krossad choklad
Vilken är din favoritgodis? Gillar inte något särskillt godis
Tror du på ett liv efter döden? Hoppas iaf
Vilken ögonfärg har du? Bruna och gröna
Röker du? Usch nej
Snusar du? Blää
Dricker du? Ja

Hur ofta tränar/motionerar du? Motionerar varje dag, tränar när jag känner för det
Vad är det viktigaste i livet? Att ha kul. Att inte deppa ihop över saker och ting. Att leva livet och våga göra det man vill göra, alltså att inte tveka, utan istället chansa :) Man kan inte veta något fören man frågat eller testat.
Kläder just nu? Mjukisdress <3
Musik just nu? Grenade med bruno mars
Sommarplaner? Göteborg med tjejerna, nån resa med familjen, kanske utomlands med sara ;) får hoppas på det iaf, eller hur sara??
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med? Mobil om det fanns täckning, en kille och mat
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid? Hmm.. svårt
Ser du på kärleken som ett misstag? Nej det gör jag inte, men ibland blir man riktigt trött på den
Hur många barn vill du ha när du blir stor? 3
Bio eller promenad? Beror på med vem
Är du kittlig? jaa
Vad vill du jobba som? Nått program i tv, nått med design och inredning ;)
Chips, morötter eller godis? chips
Skriver du dagbok? bloggen
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Japp tre tatueringar och en eller två piercingar
Var nånstans? Tatuering: ankeln/fotknölen, svanken, nedanför axeln på ryggen (där bh bandet är) piercingar: naveln och någonstans i ansiktet (näsan eller snett ovanför läppen)
Vad ska tatueringen föreställa? Den vid bh bandet nått tecken på nått annat språk som betyder nått speciellt för mig, i svanken nån typ lite längre tatuering med nått mönster eller så och på fotknölen eller ankeln ett eller två hjärtan eller flera småblommor
Stökigt eller välstädat? stökigt
Gungar du på stolen? ibland
Vilken hand håller du gaffeln i? När jag äter med både kniv och gaffel – vänster annars höger
Vad gör du om du får hicka? Dricker vatten upp och ner :D
Saltar du på maten? Ibland, men jag gillar salt :)
Gillar du att sjunga? Aah
Anser du att du är stark? Fett biff asså! nej typ världens klenaste 15-åring



gaaaaaaah

Asså min data har blivit så jävla fucking seg, blir snart helt gaaaalen!!!!
galen i dig.

besviken

Jahapp då var första dagen i skolan detta år avklarad. Riktigt tråkigt om jag får säga det själv, hade hoppats på roligare men nej, skolan suger! Kanske ska man byta skola igen?? Har ju gjort det några gånger så börjar bli van, jag vill gå i en roligare skola med roligare och bättre människor.. Men det gör jag ju ändå snart, eftersom jag snart börjar gymnasiet så jag får väl stå ut sista halvåret -.- Men jag har haft en bra dag iaf. Tråkigt att få läxa första dagen och få reda på ett prov på 30 sidor som man ska ha om två veckor.. kuuuuul! Nej. Har inget mer att säga om skolan nu. Bloggar snart igen.
puss

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ

Hejsan på er!
Jag har suttit och stirrat på det tomma "Nytt inlägg" sidan i typ 1 timma nu känns det som. VAD SKA JAG SKRIVA? Jo men visst, jag kan ju sitta och skriva en hel bok om min dag men känner inte för det just nu! Men det blir så ändå, har inte mkt annat att säga er annars!

Första dagen i skolan idag dååå! Seg men ändå ruuuligt att träffa alla! :) När vi hade Fysik fick vi reda på att vi ska ha prov den 25/1, tänkte att ni ville veta det, så ni är beredda på att läsa om plugg om 1 vecka! Yappp! Så liggere till ! Sen jag kommit hem har jag inte gjort mkt alls, läst lite mer av Så länge vi båda andas och spelat lite piano och slööööat :) PEACE!
Så jävla störda? :DDDDDDDDDDDdd

skola imorgon

Japp, imorgon är det ju då skola :) ser fram emot det lite grann, inte lika mycket som förut kanske, men det ska bli najs att få se alla igen :) man har ju den perfekta klassen liksom ;) haha nej inte alltid. Men ja, jag ska fortsätta kolla på filmen nu, sen sooova :D grymt skönt kan jag lova er att det ska bli! Vi ses imorgon och för er som inte går i källbrink så hörs vi imorgon iaf :) och juste jag glömde kameran iaf idag så tyvärr har inga bilder.. men när sara skickat bilderna blir det kanske några stycken ;) jaja godnatt.
puss

bla bla bla... :D

Nepp jag är inte död! :)

Hejsan på er!
Jag vet, jag vet... skita dålig uppdatering av mig idag..... Jag har vart hemma hela dagen men inte uppdaterat. Hmm, vad kan det bero på ? Tjaaa, jag vet inte. Har inte hänt mkt alls idag. Har fixat lite hemma, ätit, duschat, målat naglarna och sånt dära :D Nu är jag super fräääsch inför imorgon. Ikväll, eller snart ska jag smörja in mig med hudkräm, sen äre bed time. Just nu gör jag inte mkt alls, har tråkigt. Klinkar lite på pianot och lyssnar på musik. Kan man ha roligare eller? :) PEACE!!

min dag

Lovisa är du död eller??
Dålig uppdatering idag från oss båda idag.. Men jag har faktiskt varit borta hela dagen, kom hem för typ en halvtimme sen. Jag träffade Z på tåget runt ett, hon blev klar före mig bara så alla vet.. Sen drog vi till nacka och gick runt där och japp jag fick med mig några saker hem, inte mycket, men hade inte tänkt köpa särskillt mycket, skulle egentligen bara köpa en sak men det blev tre :) hihi. Syster köpte iaf hårfärg. När vi åkte hem var klockan typ halv sex?? Och på tunnelbanan hem så flög en kille typ på mig, seriöst kunde inte hålla mig för garv asså :p Väl hemma hos syster iaf så färgade jag hennes hår och sen åt vi lite och satt och snacka lite, sen drog jag hemåt :) Har typ bara duschat sen jag kom hem :p Ska snart sätta mig i soffan och kolla på hur man blir av med en kille på tio dagar har redan sett den tusen gånger men ska se den igen samtidigt som jag ska fixa lite annat tills imorgon :) Japp när man är tjej kan man göra flera saker samtidigt ;) Sen måste jag bara säga hahah åt min kompis.. Han trodde att han började skolan på onsdag, men så började de idag, så han va hemma idag och trodde han hade lov fast de egentligen hade skola! Sen var det lite mer, men asså seriöst.. hur dålig får man bli?? :p hahah.
puss

måndag 10 januari

Kom precis hem från en promenad med älvira och fredrik :) Han skulle till skolan, så jag och älvira följde med han en liten bit. Hahah stackars han som måste gå i skolan när jag får åka och shoppa :D hahaha. Ja skadeglädje är den bästa glädjen.
Jag ska strax gå till tåget, men väntar bara på att syster ska bli klar, så medans jag väntar ska jag ge djuren mat och tömma diskmaskinen som jag lovade mamma att göra idag :) snäll flicka jag ee - svar ja! Bloggar när jag kommer hem sen igen. Btw.. kameran ska med, men kan tyvärr inte lova några bilder. Brukar alltid glömma att jag har den med.. hehe ^^
puss

Goder Morgon!

Nemen hejsan hallå!
Sitter i mitt rum. Vaknade för typ 3 timmar sen :D Haha, morgon-pigg.se? Joo men visst! Jag tränar inför skolan vettu! :)Idag ska nog dagen spenderas hemma med min kära syster. Vi ska spela in en låt när vi sjunger (a) HAHAHA, humor! Fast vi vet inte vilken, några förslag? I af, sen så kan jag bara fixa saker inför imorgon och sånt :) Nej nu ska jag kila! 
PEACE!

Natti Natti!

Hejsan på er!
Ska snart sova. Har vart med min syster resten av kvällen. Självklart ska vi inte lägga ner bloggen. Nu när vi har kommit igång och allt! Precis fixat snygg design och så! Och nu när skolan börjar ingen kanske man har lite mer att skriva om :) Nej nu ska jag nog borsta gadarna, sätta på någon bra film och sooooova :) PEACE!

bloggen

Som ni kanske märkt så kommer jag inte sluta blogga! Jag orkade bara inte blogga igår.. mitt humör går verkligen upp och ner just nu och ja ibland känner jag verkligen för att blogga och ibland pallar jag inte göra nånting alls. Men bloggen kommer inte att läggas ner den här gången iaf!! Eller hur lovisa :) Ville bara att ni skulle veta det, för man vill ju inte tappa läsare ;) Nää, jag måste lära mig skriva kortare inlägg, så vi hörs imorgon. Godnatt.
puss

kände att jag behövde det här ikväll

Har kollat på den här assköna filmen ikväll, haha. Den va annorlunda men bra och rolig :)



I know there's sunshine behind that rain

Hejsan på er!
Nu är jag hos mamman min!
Nu dom senaste 2 timmarna har jag spelat gitarr och piano/synt :) Har övat lite mer på River Flows In You och så har jag lärt mig Pray av Justin Bieber och Mine av Taylor Swift! :) Yeeeeeee, i do all the stuff you knoow ;) Haha, skoja. Nej nu vet jag faktiskt inte vad jag ska hitte pööö! Kanske lära mig något annat eller bara nöta in låtarna så jag kan dem perfekt! ELLER, kanske bara göra någonting annat för jag har börjat få ont i min fingrar... :(
PEACE!



helt i onödan men det skiter jag i

Måste bara säga haha åt alla som börjar skolan imorgon!! :p Asså jo visst jag tycker det ska bli kul att börja skolan, eller hoppas det blir kul iaf :o Men jag är typ den enda och då tycker jag det är så kul när man ser typ alla som skriver neej skola imorgon!! eller ja nått om skolan och att de verkligen inte vill börja skolan, haha. Vafan gör människor på loven då som ee så himla roligt, det är väl ändå i skolan man träffar alla?? Asså det enda dåliga med skolan är ju alla läxor, prov och tidiga mornar, annars är den ju helt okej?? Sen har man ju helgerna på sig att typ åka iväg eller så, det behöver man ju inte göra varje dag :s Liksom nått liv måste man väl ändå ha istället för att bara sitta vid datan eller tvn, men det verkar vara det som alla människor tycker är så kuul?? Jaja, tycker bara synd om alla som börjar imorgon, hahahah!!! Själv börjar man ju då med sovmorgon och på tisdag :)
Sen måste jag bara säga att jag har ätit fett mycket mat idag :o Jag är faktiskt chockad!? Igår åt jag inget till middag, det smakade verkligen inte och jag kunde inte svälja det så ja jag sket i att äta mat då. Men idag har jag fan ätit två stora portioner mat och frukost!! Helt sjukt för att vara mig. Jag äter nästan aldrig frukost och äter inte ofta mycket mat, äter istället en typ mellanportion eller bara lite, fast oftare istället :p Jag vet onödig information för er kanske, men jag vet en person som läser denna blogg iaf som nog blir glad när hon läser detta :D och det är ju då sara, hon som alltid tycker att jag äter så lite och att jag klagar alldeles för mycket på min kropp, haha :p Men idag sara har jag fan ätit som jag vet inte vad och jag kan inte rå för att min kropp ser ut som den gör. Eller jo, jag kan träna men ja förutom det :p Puss på dej sara!!<3



Nu ska jag hitta på nått innan min data dampar sönder totalt!
puss



förstår inte

Sitter här i min mjukisdress, nyduschad och fräsch :) Snackar lite med kusin på msn också. Just nu snackar vi om gymnasium och betyg :) Ikväll ska jag bara vara hemma och riktigt slöa, är sjukt trött och typ halvt död. Gick upp klockan åtta imorse!! och somnade typ halv två inatt.. Var med anna, anna och anna idag i oxelösund. När vi åkte i bilen dit så var det isgata på motorvägen och vi såg flera krockar och lastbilarna stod still i ena körfältet strax innan nyköping. Fett spännande med krockar ju! :D fast inte lika kul när vi själva fick sladd på bilen.. men vi klarade oss utan krock :D Har inget mer att säga just nu. Imorgon ska jag till nacka tror jag det blir med syster och sen kommer jag tillbringa i stort sett hela dagen med henne :) Är oftast på bra humör när jag är med henne och det behöver jag just nu, så deebra :) Juste ska kanske kolla på tydligen en bra film med min brorsa sen. Men vi hörs senare idag.
puss

trååk

Är hemma nu igen, har varit borta hela dagen från klockan 09.00 typ.. Jag har haft en awesomedag!! Men just nu är jag bara nere.. fanföralltasså! Bloggar senare.
puss

Hej hallå!

Hejsan på er!
Sitter och kollar på Ice Age 3, haha den går på Canal+ -
medan jag väntar på att pappa ska laga klart min nudelsoppa! Mums!
Idag har jag inte gjort så mkt, tittat på tv och suttit vid datorn
och ätit en gudomlig frukost! Ikväll ska jag hem till mamma igen.
Imorgon ska jag nog bara fixa det sista sakerna till skolan -.-
Typ dusha, måla naglarna, och sånt :D Haha, vet att ni ville veta det.... -.-
Nej nu ska jag fortsätta kolla på Ice Age
sen kanske läsa lite av så länge vi båda andas, elelr Breaking Dawn ;)
Haha, twilight you knooow!
PEACE!



te echo de menos

Lovisa vi hörs på sms :)
Nej, jag kommer inte sluta blogga såklart! Men allt jag skriver nu känns bara onödigt och fett tråkigt och nej jag är bara nere just nu. Men det kommer bli bättre! :) Varenda.jävla.lov.går.kärleken.åt.helvete.och.jag.pallar.fan.inte.mer.nu.önskar.att.
man.bara.kunde.spola.tillbaka.tiden.och.ändra.en.jävla.massa.saker..
Nej, nu går vi och lägger oss Z! Godnatt.
puss

Megan & Liz

Hejsan på er!
Har suttit och kollat på två tjejer på youtube - MeganandLiz@Youtube :) Dom är tvillingar och gör alltså covers på olika låtar. Jag tycker dom är bra! PEACE!


Pray - Justin Bieber

Mine - Taylor Swift

Harry Potter!

Hejsan på er!
Mona, vi måste snacka! :)

För en stund sen kom jag hem från Heron City! Gissa vad jag kollade på???? Joo, Harry Potter och dödsrelikerna del 1... så heter väl den? Aja, skit samma..... Den var bra i af! Hihi, vet att det är fett senat att se den nu men men.. Vi hade inget att göra idag så jag reserverade 3 biljetter och sen droog vi! ;) Aja, PEACE!



jag ångrade mig försent

orkar inte blogga nu. lovisa du får stå för uppdateringen i några dagar nu.
och sara.. nej det har inte blivit bättre, tvärtom, iaf vad jag tyckte.
puss

just nu

ska jag vänta i tjugo minuter till, sen ska håret sköljas ur och sen har man förhoppningsvis snyggt blont hår igen :D Så nu vet ni vad jag gör och vad jag väntar på :)
puss

Jag hatar rubriker :)

Hejsan på er!
Jag har egentligen ingenting att förmedla men tänkte bara uppdatera er! Vaknade runt 11 idag. Käkade frulle och nu har jag bara kollat på tv, hmm... har ganska tråkigt :( Detta var ett väldigt onödigt inlägg... hmmm... aja.

Juste. Kollade nyss igenom bilder på datorn från farmors kamera. Det finns två jätte fula bilder på mig där som jag inte tagit bort från kameran, och farmor är hos mina kusiner på "kusin kalas"... bra jobbat Lovisa, nu kan alla se den! Haha, på en bild ser man in i mina näsborrar - nedifrån och andra gör jag en ful min, YEEE! JAJAAAAAA...
PEACE!


Mörzy!

impossible

Smsa med min kära bror nyss och vi bestämde att jag ska vara hemma till halv fyra, för då ska martina färga mitt hår :D guu så jag längtar!! Ska göra mig klar nu, sen gå ut med älvira och efter det ska jag.. nää ni vet ju redan vad jag ska göra idag ;) höörs.
puss

tre dagar kvar..

..och detta ska jag göra då



baaaajs

är irriterad och ska snart gå och lägga mig och sara om du läser det här så är allt precis som det var innan du åkte.. om du undrar nått mer så får du smsa så förklarar jag då =)
nej nu ska jag ta och stänga av den här datan och lägga mig i sängen! godnatt.
puss

why, why, why

Tänkte lägga upp videon som jag gjort och som är från när sara var här, men det funkar inte att ladda upp den i det formatet, jävla helvetes piss asså! Men jaja. Btw.. har fett ont i nacken asså och en kille håller på och driver med mig på sms, asså pallar inte sånt! Inte just nu iaf. Killar är fan verkligen precis som alla andra killar. Och alla killar är så speciella och alla är så lika men ändå så olika. Tillbaka till det med videon som jag försökte lägga upp.. jag får försöka fixa det någon gång, men inte idag. Imorgon kväll ska jag färga håret iaf :) Och sen idag eller imorgon tänkte jag berätta för er vad jag ska ha för mig dem sista dagarna av detta jullov :)
puss

dlgkjdfklg

Hejsan på er!
Jag kan ju säga att jag inte klådde mitt sushi rekord idag :( Det blev bara 20 stycken..... Kanske kan slå det
imorgon med tanke på att vi inte rörde rull sushisarna för dom fick inte plats ;) Haha!

Har tittat på let's dace för ett tag sen och fan vad Andreas Wise och Anders Bagge är rooooliga! Haha, humor, huuu-mooor!  Hoppas dom kommer långt i tävlingen. Men skulle nog inte tro det med tanke på deras poäng, annars så får jag väl ta och rösta som FAAAASIKEN ;) Fast tänker inte slösa ett jävla öre på Let's Dance, inte värt det! Om ni ville veta assååååå, haha :)

Snart ska jag och min syster fixa lite chirre och dipp... Pappan ligger i soffan och snarkar höögt! Ska nog få liv i han snart... akta dig pappi! Aja, nu ska jag kiiiiila, PEACE!




Bilden till vänter: Min syster har lång håååår!
Fast nu har hon mkt längre hår... ner till knäna.. :O
SJUUUUUUKT JÄÄÄÄÄVLA AVIS PÅ HENNE!!1 Vill OCKSÅÅÅ!! :)

Bilden till höger: Vet inte varför jag lägger upp den
bilden. Och ni tänker säkert, vad fan är det för något?
Jo det ska jag berätta. Det kallas "Punktdisplay". På den displayen
kan hon läsa (genom punktskrift ni vet, eller som vissa säger -
blind skrift) allt som vi kan läsa på dator skärmen. Så den dära
grunkan hör till datorn. :) Visste att ni ville veeeta! ;)

everything changes

Nu är jag hemma igen, blev inte att jag stannade särskillt länge hos syster, men jag var trött och ja vi gjorde typ ändå inget så aah. Vi ska ändå ses imorgon igen juu :) Men kul hade vi ^^ och jag kände mig såå snygg när jag gick hem därifrån! Tur att typ ingen såg mig och att det va mörkt, hahah. Vi har iaf kommit på riktigt roliga saker som hon och jag ska hitta på :) och ja, det kommer upp i bloggen så småning om, men det kommer dröja ett tag tror jag.. Asså ååh vill verkligen färga mitt hår nu, så äckligt fult det är nu asså!! Gud vad typ allting har förändrats i mitt liv under detta jullov.. några bra saker men även dåliga.. Jag längtar fan tills skolan börjar igen, fast ändå inte men då blir det liksom andra rutiner eller vad man ska säga :p Det är svårt att förklara känslan men ja jag saknar ju då inte alla läxor och prov och tidiga mornar utan det andra :) Har inget mer vettigt att säga.
puss

SUSHIIII!!!!!!!

Hej hallå på er!
Nu sitter jag hos min pappa. Vi ska snart äta Sushi, JAAAAAAAAAAAAAAAa!!! :D Haha! Ska slå mitt rekord idag! I af, beklagar dålig uppdatering, men har vart i stan med mammi idag. Hittade en aaaaaasa mysig tjocktröja! Tack mammi. Beställde även en fin tapet till mitt rum, är nööööööjd! ;)Sen efter det drog jag direkt till Pappsen. Vi handlade Sushi grejer, muuums! :) Nu ska jag hjälpa till med maten, PEACE!


Nya tröjan!

ledsen

Det blir inge färgning idag inte.. Men hoppas på imorgon då istället :)
Kvällen kommer spenderas hemma hos syster, jag ska även äta där, så vi ska gå dit snart :) Det blir nog ingen mer uppdatering från min sida idag..
puss

fredag morgon

Yees jag tror fan jag lyckades somna före min kompis, jag sa godnatt före han iaf ;) Idag när jag vaknade var jag helt jävla död. Men jag var ju tvungen att gå upp iaf.. Har precis ätit pyttelite och ringt pappa och bett han köpa hårfärg till mig :D Eller okej, han skulle ringa när han började närma sig det stället hahah, tror inte han skulle lyckas köpa rätt annars asså.. Så förhoppningsvis får jag ny färg i håret idag! :D Annars blir det väl i helgen, ja innan skolan börjar iaf :) Har inge mer att säga.
puss

...

Bara för att jag för en gång skull ska gå och lägga mig och somna före min kompis måste jag säga godnatt nu och somna fort. Säger bara - lycka till till mig själv! Godnatt.

night

Filmerna var bra och det har varit en riktigt najs kväll ikväll, även om jag varit lite nere, men sånt är livet liksom. Allt som börjar har sitt slut. Så är det med allt, verkligen allt. Tänk själva, t.ex. lektionen börjar och når sitt slut, middagen, promenaden, skoldagen, livet, kärleken, filmen, godiset, drickan.. allt, verkligen allt!! Sen kommer ju vissa saker igen, men allt når ändå sitt slut förr eller senare.

sitter och smsar lite nu och funderar på att gå och lägga mig snart..
puss

Jävla Rubrik! :)

Hejsan på er!
Sitter och gör ingenting, har rätt tråkigt. Fast det är skönt att ha tråkigt! :) Egentligen är detta inlägg ganska onödigt för jag har inget att säga och inget ha hänt sen jag skrev senast så aaaa ;) Men men, jag får väl improvisera lite, eller nått :) Snart ska jag kolla på det nya Cougar Town avsnittet :) Love it! Aja, nu blir inlägget tråkigt, PEACE!



sad

väntar på att mobilen ska ringa för att snacka lite. är hyfsat nere just nu över en massa saker. tycker även väldigt synd om min kompis varav hans kompis blev mördad igår.. så min kompis kände inte för att smsa just nu och det förstår jag! stackarn.. måste vara jobbigt för han, men han skulle smsa mig senare, som tur ärmen nej nu ska jag inte tråka ut detta inlägg mer.

ensam kvar är jag nu

jag är inte på humör - skyller allt på mensen, så alla vet.

sitter och kollar på denna film just nu samtidigt som jag smsar lite
och efter den här filmen ska jag prata lite i telefon ett tag, sen kolla på denna film I think..
så yes det blir en sköön, mysig hemma kväll med lite filmer för mig ikväll :) tanken var först att jag skulle gå över till syster, men hon pallade inte sen. Men lite senare fråga en annan kompis om jag ville ses, men jag sa till han att jag verkligen inte orkade, jag satt liksom så skönt i soffan och var mitt i filmen så ja.. Sen är jag inte på världens topphumör heller..
puss

King Kong!

Hejsan på er!
Nu har jag äntligen tid att blogga!!

Imorse hade jag inte tid, var med Ellen och vi kollade lite på TV, segade oss , käka frulle och fixade oss. Vid 14 åkte vi till Julia. Vi kollade på King Kong... Nu kommer ni skratta.... men det var första gången jag såg den.. HE-HE! Den är ju sorlig :( Stackars APA!

Nu är jag hemma igen och jag ska snart käka maaat! Imorgon ska jag och mamma åka in till stan och köpa lite kleeeder till kära mig :D Yaaay, hehe. Neeeej nu vet jag inte vad jag ska skriva! Bra att ni har Mona som uppdaterar er också, även Sara! Aja, ses!
PEACE!



tja bloggen

Sitter och äter lite yoghurt nu, sedan ska vi dra oss mot centralen för att sara ska åka hem :( .... buhu!!! Pallar inte sitta själv i skiten juu :'(
Haha sara vad duktig du är på att blogga :p Tur att du gör det när jag inte haft tid. Jag har ju då duschat halva morgonen och fixat mig och sen bäddat rent i sängen och städat upp i rummet och ja allt sånt :p Och jag har ingen aning om varför lovisa inte bloggat så mycket men det blir förhoppningsvis bättre. Vi har ju faktiskt lov nu så ja.. man har inte tid att blogga hela tiden :p Ni ska få bilder ifrån denna vecka senare också. Men nu måste vi göra oss klara.
puss

Sara svarar på era urkula frågor

Anonym om inlägg från både sara och mona:
Vilka menade Mona som var äckligt patetiska ?
Jag tror inte Monsing vill att jag ska skriva någe namn men de verkar vara lugnt nu.

Anonym om inlägg från både sara och mona:
Gillar du alex?
Jag antar att frågan är direkt till Mona men jag svarar endå.
Men de verkar som Mona gillar alex, eller hur? Har hon inte skrivit de förut också? Men jag tror de blir bra även fast dom har bråkat lite så.


Anonym
om inlägg från både sara och mona:
Rakar Mona underlivet? xD
Är ho vild i sängen?
varför vickar hon så mycke på sin rumpa när hon går?

1. ehhm.. dej tycker jag inte om anonyma person
2. ja Mona slår mej hela tiden när vi sover , hon kan aldrig ligga still. Igår sparka hon knät i rumpan på mej. rikti vilding!
3. testa gå utan att vicka på rumpan själv! de är omöjligt, man får spänna hela kroppen och gå små myrsteg. Är de inte sexigt att skaka rumpa dåå???

/Sara




visste ni att Mona...?

Hon lyssnar på musik på kvällen när hon ska sova. Just nu är peaches skiva insattt, ni vet dom som sjunger rosa helikopter? haha, a de är dom låtarna vi har lyssnat på dom här dagarna jag har varit här :D
Hon äter som en mus ibland. o där kommer jag med ett bamselass hehee
Hon ( och jag ) vet vart en kändis bor. Vi letade och forskade bland källor o internet efter personen och tillslut, efter många timmars letande, hittade vi personen och nån gång tänkte vi åka o hälsa på hihih
I höstas träffade vi LASSE KRONER när vi va på mässa i Jönköping. På kvällen hade han framträdande och vi va nog hans favoriter, han snacka myyycket med oss. Ja, vi är coola.
Där e han!!!
//Sara

fem dagar kvar till skolan börjar

Mitt internet är cp så får använda vårt mobila bredband, så nu vet ni.
Vaknade efter elva någon gång, drog upp och käkade vid halv tolv och sen har vi bara suttit i köket lite och nu har sara börjat packa.. Hon åker ju idag gullungen :( ... Juste hon ska svara på en så länge bara två frågor om mig innan hon åker. Är det nått mer ni undrar fråga här --> http://monaochlollo.blogg.se/2011/january/inlagg-fran-bade-sara-och-mona.html
Nu ska jag duscha!! Ska bli riktigt najs kan jag säga er. Sara kanske får göra ett inlägg medans jag är borta.. vem vet?? (a) Nej hörrni, vi hörs :)
puss

bed time :)

Sitter och kollar lite på TV medan jag väntar på att Ellen ska göra sig klar för bed tiiiime :) Hihi, Vendela hänkade aldrig till Kråkis men Ellen gjorde! Jag farmor och Ellen spelade ett sällskaps spel. Det var kul! Sen har jag och Ellen kollat på Spider Man som gick på tv4 film! Gaaah, seriöst, han är extremely cool!!!!!! Sen har vi kollat på typ "En kvarts miljon på 60 sekunder" eller nått sånt?

Nu ska vi snart sooova, imorgon ska vi träffa Julia. Det var riktigt länge sen! 
PEACE!

visst jag är blondin men jag är inte lika dum som vissa andra

sjärtiii om 2011.01.05 - 21.08:
Hahah nej va liten du är x)

hihi, ja men det är gulligt att vara liten som tjej, då har man fler killar att välja på vettu ;) sen liksom, vem fan ser ut som en elefant på 10 meters avstånd egentligen :s ? smartaassss


hur många testar efter att ha läst detta

har ni tänkt på en sak att om man säger lebb fort ett antal gånger låter det som om man säger blä tillsut och tvärtom om man säger blä fort ett antal gånger låter det som man säger lebb efter ett tag

galna tjejer

Vi har suttit och trixat och mixat med en film i typ tre timmar, sen börja datan lagga, då stänger jag ner det men det hade sparats iaf som tur va :) Sen händer samma sak igen men då har det fucking inte sparats, gaaaah blev lite smått galen. Men ja som min mamma frågade mig idag: - Mona har du ADHD? Så antar jag att jag har lite smått av den sjukdomen.. Fast däremot sa min kära pappa att jag bara hade lilla a eller AD, inte AD plus HD, vem ska man tro på??
Nej, är sjuukt trött just nu och sängen är fortfarande full med saker.. bland annat två väskor, en stereo, en tvättkorg, lite kläder, halsband, kuddar, ljusstake, tidning, filtar, neccesär, plattång och ja lite till :) Sara börja bara lägga dit mer och mer nu när jag skrev vad det va, så säger jag att jag ska ställa gungstolen där och då typ dog hon av garv, så hon ligger på golvet nu och skrattar och skrattar och skrattar. Vet inte hur mycket hon skrattat åt mig egentligen, så fort hon kollar på mig typ så börjar hon garva och säger att jag inte får göra en massa grimarser :o hon skrattar åt mig typ hela tiden.. :( Jag kan inte ens prata utan att hon börjar garva och nej nu får hon mig att börja garva också :p Hahahaha. Hej trötta tjejer här, ja vi behöver sova :) Godnatt.
puss

2011.01.05 - 21.08

Idag har vi bland annat..


här kommer några bilder från när vi städade


det behövs städas lite..


det är tänkt att jag och sara ska sova här inatt??


se så duktig jag är!! :D


den här låten har dunkas mycket under dagen

hahahahahaha

Hejsa på er!
Nu är jag hemma hos Ellensfar. Gårkvällen var roooolig! Vi kollade aldrig på Eclipse.... Det blev "The Boogeyman" Eller nått sånt. Fast jag och Vendela tittade inte så mkt, he-he. Jag har faktiskt inte mkt att säga. Snart ska jag och Ellen hem till mig och vänta på Vendela som är i Kungenskurva.Om ni vill träffa Vendela SOfia Bornström sådra dit! Vem vill inte träffa henne liiiiixxxxx!

Ikväll ska vi till min fader! Så alla Nykvarn-bor - se upp för nu kommergalningarnA!!!! :) Haha, nej nu har jag inget mer att skriva, då blir bara inlägget tråkigt.... Och det vill vi ju inte ;) Hihihihihihihihih.
PEACE!



godmorning sunshines!!

Jag och sara har typ precis stigit upp :) Vi vaknade runt 12 sen har vi legat i sängen och diggat musik och även dansat lite ;) Vi somnade runt fyra igår kanske.. så lite seg är man allt idag :p Men naej nu ska vi upp och äta lite frulle. Höörs.
puss

godmorning sunshines!!

Jag och sara har typ precis stigit upp :) Vi vaknade runt 12 sen har vi legat i sängen och diggat musik och även dansat lite ;) Vi somnade runt fyra igår kanske.. så lite seg är man allt idag :p Men naej nu ska vi upp och äta lite frulle. Höörs.
puss

natti

Nu ska nog jag och sara gå och fixa oss för att gå och lägga oss och sen kanske typ sova, fast ingen av oss är trött.. ett problem. Hoppas bara inte sara väcker mig inatt igen -.- hon gjorde ju det igår. Jag hade precis somnat så bah typ slår hon mig på armen och bah mona mona mona mona!! Jag tror att hon typ halvsov men ja det är sånt man garvar åt nu men då blev jag bara sur och sa vaaad?? Sen flyttade jag på mig och låg typ inklämd mot väggen, hihi :) Godnatt.
puss

nattinlägg

Tjaaaaah! Förlåt för dålig uppdatering idag eller ja igår då :p Men först var jag borta sen så har jag inte haft någon blogg lust alls. Men nu är jag på mycket bättre humör. Har suttit och snackat med folk på fejjan typ hela kvällen och lite sms, riktigt najs kväll. Blev lite irriterad en stund men det är över nu och ja, nej det är inget jag vill ta här i bloggen faktiskt. Just nu smsar jag med han lilla söta killen som snackar med mig typ 24 och sen en annan killkompis på fejjan, vi sitter och diskuterar om hur stor kuk de har, intressant va?? hahahahah omg säger jag bara till han lilla killen, men så söt han är ändå :p Nu tjatar han igen om att vi ska träffas... hmm.... och nu säger han att jag har sagt att jag vill köpa kläder, random kid??
Nää nu ska jag fortsätta prata med killarna om allt och inget, blir väl mest om sex och kroppen och sånt xd jag ska även käka lite popcorn, sara matade mig precis med ett :p hahah.
puss

inlägg från både sara och mona

hejhejhej hemskt mycket hej! sara och mona här :D japp vi bloggar båda två, duktiga tjejer asså. att vi kan blogga två stycken samtidigt :o heeelt otroligt! fan chockad.
sitter och tar lite pictures right now, checkar fejjan och olika bloggar samtidigt som vi käkar godis, mm vad gott det är kan jag tala om för er! asså om ni undrar något om mona så kan ni ta och fråga det i detta inlägg, så svarar jag på det innan jag åker hem :) typ som en liten frågestund you know ;)
hahah sara du är rolig du :p nej men ja om ni vill veta nått så frågar ni i detta inlägg så svarar sara på det hon vet :) hihi. Men jag kommer även göra ett inlägg någon gång om saker som ni kanske inte visste om mig ;) så håll utkik. hahahaha driver, nej men jag kommer göra ett sånt inlägg senare men inte nu :p Men undrar ni nått - fråga på! Nu ska jag kolla på alla bilder som sara tog på mig förut, säkert några jag inte ens märkt att hon tagit.. :o:p
puss

Eclipse :)

Hejsan på er alla!
Nu sitter jag hemma igen med en skål med vindruvor.... jag har vart så jävla onyttig dom senaste dagarna, he-he... måste skärpa mig :D Haha :) Jag och Ellen drog ju som sagt till Skäris och hon hittade en snygg "cardigan" och ett linne. Vi hittade lite GODIS också :) Jag tog en 8 bitars Lax sushi talrik. Det är ingenting mot avd jag kan äta.... REKORD: 30 STYCKNA! :) OOOh Yee :)

Ikväll blire mys kväll hemma hos Ellen med Vendela. Upp på film listan: Eclipse! Hihi, vill se den eftersom jag och Emmy inte hann se den. Jag har den på DVD om ni ville veta asså :) Trodde väl det :) HIHIHIHIHIHI!

Nej nu ska jag fortsätta äta mina kära vindruvor, hi!
PEACE!

tisdagen den 4 januari 2011

Sitter här i min knallrosa mjukisdress nu! :D fyfan vad jag älskar den! Sjuukt skön och aah riktigt najs :D Var inne i stan idag med sara, köpte lite underwear och några armband :) På vägen hem drog vi förbi centrum för att hämta min lilla mjukisdress :p När vi kom hem vid halv fyra typ så åt vi lite, sen satte vi på oss tjockiskläderna och gick ut med älvira. Sara tog med sin kamera, men hon har dock inte med sig sladden till datan, så tyvärr blir det inga bilder nu. Men när hon kommer hem och skickat ALLA, även dem ifrån höstlovet, blir det en maaaaassa bilder! :D gillagillagilla! Sen efter det drog vi till lillcentrum, även då med tjockiskläder, pinsamt värre - svar ja! :p Men jaja. Köpte lite godis och sen drog vi till ica och köpte chips och kattmat :p hahahah. Okej, så kul var det inte..
Nu är vi hemma och ska snart käka middag. Sedan ska vi göra nått roligt och efter det avsluta denna tisdag med en massa filmer :D Martina har tagit hit filmerna nu, så nu jävlar - filmbomb!!! Måste bara avsluta detta inlägg med att jag tycker att några personer här i fina huddinge är rent ut sagt - äckligt patetiska!
puss

HEJSAN :)

Hej på er :)
Nu ska jag dra ner mot centrum för att möta upp Ellen. Vet inte vart vi ska men ska följa med henne och shoppa :)
Sen vet jag inte vad som händer här näst :) Hihiii, PEACE!

kommer bli dålig uppdatering

för jag drar in mot stan nu och efter det ska jag hämta min mjukisdress som kommit :D hörs ikväll.
puss

en härlig dag med sara

Nu sitter jag och sara och har en liten paus ifrån vårat karaoke-sjungande, hahahah. Självklart har vi filmat! :D Under dagen har vi bakat snickers, mums! Gått till lillcentrum och handlat lite på ica, hämtat mina p-piller och köpt ipren för er som vill veta :p Sen har vi även hunnit med att käka middag och spelat lite x-box :p När sara och jag är med varandra blir vi som två sexåringar, hahahah. Men det är nog för att vi känt varandra sen dess och tänker tillbaka på gamla tider :p Dock kör vi inte kurragömma längre.. xd
Det va sara som tjata på mig att blogga och hon kommer fortsätta med det enda tills hon åker hem -.- :p Men jag har inget mer att säga, så sara jag avslutar detta inlägg nu!
puss

Skidooor!

Hejsan på er!
Nu har jag äntligen tid att blogga!
Emmy och jag somnade ungefär vid halv fyra igår, och vi skulle pallra oss upp vid halv nio.... SUCK! -.- 5 timmars sömn och sen en hel skid dag - som blev väldigt lyckad!

Emmy och jag kom dit vid halv elva, började åka typ elva. Vid halv tre tog vi vår lunch pause sen åkte vi meeeera! Vi upptäckte en ny backe på baksidan av hela "berget", den var lite mildare, genom skogen typ och lite gupp, trevlig!

Emmy har lärt sig att bromsa och svänga nu, tärning ger färdighet! Nu är jag  bamse trött och jag får se vad som händer imorgon. Ellen frågade om jag ville shoppa med henne imorn. Jag sa kanske - om ni ville veta asså!
Jag och mamma ska typ shoppa i  helgen och köpa mig två stycken jeans (DOM HÄR JEANSEN - KLICK), så jag vet inte om jag pallar men får helt enkelt se!


Ska fan snart sova, :DDDDDDDDDDDDDDD Men var inte oroliga, det kommer nog ett inlägg snart! :)
PEACE!

hejsannn

nu är det sara här hemma hos monsing :D jag kom nyss kul va?? Mona rotar i sina låder efter ngt och nyss försökte mona och hennes mamma få på tv kanalerna genom kundtjänst hhaha , roliga människor! Nu kanske vi ska baka men jag tyckte mona skulle blogga lite först.

nu - städning

Godmorgon alla sötnosar!
Yees, jag är vaken nu, måste göra mig klar och städa mitt rum och lite av nedervåningen, sedan ska jag dra in till centralen! :D Hinner inte blogga så mycket mer nu.
puss

Emmy in thaa HOUSE - PEACE!

Hejsan på er!
Nu har jag och Emmy tagit en jääävla massa bildser med hennes exklusiva kamera - Canon powershot G12!!
Riktigt goding!  "Vill du ta ett slick på den?" Slänger upp lite bilder nedanför!
Jag sitter och snackar med Kevin Udda Uddström och vi har bestämt oss för att hänka med dom till PEACE&LOVE i sommar!!! :) HIHIHIHI, YAAY! Sista grejen jag och Emmy gör tillsammans innan hon drar till USA.... :) :(

Snart ska vi sätta på Eclipse, hehe :) Haha, vi är riktiga twihards! hihihihihihihi :)
PEACE!




23.30

Orkar inte blogga just nu för sitter och pratar med min nya telefonkompis - syster :D hahaha och sen tänkte sova tidigt, så jag skriver mer imorgon istället.
puss

GOOOODIS!

Hejsan på er mina illbattingar!
Sitter hemma hos mig nu med Emmy. Vi har det skojj! Vi har vart ute och tagit en promenad till Video affären. Köpte KÄÄÄNDY. MMMMM, snart ska vi kolla på Eclipse och sen vetefasiken. Emmy, vi skulle köpt ansiktes masker!!! Aja, PEACE!


Jag och Emmy... Käkade nyss nudelsoppa :D MUMS!

bjuder på tre filmer från nyår

vet att man inte ser deras ansikten...
...därför gjorde vi en testfilm för att kolla om det var rätt höjd
fyrverkerier 2010/2011 00.00

EMMY

Hej på er allesammans!
Nu sitter jag i vardagsrummet och snackar med min syster. Jag har varit ute heeeeeeeeeeeela förmiddagen. Sen typ 12. Sen snöade jag av Mörzy, shiiieat vad snööööig han var. Nu hade han inte bara snöstrumpor, utan nu hade han en snödräkt.. oj ojoj, spelade in en film på min mobil men kan fortfarande inte ladda över från mobilen till datan... haha, jag säger typ, men Mörzy du har ju snö i rumpan! He-He. Nej nu ska jag hjälpa min syster med lunch/frulle. Skriver mera sen, PEACE!


Daniela och Jag, bjuder på bilden! :)

tjaaoo

Sådär nu drar jag ut, kommer nog troligtvis träffa någon jag inte vill träffa.. Menmen that´s life liksom, finns inget att göra, bara att inte bry sig så funkar det nog :) jag kommer inte hem fören ikväll tror jag :D Lovisa du får uppdatera på bra nu, vi hörs på sms gullungen!!
puss

söndag

Nu ska jag duscha sen göra mig klar för att gå ut. Även säga hej då till bror som åker iväg i några dagar nu, så kommer bli själv hemma typ hela tiden.. Men sara kommer snart så det gör inget, hehe :D
puss

I'm one of them MONA!

God natt på er nu allesammans, nu ska jag prata med Monisen. Puss puss, <333333333333

jobbigt läge

Började kolla på filmen seven men orkade inte kolla klart. Skulle egentligen typ gå och lägga mig men fastnade framför datan.. Men det blev riktigt tråkigt här nu. Usch jag orkar inte, jag har försökt, sjuukt mycket.. men det går fan inte. Funderar på att bara släppa allt, jag vill verkligen inte men om jag gör det så slipper jag dem där människorna som bara ska förstöra. Orkar inte skriva. Jag är för trött, halvt sjuk, har nog även pms och förutom det en jävla massa problem som typ gör mig galen?? måste tänka på en massa nu och prata med lite kompisar så jag kan somna sen. Godnatt.

Mörzy!

Mörzy kan till och med få ett eget inlägg :D Haha, du blir kändis Mörzy!
Här får ni höra mig sjunga, du som ville det på frågestunden och så får ni se
Farmor Irres hund Mörzy! Hihi, det blev "Brev från koloni" En klassiker som
jag precis har lärt mig! :D YEEEEES!
Lyssna på hans märkliga läten på 1.06 :)
"Haru ADHD Mörzy?"

Statistiken!

Hej på er!
Oj, jag ahr inte kollat på statistiken sen förra året, (hahaha, fattar ni, förra året). Haha, nej men inte på flera dagar och jag tycker den ser bra ut! Vi har kommit upp i samma summa igen. Känns tryggt! Somsagt så snöade jag av Mörzy, haha snöig var han! Som snö strumpor. Såg jätte gulligt ut, kan lägga in bilder! Har hunnit äta också och hjälpt pappa och farmor med lite ved.... jag är en snäll liten flicka! Jag och Mörzy åkte pulka tillsammans också, haha han satt i mitt knä! Nu leker han med en boll. Fram och tillbaka... från tass till tass. Vad kul man kan ha! Han är ju för gullig!
Imorgon blire inte Daniela, hon skulle vara med sin Kusin, sad face. Men jag har en plan B. EMMY HEIDENBORG! På Måndag ska vi åka skidor och imorgon ska vi ha värsta GIRLS NIGHT! Hihi, myyys!  Seriöst, jag och pappa tror att Mörzy har ADHD..... :) Men han är söt ändå!

random tjej

Asså det händer så mycket just på jullovet till skillnad från andra lov typ höstlov eller sportlov. Under jullovet är det liksom både jul och nyår och typ 3 veckor utan skola :o Hahah. Bara en sådär liten random sak jag kom på :p Nu ska jag gå och tvätta bort sminket, sedan äta nått och efter det byta om till mjukiskläder, asså guu jag älskar verkligen det!
puss

hej jag kan typ inte göra korta inlägg

Jag drog ifrån Z lite innan fyra och gick förbi alex, den osociala skitungen! Men det blev bättre sen, men nu är han på bio med några andra tjejer!?!? :o det känns i mitt lilla hjärta älskling, förstår du inte det?? Hahah nej nu driver jag bara :) eller inte.. Jaja, jag har tråkigt, är seeeeg till tusen och trött. Pratar med en liten kille på fejjan nu som säger att vi hade sex i tre timmar igår och jag undrar om det va nån som la ner nått i min drink för det minns jag inte?? :o Hahah. Han frågar även om vi inte kunde träffas under lovet. Aww, gullig kille det där, men lite för liten kanske.. Även om han nu påstår att han har stor balle, men liksom jag har ju redan hittat min lilla älskling, hihih :)

En kompis till mig fråga om jag ville komma över, men jag är ju så sjuukt seg och jag måste ta bussen och skit då och jag pallar fan inte det. Sen frågade en annan om vi skulle ses, vi ska spela monopol bl.a. lovade jag han för någon dag sen, hahah, för då hade han tråkigt och frågade mig :p Men han repar nu och jag kommer inte orka gå till han senare ikväll heller. Så nu sitter jag här, själv, har tråkigt och är trött och inte nog med det så har jag även ont i halsen :( buuuhhuuuu. Men nej hörreni jag tänkte visa er min såkallade nya jacka och sen some pictures from nyår, det va inte så lätt att fota kan jag säga!!! Så klaga inte. Btw... när jag kollade mina bilder hittade jag massa filmer från igår, haha. Vad gjorde vi igår egentligen mina underbara vänner?? Haha. Men innan jag lägger upp nått måste jag kolla med johanna och Z :)
puss




gjorde om den blåa bilden till blå haha,
men det är fyrverkerier inget annat
och sen skulle jag fota några fyrverkerier bakom trädet
på bilden men jag hann inte, men jag tyckte
trädet va fint ändå :)

mitt nyår

Jag, johanna och Z åkte och bowlade, gick åt helvete i början - mina naglar gick av och en gång höll jag inte i klotet tillräckligt hårt så jag slänger klotet bakåt, hahahahahahahhaha. Fyfan vad pinsamt säger jag bara!! Fast en av tjejerna som spelade nästan bredvid oss hade gjort precis samma sak bara några minuter innan mig, hehe. Men efter det så drog vi och åt lite mat och satt och snackade :) myyyys. Sen gick vi för och köpte med oss lite saker till kvällen. Glömde dock en sak vi köpt där, haha fail av oss :p Sen missade vi bussen precis, men vi väntade och tog nästa så ja det gick bra :) vi tog bussen direkt hem till mooooiiii :) Hade det askalas här, riktigt kul och flummigt på hög nivå kan jag lova!! Går inte in på mer detaljer hehehe ^^ Sen så halvsprang vi till bussen och åkte hem till helene. Va där ett tag och chattade med en kåt kille, hahahah. Vid kvart i tolv gick vi till en skolgård och klockan 00.00 smällde vi alla raketer :D eller vi smällde inte men ja vi kollade på när dem andra gjorde:) mycket vackert!! Sen skålade vi för det nya året och efter ett tag gick vi in igen. Sen efter ett tag drog jag, Z och johanna hem till Z. Det första vi gjorde när vi kom hem va att sätta på oss mysdressar, hihih, älskar't! Lite halft sexigt också ;) grrr. Sen deckade vi i soffan framför tvn, nej jag skojja bara :) Vi satt och spelade super mario på wii hela natten :D hahahaha geek yes i know, men vafan alla killar sitter ju och nördar cod, cs, wow, lol, fifa och alla andra jävla spel, då måste väl vi tjejer få spela lite också :S?? Men jaja, vi va iaf inte alls trötta :o Men sen vid fem gick vi och la oss och alla deckade nästan direkt, hahaha. Sen vaknade jag typ tio över elva så yeees mycket sömn här! Ofc ;) Men jaa det va typ en liten sammanfattning av mitt nyår 2010/2011 :) Jag har haft det riiiiktigt kul, det går inte att beskriva hur jävla najs det varit, för ni kommer ändå aldrig att förstå vår humor och de flesta detaljerna har jag ju skippat för att det här inlägget inte skulle bli som en bok.. ;)
puss

Peace and Love

Tjabba!
Sitter och skriver med kevin igen. Är lite smått avis på han, han har precis vart utomlands och i sommar ska han till Peace and Love :O Men detta blir ett kort inlägg. Ska snöa av Mörzy nu, buuusig han är :)
PEACE

mitt första inlägg 2011

Hahaha för det första måste jag säga att fyfan vilket bra nyår asså!! Sen för det andra.. nej jag har fan inget att säga om filmen från nyår hahahahahaha, skäms typ såååååååå mycket!!! Men nu är det nytt år och ja jag har ett nyårslöfte haha geek, nej men jag ska börja träna!!!! :D Allt fett ska bort och muskler ska byggas! Yeeeeeees :D Ikväll kommer va en riktigt tråkig kväll är typ sjuuuukt trött och känns som att alla är bakis, trötta eller borta någonstans så japp suuuuperkul!! Eller inte.. Tänkte berätta lite om mitt nyår senare, dock inte alla detaljer, men ja det jag trodde skulle bli ett helvete är lugnt nu så jaa det sköönt :)
puss

SNÖ?

Hej på er!
Shiiiiiiieat vad det är snö ute nu1 I af här i Nykvarn. Idag har jag inte hunnit gjort då mkt. Har kollat på massa Myårs bilder från olika vänner! Haha, GALET GA-LET! Kommer inte göra så mkt idag heller ;) Imorgon tror jag det blir Daniela, jag smsade henne nyss för att checka läget! Hoppas vi kan shoppa lite, vill verkligen ha dom där sakerna... Det räcker bara att åka ner till Huddinge Centrum för Vil/Veromoda finns där och JC :D HIhihihihi, *Happy face* :D Haha, nej nu vet jag faktiskt inte var jag ska göra, har tråkigt som faaaaaaaaaaaaaaaaaaan!! :( PEACE!

Lollo - Årsumé 2010

VÅREN 2010:
Gud vad hände på våren, kommer faktiskt inte ihåg. Lärde känna Vendela... hmmm. RixFm låg väl runt Maj så det gick man ju på med några vänner. Sen kommer jag inte ihåg så mkt mera?


SOMMAREN 2010:
På Sommaren hängde jag med Ellen till Luleå. Farmor skaffade ny hund så jag var mkt hos far på kråkis med min kusn, KUL VA DET! Vi skaffade även en ny katt som vi köpte av Mona, lilla sillen killen. Pappa, jag Maria, Freja och Harisen drog till Västkusten, skeeeta kul! Sen vare ju The Vocie också. Och en trevlig varm/kall sommar kväll hemma hos Tilda :) Hihi, sen i slutet av Sommaren så hängde jag, Vendela och Ellen mkt på Kråkis, gött vare!

HÖSTEN 2010:
Hängde rätt mkt med Vendis, fyllde femton år, vi avlivade min bästa kompis :( Skolan började ju igen och jag åt määäääängder med Sushiiii :) Sen kommer jag inte ihåg så mkt mera. He-he.....

VINTERN 2010:
Jag och Mona startade då den här fantastiska bloggen! Började umgås lite mera med Mona, några promenader med Älvira och sådär. Mkt att prata om. Åkte en massa pulka och hänge fortfarande lite på kråkis!
Firade mig, min mamma och min syster som (eller jag fyller ju år i början av November som jag ränkar lite som höst:D) Men i af. Vi hade kalas för oss i slutet av November om jag inte minns fel? Firade min Farmor som fyllde 70 år! Skolavslutning så att vi fick gå på JULLOV!! Provsmakning hos farmor Irre 23 December. Sen vare ju JULAFTON MED VÄRLDENS BÄSTA SLÄKT! Yay, super kul hade vi, super super duper kul! :)

2011:
Jaa, nu är vi alla snart på väg in i ett nytt år! Hur känns det? Jodå, det känns bra! Jag vet vart jag har mig själv. Kommer bli kuuul! Några löften? Jodå, haha.... fast kommer inte på några nu? Jag är taggad inför 2011, SOM FAN!PEACE OUT!!!!!!!!!!!!

GOTT NYTT ÅR!

Gott nytt år på er! Själv stannar jag hemma.... faktiskt jätte skönt! Super god mat, hihi och efterätten var AMAZING, A-Mazing! Hihi, nu ska jag spela spel med familjen. Känner mig som en tönt som sitter hemma på nyår men men. Förra året var jag med Ellen det var skojj! Huddinges raketer var LAME, Nykvarns raketer är pretty GOOOOD!
Nej nu ska vi spela spel, hahahha! Pratar faktiskt med Mona nu, haha måste säga att ert videoinlägg var kul. Anna Z sköning på dig! :) PEACE



Njut av en passande låt!
Katy Perry - Firework... en låt jag nästan har tröttnat på :)



RSS 2.0