BLA BLA

lovisa jag håller med dig, ny design måste vi fixa!!
gillar att det snöar ute, saaajk.
pallar varken duscha eller kolla glee, så jävla trött, men måste och vill.. jobbigt läge asså.
får se hur kvällen slutar.
GODNATT

intressant - nej

Min hårförlängning som jag beställde för en vecka sen!!! har fortfarande inte kommit...
Göran (min so-lärare) åkte från samma busshållsplats som mig imorse xd
Nu ikväll när jag åkte bussen hem klev göran på, hahaha.
Ska duscha nu, sen kolla glee, sen soooova!!!

hemsk uppdatering idag

Idag har dagen verkligen gått asfort! Gillar egentligen inte torsdagar, men den här torsdagen har varit riktigt najs :D Började med att jag åt två mackor och en tallrik med fil och flingor till frukost! shiietaspomfriietas vad mycket! Hade so, satt i datasalen. Musik, pratade med läraren och Z och alex. Syslöjden va najsig (fick gå upp i min klänning till skåpen..) engelskan jobba jag med joel, ruulig kille det där :p Sen lunch, efter det en hemsk intervju inför alla åttor.. hej tomat! Sen idrott, spelade badminton, ruuligt det med :D Efter det spanska, fick sluta tidigare! :D Sen blev jag hämtad av mammi ;D Åt massa!! Tog en promenad med vovven. Åt lite till. Tog tåget 17.09 till älsklingen och aah har varit där hela kvällen. Åkte hem vid halv tio :) Har bara ätit sen jag kom hem!
puss

Due Date!

Hejsan!
Det är Lollo som är sjuuuuk idag farmor! Om du ser bredvid "kommentar" knappen så står det antingen Lollo eller Mona. Och om det står Lollo så äre Lollo som skriver ;) Haha.

Har precis kollat klart på Due Date. Haha, skön film! Tänk att jag inte sätt den förut. Haha, seriöst. Det där Zach. Nu fattar jag varför alla tycker han är så rolig :D Aja. Bra uppdatering av Mona tycker jag.. Fast ne ;) Haha. Har hunnit plugga lite engelska också. Duktig cheeey! Aja. Imorgon blire skolan i af, skönt! Nej nu har jag inget mer att säga. Har tråkigt :( Någon som har nått film tips?? PEACE!



GodFörmiddag!

Hejsan!
Mår betydlig bättre idag. Skulle kunnat gå till skolan om jag inte hade feber... Men imorgon ska jag gå! Orkar inte missa så mkt! Har inte hänt mkt än så länge. Ska kolla på Due Date, som jag inte sätt än.... Vet det är hemskt! Med en pizza grandiosa framför mig :D Vet ni! Igår till middag för den första "riktiga" måltiden på två dygn :O Då blev det prinskorvar och ketchup :D hihi, det var super smaskens :D Haha. Men nu ska jag kanske plugga lite english eller checka en film.. ;) Filmen låter mer lockande :) PEACE!


Grattis till ALLA SOM FYLLER ÅR IDAG!!!!! Nu ska jag sjunga:
"Ja, må han leva, ja må han leva, ja må han leva ut i hundrade år!,
Ja, visst ska hon/han leva, ja visst ska han/hon leva, ja visst ska han/hon
leva ut i hundrade ååååååååååår!!!" GRATTIS :)

Ett fyfaller leve (eller hur fan man säger det :O) för:
******* som fyller **** Hurra, hurra hurra hurra!!!
Bara bam bam bam baaa! Folkets jubel!


Tröttnat rejält på designen!

Japp, precis vad rubriken säger!
Jag har tröttnat rejält. Den har vart där aldeles för länge nu!
Frågan är bara, när ska vi nya bilder Mona, vad ska det vara för färg här näst, hur ska det se ut :O
Det enda jag vet är att jag vill ha en ny design så fort som möjligt. Vi ser till att ta några nya bilder
någon dag, sen ber vi Hannah fixa resten ;) Haha.. Nej men serri... Tröttnat rejält!
PEACE! och sov gott! Staaay beautiful...

hej jag vet att jag..

..suger på att blogga, haha :p men aah kom iaf nyss på att jag måste baka tills helgen.. gaah hur ska jag hinna allt jag vill och måste göra innan helgen.. usch får alltid panik och stressar alltid i onödan.. fy och blä! ska smsa vidare, plugga lite och prata lite mer med some person och efter plugget blir det glee igen :D sen när jag kollat klart på det blir det att dricka oboy, sen borsta tänderna, sen lägga mig i min skööööna säng, finns inget bättre! Såå nu vet ni hela min kväll. puss

SNYGG BILD PÅ JB!

Hejsan på er!
Sorry för min uppdatering, men har vart typ död hela förmiddagen. Sen kunde jag tänka igen efter 15.00 typ. Då min syrra kom hem igen. Har bara tittat på film och pluggat Engelska idag.S eeeg och tråkig dag. Morgon dagen kommer antagligen se likadan ut. Förhoppningsvis med en melon och en grandiosa pizza, som mamma köpte idag :D JAA :D Har inte käkat nått idag... bara två mackor. Ska jag äta nått nu?? Nää, eller joo.. är hungrig. Men det är ju typ mat snart.... VADG SKA JAG GÖRA :O Är hungrig, nej jag ska äta :D PEACE!



Herre min guuuuuud! Är inte killen jävligt snygg på dessa bilder :D
Jag dör för hans grymt jävla vackra ögon... Kunde inte alla killar ha dessa ögon? :D



nu har jag tid att blogga..

Förlåt, men har inte haft tid att blogga ;o
Skoldagen har varit helt okej idag :) Svenskan var iaf roligast, herreguu asså! ;p tror dock inte att de som va i klassrummet tyckte det va lika kul som jag och Z, de frågade om vi rökt pånått brev om att vi kan hämta ut det, men fuck heller. Blir såå irriterad, har fan väntat en vecka nu och Z som beställde sin i måndags har fått sin nu, daaaaaamp. Vill ju hinna fixa den tills lördag.. Jaja. Har iaf färgat håret blondare nu :)

Btw.. igår när vi va i skärholmen hjälpte vi tjejer christian att köpa kläder ;) Så han fick en ny outfit :p Han blev riktigt nöjd och vad jag hört från tjejerna i skolan, gillar alla det! Så ja jag tror att vi lyckades rätt bra alltså ;D roligare att shoppa killkläder än vad jag trodde ;o kanske ska börja göra det oftare :D haha.
puss

Godmooorning :)

Hejsan på er!
Vaknade typ för 1 timma sen. Har kollat på et film sen dess. Nu väntar jag på min syster som ska duscha klart. Så ska vi käka frullster tillsammans ;) Hihi. Stannar hemma idag. Antagligen imorgon med.. Det vore ett mirakel om jag skulle må så bra att jag kunde gå till skolan imorgon. Aja, tänkte bara göra en liten update. Och nuuu nös jag så måste snyta mig :D Tjaaråå! PEACE!

halfbaked

Tjaaaa
SItter och käkar halfbakde :D Muuums :D
Haha. Har inte ätit något nyttigt idag.. Kanske melonen ;) HA, två mackor, massa kakor, och galss, plug melonen då ;) Men har inget mer att säga. PEACE!



tiisdag

Hej allihopa! Har inte orkat blogga idag ;o Skoldagen var hur seg som helst fram tills typ halva mattelektionen. Efter skolan drog jag, linnea, leina och christian till skäris, berättar mer om det imorgon :) bilder kommer då också ;p Kom hem runt halv sex och då åt jag, sen har jag bara suttit och skrivit lite på svenskan samtidigt som jag pratat med älsklingen på datan :) ååh blir så glad. Nu tänkte jag duscha. Får jag se vad som händer ikväll. Kanske kolla glee ;) Vi får se.. puss

lovisis med röda näsan, kryyyyyaa på dig gumman!<3

HEMMA

Hejsan på er!
Är hemma. Drog hem precis efter musiken... Herregud.. min näsa är röd... SOm en jävla tomat :( Uuusch. Missade Kemi Nationella idag också -.-  pust och stööön :( Aja. Har kollat lite på tv, käkat lite. Kollat på film och inte gjort så mkt annat. Har sett Red Riding Hood. Den var bra! :) Hihi. Nu hade jag tråkigt och lekte med mina solbrillor i webbcamen :D Här får ni ett smakprov.... Hmm... vad kan man hitta på nu då??? Någon som har någon idé?? PEACE!


Man ser inte på bilden att näsan är röd  :OOOOOO

Nu är min jobbiga förkylning tillbaka -.-

Den är alltid likadan... Varför  kan det inte vara lite omväxling?? :O Alltid så att det bara är typ "vatten" från näsan. Och får lock för öronen och har feber -.-

Hejsan och godmorgon på er!
Ska straxs till skolan. Är sjuuuuuuuuuuk :( Men känner att jag måste vara med på musiken med Andy. Vi har kommit nolll på vår låt. Sen drar jag hem. Fyfaaan. Det är därför jag vart så jääävla trött den senaste veckan :O Aja, försov mig lite. Vaknade för 8 min sen :D Ska typ gå snart... Måste gå själv :( PEACE!

Hoppas ni mår bättre än mig....
Verkar som Mona är en utav er :D

trött flicka

Har sovmorgon till 10.20 imorgon. Så kan egentligen vara uppe längre. Men börjar bli förskyld och vill inte bli sjuk och är trött så känner för att sova. Så godnatt!

lycklig

kunde inte haft någon bättre♥

kort inlägg

Gaaaah vi har ingen oboy hemma ;o *snyft* Har typ blivit lite smått beroende av att dricka det på kvällarna.. Allt jag hade att säga just nu. puss

TRÖTT!

Hejsan på er!
Har vaknat till lite nu, och käkat. Är så brutalt trött så det finns inte! Han sitter lite vid datorn när jag kom hem. Sen somnade jag typ vid köket, sen vaknade jag igen. Då gicka jag till sängen och sov i två timmar. Nu har jag käkat och kan tänka igen! Somnade ju inte förrens halv två inatt.. -.- Låg och snackade i min syster säng till typ 10 över tolv, somnade där, sen vaknade jag igen 10 i ett och kunde inte somna om. GIck upp och la mig i min säng och sen blev det att jag somnade halv två :( Nu ska jag bara ta det lugnt.

Ska somna tidigt idag, måste samla kraft inför morgondagen. Ska plugga engelska när jag kommer hem så får itne somna då xd HAHA! Men det kommer jag antagligen göra -.- Aja, PEACE!

inte riktigt helt happy än, men på bättringsvägen iaf!

Nu är jag på bättre humör än igår iaf! :) skoldagen har varit jobbig, men ändå helt okej vid vissa stunder. Men det blev lite jobbigt ett tag.. deppmode. Nää jag skyller faktiskt allt på några personer som jag inte riktigt kan acceptera pga vissa anledningar och sen på min pms.. det kanske blir ett helvete här hemma denna vecka, för jag är inte den enda som har lite problem med humöret just nu.. ;) Men nää det ska vi nog fixa, ska förhoppningsvis inte vara hemma så mycket :) Bara på lördag då släkten kommer och firar meeej, mamma och pappa :p Ikväll ska jag bara göra massa nödvändiga och onödvändiga saker och vara glaad :D ska se allt från den ljusa sidan.
puss

Mellis :D

Hejsan!
Sitter och käkar mellis med mig själv och datorn i köket :D Vi har det jätte trevligt måste jag säga :D Hihi. Äter rostad macka med lufttorkad skinka, DEN DU VENDELA :D Hihi. Skoldagen var ju rätt nice idag. Haha, min lärare hade damp idag. Först på Tekniken så satt jag och sjöng då dampade han, sen matten då satt jag och några gubbar i bibblan med datorerna. Då fick han ju lite små ryck, sen på livskunskapen, hörde man på hans tonfalla att han hade högt temprament, (säger man så???) och han dampade på mig, och sen en annan i vår klass. Sen på idrotten, då så fick inte jag och jullan vara med på killarnas idrott, han fick lite damp :D Haha. PEACE!

DAAAAAAAAAMP :D DAAAAAAAAMP :D

20e bilden: en bild på dina närmaste

orkar inte lägga upp några bilder, dessutom vet de som är mina absolut närmaste om det och det räcker. men jag kan väl skriva vilka iaf.. det är min tvilling sara och min syster Z som är mina två absolut närmaste! men det kanske hörs på namnen bara, hehe.

Är på lite bättre humör nu, eller asså det går upp och ner hela tiden. Men det finns fortfarande några saker som jag inte riktigt kan komma över.. Så jag får se vart det slutar, men jag ska verkligen försöka göra det lättare och bättre! Jag borde egentligen sova snart. Men det är för mycket i mitt huvud just nu. Jag vill.. men ändå inte.. vill prata.. men ändå inte.. vill träffas.. men ändå inte.. det enda jag är helt säker på att jag vill är att det inte ska upprepas flera gånger.. men det kommer det tyvärr... det är inget jag kan styra över.
Men innan jag ska sova iaf så ska jag slå in den sista presenten till pappa som fyller år imorgon. Sen smsa lite, sen runt tolv kanske jag kan somna...

.

är fortfarande på dåligt humör. lägger upp sista bilden senare. får se om jag orkar skriva nått sen.

.

är fortfarande på dåligt humör. lägger upp sista bilden senare. får se om jag orkar skriva nått sen.

19e bilden: en person som är snygg


18e bilden: en bild på din fritid

eftersom jag går med min lilla vovve så ofta så får det bli hon på denna bild

Tjääääääänare!

Hejsan på er!
Ser att Mona inte mår någe bra... :( Hoppas allt blir bättre snart Moniisen ♥

I af, själv mår jag rätt bra! Känner mig lite sjuk fortfarande. Är trött och fryser 24... Har ont i huvudet också. Var ju i Skäris med Mammaaa idag. Vi hittade ingen jacka. Jag gav upp.. Hatar att leta jackor. Blev en kofta till mig och en tröööja. Har ju ingen kamera så får bli bilder någon annan gång. Orkar inte bjussa på någon dålig kvalité bild med webben eller luren... Det orkar jag inte :D Haha. Vi skulle ju lagat sushi idag, men ångrade jag mig. Vill har suuushi, men sen tänkte jag.... Men det är ju min och pappas greeej :D Så vi ska köpa sushi... Dock får man ju inte lika många, och dom är inte lika goda. Men mängen är nog inga problem ändå, äter nog inte så mkt, eftersom jag är lite små hängig :) Jag och Freja ska åka till pappa nästa nästa helg, då vill jag göra Suuuuuuuuushi, fast det kommer inte Pappa vilja xd AHAHa :D (Hoppppas vi åker dit om typ 2 veckor) För nästa helg ska Vendis med dit:D Min nya fruuu :D

Mamma och jag köpte nya gardiner åt mig idag, LILA :D Så nu är mitt rum typ klart. Ska bara upp två lampor ;) Är super nöööjd :D Aja PEACE!


Lila tapet et, lila ipod, lila täcke (som man inte ser på bilden) och lila gardiner :D

inga kommentarer

är irriterad som fan. ledsen. besviken. arg. fundersam. har ångest. känner hat. och blää är ful som fan. allt suger just nu. gick och la mig halv tio igår för att jag var så trött och för att jag bara kände för det! sov 11 timmar. vaknar upp och.. fuck life!
ogilla!

Godmorgon!

Hejsan på er!
Sitter i mitt rum och ugglar. Väntar på att mamma ska bli klar så vi kan åka till Skääääris :D Hihi, ska köpa en mer vår jacka.... Går till skolan med min skidjacka nu,,,,, kännsssss lite sååådääär! ;) Haha. Sen ikväll så ska vi göra SUSHIII :D Mums. I af, känner mig lite halvt seg sådär. Nästan lite sjuk :( Inte kul. Aja, imorgon äre Måndag. Då får man ta nya tag! :D Hihi, aja. Bloggar mer senare, PEACE!

Hmm, vad tycker ni.. Dags att byta design snart? :)

Klicka på bilden :D

18e bilden: En bild på din fritid. 19e bilden: En person som är snygg. 20e bilden: En bild på dina närmaste.

18e bilden: En bild på din fritid: VÄNNER!
19e bilden: En person som är snygg: Syftade på Sillen!
20e bilden: En bild på dina närmaste: Orkar inte :O

Hatar jävla internet :(

Sorry för dålig uppdatering för min del. Mitt internet fuckar hela tiden. Så detta blir ett jätte kort inlägg.
Det var trevligt hos kusinerna, vi käkade vofflor och snackade. När vi kom hem, käkade vi. Sen gick jag och syrran ner och kollade körslaget. Käkade Ben&Jerry's (Halfbaked!!) :D MUMS. Sen när det var slut så spelade jag och min låtsas bror FIFA. Jag var ju grym dåra :D Haha, fast nää. Jag var bästa laget som fanns där och han var typ Sverige (bromma Pojkarna) Han vann ändå med 5-3 :( Beeeest!! :D  PEACE!

MUMS!
Tror det var detta vi körde :D

♥♥♥

Måste bara börja med att säga att min familj är såå underbar och rolig! Jag har haft en asbra dag och kväll idag tillsammans med mina brorsor, mamma och pappa :) Vi åkte först och bowlade. Det gick asbra för mig i början, ledde över hela familjen! :D typ första gången i världshistorien.. Men sen började det gå bättre för dem andra :( Fast jag kom inte sist iaf ;) Efter det så åkte vi in till söder för att äta på en restaurang och guuuuuuuu vad god mat de hade asså!!!! dit ska jag åka flera gånger :D Sen åt vi efterrätt också och ja jag kan ju säga att det kändes som om jag vägde ton när vi gick därifrån :p Både mamma och jag var supersugna på en powerwalk just då asså! Fast just nu är jag typ död :p såå trött. Jag skulle ju egentligen träffa syster ikväll. Men jag orkar verkligen inte! Jag ska kolla på en serie själv här hemma istället :) och prata med lite najsigt folk.
Jag ska iaf btw få ett träningsschema senare, eftersom jag klagar så mycket på mig själv och det är döötråkigt att träna själv :) Sen idag fick jag nya ansiktskrämer och sminkborttagning av mamma så förhoppningsvis hjälper det och förminskar, eller helst av allt, tar bort mina utslag i ansiktet.. för dem är inte roliga! förstör allt juu.. nää nu avslutar jag.
puss

berättar om igår och min dag idag - långt inlägg

Hmm.. vart ska man börja ;o Okej, lovisa gick förbi mig tidigare idag, bara så att ni vet :D så hon är ute på en promenad med sin mamma :) Jag och min bror ska senare gå med lilla voffsen vi också :)
Igår åt jag lite snabbt, sen fick jag skynda (i onödan) till bussen.Var hos älskling vid sju typ. Skulle egentligen ta bussen därifrån, men sen skulle martina hämta mig, men sen skulle det inte bli förens senare och eftersom min mamma fyller år idag, vilket betyder tidig uppstigning och sen var jag sjuukt trött, så ville inte komma hem halv fyra :) Men min brorsa var också ute och åkte, så han kom och hämta mig runt 00.00 istället :) Sen där han hämtade mig var det fest i ett hus och jag visste att min andra brorsa skulle va på fest så jag smsa han och fråga om han var där :p Och det va han, så det va lite komiskt :) Så jag sa senare till min brorsa att om han är där fler gånger samtidigt som jag är hos älskling, kan ju vi ta sällis hem :D Men njaa det gillade han inte riktigt :p Det förstår jag haha.

Idag åt hela stora familjen frukost tillsammans (ovanligt!!) samtidigt firade vi mamma :) Sen drog martina hem till sig, bror och jobbade, min andra brorsa ville sova och mamma och pappa iväg till globen och jahapp då satt jag här själv, kuul familj :p Så jag började städa mitt rum, eftersom det är grymt stökigt överallt! och vi får gäster nästa helg, så jag tänkte att jag lika gärna kunde börja nu, så det bli mindre att städa sen på fredag ;) Så det är vad jag har gjort idag. Shiiit vad mycket jag slängt asså!! Om ett tag ska jag och min bror ut på låångis med vovven, jag ska bara duscha först. Sen när mamma och pappa kommer hem drar vi och hämtar bror på jobbet. Sen åker vi och iväg för att ha en familjekväll tillsammans! :D Ska äta i stan tillsammans och sånt myys :) Sen senare ikväll, när jag kommer hem, ska jag och syster träffas och kolla på några filmer :) - ja det är mina planer för idag.
puss


fiiint rum!


såhär mycket papper slängde jag + lite till
ser dock inte så mycket ut på bilden..

Snart ska jag till vitaminerna!

Hejsan på er!
Förlåt för hemsk uppdatering :( Men mitt internet har inte funkat -.-  Kommer säkert lägga av snart igen!

Men vaknade klockan  nio iaf. Då kollade jag på Love And Other Drugs. Filmen var super, rekomenderar! Sen käkade jag frullster och nu har jag precis vart på en promenad med mamma. Jag och mamma ska börja gå 2-4 gånger i veckan. Erkänn rätt hurtigt! :D Hihi. Men snart ska vi till min morbror och fira han. Käka lite vofflor också, eftersom det var voffeldagen igår :) Men ska göra mig lite fräsh nu :D PEACE!

om alla bilister kunde använda blinkers så skulle allt flyta på mycket lättare..

..tycker jag, martina och min bror! Drog iväg till kungens direkt när jag kom hem typ, eller jag fick äta lite innan :p Köpte present till pappa som fyller 50 år på måndag! Vi ska troligvis även ge han en resa någonstans :) men bara kanske.. hoppas inte pappa läser det här.. Efter vi va klara där, vilket tog typ en timme, drog vi till skärholmen. Martina ville kolla kläder till studentskivan och min brorsa vet jag inte :p Och jag följde bara snällt med (a) När jag kom hem har jag bara ätit, pratat med mamma, kollat lite resor, visat mamma en klänning jag vill ha och aah typ det :p Ska snart gå till bussen. Kommer hem senare ikväll eller natt någon gång :)
Jo måste bara säga.. jag drev ju förut när jag skrev att syster är min enda vän i skolan :p Klart jag har flera vänner! :) Satt med helsing på engelskan dessutom så det va naajs! :) Nää nu måste jag skynda.
puss

Hejsaaaaaaaaaan

Hejsan på er!
Sitter i mitt rum och har tråkigt :(
Käkat lite lakris pastiller :D Mums, men börjar tröttna rätt hårt!

Tog sällis med Leo imorse. Och asså, ni som gick till skolan idag. Fyfan vd det blåste... Ellerhuuur????? Fan man kunde ju typ flyga konstaterade vi. När vi kom till skolan hade vi ju såklart ingen svenska -.- Så vi hade bild ända till lunchen... Bild är ju min hat ämne... även slöjd ligger högt på listan! Gjorde ingenting. Hjälpte Andy med hans grej. Kollade lite foton på FB, med Simon, Danne och Julius. Och aa, somsagt, innngggeet gjort. Till lunch vare pankisaaaaaaaaaar!!! Jaaa, :D Hihi, själv fick jag bara i mig 7 styckna :( Haha, Leo käkade 12 och sen tog han fiskgryta med sylt.... fyfan.................................................. Seriöst, fyfan vad eeeekkkklllitttt. Sen Idrott. Love och Jacob höll basket. Det var rätt skoj. Lökade ju fan sönder sen efter idrotten mellan eng. Det var sista lektionen. Satt mes och snackade med Leo och Simon. Rätt nice.

Hemvägen hade jag sett fram emot. Sen när jag möter Joel, så är han skit trött och orkar inte vara rolig -.- Men vi gick med Isse i af, hahah! Härlig snubbe det där! Hihi, aja. Nu ska jag skaffa mig ett liv :DPEACE!

skolan suger, precis som ni

Sitter i datasalen nu, har nämligen lunchrast.. Bilden börjar om 20 minuter och efter det har vi engelska, sen äre helg! :D Tyvärr så kommer ju då min bästa och enda vän här i skolan gå hem efter bilden, för hon mår dåligt.. Men jag klarar nog engelskan själv.. eller inte.

varför så trött??

Efter maten blev jag helt plötsligt sjuukt trött ;o Måste vara nått fel på mig.. eller rättare sagt, det är fel på mig! Känner för att skippa skolan imorgon.. enda anledningen till att jag måste gå är för att vi har bild imorgon.. annars hade jag stannat hemma :) Får äta själv imorgon kväll igen, eller kanske med min ena brorsa, men då ska jag äta tidigt, för sen ska jag uuuut :) eller aah hem till some person :p naajsig värre. Lördagen kommer nog bli najs den med!
puss

17e bilden: en ovanlig bild

globen halvtom
globen proppfull

17e bilden: En ovanlig bild.

Hittade ingen ovanlig bild, men blev sugen på sushi så aaah :DDD

eftersom jag ändå inte har något att göra..

ALLA TJEJER, SKA GÖRA TESTET! - det står ju dessutom att alla tjejer ska göra ;)
KÄRLEK, SKOLA, FAMILJ, VÄNNER, FJORTIS,
ALKOHOL, KRIMINELLT, DÅLIGA TIDER.

KÄRLEK:

Är du kär just nu? - tycker det låter så töntigt, men jaa typ??
Har du någon kille just nu? - ja
Har du dumpat någon? - ja
Har någon dumpat dej? - ja
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? - yees
Vem kramade du senast? - hmm.. syster
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? - nej!

SKOLA:
Är du duktig i skolan? - oftast
Har du bra betyg? - beror på vad man jämför med
Har du fått göra om ett prov någongång? - inte vad jag minns
Har du fått ett bra resultat på ett prov? - har hänt
Sköter du dej i skolan? - ibland
Har du tuggat tuggummi under skoltid? - varje dag
Haft mobilen på lektionstid? - aah
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? - japp

FAMILJ:
Hur många är ni i din familj? - 5 st + brors tjej + några husdjur
Du bor tillsammans med dina biologiska föräldrar? - ja
Trivs hemma? - ibland så
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen ? aa
Har skrikit och slagit din mamma? - skrikit, slagit hmm.. inte misshandel direkt?
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? - kanske ;o
Har kallat någon i din familj för fitta,hora,diva, idiot, cp, osv.? - mm
Du älskar din familj oavsett vad som händer? - jaarå

VÄNNER:
Du har vänner? - japp!
Du brukar vara med? - olika
Vem/vilka var du med sist? - va med syster senast
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? jag älskar de vänner jag har.
Är det okej att ha kill-kompisar? bättre än tjejkompisar!
Har du pussat någon av dina kompisar? - aah
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? - ingen mördare
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? - kanske.. får se hur det slutar.

FJORTIS:
Du sminkar dej varje dag? alltid
Putar med läpparna på kort? - nääe
Tar kort på dina bröst? - haha
Använder foundation på läpparna? - nej
Super dej packad varje helg? palla
Du har kysst en tjej? - mjoo
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? - varje dag
Ditt hår e knallblont? - blont

ALKOHOL:

Har druckit alkohol? - jaa
När drack du alkohol senast? - nån helg
Vem bjöd dej på alkohol? - ingen
Brukar du dricka alkohol? - brukar och brukar
Har du druckit öl? - aah
Tycker du om öl? - viss

KRIMINELLT:

Är det okej att vara kriminell? - kanske ;o
Vill du bli kriminell? - nää
Varför gör du sånt här? - vet inte
Vad är inte okej med att vara kriminell? - allt och ingenting
Skulle du sno en bil om du inte orkade gå hem? - man vafan
Har du suttit i fängelset? - nää
Vill du hamna i fängelset? - jagärenduktigflicka.

DÅLIGA TIDER:

Vart på dåligt humör den senaste tiden? - senast idag
När grät du senast? - några dagar sen
Vem bråkade du senast med? - vene
Du har blivit våldtagen? - nepp

Till Vendela!

Hejsan på er!
Hoppas inte internet dör igen! Vendis ville att jag skulle blogga. Men vet inte om vad. Så kommer jag på, juste hittade en ful bild på Kissie igår som jag glömde lägga upp för internet dog! Så jag kan lägga upp den nu :D
Seriöst, het cheey!
Men vafan, ringade in hennes armhåla, vafan, HAHAHA wft!!?? Haha
Ser ju helt stört ut.. :S

Jag tycker i af att hon är väldigt snygg!!! Och ni som inte gör det, kan ju bara gå och hänga sig!!!
Nää, driver med er, hon e satans ful måste jag säga! Het cheey, heeeeet cheeey ;) Haha. Aja.
Nu ska jag nog snart käka. Skalade potatisarna idag, duktigt cheeeeeeeeeeeey, jaaaaaaaaaaa!!!

Men imorgon äre fan Fredaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag!!! :D På söndag gör jag sushi här hemma hos mor. :D
Ser fram emot det! Nu ska jag kila, PEACE!

Mitt internet kan ta sig!

Hejsan
Blir ett hyber snabbt inlägg hääär! Mitt internet har ju fan daaaamp!
Japp, nu la det av igen. Så får publicera skiten senare (Skriver 17.58)
 
Drog till Joel imorse. På morgonen hade vi slöjd -.- Hatar slöjd, seriöst, så jeeeeeeeefla tråkigt, döör på skiten! Haha, på sista lektionen som var svenegnelska så blev jag Linus, Leo och Simon utslängda från bibblan (Vi satt vid datorerna) för Leo och Linus satt och sjöng någon jävla sång, och satt vid youtube, Haha... Humor. Ajaaaaaaaaaaaaa, hemvägen var ju rolig som vanligt med min kära vän Joel! HAHA, du gör m in daaag vännen ;D Haha. Aja, PEACE!
 

Lovisa och Joel :D Fina toffsar :D

idag är det torsdag!

Haha vettefan vad jag skrev igår asså, jag är en dag för tidig hela tiden :p Trodde liksom det va fredag idag :p och igår skrev jag att det skulle vara sveriges värsta bilförare, haha, det går ju idag?! Jaja. trött tjej..
Bussen var iaf försenad idag efter skolan.. och jag skulle klippa mig halv fyra, så jag kom liksom 25 minuter försent :p Fick sitta och vänta typ 25 minuter och kom hem nyss :) och det är fan iskallt ute!! vart tog våren vägen ;o :(... Nää jag är hungirg, ska äta nått nu.
puss

16e bilden: En bild på en vacker person.

Har ingen vacker person som jag känner... Haha, joo men ingen bild!
Så jag tar en vacker kändis :D
Nikki Reed (Rosalie i Twilight)

jävla internet

SERIÖST JAG FÅR SERIÖSA DAMPANFALL PÅ MIN JÄVLA DATA!!!!!!!!!!!!!
Hade skrivit ett inlägg men nehe, mit dator vägrar att acceptera vår jävla bredband som jag lackar bäääver på!!! Åååh, så jävla sur :D I af, hihi Skrev Joel till dig Mona "Mona det är ditt fel att Lovisa köper godis" HAHA, han sa att han skulle göra det när vi gick hem, men kommer inte ihgå om han gjorde det ;)
Det är väl ingen ide att jag skriver nått lång, kommer ändå få skriva om allt om internet dör igen.
Akta er för denna tjej, hon är läskigt farlig. Varna för känsliga tittare!!!! PEACE!

check

Då va hårförlängningen beställd! naajs.
Hoppas bara den kommer i tid och att färgen blir bra :) och att jag blir nöjd efter färgningen imorgon. Alla tjejer fattar vad jag menar och hur jag känner ;) Nu har sveriges värsta bilförare redan börjat. Så heeejdåå

16e bilden: en bild på en vacker person

gör om den till.. en bild på ett sött djur!
hahahah, straiiifiiee när hon va pytteliten ^^

15e bilden: några personer som du vill vara med

vill vara med många, men bl.a. dem här! guu så kul vi hade :D

lovisa du är bara föör sööt

Hahah lovisa så du gick och köpte godis iaf ;) Bara för att lilla jag sa det (a)
Åt nyss middag med mammi, sen kom pappi efter ett tag :) Mamma ska snart komma ner hit till mig så ska vi kolla hårförlängningar och kanske beställa :D happy! Imorgon ska jag klippa mig och efter det färga håret.. Kommer inte vilja gå till skolan på fredan men är ju tvungen, så..
Har pluggat in alla 54 engelska och spanska glosorna så dem kan jag nu! Ikväll ska jag kolla på sveriges värsta bilförare, sen kanske glee om jag inte gör nått annat, som typ sitta vid datan xd sen blir det att sova tidigt, för ska upp tidigt imorgon. Men nää kanske ska leta rätt på bilderna som jag ska lägga upp nu, innan mamma kommer :)
puss

trött

Hejsan!
Har typ försökt blogga 3 gånger  men mitt internet ha typ lagt av precis när jag är klar :D Haha -.- Men har sovit typ sen 16.00 :O Så jävla trött! Ni anar inte. Men kommer inte kunna sova ikväll typ, men skit i det :D Haha :D

Skoldagen har vart helt ok idag :) Köpte godis med Joel efter skolan :D Seriöst, Joel du gör typ min dag. Så jävla fucking kul du är!! Haha, men orkar inte blogga, hela jag faller ihop snart. Är så jävla trött! Skulle kunna gå och lägga mig nu :O PEACE!

överskrift

Skoldagen har varit okej. Svenskan var roligast! För christian är så himla rolig! :D Jag ska göra några saker som jag ska berätta för er, men jag gör det senare, för nu ska jag och mammi kolla på resor!! :D wiiee
puss

Sillen är tillbaka! :D

Hejsan!
Pappa ringde nyss och sa att Sillen är tillbaka :D Skönt att höra. Hihi, busig Kisse vi fått av dig Mona :D Men han är rätt så smart!! Hihi.

Ska snart kanske slänga i mig nått. Fast är inte så sugen på frullster... Aja, börjar typ 8.50 tror jag :O Fast vet inte riktgt. Men aja. Ska höra med Julia. Annars får man ruuuusa till skolan :) Haha, aja.. PEACE!


SILLIIII-DILLIII

läggdags!

Har slängt typ mer än hälften av allt mitt smink ikväll! Guu vad mycket skit man har i alla lådor och skåp ;o Men fick iaf massa nytt smink av mami idag så deenajs! Har helt glömt bort bilden som skulle upp idag ;o och orkar inte ladda upp någon nu, så jag tar den imorgon istället :)
puss

15e bilden: En person som du vill vara med.

Vill åka till kråkis i helgen med Frejson :D

balanssinnen från hawaii

Har haft en awesome kväll! Rekommenderar verkligen filmen! Kom hem för en stund sen, syster är fortfarande kvar här men hon blir hämtad typ när som helst. Då ska jag tvätta bort sminket och sen duscha! Efter det blir det film och scheeen läggdags! :D
puss

Selena Gomez - Who Says

Jag tycker texten är fiiiiiiiiiiin :) Om ni ville veta... :D
I’m no beauty queen
I’m just beautiful me

You’ve got every right
To a beautiful life

Who says you’re not perfect
Who says you’re not worth it
Who says you’re the only one that’s hurting

Who says you don’t pass the test
Who says you can’t be the best
Who says you don’t pass the test
Who says you can’t be the best


TRÅKIGT

Hejsan på er!
Jag har baaaaaaaajs tråååååååååååkigt :( Vad ska jag ta mig till?
Har suttit och käkat äckligt godis hela dagen. Saltlakris och mentos, lite mango choklad. Inte det godaste.... Usch, varför åt jag ens? :O Skolan var rätt kul idag. Typ inga jobbiga lektioner :D Musiiiiiiiiiiiik!! Hihi, massa med kul. Sen drog jag och leopold till Vivo och köpte cola. Han köpte typ massa taco grejer som han käkade till lunch med Linus... UÄÄÄK. Dom doppade typ knäckebröd och choklad i ostsås (ni vet cheddar ost) :S  Nu är jag så jävla trött så jag ska nog gå och dö eller nått... MICHAELA PETERSSON, BLOGGA :D PEACE!


Tyvärr blire inte mkt bilder i veckan, glömde somsagt kameran
i pappas bil igår... Duktigt Lollovisa!
Fast, neeeeeeeeeeee.
Men ska till pappa i helgen (kanske)
Med frejson, så då får vi hoppas på bilder :)


äntligen vår på riktigt!

Fick skippa sista lektionen, teknik, för läraren va inte där och jag och Z kunde inte fortsätta jobba då :p Äntligen fick vi i tekniken skippa sista lektionen medan de som har fysik och kemi fick sitta kvar och ha lektion och de som har biologi skrev prov xd känner mig såå snäll!^^ hahahha
Känner att den här dagen har varit väldigt onödig! Började 10.20 med spanska, sen lunch, gick hem till Z, sen matte, gjorde inte så jättemycket :p Sen slutade vi :p
Har en spanska läxa att göra nu, för man va tvungen att skriva minst 100 ord -.- Så ska ta och göra den nu, sen vid fyra kommer syster så drar vi och kollar på bio :) Najs dag! gillar vädret också!!
puss

Är i datasalen!

Hejsan!
Sitter på min svenengelska lektion. Lurade min lärare att hade ett biologiarbete, så jag har inget att göra ;) Haha. Andreas är ju bara för rolig, HAHAH! :) Har vart på Vivo med Leo och köpte cooola. Men fick inte dricka på lektionen, jävla bajskorv! :( Nu blev jag leeeeeedsen.
Nej nu har jag inget mer att skriva. PEACE!


avis på Mona

Eller jag var det :O
Haha, läste nyss att dem skulle på "min låtsas fru" men att de ska på den imorgon. Så jag är fortfarande avis ;d Haha, vill ocksååååååååååå seee :) HAHA! :) ÅÅÅH, seriöst för damp på min familj......................................................................................... Är bajs trött så jag ska fan snart ta och gå och slänga mig i sängen och lyssna på musik... Det är liiiivet.. Tänk om inte musik hade funnits! :O Aja, hoppas du haft en strålande dag idag Mona. PEACE!



ändrade planer

Kvällen blev inte riktigt som jag hoppats på.. Vi tar bion imorgon istället tror jag. Min brorsa har fixat lite filmer som jag ska kolla på här hemma istället :)
puss

avslutar denna dag med bio!

Har precis avslutat en asgod middag och efterrätt! :D Ska bara byta om nu, sen ska jag och bror min åka och hämta syster efter det drar vi på bio :) min brorsa skussar oss alltså, för er som inte förstod ;) Ska bli himlans kul, riktigt bra avslut på denna speciella dag! :D Filmen slutar runt halv elva typ ;o Men jag skriver när jag kommer hem :) och juste.. vi ska se min låtsas fru.
puss

-.-

glömde kameran i pappas bil, seriöst, orkar inteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Ni får lite bilder från marias iPhone4 innan vi åkte ;):D

Kryssningeeeeen var kuuuuuwl :D

Tja på er! GRATTIS MOOOOOONA!
Nu är jag hemma hos mamma igen! :) Puuust och stöööön, vad jag är trött :D
Ska berätta lite :D
Igår:
Jag och pappa åkte och köpte Te till Maria, hämtade Elvira och sen hem till Maria. Blev lite present öppning och tårt ätning:) Klockan 16.15 åkter vi mot slussen. Där väntade vi lite, sen checkade vi in. Insläppet började halv sex och så rushade typ alla. Vi bosatte oss i hytterna och sen käkade vi GRYMT GOOOD BUFFÈEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!! Tog oxilé, stekt potatis och sååås! Sen efterätt.... MELON :D HAHA! Sen strosade vi runt lite i båten. Somnade run 2 kanske?
Idag:
Gick upp vid 8, käkade Frukost buffé, mums! Sen drog vi och solade och badade. Det var värsta soldecket, skit niiice! Dom hade 3 mega stora lampor uppe i taket men uv-stårling (Typ som solarium ljus... fast starkare) Vi badade och hade skit kul! Sen käkade vi lunch buffé, det var ååååxååå gott :D Sen storosade vi bara runt på båten tills vi skulle av. Som vad 16.30. Vi lämnade Maria och C.O sen lämnade pappa oss och nu har jag packat upp, kollat lite på tv, snackat med mamma och sånt. Nej nu ska jag ladda in alla bilder/filmer på datorn sen kryssninge :) PEACE!

21 mars 2011 - 17.10

21 mars, bästa dagen att fylla år på, enligt mig och min faster :D

Mamma, pappa, mina brorsor, älvira och martina kom in och sjöng för mig strax efter åtta imorse! Pappa va så smart och råkade hålla ljusen precis under brandlarmet utanför mitt rum, så vaknade faktiskt av det xd Fick frukost på sängen och paket :D Fick en mobil, parfym, 6 stycken nya örhängen och en silverring! :) Fick även skuss till skolan ;) Skoldagen var seg och rätt tråkig.. Men när jag kom hem hade jag fått kort och pengar av min farmor, det tackar man för! Gick ut med älvira efter att jag skrivit tack till alla som grattat mig på facebook. Pratade med älsklingen också :) Men nu ska jag gå upp och äta chokladkaka :D och senare ikväll blir det godaste middagen och efterrätt med hela familjen! Och senare blire det bio med världens bästa syster!
puss


denna mobil fick jag!


och denna parfym!

sista dagen som 15 åring! :D

Är trött men pallar inte sova :p Jag har iaf beställt frukost på sängen imorgon :D så det ska bli najs :D Kommer ha en riktigt chill morgon imorgon, eftersom jag börjar 10.10 ;) Förhoppningsvis får man skuss av mami till skolan imorgon också.. men man vet aldrig..
Duschade iaf ikväll och sen kollade jag och martina på den filmen som vi skulle se, den va rolig, men jag tror att jag missade lite av den, för jag råkade somna ett pyttelitet tag (a) Jaja. Vi ses imorgon sötnosar!
puss

sööndag

Drog iväg till papis jobb och aah det va väl najs :) jag gillar danny mer nu än vad jag gjorde förut iaf, men jag är absolut inte ett fan av han, som vissa andra där va.. seriöst! Stod brevid en tjej som va helt jävla galen ;o till och med små ungarna längst fram gav henne bitchblickar xd efter det kollade jag och syster på lite najsiga bilar och provsatt några, haha. Drack lite oboy, sen drog vi hemåt igen :) Åkte hem till mig och bakade :D Lite efter 18.00 följde jag henne en bit sen när jag kom hem åt jag och aah det är allt som hunnits med ikväll :) Solsidan börjar om typ 40 minuter :) Efter det ska jag och martina ha söndagsmys :) Vi ska kolla på the switch, den verkar braa :) Efter det ska jag väl kolla några avsnitt glee och nörda lite vid datan, men efter det blire nog läggdags för min del :)
puss

stressigt

Sitter och äter lite nu. Ska snart ta en liten sväng med älvira. Efter det går jag till bussen, träffar syster, sen drar vi till papis jobb :) Vet inte exakt när jag kommer hem. Men jag hör av mig senare idag, typ ikväll. Ha en bra dag allihopa!

14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.

Falun cupen, typ gorbies nått ;)

Black nails


buenos días

naaw lovisa är sillenkillen borta! ;o.. föresten gillar att jag ska få stå för uppdateringen idag och imorgon, idag kommer jag vara borta typ hela dagen och jag är ganska trött, haha och imorgon fyller jag ju år så då kommer jag inte blogga så mycket, ska göra massa annat då, men slänger in minst ett inlägg imorgon iaf :)
Hej iaf!
Igår natt kollade jag på glee och väntade på att min brorsa skulle komma, men han kom typ aldrig och jag blev bara tröttare och tröttare.. vid fyra somnade jag i min fotölj, vaknade halv fem och var totalt borta! Såg att det lyste utanför och antog då att min brorsa fortfarande inte kommit hem. Men det sket jag i, jag deckade i sängen på en gång! Orkade inte byta om eller stänga av datan helt eller nånting xd så jävla trött. Men som tur var så hade jag iaf myskläder på mig, så det va inte direkt jeans jag sov i ;)
Vaknade vid halv elva idag och orkade inte gå upp. Men gick upp efter ett tag och har typ nu precis ätit frukost :) Har även pratat lite med mami och papi om dagen imorgon. Vad jag vill att de ska köpa för mat och efterrätt och sånt där skojj. När jag kom upp imorse sa de: Bara en dag kvar nu gumman! haha jag har sagt så varenda dag den här veckan, typ fem dagar kvar, fyra dagar kvar, tre dagar kvar osv.. Just nu sitter jag och försöker planera dagen lite. Såg att några sjuor skulle till pappas jobb idag också, haha. Jaja, jag skriver senare.
puss

Kom tillbaka nu Sillen!


Kryssning idag!

Hejsaaaaaaaaaaaan!
Sitter i soffan och kollar lite tv, medan min far bögar sig med ett fotbad -.- HAHA! Snart ska vi åka till grannarna och kolla om vi ser lite Sillen fotspåååårr :) Har precis duschat och ska snart klä på mig vanliga kläääder :D Sen ska vi draaaa till stan och köpa present och sen hämta syrran och sen till Maria och sen till båten! Mona får stå för stå för uppdateringen idag och imorgon :) PEACE! Nu snodde jag fotbadet :)) as sköööööööööööööönt

27 Sushisar åt jag igååår.... Fanns inte tillräckligt många för att käka 35 :(

FOTBAD! :D


14e bilden: en bild som påminner dig om gamla tider

alla tjejkvällar!
den här gången var vi hos lysell och kollade på wildkids xd

en underbar lördag!

hej bloggen förlåt för dålig uppdatering men har verkligen inte hunnit blogga idag! ;o men ska berätta lite om min dag :)
Började med att jag slappade hela morgonen. Intervjua min mamma ang ett skolarbete. Kollade på ett antal avsnitt av glee. Duschade. Gick ut på en najsig promenad med älvira och syster. Efter det drog vi hem till syster och jag färgade hennes hår. Råkade missa lite, hej duktig tjej! Men jag hoppas att det löste sig.. :p Sen fick jag typ stressa hem för att hinna hämta lite saker innan jag skulle hem till martina för att äta middag. Hann knappt komma innanför dörren förän jag blev upphämtad.. Åt en fantastisk middag där! Jag var jättehungrig! Tog kvart över åtta bussen till älskling och har varit där hela kvällen och natten. Mamma kom och hämtade mig lite innan tre och jag kom hem vid typ tre. Så jag har inte varit hemma så länge, hehe, har bara hunnit tvätta bort det resterande av sminket, ha-ha, ätit lite och nu ska jag kolla ett avsnitt till på glee och invänta min brorsa som kommer hem från stan om ett tag :) Efter det ska jag sova, tror jag, om jag är trött vill säga..  Btw imorgon fyller jag 16 år! :D eftersom det är söndag nu, för er som inte fattade det ;) Senare idag, alltså söndag dag, jobbigt det här med när klockan är över tolv xd Men jaja, då ska jag och bästa syster till min pappas jobb eftersom det är ett event där då :) träffa danny mihihiih.
Nej det här inlägget är tillräckligt långt. Vi höörs.
puss

13e bilden: du och någon klasskompis

jag och helsing för mer än ett år sedan :)

13e bilden: Du och någon klasskompis.

Ludvig och jaaag

The Sill is gone :(

Vart fan är du katt!
Killen har vart borta sen Torsdag kväll.... :O
Kom tillbaka ditt dumma katt-skrälle!
Om någon i Nykvarn har sett en sådan katt(bild längre ner)
Ta kontakt med Björn Sjöblom! Eller mig :)

Subway (Chicken Teryaki)

Staviniiiiiiiiiiiiing??

Scrubs!

Chaa!
Sitter och kollar på Scrubs. Haha, jag diggar't.

Pappa jag och syrran åkte till Södertälje idag och kollade present till Maria. :D Jag och syrran ska köpa imorgon för det fanns inge bra. Pappa köpte till Mariaaaaa :D Vi handlade lite mat också... Ikväll blire Suuuuushi. Vi käkade även Subway, attans gott. Men orkade inte min så har kvar HAHA, typ mer än halva, så ska käka de nuu :D PEACE!

häärligt

Har inte bloggat något idag men har inte haft tid. Jag ska alldeles strax ta på mig skor, jacka och solbrillor sen dra ut med vovven och träffa syster. Efter det går vi hem till henne, så ska jag färga hennes hår :) Efter det drar jag hem, gör mig helt klar, fixar lite saker och sånt. Sen ikväll blir jag hämtad, äter jag hos martina och efter det drar jag över till en person :) Men jag skriver nog mer ochh lägger ut dagens bild när jag kommer hem med vovvisen :)
puss

på bättre humör nu

efter att ha kollat på glee typ hela kvällen, ska jag gå och lägga mig nu :)
godnatt, sov gott allihopa!

12e bilden: en bild på en söt person

dessa små sötnosar var jag med varenda dag förut.. lillasystern typ avgudade mig (a)
hon ville alltid vara med oss när jag var där och allt. riktigt sööt och goo liten tös :)
bilden är några år.. ;)

12e bilden: En bild på en söt person.

Michaelaaaaaaaaaaaaaaa ee miiin söötis :D

kebabbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

Tja!
Sitter i mitt rum här hos pappa. Vi har ju målat om det, så det är skitniiice! Hihi, mööörk plommon lila :D Är jätte nöjd :D Pappa jag och syrran käkade kebab på hemvägen, seriöst. Kebabhouse i södertälje är bäst på kebab. Det är inte vanlig kebab utan det är så jävla mkt godare sås och kött :D MUMS! Har inget att skriva egentligen. Så nu ska jag göra nått annat :D PEACE!


ooonööödiiigt

nejnej jag har varit hemma aslänge :D har bara inte haft tid för bloggen :) har snackat i telefon och ätit faktiskt! även fått reda på att jag måste äta själv imorgon.. :( men ringde min brorsa dirr och fråga om inte han och martina kunde äta häär imorgon eller om jag kunde få äta hos martina :)
helt onödig skoldag idag, kunde fan stannat hemma, seriöst! menmen nu är det fredag och äntligen helg, så jag ska inte klaga. guu så jag längtat efter denna helg assåå!!! har så mycket att skriva. men orkar inte så ska lägga in bild istället :)
puss

Nu drar jag!

Hejsan!
Sitter och väntar på pappa som kommer snart. Blev senare än väntat :( Mona har inte bloggat idag på grund av att hon är i Skärholmen med Anna.Z eller "Syster" :D Haha. Så om ni vill träffa henne så äre bara att dra dit! Om ni vill träffa mig, dra till Nykvarn vettja!! :D PEACE!

NUASFHKASFH

Jag hatar dessa jävla rubriker, som MÅSTE fyllas i.

I af hejsan på er!
Har precis ätit upp min ost och ägg macka. Visst låter det äääääääckligt :O Trodde jag med. Men jag var hungrig. Satt och kollade på ijustine's youtubekanal EN FET LÄNK HÄR! (Hon har flera youtube konton, bara att välja mellan dom uppe bredvid Facebook, twitter och daily booth :)) Hon åt det och tänkte prova om det var gott, och det var helt ok faktiskt :D Haha, man måste jag testa nya grejer :D

Ska snart börja packa till pappa. Han hämtar mig och syrran om typ 1 timma. Är så jävla taggad inför Söndag! KRYSSNING, YEAH baaaabes :D

Skooollllllllaaaaaaaan var rätt nice idag. Vi ahde nationella muntlige på svenskan. Men min grupp skulle inte göra idag. SÅ vi andra gjorde nått annat. Själv lyssnade jag bara på musik. Bilden så hjälpte jag bara Andy hatt gipsa, gjorde inget annat. Idrotten var chill och ENGELSKAN var väl också rätt chill. Vi gjorde nått läxförhör som jag inte visste om så jag hängde inte med alls. Sen pratade vi i små grupper om olika frågor. Sen hem. Tog bussen med Mona och Z. :D Haha, vi var busiga... :D Mitt busskort börjar ju inte gälla förens 16.00 sååååååå, aa :D Haha, Leo ba: WOOOOOW, Lovisa åker buss :O Haha.

Nu har jag duschat! Visst vare kul att höra om vad jag har gjort denna ljuvliga dag :D DET FUCKING SNÖÖÖAAAARRRRR... Får seriösa damp anfall :D Usch vad långt inlägg. Vi ses, PEACE!

Godmorrooon!

Hejsan!
Vaknade för ett tag sen, typ 45 min sen. Ska klä på mig snart. Men tänkte bara visa ett sjukt snyggt örhänge (earcraft) Så jävla ballt! Seriöst! Ska beställas hem diiiirr!! Skriver mer senare, PEACE!



11e bilden: En person du kan berätta allt för.

Min syster, <333333333

fghjkl

Dessa jävla rubriker alltså!

Hejsan på er!
Tor min egna sovmorgon idag, fääääätttt skööönt :D Leo hade tydligen köpt 100 cheesburgare igår :O Hur orkar man, och vad vidrigt.... Han hade tagit med sig typ 10 timm skolan :S Och käkat 20 igår :O Blä :O Haha, lite kul när vi skulle hem, han var så jäääävla bajsnödig xd. Orkar inte säga nått om skolan. Det var bara almänt trååååååååk....... Eller aa!

Hemma har jag inte gjort ett jävla skit, haha! Världens jävla slapp dag. Jag är ledsen för min usla uppdatering, men har glömt bort! Men men. Nu ska jag fortsätta skriva med Ludde på fb, PEACE!

finns inte många killar som han..

läs på sarah tjulanders blogg vad låten egentligen handlar om ifall ni inte själva fattar..

11e bilden: en person du kan berätta allt för

det finns ingen som jag verkligen kan berätta exakt allting för..
men till den här tjejen kan jag berätta allt som jag vill berätta
syster föralltid!♥

deppmode

har precis ätit middag + tårta :D blev väl lite gladare just då för ett tag. men nu är jag på dåligt humör igen. fan livet suger verkligen ibland!

jag har alltid för stora förhoppningar på allt..

är irriterad och trött och på dåligt humör, vet inte riktigt varför faktiskt.. eller jo kanske, men ja såna stunder kommer.
har varit trött och nere i stort sätt hela dagen. det här har varit en riktigt seg dag.. men imorgon är det fredag och det gillas!! kommer spendera den med världens bästa ( efter mig då ^^ ) plus att sen är det helg och då får man sova och slipper lyssna på en jävla väckarklocka som ringer på morgonen!!! jag har aldrig sett fram emot helg så mycket som jag gör nu ;o
men nej jag orkar faktiskt inte skriva nått mer just nu.
puss


10e bilden: Någondu tycker är väldigt snäll.

Andy är en snäll grabb... Fick bli han, har inga andra bilder på denna data... :))))))))))

jag är bra på att blogga

Hejsan!
Sitter och lyssnar på Andys spelningslista på spotify... hmmm intressant... ;) Haha. HAHAHAH, skulle nyss kolla vad jag kunde om Buddhismen, så frågade ludde... Jag ba: Men buddhismer är vegetarianer, och har bara en gud..... smart cheeey..... -.- Helt jävla fel :( Han vägrar ju att hjälpa  mig :O ALLA SOM LÄSER DENNA BLOGG OCH KAN NÅTT OM BUDDHISMEN, KAN INTE NI VARA LITE GENERÖSA OCH SLÄNGA IN EN KOMMENTAR :D Har glömt min SO bok i skolan, smartare cheeeeeeeeeey (y) NI KAN OCKSÅ SKRIVA EN BRA LÅT! EN BRA DUETT LÅT! :) GÖR DET NU, 1 2 3........... :DDDDDDDDDDDd
Ludvig, jag får seriöst damp ryck här på diiiigggggg, seriööööööööst. Åååh. Svara bara på min fråga... AAAh, andas Lovisa, andaaaassss....... Imorgon tar jag och Sara våra egna sovmornar :D Det blir rätt niiice :D
Kemi provet gick väl helt OK. Allt jag svarade på gissade jag på, svarade på allt förutom typ 3 saker tror jag, men IG här bort kan jag säga! --.-.-.-.-.-.-.-.-.-.- Nej nu måste jag fan dampa av mig lite, PEACE!

smart tjej!

skulle kolla spanska glosorna tills imorgon, men tror ni att man har med pappret hem eller?? nej. asså guu vad jag är smart :D jaja. tur att man är sån naturbegåvning så att man typ redan kan alla då, eller lär dem sig fort imorgon i skolan innan lektionen (a) då blire so plugg istället..
jag i mina sexii brills ;)
sällskap av dessa skönheter!
ska övertyga min lärare att bli buddhist istället för hindu! ;o

ijhgfdfghjklkjhsdfghjklölkjhgffghjklölkjhgffghjklölkjhgf

Hejsan!
Sitter och göra ingenting. Borde kanske plugga lite SO, men det göra jag snart. Snackar med Luddson och Andy på FB, två hårda killar det! Skolan var rätt chill idag. Jag och Andy ska vara med på vårsoarén........ :O Tror jag :O Det var något möte om det idag  ;) Så vi gick på det och han skrev upp oss :O Men kommer nog banga uuur! I af, haha! På Tekniken så målade jag min vänstra hand heeelt blå, det var rätt ballt! Kan slänga upp en bild på den sen när Tilda lagt upp den på FB. Men skriver mer senare, är jobbigt med allt plingande från FB :) PEACE!

10e bilden: någon du tycker är väldigt snäll

den här tjejen är riktigt snäll!♥

9e bilden: några i din släkt

en av mina kusiner på mammas sida och hans familj!
en av mina kusiner på pappas sida, som just nu jobbar
i barcelona så jag träffar han typ aldrig längre..

vet ni.. bara fem dagar kvar!!:D

kemi nationella idag... inga kommentarer! nej men seriöst vet verkligen inte hur det gick.. gissade på typ allt xd

sista lektionen hade vi no och jag har teknik just nu, men de som har fysik och biologi fick skippa sin lektion, så jävla dåligt!! alla på tekniken va typ sura :p så stefan (läraren) ska prata med sina kollegor sa han :D efter skolan drog jag hem och åt, va med en också :p sen gick vi ut med älvira och köpte godis :D drog hem hit och har bara haft kul hela kvällen :p följde personen nyss till bussen och nu ska jag typ äta så jag får skriva senare. ska lägga upp bild från igår och sen den bilden som ska upp idag då också :)
puss

dagens citat

ALLA BARNEN ÅT HAMBURGARE FÖRUTOM CONNY FÖR DET VAR HANS PONNY..

Data Salen

Hejsan!
Nu sitter jag i datasalen med min svenegnesla grupp :D Simon, Linus, Andreas och MICKIIIIIS :D HIhi. Ska egentligen skriva min engelska uppsats, men jag sitter facebook och kollar på när micksi kollar nygga bikinisar på Victoria Secret :D Aaaaah, rokar inte jobba, så himmla tråååååååkigt :( Jag och Mickis sitter och skriver med varandra på Facebook..... kallas humor! Gick med Joel imose till skooolan. 

Nu kom alex in i salen, han har sveriges ballaste frilla :) 
Nej nu har jag inget mer att skriva, PEACE! 

9e bilden: Någon i din släkt.

Kusin Vitamin, igen :)) - När farmor fyllde 70 år (dec 2010)

empty house

Nu är jag helt själv hemma igen! :( Vill inte vara det på en vardagskväll juu.. såå trååk. Men funderar på att äta middag, haha och sen kolla på en film :) japp det är vad jag ska göra nu och resten av kvällen!
puss

Justin Bieber VS Tinie Tempha - Never Say Never Written In The Stars (Mashup)

:)))))))))))))))))))) Hihihihi

Tisdag i mitt <3

Hejsan!
Jag diggar verkligen Tisdagar, även Måndagar :D Dom är så jäval chill.... :)

Vandrade till skolan med Joel idag. Hade musik på morgonen. Alltid lika kul med Leo och Andy asså! Haha. Humoooooooooooor. Sista lektionen var Teknik. Haha. Den var rätt seeeeg. Men ååh. Jag orkar inte berätta. Hihi :D Aja, mkt skratt som sagt, om ni läser inlägget nedanför! ↓↓↓↓↓↓↓↓↓ Men seriöst... På vägen hem!! AHHA, Joel.. Du gör fan min dag när du är på bra humör! HAHAHA! Vi gick förbi Vivo på vägen hem. Men fyfan vad vi har kul när vi går. Haha. Idag sken solen, och när den skiner så är Joel extra glad, och då har han så jävla mkt energi! HAHA, fyfan vad kul :) Var tvungen att ta en sitt pause :D HAHAHAHAH!

Hemma så sov jag, och har duschat och så. Nu ska jag plugga Kemi, för vi har Kemi nationella imorgon, fett kul! :D Fast neeeeeeeeeeee, aja. Bläää! Kanske pluggar efter maten ist, är så trött så måste få något i mig :D PEACE!

Kan ju säga en sak om denna dag!
MKT SKRATT!!!!1



Andreas på matte lektionen idag!

en speciell tisdag

chill skoldag idag! började 20 över tio med spanska, rolig lektion :p efter det åt jag hemma hos syster. kom försent till matten, jobbade på bra där, fick reda på att jag ska göra en intervju senare ang mentor :p efter det hade vi teknik, grät för jag skrattade så mycket och blev helt jävla röd i ansiktet -.- :p men dee va ruuligt. efter det slutade jag, åkte hem. Hemma åt jag och sen kom typ hela familjen hem, pratat lite med alla om lite allt möjligt. Men nu har alla dragit, så nu är jag själv hemma och kommer vara det i stort sätt hela kvällen.. fast ska gå och möta en person om cirkus en halvtimme, så nää jag blir inte alls själv hemma :D
puss

David Guetta ft. Rihanna - Whos That Chick


<3


jag är en snäll tjej faktiskt!..

..ville bara att alla ni skulle veta det. folk tror så mycket annat om mig, sånt som inte är sant. jag behandlar bara andra så som de behandlar mig och som de förtjänar att bli behandlade.. skulle aldrig behandla en oskyldig människa illa. aldrig.
känner mig faktiskt lite utanför. tur att jag har världens bästa som jag kan vara med då, som inte lyssnar på allt skitsnack och som inte bryr sig och som alltid ställer upp och som alltid får mig glaad! vad skulle jag göra utan dig??

kollade på en asbra film igår innan jag skulle sova, men blev för trött och orkade inte kolla klart på hela men ska fortsätta kolla nu ikväll :D läängtar tills jag ska gå och lägga mig asså! sjukt bra film! the stranger inside heter den för er som undra ;) rekommenderas!
btw christian tycker att det kanske finns lite fashion inom mig iaf.. det lät ju lite positivt iaf. förlåt om jag förstör så du inte kan öppna dörren i skolan, men det är sååå kul ;p ni skulle aldrig berättat för mig och Z asså...


visste ni att..

om exakt en vecka och en timme fyller jag 16 år! :D fatta coolt. haha driver, nej men deenajs asså.
och imorgon fyller min barndomsvän michaela 16 år, fatta coolt, vi har känt varandra i 16 år snart fan :p sen imorgon fyller även min brorsas tjej martina 19 år :D sista året som tonåring juu.
allt jag hade åå säga :) puss

8e bilden: en person som du saknar

det finns flera som jag saknar, men just nu fick det bli denna tjej
som jag träffar alldeles för sällan..

varför så rolig

tar det slut mellan alla nu eller? har sett asmånga på fb som gått från ett förhållande till singel.. stackarna. iaf några som jag vet om ;)..
ja vad har jag gjort idag?? inget intressant typ ;o ätit massor, som vanligt dåra när jag kommer hem.. men nää har fan ingenting att säga?? nödvändigt inlägg :D ska lägga in den åttonde bilden snart iaf :)
puss

HundBajs

Hejsan!
Någon mer än jag som har kommit på det här med att det är skit mkt hundbajs överallt!
Jag funderade över det när vi gick till Vivo på hemkunskapen.
Det ligger ju hundbajs överallt! Samma sak när jag gick hem från skolan! Och jag har kommit på svaret!
När husse eller matte är ute med hunden så bajsar den ju, eller hur?! Dom går lite åt sidan på trottoaren. Men dom orkar inte bry sig att plocka upp bajset för att det kluttar ner i snön. Och nu när snön har försvunnit, så smälter bajset fram! Japp, ibland har jag mina stunder :D PEACE!



Om dagen

Tjjaaa!
Lovar, nu blere inte så långt inälgg! Plus att ni ska få bilder!
Leo, den bögen han svarade inte i morse... Skaffa comviq då.. man kan ju inte ta kontakt med människan.... Men fick skjuts av mamma, så det gjorde ändå inget :) Hemkunskap första lektionen, inget roligt hände. Vi gick och handlade. Sen Teknik. Vi kunde inte jobba så mkt för hade inget matrial. Sen matte. Vetefan vad jag gjorde där. Jobbade i af inte. Vår lärare var inte där. Lunchen var eeeekliiiig. Käkade inget.... På rasten satt jag med grabbsen och gjorde cocacola burk pyramid ;) Haha. Både jag och Leo hade beställt cola av micksi som hade vart på Vivo. Så ni får bilder på det. Sen Svenska, som vi inte gjorde nått på. Gick igenom svenska nationella. Sen slutade vi. PEACE!



Helgen!

Hejsan på er!
Jag har inte berättat så mkt om helgen. Mest, hej jag sitter i en bil hej då. Så jag tänkte dra det lit snabbt (kommer säkert bli jätte långt)
Fredag:
Efter skolan så skulle jag skynda mig hem men det gick ju åt pipsvängen med det ;) Gick med Joel och Hannah, Andreas och Vääändis. Fast gick bara ett tag med dom, som jag skrev. Kom hem när vi egentligen åka, så var ltie sena. Men men. Sov på väg till Nykvarn. Hämtade Emmy, åkte vidare till Enköping. Käka middag hos Beta. Sen åkte vi till Falun. Satt i mitten. Och, det var inte skönt för 50 öre. Satt bredvid Axel (Betas barn) och han vad ju väldigt fet och tog all plats (han var inte fet på riktigt om ni undra)  :D Väl framme efter typ 2,5 timmar så "installerade" vi oss på vandrarhemmet... Trodde det skulle vara skit fint vandrarhem som det var i Göteborg när jag var där med pappa för några år sedan och kusinerna och så... Men nej.. Det var ju skitfult :( Vi käkade lite på kvällen och sen kollade jag och Emmy film på datorn, som jag hade tagit med mig.
Lördag:
Vaknade runt 7. Klädde på oss, käkade och sen åkte vi till backen. Det var så attans fint väder. Vi hyrde grejerna. Jag åkte blades som ni kanske seeeeeetttt. Det är mkt roligare än skidor tycker jag. Axel åkte bräda och dom andra åkte skidor :D Det var kanon väder hela dagen. Vi raceade på som bara den! Fastnade med hängslerna IGEN :( Pinsamt!1!!! I af, käkade uppe i toppstugan, det var myyysigt. Mackaroner och köttfärssås :D Mums! Sen åkte vi mera! På kvällen så käkade vi ju middag hos mammas kusin som bor uppe i Falun. Det blev Tacos, det var skit gott! Sen kollade vi på Melodifestivalen. Seriöst, vad jag skäms över sverige... Eric jävla saade bööög :D I af, jag höll på The Moniker och Danny!
Söndag:
Sista dagen. Inte lika solit men det funkade ändå! Vi åkte hela dagen och käkade pasa med köttfärssås till lunch igen :d Hihi, det var jätte gott :D Jag lärde mig åka baklänges, eller asså typ snurra ruuunt och så :D Klockan 16 så började vi färden hemmåt. Käkade run 18.00 och sen hem till Beta och dom. Vi bytte bil jag mamma och Emmy. Packade in alla grejer vi vår bil. Sen vidare mot Nykvarn. Lämnade Emmy och sen åkte vi äntligen hem! Var hemma runt halv nio på kvällen. Duschade och sen kollade jag solsidan sen sov jag.
Ett diplom till er som har läst ända hit!
PEACE!



Lite Romme Bilder


Smileypyramid

:)
:) :)
:) :) :)
:) :) :) :)
:) :) :) :) :)
:) :) :) :) :) :)
:) :) :) :): :) :) :)
:) :) :) :) :) :)
:) :) :) :) :)
:) :) :) :)
:) :) :)
:) :)
:)
:)
:) :)
:) :) :)
:) :) :) :)
:) :) :) :) :)
:) :) :) :) :) :)
:) :) :) :): :) :) :)
:) :) :) :) :) :)
:) :) :) :) :)
:) :) :) :)
:) :) :)
:) :)
:)

5e bilden: En gammal bild på dig själv. 6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge. 7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp. 8e bilden: En person som du saknar.

5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge
Corneliaaaaaa!!!
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
Mööörzyy! Vilken busing du är ;D
8e bilden: En person som du saknar.
Kusin Vitamin och Mörzyy :D

in the datasal

sitter i datasalen nu, ingen va här inne så då gick jag och syster in hit, hihih ^^ vi har so om tio minuter och efter det slutar vi :D men jag skriver när jag kommer hem istället.
puss

:(:(:(:(

meeeh så vare inge wallander ikväll bara för att brölloppsfotografen skulle gå istället :( tråkig kväll då juu.. fast då kan jag ju sova tidigt istället! :) jaja godnatt. föresten välkommen hem till huddinge igen lovisis :D hoppas du haft det braaa! eller det vet jag ju att du haft föresten ;)
puss

:)

Tja! Ännu ett mobil inlägg. Nu har vi precis lämnat Emmy. Är typ i södertälje. Dagen har vart awsome. Men har typ pajat min högra hålsena :( har ju sedan problem med den och nu gör den så jävla ont. Inte kul för 50 öre :( ikväll ska jag duscha och platta håret och checka solsidan :-)))) det blir satt nice. Sen ska jag sova som en hundvalp. I min egna säng!!! Shit vad skönt! Längtar redan. Lyssnar på david guetta ft rihanna med whos that chick tror jag den heter eller nått. Den är skit bra!! Aja nu orkar jag inte skriva mer. Tror bilder kommer imorgon :-D PEACE

sunday today

Kom hem typ halv åtta?? åt sen hade jag tio minuter på mig att duscha!! Hann inte kan jag ju säga.. tog dessutom inte bort sminket innan jag duscha så det va en vacker syn i spegeln efteråt :p nej det var.. hemskt.
ska bara fixa lite små saker och så nu, sen klockan nio blir det wallander! :D imorgon är det skola och det känns ju lagom kul att behöva gå upp halv sju imorgon :( buhuu jag kommer aldrig orka! men helgen har varit asnajs iaf, längtar redan tills nästa helg ;p
puss

jag duger men skolan suger

Nu är jag helt klar! Väntar bara på mami och papi :) Är på rätt så bra humör fast ändå inte.. hmm.. jobbigt "/

Jag är så jävla skoltrött just nu asså, så det är inte sant! Jag ser verkligen inte fram emot alla nationella som kommer.. blää orkar inte med skolan. Vill ha sommarlov. Fast jag får väl se fram emot alla helger som kommer nu framöver :D saker att göra varenda helg fram till maj :) naaaajs. Nää nu måste jag dra. Hörs.
puss

7e bilden: en bild som du aldrig lagt upp

visste inte vilken bild jag skulle ta, så jag bara random tog en bild..
jag på grönan i somras!

inge blogghumör

Är så sjukt nervös över en sak.. eller vet inte om jag är nervös men asså nää jag gillare inte! Ska börja göra mig klar nu hade jag tänkt. Kvart över två åker vi och hämtar min brorsa på jobbet sen så åker vi till martina. Jag tar nog bussen därifrån, för ska möta upp syster. Har inget mer att säga..
puss

INTERNET!

Hejsan på er!
Nu har vi internet här borta..... Fan, sista dagen :( Aja. Mina förra inlägg var från mobilen så det var därför dom va trååååååkigaaa :D Imorgon så kommer det upp bilder.. Kanske idag om jag orkar men det är nog inte så stor risk. Snart ska vi toll backen och åååkaaaaa, kommer nog hem vid halv tio ikväll. Jag har ju egentligen inget att skriva. Men nu måste jag packa ner datorn, PEACE!



redan söndag!?

Sådär nu är jag hemma igen! :D Eller jag har hunnit kissa och ätit sen jag kom hem :p Har haft en awesome kväll iaf! Kollat på melodifestivalen såklart! :D tyckte lite synd om några av deltagarna men gillade att eric vann ;) Har egentligen ingenting att säga men tyckte att det varit dålig uppdatering idag.. :p så ville därför bara skriva nått :p Ska tvätta bort sminket nu. Imorgon blire lite plugg, träffa syster och fira martina!
puss

Sitter i bilen igen :)

Hejsan på er! Sitter i bilen på väg från en härlig dag i Romme, med musik i örat. Veronica med jag kommer. Den egeeeer. Mina dotter värker :( men det har vart riktigt kuuuul. Jag får ursäkta mina tråkigt blidlösa inlägg men jag bloggar ju i af :-D ikväll ska vi äta middag gör min mammas kusin som bor här uppe i falun :) men nu orkar jag inte skriva något mer. PEACE

fucking awesome

Sådär nu är jag hemma igen :) mamma sa först att vi inte skulle åka till skärholmen, men jag lyckades övertala henne ;) köpte presenter till martina, kan inte säga vad, för hon har tydligen kollat in bloggen förut och ja vet inte om hon fortfarande gör det :p Sen så fick jag äntligen ett par ljusrosa converse av mami (a) har letat sen förra sen sommaren :p och de här va sista paret i min storlek.. så tack mamma!! Hon sa: nää nu köper vi de här när vi ändå är här och så länge som vi letat! Sen visade jag henne ett par skor som jag önskar mig :) såg två olika och va inte säker på vilka jag ville ha men eftersom min mami ee så snäll så fick jag prova båda och hon stod snällt och väntade :) Sen har jag visat henne klänningen jag vill ha, fast det gjorde jag här hemma för den beställer man via internet :) sen mätte vi mitt bystmått, midjemått och min stussvidd, hahah det va rätt intressant faktiskt, kul åå veta ens mått, mätte ju dem måtten i början av nian också så kul att se förändringen från dess ;) gaaah allt känns bara så bra just nu! Ska äta asgod middag med bara mami och papi ikväll igen! :D Sen efter middagen så ska jag dra ut, medan mami och papi börjar tapetsera här hemma :D Så när jag kommer hem inatt så är det klart, förhoppningsvis! asnajs. Allt är awesome förutom att jag inte har pluggat ett jävla skit idag.. så nu är det bara att ta med sig böckerna och sätta sig och försöka banka in nått i hjärnan. puss
puss

6e bilden: en bild på dig och en vän du inte varit med på länge

jag och jessica på mitt land sommaren -08

jag är en duktig flicka jag

Somnade runt två igår. Vaknade först vid åtta då mami och papi stack och handlade och gick på promenad med älvira. Somna om och gick upp vid halv tio! Slappade hela morgonen, sen hjälpte jag mami som kom hem efter hon handlat. Sen började jag städa och har gjort det seriöst hela förmiddagen! Har dammsugit hela soffan (och eftersom vi har så många djur så är den typ full med pälshår, så man får slita för att den ska bli ren och fin!) Sen mitt eget rum, min brorsas stol som va seriöst en pälsboll?! Sen dammsög jag även lite av övervåningen och ja orkar inte gå in på detalj men jag har städat och städat och städat! Mami tycker att jag har varit riktigt duktig, jag har verkligen slitit sa hon, hehe. Pappa håller på och målar och mamma städar och fixar hon med. Om taket i vardagsrummet blir klart nu när pappa är klar, ska vi börja tapetsera redan idag! :D fan vad najs.
Jag och mami ska åka iväg till hmm.. tror det blir skärholmen, ska dels köpa present till martina som fyller 19 år på tisdag! :) sen ska jag visa mami några saker jag vill ha på måndag om en vecka! :D och sen lite annat.. Duschade nyss så ska sminka mig och platta håret nu, sen när jag är klar åker vi, så typ om en timme kanske?? :)
puss

Kollar film

Hejsan på er :) Jag och Emmy sitter i vårt rum och kollar på film. Resan gick bra. Men det var lite pinsamt när vi skulle åka till där vi skulle bo. Var tvungen att sitta bredvid en kille. Eller inte en kille. Mammas kompis barn. Pinsamt. Satt så jävla obekvämt :( aja, ska vara lite social nu. PEACE

5e bilden: en gammal bild på dig själv


Sitter i bilen med Emmy

Hejsan på er! Nu sitter jag i bilen på väg till mammas kompis för att käka middag och sen ska vi åka till stället vi ska bo på. Imorgon åker vi till backen och då blir det skidor hela dagen. Eller blades för min del. Skolan var satt chill idag. Mötte leo imorse. Jag brukar alltid komma före honom till vår lilla mötes plats. Men idag var han före mig :o:o helt amazing!!!! Haha. På bilden så var jag med andy. Fick inte mkt gjort alls. Lunchen var skit god!!! Sen idrott, någon konstig stafet, sen sista lektionen, eng. Den var chill vi gjorde inte mkt. Gick hem med joel som vanligt. Även hannah, vendela och ändras fast bara en bit. Men nu är vi typ framme, så ska dra. PEACE

tjejen med humörsvängningar

jävlafitthelvete! allt bara fuckar just nu -.- råkar stänga av mobilen istället för att sätta på ljudet.. ingen svarar när man ringer eller smsar.. internet dampar.. och så när man ska dammsuga så funkar den fucking inte.. braaaaaaa!!! vafan ska man göra nu då?? ingenjävlating!
hoppas mami kommer hem snart!
btw.. ska ha en mysig fredagsmiddag med mina föräldrar ikväll, för båda mina brorsor är borta! inte vanligt att jag äter själv med både mami och papi, men snart kanske det blir oftare, då får jag känna på hur det är att vara ensambarn (a)
nu kom mamma hem!! :D:D bara så att ni vet liksom..

efterlängtade fredag

har precis ätit upp min toast :D och jag har ingen bild på en konstig tid i mitt liv?? vad är det för cp fråga liksom :p så nää det blir ingen bild från mig heller.. men lägger upp en gammal bild på mig sen (a) och eftersom lovisa ska vara borta hela helgen får jag väl försöka uppdatera mycket! men har sagt åt henne att hon kan göra tidsinställda inlägg också ;) för jag kommer ju ha annat att göra och imorgon är jag borta heela kvällen, så då kommer jag inte blogga iaf ;o menmen inga andra bloggar ju så mycket under helgerna :) nog om det. det löser sig.
puss

Kanske, jag vet inte

Fan youtube gör ju kvalitén as dålig på filmerna!
Men videofy.me funkade ju as bra :)))

4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.

Asså jag fattar typ inte "frågan" HAHA!
Men jag har ingen konstig tid i mitt liv, eller nått :)
Så det blir tyvärr ingen bild :( men imorgon tror jag att det blir.

JUSTE!
Kommer inte blogga så mkt i helgen, ska åka upp till Romme med mamma och hennes kompis och Emmy. Så kanske blir något mobil inlägg ibland. Men bilder kommer på söndag kväll eller måndag kväll får se :) Aja, tror jag tar med datorn upp, får se om det finns internet där vi ska bo :) Annars får Mona hålla er uppdaterade! PEACE!

chaaaaaaaa

hejsan på er!
Nu ska jag snart platta håret! Jag är smart som gör det dagen innan. Då slipper man göra det på morgonen, och ja mitt hår håller sig, det är rätt skööönt! Men tänkte uppdatera lite innan. Så, vad har hänt sen senast jag bloggade? Jag har skrivit en del på uppsatsen har bara en del kvar. Men vet inte hur mkt man ska skriva :O Man får skriva resten i skolan imorgon. Antar att vi kommer få lektionen på oss, hoppas på det! För jag orkar inte skriva mer. Jag har hunnit duscha och fixat disken, sneeeeeeeeeel cheeey :D Och aa, nu är jag här. Haha, jag och Ludde är så jävla knaas måste jag säga ;) Skön grabb det där :) Nu ska jag kila så jag säger godnatt. PEACE!

äntligen hemma!

har knappt varit hemma nått idag.. berättar min dag i punkter istället.
  • var i skolan
  • väntade på bussen med några riktigt roliga personer, hahah, spelade även lite gitarr medan vi väntade ;)
  • kom hem och åt massor!
  • gick ut med älvira
  • kom hem, hann knappt byta om innan vi skulle åka iväg och äta
    (jag, martina och mina brorsor är själva hemma idag, så vi åt på restaurang)
  • åkte och hämtade martina, sen drog vi till greken
  • åt mat
  • åkte till martinas mamma
  • åkte till martinas pappa
  • åkte hem
  • nu är jag hemma och har precis skickat musikuppsatsen till camilla :D
ska göra engelskan nu.. sen duscha.. sen tv.. sen massa annat.. sen sova typ :o imorgon är det fredag! :D
puss

Engelska uppsats

Hejsan!
Håller påatt skriva på min engelska uppsats. Det går frammåt!
Leo försåv sig imorse så jagringde Joel, min ärddare i nöden! Ååh, det är alltid lika kul och gå med dig bus unge ;) HAHA! Uuuuuusch, första lektionen var slöjd -.- Blä hatar verkligen slöjd :( Fick inget gjort typ. Sydde lite på min ur usla klänning och lyssnade på musik. Efter det: SO. Det var rätt chill. Jag Leo och Simon gick ner till bibblan och satt vid datorerna. Blev typ ingenting gjgort. Men det var kul!

Sen engelskaaaaaaaaaaaaaa. Blev ju typ misshandlad av Leo på lektionen, hade ont i huvudet resen av dagen......... Sen lunch: Det var skit äckligt.. För äckligt för att smaka.... sen när jag skulle ta potatisbullar så fanns det inga kvar! Men fick min kära cola och en marabou digestive :))))) Andra SO lektionen var också rätt chill, vi kolalde på film och sen språåååååk, då satt jag vid datorn igen och fortsatte på min engelska uppsats :(  Fett skojjjj inlägg, berätta om min dag, fett ovanligt!  Har fortfarande ont i nacken av misshandligen :(


Nu så har jag skrivit klart en del aav den, nu har jag 4 delar kvar :D JAAA!!! PEACE



Michaela & Lollo


3e bilden: en bild på någon i din familj


sometimes I'm a crazy girl

Gaaaah blir galen på jävla musikuppsats skit helvete! seriöst. blääääääääääääää. Hata skolarbeten och prov och skit. Det räcker väl för fan med det man gör på lektionerna fem dagar i veckan! Mitt liv är inte skolan liksom hallååååå??? Okej nu ska jag sluta lacka.

Tjaaa alla sötnosar! :)
Är på rätt så bra humör just nu faktiskt ;o livet rullar på, så deenajs :) har typ världens bästa vänner också :) även om de inte är sådär jättemånga, typ 75 stycken, så är de iaf väärldens bästa, för mig iaf :) allt är bra förutom min mobil som stängs av lite då och då "/ snart äre ju min födelsedag också :D hela nästa vecka kommer ni nog få höra varje dag typ att aah sju dagar kvar, sex dagar kvar, nu äre bara fem dagar kvar osv :p men jaa sån ee jag! :) gaaah vad jag längtar tills den 21/3 :D:D!!!
NÄÄ SKA SLUTA BLOGGA NU. ojj råkade trycka på caps lock, heheheh. inatt blire att sova i soffan igen föresten för min del, för min mamma har knappt varit hemma idag så hon har inte hunnit tvätta mitt täcke och jag vägrar sova i mitt kalla rum och i min stora säng med ett tunt täcke ;o sååå nu vet ni!!!
puuusssss

Plugga!

Tjabba Tjena Hallå!
Nu är jag äntligen hemma och har precis duschat! Sköönt! Märkte att jag är så svag att jag nästan inte kan klämma ut schampo ur flaskan :S Fast det är faktiskt en stor och hård flaska!!! Men men. Hittade en skidhjälm åt mig för jag tyckte hjälmarna på romme är så fula så åkte utan, men vill ha hjälm för det så så fult utan hjälm också :D HAha, en fin t-shirt/tunika sak från gina, 2 linnen och 3 trosor. Tänkte om ni ville veta alltså :)

Vi kollade också på en skidjacka. För den jag köpte med Frejson är jag inte så nöjd med. Så jag och mamma la in en ny skidjacka :) Den är skitsnygg! Den är cerisrosa, men vet inte om jag vill ha den. Stackars mamma som betalar så mkt ändå ;) HAHA! Jaa, jag tänker på min kära mor, jag är faktiskt en sneeeeeeeel heeest :) Aja, PEACE OUT SUCKES, nu ska jag plugga i 1000000 år!

3e bilden: en bild på någon i din familj


9 mars

har inte orkat blogga förrän nu, typ inte haft tid heller :o hade en rolig middag tillsammans med mammi, bror och martina nyss iaf :p älskar min familj! sååå rolig. borde nästan bilda klubb tillsammans med min släkt som är precis lika rolig, hahah. på tal om min familj så ska ju jag visa en bild på någon i min familj, har dock inga bilder på någon av dem på den här datan, så det får bli på älvira :D men hon är ju en familjemedlem hon med ;)
jag har fortfarande ont i huvudet och har haft det hela dagen :( ska tvätta bort sminket nu, sen senare ikväll när mamma kommer hem igen så ska hon hjälpa mig med musikuppsatsen som ska vara klar imorgon! :)
puss

Övertrött!

Tjena mitt beeena :))))
Nu är jag hemma och väntar på mammi :) Vi ska strax åka in till Skäris och shoppa liiiite :)

Imorse snär jag skulle möta Leo så ser jag han gåå utan mig :O Haha, jag smsade: Stanna då jävla bög! HAHAHA, så vände han sig om och ba oj då. Jag tänkte att det inte var någon idée att skrika på han. Skulle bara skämma ut mig själv, för det var jätte många andra där (han hade musik i öronen). Men men. Väl i skolan vare vitatimmen och jag är elevstödjare så var på ett möte. Haha, dom där mötena är så jävla flumm alltså. Alla är typ trötta för det är precis på morgonen, haha ;) Språket skippade jag och Mickis, så vi drog till Vivo och sen tillbaka. Lunchen var goooooo. Spagetti och köttfärssås! :) MUMS!

Asså seriöst. Som Mona skrev. Den där jävla Kemi genomgången. Fyfan. Jag satt typ och lökade sönder under hela genomgången. Jag och Vendela flamsade för det var så jävla tråkigt och vi satt och petade på typ alla och aa. Kunde inte sitta stilla :D (hlrde att det var många som hade somnat....) Haha, sen slutade vi äntligen. Gick hem med min gå kompis, Joel :) Leo dissa mig för busen, kändes lite sådär :( Men nu ska jag kissa och sen göra mig i ordning. Kanske plugga ltie om jag hinner :)
Skriver senare, PEACE!


Joel - Backslick? Bild från igår

boring

hade tydligen ingen teknik.. vi hade prat om kemi nationella istället.. bajstråkigt. hade ont i huvudet och va trött. nu är jag iaf hemma men blää jag skriver senare.
puss

skoooolan

sitter i skolan och lyssnar på olika dialekter. har teknik snart och sen slutar jag! :D


2a bilden: en bild på dig själv


varför har jag inte bloggat??

Kom försent till spanskan.. sen vare lunch. Sen va bussen för tidig så jag och syster missade den. Kom försent till teatern. Den va väl rolig. Sen vid kvart i fem tog jag tåget in till stan och träffade min mentor! :) Vi är verkligen lika och det var hur skönt som helst att få prata med henne om vissa saker.. hon förstår mig verkligen :) hade det mysigt och trevligt. Kom hem vid halv åtta och det är verkligen iskallt ute!!!! Åt när jag kom hem, sen fick jag hjälp av min kära bror med min musikuppsats. Nu pratar jag i telefon.
puss

Video!

Var är Mona ???
Här får nien video från idag, som jag klippte ihop lite snabbt på mig och Joel :)))
PEACE!

2a bilden: En bild på dig själv.


HALLÅ!

Holaaa!!!
Nu sitte rjag och lyssnar på denna låååååt: http://www.youtube.com/watch?v=k7vi1TTZnQ8 Den är itne så jätte bra men refrengen är rolig att dansa till :DDDDd AHA! Det var rät trevlig tisdag idag :) Tog sällskap med Leo till skolan. Första lektionen var elevensvaaaal!!! Det betyder MUSIK för Lollooo!! JAAAAA :) Äntligen har inte haft det på typ 5 veckor :( Först larvade jag Andy och Leo oss på elevensval. Lektionen efter är ju musik så vi har extra lång musiiiik :D Så på själva musik lektionen fortsatte jag och Andy med vår låt. Nu har vi skrivit lite text.

Språket avr segt som vanligt. Efter det så vandrade jag och Jullan och Hanna, hem till henn och jag kissade där och hanna bytte om. Sen vandrade vi vidare mot centrum och käkade doonken :D Sen vare den där teatern. Den var rätt rolig. Det var ett tillfälle som jag tänkte på Joel. Haha! Det var en skådespelare som lät som en apa och då tänkte jag på när Joel skrek som en apa, och då blev allt så jävla roooligt. Jag och Hanna satt och as garvade ;) Sen tog jag sällskap med Joel, Mathias och Hanna hem. Hanna svängde in tidigare. Och fyfan vad kuuul jag Joel och Matte hade!! HAHAHAHAHA. Fyfan Hanna, där missade du nått!


"Shellster, mina fillingar!!" HAHAHHA :)))))
PEACE OUT SUUUCKES




Klipper på Joel :))

najsig tisdag imorgon

ikväll har jag snackat med lite folk på datan, bl.a. shellybelly och hon och jag ska bilda klubb ;) sen har jag stekt pannkakor till mig och syster imorgon :D alla ska typ äta i centrum, men det ville inte vi så vi drar hem hit istället! :D sen har jag duschat, skönt! och diskat, tråkigt :p och haft ett litet utbrott :p
imorgon börjar jag 10.20 med spanska, sen har vi lunch, då jag och syster drar hem hit, sen ska vi på teater, hahah. efter det ska jag göra en sak och sen ska jag in till stan! kommer hem någon gång imorgon kväll, vet inte exakt när, men dagen är fullbokad iaf :D häärligt. nu ska jag kolla på några avsnitt av glee och sen ska jag nog gå och lägga mig :)
puss

1a Bilden: En bild på någon som betyder

vääääärldens bästa tvilling, sara!
jag lovar det finns ingen snällare, mer omtänksam och rolig person än denna tjej!
ingen är perfekt säger alla, men den här tjejen är det!

1a Bilden: En bild på någon som betyder

1a Bilden: En bild på någon som betyder

Väääändela såååfiaaaa bååårnströöööööööm

Ny kör vi!

1a Bilden: En bild på någon som betyder
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någondu tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på en söt person.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på en vacker person.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En bild på en som inte vet de själv, men som alltid får dig att bli glad
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

The Moniker - Oh My God


Denna låt tyckte jag var lite rolig, men den börjar fan bli lite bra!
Ludde i min klass har gått och sjung på den hela förr förra veckan i skolan ;)
Haha, den är rolig :D Så nu har jag den i huvudet :)
"Oh my god, oh my god
It's a wonderful surprise
I'm in love, I'm in love
And I cannot get enough
Ooh la la, ooh la la
Don't ever want this to be over
(This to be o-over)"

Teach Me How To Dougie

Hejsan på er!
Nu kan jag blogga. Har kunnat det i en heeel timma men har inte haft datan så mkt då. Har mest gått och små plockat i rummet. Så jag är ledsen om jag svarar segt på FB My och Vendiiis :)

Första skoldagen avr niiice, eller helt ok. Hemkunskapen var rolig som vanligt. Sen vare Teknik och det var ju hyfsat chill :) Matten var as seg som vanligt och sen vare lunch och det avr goood maaat! På lunchen satt jag och fånade mig med Vendis och grabbsen. Sen vare Svenska. Fast inte så mkt till Svenska det. Killarna i klassen fick tillbaka deras nationella prov. Tjejerna får på Onsdag om jag inte minns fel!! :S Senvare någon lång rast. Då satt jag och larvade mig med Leo ett tag. Försökte göra några keps trix, men det gick inte så bra....

Livskunskapen var meningslös som vanligt och sem vare idrott som var kul ända tills slutet av lektionen. Men vi körde boxning. Haha, jag var så jävla sämst, stackars Daniel som jobbade med mig. Fast det var ju han som ville jobba med mig, såå aaah, han får skylla sig lite själv ;) Men i slutet så slog Leo mig det hårdaste han kunde (säker inte) på min hand flata och sen gick jag med snö på handen på vägen hem för det gjorde så jävla ont. Skulle slått tillbaka men jag kunde inte. Försökte typ i 5 minuter att slå tillbaka, men jag är helt enkelt för snäll!

Har tyvärr inga bilder att bjussa på, men jag skämde ju bort er så mkt veckan innan lovet så det gör ju inte så mkt eller hur??? :))))))))))
PEAAAAAACE!


Asså förlåt, sista klippet på Justin...
Detta är sista gången jag lägger upp  något med han på länge!
Men seriöst...... :)))))))))

varför är alla så omogna??

första skoldagen efter lovet och ja den funkade väl, men rolig var den iaf inte!
försöker få tag på syster nu, men det går inte sådär jättebra.. får väl ringa hem till henne eller nått?? om jag ens har det numret ;o jaja ska gå ut med vovven snart iaf. morgondagen kommer vara najs, rolig och fullbokad. berättar mer om det senare.
puss

lite bilder

Nya färgen i rummet
Lovisa på flygplatsen
Lovisa spelar trummor :Ddddddddd

Hooola!

Hejsan på er!
Nu är jag äntligen hos mamma. Vart skiiita bra hos pappa men var tvungen att åka till morsan eftersom det är skola imorgon. Som jag bloggade förut så lämnade vi min systers kompis på arlanda. Sen åkte vi till heron och jag käkade donken igen... tihihihi, medan dom andra tog asiatisk mat. Sen åkte vi hem till pappa och pappa gjorde banan milkshake åt mig igen och mango milkshake till syrran igen. Vi fick det igår mee. SKIIIT GOOOTT!!! I af, sen kom taxin och jag och elvira drog till mamma. Nu ahr jag hunnit duscha.. och detta blev ett sånt inlägg som jag hatar att läsa men men, ska ladda in bilder på datan nu, så får ni bilder i ett annat inlägg. PEACE!

pallar inte skriva..


fuuuuck

jag är inte på bra humör just nu kan jag ju iaf säga! vafan ska man göra då liksom?? inte blogga iaf.. nää nu går jag och bakar!

Sitter i bilen :)

Hejsan på er! Kände att jag hade lite tråkigt. Sitter i bilen, och mobil bloggar. Vi ska lämna systers kompis på arlanda:) datan var inge kul. Tröttnade lite på the sims :-D haha. Vaknade i af runt nio idag. Käkade frulle och sen började pappa måla mitt rum. Har lite bilder som jag kan lägga upp sen. Men eftersom jag är i bilen så blir det lite komplicerat. Ikväll ska vi till mamma igen. Ska dusha då, om jag inte gör det hemma hos pappa. Sen fixa massa saker till skolan imorgon. Tänk att det är skoja imorgon! Det ska faktiskt bli kul. Har nästan längtat :-D fast det har var as nice med lov :-D men, jag saknar mina klass kompisar. Haha, vad töntigt det lät "klass kompisar" hahahaha! Aja, okej så kul var det inte :-D Men nu har jag inget mer att skriva och orkar inte skriva mer, så vi hörs senare. PEACE!

brownie

drog ju som sagt iväg och solade och det var ovanligt varmt idag när vi solade ;o martina fick tom sätta på fläkten åt mig efter ett tag och jag tackar henne för att hon gjorde det, för jag smälte nästan bort asså! det var så sjuukt varmt. jag kände hur det brände på ryggen och vaderna, sen när jag kom hem så hade jag blivit typ hur röd/brun som helst på ryggen och har fått världens rand ifrån bh:n hahahha snyggt! fick iaf brownie mage, lår och rygg. det som man ändå aldrig ser, man baah braaa. menmen lite färg på armar och så fick man ju, men mycket mer på mage, rygg och lår.. :( fast jag gillar min brownie mage, hahah.
åt och duschade när jag kom hem, fyfan vad skönt det va! så nu har jag smörjt in mig med lotion och ätit en lunch tillsammans med min pappa :) ska göra lite smått och gott idag, sen kvällen får jag se hur den blir, den kommer bli bra såklart men jag vet inte exakt var den kommer spenderas och med vilka :) men det löser sig.
puss

pigga bloggtjejer

blev väckt av katten imorse vid halv sju.. inte kul!
fast lyckades faktiskt somna om sen till typ nio. gick upp halv tio. ska inte göra ett skit nu fram till typ halv elva, då jag måste börja göra mig klar, för klockan elva kommer martina och hämtar mig, så ska vi åka och sola på ett ställe vid henne! :) skulle tro att jag får skuss hem sen också, lyyx. jo nu sa min brorsa att vi skulle fixa över glee till min data, så japp det ska jag fixa nu :)
puss

God Morgon!

Tjeeeenaaa!
Nu sitter jag i köker medan pappa gör frullster åt mig :) Ska snart visa en sak för han. Sen ska jag köka och seeeeeeen, dam dam daaaam... Måla mitt rum! Det blir plommon liiila :) Innan var det liksom vitt, och just nu grått för vi har spacklat :) Hihi. Jag är alldeles hårig för min katt fick för sig att vara gosig nyss :O Det var väldigt ovanligt. Jag kan ju inte sitta stilla så han brukar inte vilja vara hos mig :DDDDDDd Hihi, men idag ville han det. SIllen killen, så himla söööt :D PEACE!


Robert Pattinsoooooooooooooon.
SNYGGG!
Bild: Från hans kommande film Water For Elephants (WFE) (en still bild från Trailer2) :D
Japp, här har man koll ;)

några av bilderna

såg ut såhär i torsdags??
såhär såg jag ut idag
fanta!! :D
maat + nån detalj de hade på restaurangen vi åt på idag :)
nu ska jag tvätta bort sminket, göra en grej, sen blire melodifestivalen och sms med some person! :) en lugn men skön kväll, med roligt sällskap! ha en bra lördagskväll allihopa.
puss

Det blev ingen sushi kväll

Hejsan!
Sitter hemma. Så det blev ingen sushi kväll. HAde snackat med Kevin och Sebbe men dom kunde inte. Sp jag tänkte dra dit själv. Men jag kunde inte bestämma mig. Ville jätte jätte gärna men det ända som hindrade mig var att behöva åka dit själv och sen hem igen själv. Såå, lite för mkt fram och tillbaka. Så pappa hjälpte mig att bestämma att jag inte skulle gå ;) Haha. Men Vendela ringer lite om Sushi tips ibland. Ä så länge har hon rignt 2 gånger, haha gulle :) Aja, ska snart käka kyckling curry som pappa lagaaaar :) Haha. PEACE



en lördag med syster

nu är jag hemma och har precis ätit middag med mini familjen :p har tagit lite bilder, men inte mycket. hade fullt upp med att fråga personer om vart de köpt sin mössa, plus att det va iskallt om händerna..
fick springa till tåget dit. väl på tåget fick vi plats bredvid en äcklig kille som halvlåg och sov och snarka som jag vet inte vad!!! alla kollade.
i stan kom en tiggande gubbe fram och typ klängde på syster, vägrade flytta på sig, riktigt äckligt!
förutom dem äckliga gubbarna vi stött på har dagen varit helt awesome! fint väder och fint sällskap :) käkade även i stan på ett väääldigt mysigt ställe som nog inte många känner till ;o först när man kommer in är det pyttelitet, man kan inte ens sitta någonstans, men sen när man går ner är det fett med mysigt! :)
efter stan drog vi hem till syster och hade det kuuuul! ska lägga in bilderna nu och juste gick med min skinnjacka idag igen! härligt härligt. snön kan ta och försvinna nu och värmen är mer än välkommen!!! :D
puss

sushi kväll med vänner eller chill med pappa??

Hejsan!
Jag vet inte hur jag ska göra ikväl :S Ska jag vara med mina vänner Hannah, vendela Hanna, joel och Tilda eller vara hemma och chilla med pappa, syrran och hennes kompis.... SVÅRT VAL! Vad ska jag göra :S Men eftersom jag vart hemma och slöat nästan hela lovet tror jag att jag ska pallra mig iväg till Huddinge :D  Hihi, hoppas på att det blir gott :S Haha, men inget slår pappaaaaaaaaaassssssssss :D <33333 PEACE



SUUUUSHIIIII!!!


GOMORRON!

Tjeeenaa!!
Sitter och kollar på TV. Vaknade runt 10 idag. Jag har egentligen inget att förmedla, vilket känns rätt tråkigt :/ Käkade nyss lite frullster. Det var niiice. Fast kunde avrt godare. Men det funkade... om ni ville veeeta alltsååå! Haha, jag känner att jag berätta så jäklans onödiga grejer här på bloggen :S :S:S:S:S:S Aja, Emmy kanske kommer idag, fast vi vet inte riktigt än :D Aja, PEACE!


Imorgon äre solsidaaaaaaaan

godmorgon!

sitter och väntar på att syster ska bli klar.. jag har varit klar i typ en halv timme om inte mer?? vi ska iaf ta tio i tåget :) har med mig kameran, så ni kan ju hoppas på lite bilder sen när jag kommer hem, men jaa jag brukar ju alltid glömma att jag har den med så jag kan ju inte lova nått, men ni kan ju alltid hoppas ;) men bara för att jag bjuder på bilder så sällan, så bjuder jag på en låt nu iaf! :D ska gå om 20 minuter, bara så att ni vet..
puss


Lady Gaga - Born This Way


Har aldrig gillat den här låten, (orginalet) men nu när jag hört massa massa massa
covers på den så lyssnade jag på Gaga's version några gånger till och nu tycker
jag den är bra! Så tack alla Cover's som gjorde så att jag började gilla den!

private stuff

drog som sagt till media markt och nu har jag bestämt mig för vilken mobil jag vill ha! :D och nej jag vill inte ha iphone 4 :).. sen köpte vi present till mammi och kollade på en till pappi, men måste prata lite mer med mammi innan vi bestämmer oss.. har haft en riktigt mysig, bra och rolig kväll :) fast är rätt trött..
imorgon blire att vakna hyfsat tidigt, göra sig klar och sen dra in till stan med världens bästa och underbaraste människa, min kära syster! :) jag kan alltså inte ligga vaken halva natten idag.. :p
jag har även bestämt mig för vad jag ska göra åt mitt hår nu och så har kollat upp väldigt mycket och aah allt känns bara bra! men jag kommer fortfarande hålla saker för mig själv ett tag framöver.. som ni kanske märkt så skriver jag inte ut lika mycket här i bloggen längre, men det är för att jag inte vill att bloggen ska få förstöra någonting, plus lite andra anledningar också.. :) skriver jag av mig så skriver jag iaf inte detaljer! men ska göra annat nu.
puss

DAVID I PARLAMENTER!

HAHAHAHAHAH!!!!!! Så jävla härlig! Blyg och Rysk HAHAHHAHAHA!!

världens godaste maaat

Hejsan på er!
Har precis stoppat in lite pinnar i kakelugnen :) Så nu äre varmt i huset! Kollade nyss klart på let's dance, och nu börjar parlamentet :) KUUUL! Hihi. Idag åt jag seriöst världens godaste mat, (efter sushi) seriöst, pappa borde bli kock! Han eeeeeeeeeeeger på att laga mat! Tro mig.. Alla ni som käkat mat som min pappa gjort, erkännnnnnnnnnn, han kan bli kock! MUMS! Det blev kött, klyftpotatis och rödvinsås och bea sås :)

ÅÅÅH, stör mig ganska mkt på Petra Mede, ååh, hon är ju inte ens rolig...... Fast hon tycker det. Stackars kvinna, det är ju helt tyst när hon har sagt nått... ack ack :D IHJHIHIHIHIHi. Pappa och jag pratade om att åka upp till Sälen nästa år för Marias gamla mans brorsa har något där, och man kanske kan få rabbat, har jag inbillat mig och då vill jag dra upp dit nästa åååår :d Eller på jullovet :D Hihi, är fett taggad på skiiiiiidooooooor! Eller blades :D Men nu ska jag sluta snacka :)
PEACE!


HAHA! Ser ni att jag spelar in ;) Satt och sjöng för webbcamen och Emmy :D


ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅMAAAAYGAAAAD


animated gif maker
Fire


Dom två översta bilderna är när han är yngre
Dom två nedre bilderna är tagna nyss!
Seriöst, det här måste ju vara världens sötaste hundvalp!
Han heter Pekka, och är en av valparna vi skulle ha tjingat
men vi ska tjinga från en anna kull fast samma uppfödare..
tänkte bara om ni ville veta alltså!
Detta är mina två gamla hundar.
Den svarta ser man inte så bra, men han hette Tango och
dog för några år sen. En grönendal hund eller nått :D
Sen Zekeeeeeeeeeee när han bara hade vart hos oss i
någon/några veckor.... Rhodesian Riddgeback :D

fredagsplaner

idag har jag haft och ska bara ha en ren slappig men mysig fredag :) mysigt och härligt när det regnade förut, då försvinner snön ännu mer! :D plus att det är mysigt när det regnar ute och man själv sitter inne i myskläder, hihih.
Ska troligtvis dra iväg till heron snart med bror och martina. Jag ska kolla på olika mobiler, tror jag vet vilken jag vill ha, men vill fortfarande se alla mobiler i verkligheten och sånt där, sen ska vi kolla på present till mami och papi som fyller år precis efter miig :) kan dock inte skriva vad vi ska kolla på för det kan ju komma ut till dem på nått sätt.. men ja jag väntar bara på att min brorsa ska bli lite gladare och lite piggare..
puss

GULLIGT!

Hejsan!
Nu är jag hemma hos pappiiiiii :D Tittar på 500 Days Of Summer. Den är faktiskt bra. Har sett den förut :) Sitter med en skål godis bredvid mig också :D Har inget att skriva. Skulle gjort ett inlägg imorse, men internet dog..... så aaa. Vad jag tänkte skriva då var att jag hade tråkigt och nått mer som jag inte kommer ihåg:)
Vet ni vad jag också hittade igår kväll på youtube som jag glömde lägga upp :) Ett jätte gullit klipp på Justin och ett fan. okej, jag vet jag låter som största JB fanet nu men jag är inte så stort fan. Gillar bara hans musiiik :) HIHI, men jag hittade det här klippet, så himlaaaa guulliga, båda två!!
2.05 ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH :D:D:D:D

min kväll, natt och morgon

godmorgon!
eller inte riktigt morgon, men nästan och det är morgon för vissa :p
jag orkade ju som sagt inte blogga igår.. hade en awesome knäll/natt igår :) pallar inte skriva ut här men kan dra lite.. snacka med sköna personer på datan, sen hade jag askul med min brorsa, satt och kollade roliga klipp ute i vardagsrummet, dunkade musik, snackade och ja jag umgicks med min bror :) eller såhär va det faktiskt:
  • jag pratade i telefon i drygt en timme från elva till tolv typ, samtidigt som jag chattade med en person
  • va med min brorsa medans jag väntade på att han jag prata med innan skulle ringa upp igen
  • vid ett ringde han, satt uppe och pratade till typ två kanske??
  • gick och la mig och fortsatte prata
  • prata..
  • prata..
  • prata..
  • sen var klockan fem på morgonen och båda va typ trötta men ingen ville inte lägga på :p
  • tillslut somna han och jag typ halvt död la på 05.12 :p
  • jag kollade på mobilen och vi hade pratat i 4 timmar 26 minuter och 26 sekunder! fan ett av mina längsta samtal ;) plus att vi tidigare pratat i en timme.
sen imorse sov jag som en liten ängel, brukar alltid vakna flera gånger på morgonen, men nu vaknade jag inte en enda gång förutom vid elva då mammi ringer och frågar om jag ville följa med och kolla på lite grejer och det ville jag! fast jag va för trött för att gå upp. fem minuter senare ringer min brorsa mig och efter att vi pratat klart var jag så pass pigg, så då gick jag upp och gjorde mig klaaar :)
nää det här blev ett långt inlägg.. pallar inte berätta mer.
puss

känner mig som ett JB fan

Känner mig som största JB fanet här (fast det är jag inte), men Seriöst kolla vad söta Selena och han är :D Dom mååste ju typ vara sötaste paret (tonårsparet) i hollywood nu, eller?? :))
NATTI NATTI! PEACE!
Thihi, okey nu räcker det :D

d-a-m-p

finns bara två människor på denna jord som verkligen kan acceptera en för den man är och som inte sviker en och som man kan lita på! trodde det fanns fler, men hade tydligen fel..
jag och min brorsa har lite kul med google translate hahah, sitter och skriver till varann där (han sitter precis utanför i vardagsrummet) och sen lyssnar vi på varandras :p det är så vi snackar med varandra, hahahah trött humör kallas det! som jag tidigare sa: jag älskar dig bror!
nej orkar faktiskt inte blogga nu. HEEEEJDÅÅÅÅÅ!!
OCH NEJ JAG FYLLER INTE ÅR IDAG FÖR I HELVETE!!! -.-

Vadå avis ?? :(

Seriöst, 3.00.... Jag skulle typ dött.. :D

dåligt ljud - dålig musik

min brorsa har lånat mina högtalare och det till datan ikväll, så nu får jag lyssna på spotify i datan, hahah fyfan vilken dåligt ljud! låter ju hemsk. tur han bara skulle låna dem ikväll, hoppas på att jag får tillbaka dem snart.. ska fixa lite saker nu sen prata i telef (a) tjaaaadååå.
juste christian ville va med i bloggen igen så varse chirstian nu är du det! känd fan! ;) en bild på dej kanske man skulle bjuda på så småning om också.. :o
puss

Jag har tråkigt!

Hejsan....
Nu ser mina rubriker oftast ut såhär: Jag har tråkigt! Känner jag :) Men vafan, jag har trååkigt. Emmy drog för typ 2 timmar sen och vad har jag gjort sen dess. Inget typ. Jag är med mig själv och göra ingenting. Det har inte kommit ut något, Despo, GossipGirl elelr CougarTown avasnitt så har inget att kolla på.... CougarTown avsntit var skit länge sen ju! Det senaste var ju satt det skulle matcha med Valentine's Day :O Och det var ju typ 2 veckor sen :O
Nej nu kanske jag ska spela lite the sims :D HAHA! Jag har ju inget bättre för mig :) Vad ska jag annars göra. Jag är skit trött också om ni ville veta det! Det är konstigt eftersom vi som så länge idag :O Skuuumt. men aja :) Nu ska jag slöööaaa vidare :d PEACe!

nu börjar jag med mina långa inlägg igen..

är hemma från stan nu! :) mamma skulle in och lämna ett par glas till en person (jag fick pengarna för glasen, hihih) sen skulle hon iväg och träffa en kompis och göra lite arbete, så då passade jag på att gå i stan lite :) fick med mig en tröja/blus hem och lite godis :p jag hade inte tänk köpa nått alls, eftersom jag ska in till stan med syster i helgen plus att jag ska spara mina pengar nu! men fick ju lite pengar av mami idag för glasen så :p
tidigare idag och även igår kväll satt jag och min brorsa och pratade vääldigt mycket! det va verkligen skönt att prata med honom :) jag älskar dig bror!
gick även på en promenad med vovven och man kunde ju fan ha vårkläder på sig då :o hade min skinnjacka och vårskor! :D häärligt.
juste kollade på lite gymnasium tidigare idag också, helt random jag vet :p men pratade med syster om det och då kollade jag igenom alla gymnasium igen :p hittade två stycken som verkar fett intressanta!!! blev fett taggad på gymnasiet när jag läste om dem :) fast ett av dem ligger rätt lång här ifrån och jag pallar nog inte sitta och åka minst 1 timme och 5 min varje dag för att komma till skolan... sen hem också, plus gå till tåg och buss, plus förseningar på vintern.. bajs också! de verkade ju fett bra :(
nog om det. just nu sitter jag och väntar på mat. papi skulle göra pannkakor till mig :D glaad tjej!
skriver senare och juste bilderna från när jag va med sara kommer dröja ett tag för det är ett antal bilder som ska skickas och det tar ett tag och hon går i skolan nu.. men den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge ;)
puss

Jag hatar Internet!

Hejsan på er!
Seriöst, mitt internet har damp :( Det är inge kuuuul :( Fast kanske lika bra det, eftersom jag är med Emmy. Men inte för att vi är speciellt sociala. Ni kan få en bild sen :) Haha! Men i af, vi vaknade rätt sent idag :D Jag vaknade halv elea som jag inte brukar göra och hon 10 över 11, eller för att vara exakt 12 över elvaaaa :D Käkade frulle, sen skulle vi leta efter gamla videos som vi spelade in när vi var små, men det gick inte så bra så vi tog en promenad och sen in och dricka teee! Haha, och nu sitter vi båda här och lyssnar på musik: Plain White T's och det ser ungefär ut såhär:
P.S. Ni som inte har Mona på FB vet ju inte att hon är i stan så då säger jag det :)
MONA ÄR I STAN DÄRFÖR KOMMER HON INTE BLOGGA LIKA MKT IDAG!

random huddinge

guu vad random allt blev nu helt plötsligt då :o trodde huddinge va tråkigt men har insett att det är rätt roligt vissa dagar :p förutom att en kille höll på att bli rånad igår vid brandstation vid källbrink och att två personer inte är här hemma i huddinge :( annars är huddinge rätt okej just ikväll :p sitter och snackar med lite skönt folk på datan och ska nog ta och smsa några sötnosar också :) livet leker.
saknar er grabbs!!♥
puss

Internet har damp!

Hejsan!
Gör ett snabbt inlägg nu för mitt internet dör när som helst! Jag och Emmy har köpt candy och käkat ris med korvgyta. Det var smaskens. Nu ska vi kolla på någon film :D  Jag har typ damp nu.... :S Hahaha, sitter med solglasögonen på huvudet.. varför vet jag inte.. men dom är så stekiga  :D Emmy jag och corren funderar på att skaffa en blogg på driv som ska hete stekarnaochglidarna.blogg.se (stekarna =jag och corren) Glidaren=Emmy) Haha, erkänn det vore ballt :) Haha, fast näää :D Aja, nu ska vi smaska på och sätta på en film :) PEACE!



blont eller brunt???

tjulululu! :)
pallar inte berätta om min dag.
igår kollade jag igenom massa gamla bilder på en data. fyfan vad ful man va! :o men iaf det va inte det jag skulle säga :p det jag skulle säga va att jag såg en bild då jag hade brunt hår. som många av er vet så har ju jag velat fram och tillbaka om jag ska ha blont, mörkbrunt, ljusbrunt, brunt med slingor.. ja ni fattar. men sen i måndags bestämde jag mig för att behålla mitt blonda, fast färga utväxten och blondera upp det lite mer och sen ta bort den gula nyansen som finns. men sen igår när jag såg bilden blev jag helt fast i att jag ville ha brunt. gaaaaah kan inte bestämma mig!!! vet fler som har samma problem. jobbigt att va svensk tjej ju.. men jag vet iaf vilken brun jag vill ha nu iaf och vilken blonda, förut har jag ju inte ens vetat vilken brun och sådär.. men nu står det mellan en speciell brun och ljusblont slingat hår..
och det spelar ju ingen roll vem man frågar heller. de som inte sett mig i brunt säger brunt, dem som sett mig i alla sorters bruna jag haft säger blond.. jag tror inte att dem vet vilken bruna jag menar faktiskt :o men nej det är och kommer förbli ett problem ett tag till för mig asså.. ville bara dela med mig lite av mitt problem till er. jag behöver ju inte säga att ni ska kommentera vad ni tycker eftersom ni antingen skiter i att kommentera eller så kommenterar ni bara ren skit..
långt inlägget blev nu då :o.. tjadå!

blogg.se har d.a.m.p

I morse hade Blogg.se daaawwwwwmmmmppp :( Men nu är i af Emmy hääär och vi gör ingenting. Vi är rätt sociala tycker jag. Hon sitter och spelar på sin ipod och jag sitter och bloggar :) Hon har med sig sin dator hit också ;D HAHA! Sociala klubben+??!"!!

När jag var nere i centrum och mötte Emmy käkade hon en Subway och jag köpte mig nya brills. Dom är feeeeeeeeeeeeeet med scheeeetteeeeeek. Hihihi, Emmy sitter och spelar ett bajs spel... ett citat från henne: Åhh, det blir värsta broms spåren. HAHAHA! Hon är en Bajskorv som hoppar på toalettpapper, lliiite humor :) Det är hennes favvo spel, om ni undrar :D Nej nu ska vi kila ner till centrum och köpa caaaaaaandyy! PEACE!





heeeeeeej

hej blogg.se är helt cp
jag har världens mensvärk..
jag vill att två personer ska komma hem nuu!!
jag tränade imorse :D
jag är trött -.-
jag ska träna om en halvtimme :D
jag orkar inte blogga.. "/
puss

GG

Hejsan på er!
Sitter och kollar på GossipGirl just nu! Gaah, det är så bra! Om man inte har nått att göra så äre bara att kolla alla sesongeeeeeeeer! Ett bra tips! Hihi. Nu ska jag bara kolla klart sen blire sääängen:D Åååh, längtar till min lilla säng :)  Men nu ska jag kolla klart! PEACE!

Hallooooo :)

Hejsan på er!
Sitter i mitt rum nu. Min uppdatering har vart usel som vanligt.. ledsen för det. Även har jag haft datorn i stort sätt heeeeela dagen. Okej nu överdriver vi inte här då. Men jag har kunnat blogga, men inte orkat.. dåligt gjort av mig, jag vet :) Runt två kom Syrrans kompis. Och eftersom han kommer från Holland så måste man snacka Eng med han. Så det var ju lite pirrigt. Med det gick ju bra!

Att hämta jackan gick bra. Lång resan dock. Men jag fick den tillslut :) Är ganska nöjd. Väl hemma igen så käkade jag och tog en dusch och nu sitter jag här. Eller har gjort det ett tag. Nu ska jag kika om något nyss Gossipgirl avsnitt har kommit ut, eller cougar town eller despo. Kanske skriver mer senare. Annars så skriver jag imorgon, då när Emmy kommer :) PEACE!



bilder från romme som jag glömt bort..

påvääääg!
RAP :d
essingeleden :p
den andra bussen körde om oss :( ..
trötta killar...
grabbsen har vaknat till nu! glada och pigga :D
christian som rider på en häst! vårat trevliga samtalsämne.. ;)
sen va vi framme! :D tog typ inga bilder på vägen hem..

tråkigt med tisdag

Min bror drog nyss så ja nu är man själv hemma igen! Det är ovanligt faktiskt.. men det blir bara vanligare och vanligare nu för tiden :) Rätt så skönt. Skulle va najs om hela familjen kunde va borta på helgerna också ;)
Pallar inte skriva här vad jag ska göra idag.. men det är rätt mycket, så hoppas på att dagen går fort :) pallar inte ha tisdag!
vill ha sommar!

Hejsan!

Tjenare på er!
Sitter hemma själv nu. Syrran är iväg och hämtar upp sin kompis från arlanda med mamma. Han ska vara här heeeeeeeeeela veckan :O Aja, imorgon kommer i af EMMY, inte Emelie :D Hahaha och det ska ju bliiii skooooj :D Idag vetefan vad jag ska göra på dagen. Senare ska jag möta upp Freja för att åka till Kungsängen och hämta en jacka  ;) Hihi. Oh herre gud, nu har jag iunget mer att säga... Kanske man ska käka något? Hmmm, eller kolla på någon film? Jaaduuu, vad ska man göra :O Aja,  nu ska jag kiiiiiiiila PEACE

tyvärr finns det ju patetiska människor

Anonym om m.å.n.d.a.g.:
men ja vi fattar, du behöver inte skriva i varje inlägg om att du tycker du är underviktig, att du inte äter nåt och tycker att du är fet.

Men jaa du kan sluta med att sitta och kommentera ren bullshit! tack :)
Jag får tycka vad jag vill om mig själv. Jag får skriva vad jag vill i MIN blogg. Sluta läs om det stör dig!
Gillar att du vågar stå för vem du är också ;)

RSS 2.0