Vårsoarén videos....

Ja, jag sjöng fel!

David Guetta ft Flo Rida & Nicki Minaj - Where Them Girls At (GRYM)


puss Julia... :$

Hejsan pejsan på er :D
Nu är jag hemma och har lite verk i benen sådär ;)
Jag kan ju berätta lite om dagen dåra.
Jag blev hämtad tillslut, vi mötte alla andra nere i centrum! Där var även 9C somska till Gotland :) Sen tog våran klass tåget till stan, buss til djurgården och vi paddlade kanadensare eller vafan det var eller så fick man ta en trampbåt ;) Jag och Luddson tog en kanadensare. Det gick rätt bra, flippade dock ur när Ludde vinglade tjugofyra fucking sju xd Men men... Jag blev helt jävla nerstänkt av Leo, så gick blöt hela dagen. Maten på Hard Rock Café avr så attans goood! Haha, jag lurade Ingrid (vår lärare) att min pappa var kock där och hon ville att jag skulle smsa han fråga om gratis efterrätt och om han kunde komma ut och hälsa på alla xd AHHAHA! I af, det var trevligt :) Sen drog vi hem, fick skjuts hem och sen så tog jag som sagt en durre duuuusch :D Vid 18 kom JUlia, vi drog till centrum, köpte jordgubbar och cola och måltidsbar. Sen drog vi upp till ett ställe ovanför konstgräääs, kommer inte ihåg vad det hette xd Vi satt och snacka rätt mkt :) Sen korde vi saitsing i huddinge typ i 45 min xd KUL! Nej nu ska jag faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan sova snart, är sjukt jävla trött. Det är fett gött att vi börjar 9.50 imorgon (aaa) :D
PEACE!

Leo och Simon på en kanadensare!


PosarN?


Fett het Julia?




en grej bara!

SER NI LIKHETERNA!? China VS. China!
Fyhelvete vad söööt!

HOLA!

Hejsannnnnnnnnnn!
Snart kommer Jullan och hämtar mig så det blir ett snabbis inlägg :D
Det var har vart skit kul med klassen idag... eller????? Not, nej men helt ok i af. Paddlingen var blöt (ska berätta mer sen) och maten var suverän! Nu är jag fräsch och ren, tog en dusch när jag kom hem :D Skööööööönt! Imorgon så tar min Syssling examen (hon har blivit en läkare) och då ska vi till farmor och fira det med kusiner och många släktningar och så! Jätte mys! Nej nu ska jag fixa det sista, sen så ska jag och Jullan köpa cocacola och jordgubbar och dra och sätta oss någonstans och snacka :) PEACE!


9A♥

Tagga inför en dag med klassen!

Hejssaaaaan!
Nu håller jag på att packa klart det sista. Ska iväg med klassen till djurgården och paddla, sen ska vi käka på Hard Rock Café! Myyyys :) Just nu i väntan på om Leo ska skjutsa ner mig eller om han försovit sig. Antar det sisita. Nej nu får jag väl börja gå då... PEACE! :D

Som sagt Mona är på klassresa, kommer hem på Torsdag kväll! Jag håller uppdateringen så länge :)

nu ska trött tjej sova

Jag fryser som satan och är lagom trött, så ska stänga av datan, gå och borsta tänderna och sedan mysa ner mig under mitt duntäcke och mina två filtar! Ska upp vid 06.00 imorgon, känns ju sådär lagom kul.. eller inte.. Jag kommer kanske blogga under tiden jag är på Gotland, eftersom jag har min lilla data med mig! :) Men skulle gissa på att det bli på kvällarna då, som vanligt, om det ens blir nått. Men annars så har ni ju lovisa ;) Godnatt och sovgott!

Idag va min sista måndag i Källbrink!

Försov mig imorse så gick upp kvart i åtta.. segade hela morgonen. Fick skuss 08.20, då jag började x) Har varit en slappdag idag, helt onödig nästan! Fick reda på att jag får MVG i fysik! Hur naajs?? jäävligt najs! Så då blev jag glad :D Sen gjorde vi ett prov på matten, det va enkelt :) Ingen gick på sista lektionen som va so, eftersom vi inte hade nån lärare och skulle kolla på film själva :p Så jag och syster drog hem till mig istället, hon skussa mig på cykeln! :) Vi gick på en promenad med vovven, sen sprang vi till bussen i onödan.. Åkte till kungens. Hon kollade skor och jag köpte en bh :p Sen gick vi till citygross och handlade lite inför gotland imorgon, sen åt vi glass och pommes på donken! :D gott! Efter det så gick vi ut i värmen, helt underbart! Drog vidare och köpte godis till imorgon! Köpte nog liiite mycket.. :$ Inte tränat på ett antal dagar också, pinsamt det kommer va att visa sig i bikini på Gotland..
Efter det så tog vi bussen hem och jag började packa lite smått. Sen drog hon hem. Jag fortsatte att packa. Åt middag. Packade. Packade. Datan. Packade. Nu är jag typ helt klar för idag! Tror jag har mest med mig av alla i klassen! Pinsamt men sån ee jag ;) Ikväll ska jag duscha och försöka sova tidigt. Vill dock hinna prata lite med min pojkvän innan jag ska sova men han kommer typ inte hem förrän elva eller nått för han har klassdag idag.. Men vi får se. puss

Tekniska Museet :D

HAHAHA! Här är vårat klipp :D Det är jag som sköter bilden och byter bild och tar fram namnen och sånt ;) Det var skit svårt, och kul. Men hon som lärde hade ju pms.... http://www.tekniskamuseet.se/1/1005.html

Tjaaaa!
Dagen har vart rätt nice ;) Hade hemkunskap på morgonen gjorde pasta med falukorv ;) Sen NO fast vi gjorde inget, sen lunch och sen åkte jag och jullan moppe ner till centrum :) Mötte de andra i klassen där. Åkte till Tekniskamuseet och var där. Det var faktiskt rätt kul! Jag var bildproducent och Leo var typ Nyhetschef så vi satt typ i ett eget rum med massa datorer och knappar :S Leo hade as nice jobb, han gjorde typ inget, lyllos han. Jag satt med typ femhundra miljarder knappar och en lite råtta som var på mig tjugofyrasjuuuuuuu och sa att jag gjorde fel ;) HAHA. Aja, Nu är jag hemma och ska snart ringa min kära Vendis! PEACe!

Godmorgon!

Tjabba tjena!
Nu sitter jag här, snart färdig för skolan! Ska bara slänga på mig ett par tights ;) Kollade nyss vädret och ska slänga upp en printscreen här på bloggen. Det ser hel awsome ut! :D I helgen ska det stekas! PEACE!

Va söta!


Nötter och cocacola!

Kan det bli mkt bättre? Nääää :D

Sitter ny duschad och kollar på disney med pappa xd :D Rätt mysigT ;) Hihi, käkar nötter och coooooolaaaaaa, muuuuuums! Satan vad gott :D Vi har vart och handlat nyss, sen påväg hem så öppnade jag colan i bilen och den hade skakats jätte mkt innan, men det tänkte ju itne jag på. Så det skvätte cola i hela framsätet, och det rann ner på sätet där jag satt så hela mina trosor och byxor och kofta blev plaskblöööööööööööööt :O Attans bananer :( I af, har hjälpt pappa här på kråkis, åkt runt med traktorn och busat med Mörzyyy! :D Men nu ska jag kolla tv, pEACE!



Älskar när livet är som bäst!

Sorry för dålig uppdatering. Men mitt liv är så underbart just nu och det händer saker hela tiden, så har inte tid!
Jag trodde jag skulle sova hemma i fredags, men nope jag sov hos pojken istället :) Sen va jag där i stort sett hela lördagen. Drog hem vid fem och duschade, fixade mig och packade. Sen drog jag till bussen på en minut!! Åkte hem till en kompis där mina andra kompisar också var. Vi åt middag och hade det bara allmänt naaajs typ om man säger så ;) Hade dock ont i magen, vilket förstörde lite, men lyckad kväll ändå! Åkte hem till min pojke vid tolv och sov där. Han bara skrattade åt mig.. blev pinsamt att prata tillslut.. Men han är för söt iaf!♥
Sov asbra inatt!! Va nog jävligt trött.. Blev hämtad av mammi lite efter halv ett, fast hon lämnade bara älvira till mig sen så gick jag och älvira hem! :) Skönt att komma ut i frisk luft, eftersom jag mått illa och haft ont i huvudet!.. Nu slappar jag bara och om drygt en halvtimme ska jag och mammi åka och hämta min bror och sedan ska vi åka iväg :) Sen när vi kommer hem därifrån mååååste jag packa till gotland på tisdag!! Sen ikväll åker jag hem till min pojke igen, han och jag kommer inte ses på fyra dagar sen.. jobbigt asså.. Sen kommer det gå en hel helg utan han också. Men nu ska jag prata med min mamma! puss

Grattis Bästa!

säg till om någon bild ska bort ;)

You've got every right, to a beautiful life, Who says you’re not pretty Who says you’re not beautiful

Säg till om någon bild ska bort!

Snygg Biiiieeebz!

En bild på världens finaste!

Tja, sitter och kollar på disney channel lite smått, inget bra, typ bambi xd Haha. VÄntar på mat och kan inte EMMY taaaa att svara på sin mobil eller, nej för hon är en ren koooorv... JAHA okeeeey. Stjääärtiiiii på dig.

Pappa och jag ahr i af vart i Liljeholmen en snabbis på någon MC grej. HAHA. Det var as många som typ fota och filmade alla MC:ar jävla nördar. Okej, visst fine, det är kul att åka MC men inte att ha bilder och stå och snacka om dem xd Haha, jaja. Det var typ en kille när vi skulle åka dit som hoppa ut i gatan och bad oss stanna för att plåta... Desperat? Sen käkade vi donken och nu har vi handlat och nu ska jag inte skriva någeee mera! PEACE!

Nu är jag hos pappa!

Hejsan på er! Nu är jag hos pappa :D Kollar på tv och väntar på mat, dock är jag inte så hungrig.... Eeeehm, aa. SKoldagen avr rätt onödig, eller vääääldigt onödgi :D Gick till skolan 8.10 väldigt ondödigt. Eller näää inte så. Var med Andreas på musiken. Sen gick jag till Fysiken och gjorde någon skriv grej. Se drog jag till bilden. OCh sen vare lunch. Efter lunch gjorde jag mitt SO tal för Sara Göran och Tidla. Sen bilden igen, och sen Eng och sen  bild igen :D Nu är jag äntligen klaaaaaar!! :D HAHAHA. Nu äre mat, PEACE!

på väg

Ska alldeles strax gå till bussen :) Har ont i huvudet och är trött som f*n.. det suger inte bara lite! Måste va pigg till imorgon också.. Måste packa i helgen också. Guu kommer aldrig orka för jag kommer va så gott som d.ö.d. på söndag.. sover ju dessutom hos min kompis jag ska till.. Jaja, det löser sig då. Ha en bra fredagskväll allihopa så hörs vi imorgon! puss

föresten lovisa, du va grym igår på föreställningen! och jag är inte den enda som tyckte det, har hört det från flera ;)

Mina inlägg blir alltid så långa nu för tiden..

Har inte varit hemma så mycket så har därför inte kunnat blogga..
Igår var jag iaf hemma först och sen åkte jag till huset, va väl inte sådär jättekul menhelt okej och en chilldag ändå :) Vår publik sög. Efter så åkte jag hem och åt sen drog jag och solade och efter det åkte jag hem till Elliot Elta Holmbom! Kom hem vid tio. Somnade vid elva.
Idag har varit en riktigt onödig dag! Gick på promenad med joel på idrotten, eller vi gick till vivo ;p Sen efter det gick vi och åt :) Sen gick jag till träslöjden där min pojke och halva hans klass hade slöjd. Efter det gick jag till bilden, men vi hade ingen för vi är klara med allt så va med min pojke lite, sen min bästiis, och aah deras kompisar. Sen gick tiden, va med lite alla möjliga. Sen vare engelska och vi "lekte" bara. Skittråkigt. Gjorde inte ett piss.. Efter skolan åkte jag och solade. Såååå skööönt!!! Dock kändes det som om jag skulle svimma på vägen hem, för saknade mat.. Så åt en macka när jag kom hem och väntar nu bara på att min bror ska komma hem sen ska vi dra ut och käka eftersom mammi och pappi inte är hemma fick vi pengar till att äta ute :D Senare ikväll ska jag till pojken min.
Imorgon ska jag först och shoppa lite, duscha och sen på kvällen till en kompis med några och ha det allmänt chill och fira att skolan är över.. ;) Ska försöka blogga innan jag drar ikväll :) puss

dfghjkl.ö

Tjabba tjena :D
Nu är jag trött och måste plugga..... baaajskorv.
I af, dagen har fan vart skiiiit kuuul och aaa :d Fram till sista framträdandet -.-

Haha, jag hade bråttom ner till centrum när jag skulle möta Andy så jag sprang typ lite xd Då såg min pappas kompis mig så kom han med bilen och jag fick sjuts ner xd Så var det i Måndags också, lite pinit.... Men men. Haha. Jag och Andy var vid huset kvart i åtta :O Vi hade en genomgång och sen började vi fixa för första föreställningen som var för sjuor och fyror? Alla var skit bra! Det gick bra för oss också, det var skit kuuul! :D Andra föreställningen var för åttor och femor? Haha, den gick också bra! Sen käkade vi korv och sjäng lite. Sen sista var ju då en bajssssssssss föreställning -.- För mig :D HAHAHA. Sjöng feeeel. Borde jag lägga upp??? :O Hmm, aa :D Eller? Men men. Då hade vi även konfetti eller vad fasen det heter. Sen tog jag sällis med Joel och matte, Vendela och Hannah hem.. även ANDREAS :D Haha, härlig grabb det. Han får alltid en på så bra humör, och idag fick han mig på bra humör eftersom jag faaaaaaaaaaiiijjjllllaaade.. PEACE!

COCACOLA ÄR BÄÄÄST!

WHOOOOOOOOHOOO :D

Tjabba Tjena :D
Fan vad det känns skööönt :D
Nu är första klar och tre till imorgon :D Haha. Det gick fan as bra, lite skakig i början av nummret men det gick över. Som tur är så ser jag typ inget eftersom jag har solbrillor och det är mörkt på publiken, tackar gud för det! Annars skulle jag göra, jag vet inte vad ;) Haha. Men nu ska mamma laga mat åt mig och jag ska ta en dusch och vila, tagga tills imorgon :d Är  skit glad, läääängtaaaaaaaaaar :D PEACE!

bad day today

Dagen idag har varit seg och jobbig. Fick dock sluta tidigare och min älskling satt och väntade med mig efter skolan på att min mamma skulle komma och hämta mig, så dee va najs :) Har haft ont i magen hela dagen och det är sjuukt jobbigt. Trött är jag också och min hals är inte helt bra.. Får se om jag orkar komma till skolan imorgon, till huset ska jag iaf! :) Får inte missa sista gången nu ju :)
Har haft dåligt humör i stort sätt hela dagen.. p.g.a. vissa saker.. "/
Men på fredag så :)<33
Har fortfarande inte ätit nån middag än för att jag får äta själv när jag vill.. börjar bli en vana nu. Gjort det hela veckan "/ Mamma är borta och då orkar ingen göra mat, så vi alla äter själva :( Inte ätit med varken bara min familj, eller hela familjen på flera veckor tror jag det är tom ;o alltid nån borta.. Men jag kanske ska gå upp och fixa nått att äta nu då.. eller.. nää det är oviktigt :) puss

Första föreställningen!

Hejsan påer!
Nu sitter jag hemma och taggar inför första föreställningen. Är rätt hungrig. Men hinner inte köka. Min buss går 17.29. Då ska jag ner till centrum och mtöa Andy Pandy. Dagen har vart rätt okej idag. Vi ahde genrepet idag, och alla var skit duktiga! Hihi. Men nu måste jag kila! Skriver mer senare, PEACE!

Kleeeeeeeedeeer

Smakprov, spännande va... NOT :D

Hola Amigos!!

... Ursäkta min spanska... :D
Skoja, nä men tjaaabbaa. Nu är jag så jävla trött.... dör snart.

Dagen avr bättre idag än igår i af. Vi provade att ha med en rullande stol på scenen och det funkade utmärkt, om vi tog in Leina, vilket vi gjorde. Så nu sjunger jag inte själv :D hihi. Efter det drog jag och Hannah till skolan vid typ ett. Jag gjorde min fysik redovisning. Slutade tio över två men stannade i skolan till klockan typ 10 över fyra ;) Fick skjurre ner till centrum av julius. Åkte till stuvsta och mötta mammssiiii. Vi drog in till stan och kollade på klänningar...... FYFAn, hatar fan att shoppa. Dick fick jag med mig min nya favvo tröja :D Som jag kommer att lägga upp, och sen kan jag lägga upp ett smakprov på min klänning. Dock vet jag inte när jag ska använda det, bal eller skolavst??????? :O Hilfeee PEACE!

förlåt för att jag sa cp barn

Tjoo!
Sitter här halvt sjuk och lyssnar på musik. Var i skolan idag även fast jag inte mådde så bra, men gjorde typ ändå inget så :) Det som suger är att jag råkat slänga alla laborationspapper om fysiken och de måste in, så jag kommer få göra om alla, frågan är bara när??
Fick reda på att jag fått ett sommarjobb när jag kom hem idag, så det va naajs :) Hoppas sommarlovet går fort i år :) och hoppas det inte händer trista saker då.. kommer inte orka i så fall. Men jag ska inte vara negativ och tänka på det nu! Den dagen den sorgen.
Ikväll ska jag iaf färga håret! Ska bli riktigt najs :) Har inge mer att säga. Den här dagen kommer gå s.e.g.t. puss

Sitter på bussen

Tja fan!! Sitter på bussen med andy och några till, vi är snart vid huset och ska träna :) nej men nu är vi typ framme, haha. Korv inlägg. Skriver mer när jag kommer hem :-D PEACE

Cee Lo Green - Forget You (cover) by Alyssa Bernal


ursäkta mig....

Tjabbaaaaaaa! Sorry för dålig uppdatering, som tur har ni juu MONISEN! Just nu sitter jag och nästan halvsover, skriver på min fysik uppsats osm snart ä klart! Vilket är extremt skönt. Imorgon eller på onsdag börjar jag med SO ;)

Idag dåra....
Mötte Andy typ 8 så traskade vi till Huset tillsammans. Det var genomgång i bröjan. Sen tränade vi lite. Sen hade vi världens längsa uppehåll i typ 1 timma. Då satt vi (Hannah, Tilda och jag) och sjöng massa random låtar när Andy spelade. Sen fick vi ett rum igen. Efter det så sjöng vi lite mer, sen drog vi till centrum, kollade lite i affärer. Käka donken. Kollade lite mer. Drog tillbaka, sjöng lite mer. Sen övade vi och sen fick vi öva på scenen..... Dock så är jag rätt sur för jag måste hålla i en fucking jävla mick framför mitt jäval face... -.- Vi som ville ha myggor.... För alla ska sjunga...... Men det är för dyrt.

Vid typ halv tre, tre? Så drog jag och Tilda till skolan. Fortsatte på våran bildgrej. Satt kvar till 19, men blev ändå inte klar. Fast Tildutt blev, skit snygg! Sen drog jag hem och käka och nu ska jag ut i köket och rensa kylskåpet, för jag vill ha något att käka :D PEACE!

Andy köpte en söt hatt :D Haha


när jag vill, så kan jag

Jag längtar till helgen.. för då är skolan över skulle man kunna säga och det ska jag och tjejerna fira ordentligt! Ska bli så grymt kul :) Sen såklart blir det mys med älsklingen i helgen också :) Ville bara säga det! ;D puss

varför så random?

Får damp på mitt internet! Sitter vid min brors data nu, eftersom han ändå inte är hemma :D Får damp på en person också som vägrar svara! Varför ha en mobil då??
Det enda jag har kvar att göra innan betygen sätts är en fysikuppsats och en so redovisning. So redovisningen är jag klar med och fysiken har jag bara lite kvar på. Min bror ska läsa igenom den nu ikväll och hjälpa mig lite med den. Sen så ska jag bara lägga in nån bild kanske, fixa det sista och sen så är den klar! Känner att skolan inte är nått att tänka på längre och det är sååå skönt!! Bara det att den här veckan kommer gå sjukt segt och kommer va trååååk, iaf imorgon och på onsdag.. Bajs. Ska gå och tvätta bort sminket nu! puss

sista seriösa veckan

Alla dagar i skolan känns helt onödiga nu.. idag iofs hade jag två mer viktiga lektioner men resten va bara skit så jag drog hem vid halv tolv :) hade faktiskt ont i halsen, huvudet och kan somna när som helst så jag mår inte toppen heller.. dessutom kände jag att jag skulle få mer gjort hemma än i skolan eftersom hemma kan jag göra min uppsats och jobba på mitt tal som jag snart ska ha ;o På söndag sätts betygen, känns jävligt skönt! Jag och syster försöker få alla lärare att vi inte ska ha lektioner resten av dagarna, funkar faktiskt rätt bra ;) Men nu ska jag gå ut på en prommis och ringa några :) puss

GRATTIS PAPPA eller för typ några minuter sen (a)

Hejsan, igår/idag Hehe så fyllde pappa 50 år :o grattis PAPPA!! Älskar dig (a) så kusinerna har vart hos oss, där av dålig uppdatering. Men ser att mona har bloggat lite :) tummen upp!! Jag farmor och maria gjorde i ordning en tårta, kaffe, och två korv mackor till pappa, även lite blommor :-D vakta disa och harald och välte pappa med skön sång :-D haha. Har även gjort klart mitt bildarbete idag också (a) tog typ 3 timmar -,- anledningen att jag skriver är för att jag inte kan sova. Skönt, hela denna vecka är jag på huset och trängar inför vårsoarén, så har inga lektioner (a) :-D PEACE

nöt

Har haft en jobbig dag idag, men gick till syster på eftermiddan så då blev allt mycket bättre! Nu verkar det va rätt lugnt ändå satt jag hoppas på det bästa.. men vet att det kommer bli såhär igen, frågan är bara när?
Duschade nyss och ska strax gå upp och fixa lite te eftersom jag fått ont i halsen (skyller inte på min pojke som va sjuk förra veckan).. ;) Imorgon blir det en halvt jobbig dag tror jag men som tur är slutar jag halv två :) puss

min helg

förlåt lovisa.. det va så länge sen jag blogga så jag minns inte ens när det va sist ;o men jag tar ifrån torsdag :)
torsdag: hade resursdag i skolan, blev nästan helt klar med min bild. det va det enda jag jobbade med i skolan! på eftermiddagen åkte jag in till stan för att träffa min mentor. åt på max och sen kollade vi på nån musikal typ?? trevligttrevligt.
fredag: seg dag i skolan, men den gick rätt fort ändå. efter skolan åkte jag hem till martina för att hämta lite kläder. åkte hem. duschade och gjorde mig klar. mötte syster och sedan drog vi till leina som hade tjejkväll. blev hämtad av älskling vid lite efter elva typ?? sen drog vi över till några och kollade på pirates of the caribbean 3. åkte hem och sov hos älsklingen vid halv tre. slocknade i sängen efter fyra någon gång.
lördag: blev väckt kvart i åtta för älskling skulle upp och jobba.. jag åkte hem och skrev på min fysikuppsats. åkte iväg till skärholmen med mamma, sen kungens. kom hem och åt lunch och fortsatte lite med uppsatsen. sen deckade jag i sängen (hade ställt alarm en timme senare så att jag skulle hinna göra mig klar för kvällen) men alarmet hade jag tydligen stängt av så vaknar av att syster ringer mig klockan 18.00 och tåget gick 18.35.. fick ta ett senare tåg. åkte in till stan och träffade fem killar, bl.a min kille då ;) vi åt middag i stan, sen såg vi på pirates of the caribbean 4 :) rolig biosalong, delade på en soffa med älskling ^^ vi tog 00.12 tåget hem. alla drog hem till sig, förutom jag som drog hem till älskling och sov där. somnade runt fyra.
söndag: varit hos älskling hela morgonen. kom hem vid halv två. har ätit lite, packat upp och gjort mig klar. ska troligtvis strax iväg till syster för att fixa lite skolskit.. sista veckan nu. på söndag sätts betygen. lääängtar till helgen!



MONA????

MEN MONA DU MÅSTE JU OCKSÅ BLOGGA :( ANNARS BLIR JAG LEDSEN :O :(

Pluggar :D

Hejsan, känner för ett blogg-sug idag :D Sitter ute i solen med Disa och Harald! Jag skriver på min Fysik uppsats och eftersom Disa är så bra på att rita så får hon den stora äran att hjälp mig med min bild uppgift senare :D Hihi. Ikväll ska vi göra hemmagjorda hamburgare! Haha, fast är redan mätt sen kebaben jag och pappa åkte och käkade. Tyckte det var lite kul när vi satt och käkade i centrum. Vi hade se avstånd så vi såg MC och det var jätte många som stannade och kollade på den ;) HAHA. Men nu ska jag fortsätta, PEACE!



ute i solen :D

Tjaa, ligger ute i solen... dock med täcke och kudde xd Haha, men det är super mysigt! Vaknade för kanske en timma sen. Har käkat frulle och tagit fram alla grejer här ute :D Melon, marias iphone som jag ska ladda och slänga över filmer från den, täck kuddar och datorn :D Skit nice..... MELOOOOOOOOON :D Haha, jag här pappa skrika åt Sillen att inte jaga hönsen xd HAHAHA, söt liten sille-katt vi har :D PEACE!



hos pappa, är jätte pissnödig.... hmmmm

Heeeeeej! Vilken jävla rubrik! I af, sitter hos pappa och kollar på nått konstigt, håller på att laga maaat :D Eller väntar på mat. Hihi. Dagen har vart rätt nice. Svenskan var chill, vi snackade om någon bok, bilden gick bra!!!! Men är fortfarande int eklar. Jullan hade handboll på idrotten, typ.... Sen eng. Rätt chill. Leo skrev en kunglig dikt om han, mig, jullan och simon :D Haha, gryyyyyym! Sen hade jag musik redovisning.... gick åt helvete.....

Sen gick jag hem. Packade.... FYFAN vad tung väska. Tackar gud för busskort och buss..... Pappa hämtade mig med motorcykeln i södertälje, sen handlade vi i nykvarn. Då vare typ ett gäng killar/tjejer typ i 8an elle rnått som glodde som om det aldrig sett en människa förut :S HAHAHA. Nu ska jag kirraaaaa PEACE!

Fail...

Hejsaaaan!
Fyfan vilken jävla dag.....
Har inte alls gjort mkt, Eller snart klar med klänningen, har rätt mkt kvar på bilden -.- och gjorde inte klart tekniken heller, åååååååååååååååh. Men jag gjorde fysiklabben. Redovisade inte musiken idag heller. Jag måste komma tidigare imorgon för att redovisa musiken, SO skit och klart för min klänning, dock kommer jag inte hinna det, och planerar på att inte göra det ;) Haha. Nej men nu är jah hemma och är törstig och jag vill ha cola.... PEACE!
Tack Mickis för skjutsen!

Morgondaaaaagen..

... Blir ett jävla håååå måste jag säga!
Fyfaaasiken. Ska göra någon jävla fysiklab också, som jag redan gjort vetefan, vår lärare är lite virrig måste jag säga :D Haha. ingela lalalallala ;) Även redovisa Musiken :S Jobba så jag spyr på bilden, och teknik plus jävla slöjd...... Lägga upp min klänning och sy på en rosett... Hoppas den blir bra, för orkar inte köpa en klänning. Har P.A.N.I.K över att jag inte kommer hitta en klänning :( Ajaaaaaaaaaaa. Kollat jätte mkt på denna sida: http://www.modegallerian.se/kvinna/klanningar?n=49 men grejen är att det finns typ 900 "pages" så det kommer ju ta ett tag -.- Jag ska hoppa av "The Lazy Song" Imorgon, vill inte vara med längre, gråter bara jag tänker påd et typ..... FYFAN. Jag som ville att jag och Andy skulle köra.... AJa. Skitsamma. Nej nu ska jag tagga, PEACE!

bara så att ni vet så..

  • Har jag kommit på att jag typ inte orkar göra nånting ;o därav dålig uppdatering..
  • och att min hjärna typ redan gått på sommarlov och jag pallar inte bry mig om saker längre..
  • men jag är iaf glad över att jag får behålla mitt MVG i spanska! :D Sen att en annan lärare verkligen vill sätta MVG som betyg åt mig i det ämnet! Synd bara att min hjärna inte orkar..
  • och sen tycker jag att det ska bli så jävla skönt att sluta skolan snart. Få slippa vissa människor, träffa nytt folk och bara umgås med dem man vill! folk kan verkligen vara förjävliga och så rent ut sagt p.a.t.e.t.i.s.k.a. och FALSKA rakt igenom.. synd det..

för din skull lovisa..

Eftersom lovisa tycker att det är så tråkigt att blogga själv så får jag väl ta och göra ett inlägg.. fast jag egentligen inte pallar. . .

Hela helgen va typ bajstråkig. Grät halva lördagen. Söndagen var mer najs. Träffa bästiis sen på kvällen åkte jag hem till världens bästa pojke och såg på hockeyn, fuck sverige! Kom hem typ kvart i tolv, deckade i sängen kvart över tolv typ :p
Va trött på måndagen. Hade en dålig dag och ja typ det. Satt och ritade i stort sett hela kvällen för att det är en bildläxa vi har..
Tisdag hade jag sovmorgon, asnajs! Hade en halv lektion - spanska muntliga nationella. Tyckte att det gick åt helvete men satte VG på't ändå ;) Åt lunch hos syster och glass till efterrätt. veckans bästa lunch, lugnt! Kom tillbaka till skolan och skulle ha fysik, men skolans datorer va paj så vi fick gå hem tidigare, nödvändig dag! Drog hem till älskling och va där till strax efter halv tio typ, sen fick jag skuss hem av han :) Idag va han tyvärr sjuk, stackarn.. lider med han♥ Åt iaf mat, godis och jordgubbar där :D
Idag började dagen dåligt för att jag halvt bråkade med mamma, som vägrar ge sig! Plågar mig seriöst.. Men dagen flöt på bra och jag blev klar med min balklänning idag också, så tog med mig den hem! :D Sen när jag kom hem hade vi fått brev om att vi kunde hämta min skolavslutningsklänning. Så jag ringde mamma och vi åkte och hämta den när hon kom hem! Tack mammi!!♥ Har fått visa upp mina båda klänningar för ca 8 pers ;) stolt!
Har precis duschat och det va såå skönt. Har ju tagit ur hårförlängningen nu.. Känns förjävligt men ändå skitskönt. Men guu så ful jag är! spyyyyr. Nu ska jag skriva klart om bilden. puss

My ville ha filmtips :D

- Charlie St. Cloud
- The Curious Case of Benjamin Button
- Red Riding Hood
- Inception
- Did You Hear About The Morgans
- Knight And Day
- Just Go With It
- Pirates Of The Caribbean filmerna
-  10 Thing I Hate About You
- Due Date
- Love And Other Drugs
- My Sisters Keeper
- Seven Pounds
- Green Street Holigans
- Into The Wild

Hoppas du inte sett alla... :D
Kommer inte på några fler :D
Men jag kan skaffa en kategori som heter Filmtips alá Lollooooo!
PEACE!

KKHJfkdshkdg

Tjabbaaa tjenaaaaa
SItter i mitt mörka rum och lyssnar på musiiiik.

Dagen har vart rätt så skön. Damp som vanligt på våra jävla klassråd :S Och nu kanske vi inte ens kan åka till liseberg, eller jooo.. fast aa.. skitsamma. Våra lärare är lite körda i huvudet, härligt! Aja :) På språkvalet hade jag mattenationella. Gick väl sådär ;) Haha. Sen när jag skulle käka hade jag ingen att äta med, plus att ost&skink såsen var slut till pastan :( På rasten skickade jag och Sara iväg Eddie för att köpa cola och sen hade vi SO men eftersom vi gör tal och behöver datorer och inga datorer fungerar så städade jag och Sara skåpen... Seriöst vet ni vad vi hittade i Saras skåp... :

- Tre mjukisbyxor (ett par var Tildas?)
- Ca 10 nästan tomma läskflaskor (små)
- 2 Plastmuggar
- Örhängen
- 5 pennor (Nu behöver inte sara fråga om penna tjugofyrasjuuuu)
- 3 sudd.... (samma sak där)
- OCH EN JÄVLA MASSA GRUS
- OCH EN HEL DRÖS MED PAPPAR....

Sen hade vi NO, men vi skriver tal där med och datorerna är ju sönder satt vi gick till bilden och jobbade. Arbetade typ inge, hjälpte My med att gipsa hande för att göra en figur. Sen när det skulle torka gick jag till Hanna och Leo. Han tatuerade mig och målade mina naglar med målafärg! Sen när jag inte kom till My flippade hon och kastade gipshanden på mig.... AJ! Sen traskade jag hem.

Hemma har jag inte gjort nått alls. Eller jo, börjat på mitt bildarbete! :D Men nu ska jag fortsätta :D PEACE!

Runawaylove

Tjaaaafaaaan
En äldreeee låt från käraste Bieeeebz

REGN!

Jaa, nu kan man ju verkligen säga att det regnar ute :S  JÄVLAAAAAR!!! Det öser fan ner. Tycker synd om de som åker moppe just nu ;)
Tisdag idag dåraaaa, massa musiiiiik! Haha. Men har inget att berätta faktiskt, slutade tidigare, hade ingen NO så det var skönt. Har kollat på Charlie St. Cloude idag och laddade ner Justin Biebers film ;) Nej har inge mer att säga... PEACE!

Regnigt värre... elleeeeer??

Hejsan!
Bara för att jag är hemma nu så regnar de inte längre :( Eller kom hem för typ 30 min sen :)

Dagen har vart rätt nice. Lagade grymmaste maten på Hemkunskapen :D Livskunskapen efter lunch hade ju typ alla damp. Haha, vi ska i af åka till göteborg med klassen, Liseberg över dan. Vår klass är så jävla pank. Vi har 11000 kr.... HAHA, inte mkt man kan göra med dem ;) I af, blir säkert trevligt :D Och jag är skit glad för Sara sak meeeeeeeed :D Trodde hon skulle tilL NewYork då men niiiiiiiiiiix :D Idrotten var rätt kul! treKAMP inte kant som karin sa ;) Sen fick jag skjurre hem av Leopold, bockar och bugar, och nu har jag käka lite mackor :D PEACE!

Det här 你好,我叫李安迪!betyder: Hej mitt namn är Andy Li. Utalar det såhär: Nihano waocha Andy Li! :D På kinesiska dåra :D

Bilder från Lördaaaaaag!

Söta Karin och Tildiiis!
Jag och My :)
Spanjoren Joel och kinesen Andy :)
Ekorrgooos utomhuuus
My och Andreas! Jätte söööta!
mmmm tuttar... ?

ojjjjjjjjjjjjj

Fick en order av Vendela Sofia att jag skulle bloggaaa.... OKEJDÅ :)
Helgen har vart skit nice måste jag säga :)

I Fedags så var ju jag hos pappiii. På lördagen tog vi ut MC, så körde vi en rund och stannade och käka. Sen hem igen :D Han skjutsade mig till mamma. Jag packade och fixade lite, sen drog jag till Mywuuurst och käka där. Jätte god maaat måste jag säga :)

Vi drog till Tilda och väntade typ på alla andra :) Det var jätte trevligt tycker jag i af, och Tilda förlåt för stolen... Har jätte dåligt samvete eller vafan det heter. Sen drog vi hem typ halv ett. Slagga hos Jullan.

Idag var vi på Grönan, jag julia my och tildis. Jätte trevligt det med! Men nu ska jag käka. Slänger in lite bilder senare. Har fått order från både vendela och emma ;) PEACe!

SARA SIMONS HÄLSAAAAAAAAR!!

söndag

Har haft en asbra dag idag! Började dagen med en minishopping med mammi, hann dock inte kolla så mycket för mamma skulle vidare och fira kusinen, men vi bestämde oss för att ta en annan dag och shoppa lite inför sommarn då :) Efter det pratade jag med bästiis hela bussresan hem, blev dock förvirrad över våra planer för ikväll eftersom min pojke har så svårt att bestämma sig ;p När jag kom hem åt jag och gjrode min mamma glad genom att ta hand om lite tvätt. Efter det beställde jag min skolavslutningsklänning! Får den i veckan och jag hoppas att den är perfekt! Efter det tog jag en prommis med vovven och bästiis, gick hem hit efterråt, sen drog vi vidare till en park och satt och snackade ett tag. Kom hem typ nyss. Nu ska jag göra lite skolplugg medan jag väntar på mat. Sen vid sju drar jag till pojken och är där hela kvällen. puss

mat som mat

Blir ingen lyxmiddag idag :( Ska hem till mammas kompis och äta istället. puss

dessa 100 frågor...

1. Hur gammal är du om fem år?
21 ;o

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
mig själv än så länge ;o

3. Hur lång är du?
160 cm!

4. Vilken är den senaste filmen du sett?
pirates of the caribbean

5. Vem ringde du senast?
ludwig

6. Vem ringde dig senast?
syster

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
Haha, ;)

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Både och, beror på

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
gifta

10. När såg du senast din mamma?
Imorse

11. Vilken ögonfärg har du?
Brun, gröna

12. När vaknade du i dag?
Halv elva

13. Vilken är din favoritjulsång?
Last christmas

14. Vilken är din favoritplats?
Hos älsklingen, skärgården eller utomlands nånstans i ett varmt land!

15. Vilken plats föredrar du minst?
Där det är tråkigt

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
I en lägenhet någonstans

17. Vad skrämde dig om natten som barn?
Att det skulle vara någon under sängen..

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
Några människor

19. Hur stor är din säng?
120*200

20. Har du stationär eller bärbar dator?
Både och

21. Sover du med eller utan kläder på dig?
Halvt med halvt utan

22. Hur många kuddar har du i sängen?
Fem plus en liten

23. Hur många landskap har du bott i?
ett

24. Vilka städer har du bott i?
en

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
strumpor

26. Är du social?
Oftast ja

27. Vilken är din favoritglass?
Lyxglass, nej men det beror på..

28. Vilken är din favoritefterrätt?
Hmm.. finns flera

29. Tycker du om kinamat?
det är helt okej bara man får med nötter

30. Tycker du om kaffe?
Kaffe latte eller nått liknande isf

31. Vad dricker du till frukost?
juice

32. Sover du på någon särskild sida?
Närmast väggen om jag sover med nån annars mitt i sängen

33. Kan du spela poker?
aarå

34. Tycker du om att mysa/kela?
Klart!

35. Är du en beroendemänniska?
Mjoo det är jag nog

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?
Japp, min farbrors tjej plus två andra

37. Vill du ha barn?
Ja det vill jag

38. Kan du några andra språk än svenska?
Engelska och spanska

39. Har du någonsin åkt ambulans?
nää

40. Föredrar du havet eller en bassäng?
Havet utomlands annars bassäng :)

41. Vad spenderar du helst pengar på?
det jag vill

42. Äger du dyrbara smycken?
jora

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?
Hellcats, paradise hotel

44. Kan du rulla med tungan?
japp

45. Vem är den roligaste människan du känner?
Min moster och mina kusiner, min kille, min bästiis, min syster och min pappa!

46. Sover du med gosedjur?
Nää :( men ibland med min pojke :)

47. Vad har du för ringsignal?
Den som va när jag fick mobilen

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Min dopklänning

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
tröja

50. Flirtar du mycket?
Aah ;)

51. Kan du byta olja på bilen?
Vet inte :o

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
japp

53. Vilken var den senaste boken du läste?
Nån bok i skolan

54. Läser du dagstidningen?
neish

55. Prenumererar du på någon veckotidning?
nää

56. Dansar du i bilen?
nope

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
Lugna favoriter för radion är på åt djuren :p

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
Saker till en bilduppgift

59. När var du i kyrkan senast?
På en begravning..

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?
carina, camilla, agneta för hon är min mentor, ingela, stefan

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
Tre nätter

62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?
Min pojkvän<33

63. Vad lyssnar du på just nu?
Nån låt som spelas på radion

64. Har du varit med i tidningen?
Jag tror faktiskt det, känns som det :p

65. Vad är det konstigaste du ätit?
Äter inga konstiga saker

66. Vem såg dig naken senast?
Men herreguu! :p nej men min kille kanske :p ?

67. Vad är det för färg på din tandborste?
Har två rosa, en ljusblå och en ljusgrön

68. Hur imponerar man på dig?
Är sig själv, ärlig, rolig, generös, ger komplimanger, snäll

69. Vem ringer du när du är arg/ledsen?
Syster, pojken, bästiis

70. Har du någon piercing?
Nää endast öronen

71. Din största vinst?
Vann några tävlingar när jag va mindre :p

72. Civilstånd?
I ett förhållande<3

73. Vilka hemsidor besöker du dagligen?
Facebook, olika bloggar

74. Är du fåfäng?
Jaa det är jag nog, iaf lite :)

75.  Ångrar du någonting du gjort?
Nej, livet går vidare

76. Hur gammal är din pappa?
Han är 50 unga år!

77. Vilket är ditt drömjobb?
Nånting jag tycker är kul och som man tjänar bra på!

78. Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till?
Shoppa galet och åka till flera länder

79. Vad har du haft för husdjur under ditt liv?
Katter, hund

80. Berätta tre saker som dina läsare antagligen inte vet om dig?
jag opererades som lite, jag tänker för mycket, jag har alltid för mycket förhoppningar om saker och blir lätt besviken

81. Svär du ofta?
japp

82. Sverige när det är som bäst?
Ute i skärgården en varm sommardag!

83. Kan du åka slalom?
aah

84. Vad har du ätit i dag?
Frukost, glass, riskaka

85. Vad har du för utbildning?
Grundskola bara

86. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med?
överdelen, mina ögon,

87. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med?
Ansiktet, låren, magen

88. Vilken är din bästa egenskap?
Vet inte, att jag bryr mig om andra och inte bara ser allt ifrån min sida kanske

89. Vilken är din sämsta egenskap?
oroar mig lätt, humörsvängningar

90. Nämn två historiska personer som intresserar dig?
inga

91. Saknar du något?
japp

92. Är det viktigt att fira födelsedagar?
Nej det tycker jag inte

93. Vad gör dig ledsen?
Folk som sviker

94. Vad gör dig glad?
Lycka, roliga personer

95. Har du varit gift eller förlovad?
nope

96. Vad ska du göra i helgen?
Vila, sova, äta lyxmiddag, umgås med mina vänner<33

97. Vad är det knasigaste du gjort?
Finns flera saker

98. Vad har du för laster?
Vet inte

99. Vem är din förebild?
Cameron diaz lite till utsidan

100. Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor?
Ringa mamma!


se det ifrån den ljusa sidan

Eftersom jag inte alls har någon lust att skriva nått, men ändå vill uppdatera lite, tänkte jag göra ett sånt där "test" och sen lägga upp två bilder :) Så ska bara fixa det sen kommer det upp. puss

.

Kvällen igår var riktigt jobbig. Sov i tolv timmar. Det behövdes! 
Dagen idag har också varit jobbig. Tårarna har runnit. Nu börjar det bli bättre. Men snart blir det värre igen.
Ska äta god middag med god efterrätt ikväll. Sen bara längta till morgondagen. puss

Money :-D

Ligger i sängen nu med mobilen och lyssnar på Pricetag:-D haha. Är satans jävla trött så jag har ingen aning varför jag ligger uppe och skriver. Klockan är ju dock inte så mkt än men men :p det känns som om bloggen har vart rätt tom. Eller den har vart det :p både på inlägg, men nerv bilder. Och jag tänkte andra på det i helgen:) låter inte det rätt bra? :-D haha. Men jag glömde sladden hos mamma, så bilder kommer kanske imorgon eller aa :) någon gång. Men nu slocknar mina ögon och fingrarna värker. PEACE!

Trött i hela kroppeeeeeeeeeeeen :O

.... Och vems fel kan det avra.... Tror nog att Daniel och Andy är rätt skylldiga :(

Hejsan :D
Kolalr Tv nu med pappa, det är det enda jag gör.... Näråå. Dagen ahr vart rätt okej tycker jag. Hade typ ingen svenska, gick bra på bilden, och sen lunch, drog till vivo med My sara och Julliiis. Efter det idrott, fyfaaaan vad jobbigt det var. DAniel och Andy höll i egen lektion. Någon slags blandning av styrka/fys, och flaggan. SÅ nu är jag trött i hela kroppen :D Tog sällis med Joel hem idaaaaaaag, det var ett tag sen :D Hihi, hemma gjorde jag milkshake till mig och syrran och sen kom pappi. Vi har käkat, kollat tv och aaa... inte så mkt mer :D

Imorgon så ska pappa ta ut motorcykeeeeeeeln!! Jaaa, Wiiiiee :D Fyfan vad kul. Vi ska typ vakna tidigare så vi hinner åka lite eftersom jag ska tillbaka till Huddinge för att vara med tjejerna på kvällen eller inte. Sen sover jag hos Julia :D På söndag bilre grönan med Julia, Tilda och My, tagga!! PEACE!

hej trött tjej

Skulle egentligen dra iväg ikväll, men mamma tyckte att jag skulle gå och vila och sova lite, så jag gjorde det istället.. Blev väckt vid sex då mina brorsor hade gjort tacos till mig :) Efter maten somnade jag nästan vid matbordet.. Så sjukt jävla trött. Har ont i halsen också.. Inte kul.. Btw det är femte gången jag äter tacos på tre veckor nu.. Åt det två gånger en helg, två gånger helgen efter det och nu idag med.. börjar tröttna snart..
Har gjort mig helt klar för sängen och satt på myskläder och allt. Dock ska jag inte sova, utan jag ska gå och mysa ner mig framför tvn och vänta på sms från bäästiiis! puss

Disney Channel!

Heeejsaaan! :D
Sitter och kollar på underbara disney channel... :D AHHA. Är hos faaaaaaaar nu.
Dagen har vart rätt så nice :) Orkar inte berätta, men nu ska jag sova.... är satans trött!
PEACE!

tråkigdag men som börjat suuper

Förstår inte att alla tror att man ska få otur idag bara för att det är fredagen den trettonde. Själv har min dag varit helt awesome!
Igår hade vi friluftsdag. Var rätt segt, jobbigt, halvt tråkigt men ibland lite kul :) ramlade i skogen bara när vi orienterade. Två gånger x) Första gången var fail och andra gången bara sjönk jag ihop för min kropp va så död efter att inte sovit mycket alls den natten! Kom hem typ kvart över fyra. För sent! Gjorde klart teknikuppsatsen, åt middag sen drog jag till min älskling och sov där!
Idag så tog vi sovmorgon båda två, hehe, även fast vi ställt klockan tidigt.. Ingen av oss orkade egentligen gå, men jag tvingade med han, för jag var tvungen att lämna in teknikuppsatsen och gå på bilden. Men efter bilden drog jag hem! Är fortfarande jättetrött, har lite smått ont i huvudet och har ont i halsen..
Den här veckan har gått hur segt som helst! Helgen kommer gå lika segt.. Två veckor kvar i det jobbiga helvetet. Sen är det bara chillidill! Sen sommarlov!! Galet vad jag längtar. puss

With you

Hejsan!! Ligger i sängen nu med min kära mobil och känner inte för att sova :( sov lite när jag kom hem, Hehe. Efter jag skrev förra inlägget så gjorde jag milkshake och tog en dusch och sen så drack jag milkshakeen :-D den var kall och god, mums, har skrivit på min teknik uppsats också, men har helt glömt bort eng, svenskan och bilden x) men men. Har kollat massa Bieber klipp, seriöst, kärlek to the biebs :-D haha. Imorgon är det fredag. Its friday, friday, gotta go down on friday, everybody is looking forward to the weekend :-D haha. Imorgon ska jag till pappa, sen till mamma på lördag igen, sover hos julia. Kanske något hos Tilda om jag pallar komma :) sen så söndag tror jag att vi skulle till grönalund, gratis typ för julias pappas jobb eller nått, var inte så insatt :-D bara man går gratis :-D :-D nej nu börja mina fingrar verka :o PEACE!

tjubbilooobaaa

Hejsan! Nu är jag hemma, nös nyss xd ;) Fyfaaaan vad vart med ääääär och har vart idag :O I af, på morgonen vare HLR ;) Man fick göra hjärt och lung räddning på dockor och kolla på massa filmer ;) Sen vare orientering. Det var ren totyr, tjejen med kondiiiiiiis!! Haha, sen drog jag julia my och sara till vivo, jag körde :D HIHI, fett stooolt, aa jag vet :) Efter det var vi typ ute i halvt skogen och bakade bröd och byggde kojjor. Fyfan, min Leo, Simon, Linnea och Virreees kojja blev as gryyym måste jag säga :D Haha, när vi bakat degen så skulle den jäsa så jag ahde den innanför min tröja :D Bebis i magen... :) Sen så gjorde vi bröden, Leo gjorde en ost-korv? Fast det var fett goood! :D HAHA, nej nu ska jag duscha av mig lite svett, känns som ett stort behooov just nu. Fick skjurre hem avv julius :) PEACE!

känner mig duktig idag

Lovisa det var väl ändå ingen plåga att läsa allt ;o

Åt nyss lite melon som mami köpt hem till mig :D Har hunnit duscha, skriva teknikuppsats + städat hela mitt rum! det var kaos innan.. Packade upp tre väskor som jag bara börjat packa upp ur (typ när jag behövde sakerna i den) Hittade då några saker jag trodde jag tappat bort!? Blev fett glad! Nu typ snart ska min brorsa hjälpa mig med teknikuppsatsen, sen ska jag prata med lite folk, sen får vi se vad jag gör :) sova tidigt ikväll kanske?? näää :) Men nää tror han ska hjälpa mig nu så... puss

ishfjahgj

OOoh, herregud, nu har jag plågat mig sjeälv genom att läsa Monas endlösa inlägg :D HAHA! Justin nu så finns det en person i skolan som jag verkligen inte klarar av just nu. :D HIHI.... ;) Meeeeeeeen men, tillbaka tilld et goda tiderna i af :D

Dagen var rätt chill idag, gjorde inte så mkt i skolan. Idag skjutsade jag ehm mig själv på Julias moppe, och jag kan säga såhääääääär jag ramlade............. så hennes moppe är helt pajj nu :( SKOJAAAAAAA :D HAHAHHAHA Egd :D Jag var faktiskt rätt så duktig måste jag säga. Tyckte julia med (aaa) TILDA, DU-JAG-VIVO! :D HAHA :))) Hemma har jag bara slöaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat. PEACE!

fredag, lördag, söndag, måndag, tisdag, onsdag

fredag, lördag, söndag: Har ju redan berättat lite. Men jag sov iaf hos min älskling hela helgen, myys! Ska jag lätt göra om flera gånger :) Skulle nästan vilja flytta in hos honom :$ På fredag kvällen firade jag min kompis. På lördagen duschade jag och gjorde mig iordning, mös med min pojke och på kvällen åkte vi till hans kompis för att laga tacos och ha en skojj kväll tillsammans! :D älskar oss fyra! Somnade runt fyra på söndag morgon och när jag vaknade vid elva va jag bara med min pojke, vi gjorde väl inte något speciellt, inte vad jag minns iaf :p
måndag: Det vad skola och den var väl typ helt okej :) Hade sovmorgon! Sen efter skolan satt jag och gjorde so:n som skulle in dagen efter.. Skulle jobbat massa under helgen men valde att vara med världens bästa pojke istället så.. hade världens stress i söndags kväll och hela måndagen och mådde inte sådär jättebra. 
tisdag: Fick sitta och göra om hela so:n i skolan så missade halva språket. Dagen gick fort. Satt och solade och chillade på kg på lunchen med trevligt folk. Sen va jag med pojkens klass på matten och vi lyssnade bara på musik sen drog vi ut efter halva lektionen och de spelade fotboll :p Efter skolan gick jag hem med min bästis, syster och kille, sen drog jag och pojken hem till han. Åt middag där innan jag drog på handledarkurs i 3 och en halv timme -.- snaaark. Men snälla mamma och hennes kompis stod och väntade en halv timme på mig så att jag fick skuss hem sen vid halv tio, så slapp jag vänta på bussen i en halv timme och komma hem kvart över tio :) Somnade för sent på kvällen sen, men jag skyller bara på mig själv!
onsdag: Hade mattenationella som första och det gick åt helvete, min hjärna har typ tagit sommarlov nu eller nått ;o aldrig känt såhär förut.. Chilldag idag med. På spanskan satt vi vid datan och lyssnade på musik och dansade. På lunchen drog vi upp till kg och chillade igen :) På svenskan va jag i lärarrummet och ringde ett samtal sen satt vi bara i datasalen. På fysiken hämtade jag och syster hörlurar så satt vi och lyssnade på musik medan vi jobbade, funkade faktiskt asbra! Fick mycket gjort. Sen efter skolan drog jag hem och åt. Sen tog jag en prommis med vovven och bästiis. När jag kom hem skrev jag teknikuppsatsen. Är typ klar med den. Ska be min snälla bror läsa igenom den och se om jag kan lägga till nått eller sådär :) Men nu ska jag gå upp och äta nått. För det blir ingen middag idag (inte ätit nån mat alls idag) men måste skynda nu innan mammas kompisar kommer.. puss

tur lovisa att du bloggat

För jag har varken haft tid eller lust till att blogga. Eller jo tid har jag haft kanske typ två gånger sen i fredags.. Men när jag loggat in för att skriva har jag liksom inte kunnat skriva nått?? Det har stått still i mitt huvud och jag har velat skriva men ändå inte och därför har jag skitit i det. Sen har jag inte haft så jättemycket tid heller.. Dels så är det mycket i skolan, men sen är det mycket saker som händer i mitt faktiskt underbara liv just nu! Och då känner jag inte för att lägga ner tid på bloggen och vill hålla allting utanför bloggen också så ja :) Men jag ska i ett nytt inlägg berätta kort om mina senaste dagar. puss

Mona suger på att uppdatera?? AA :D

.... Fast jag förstår henne, det är skit mkt i skolan och det är fint väder så man hinner liksom inte!

Jullan hämtade mig imorse. Tisdag idag, och det betyder ju musiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik! :D hihi, fyfan, så jävla flum på musik lektionerna :D Haha, sen hade jag och Andy audition igen, gick bättre denna gång. Hade ju två auditions idag :O Den andra gick också rätt bra ;) Fick bara lite andnöd, för sjöng och dansade samtidigt, Andy skulle sjung på vissa delar, men gjorde han det... näääääääää.... K!

Efter skolan var jag med Tildutt, vi drog till centrum, köpte melon, tom&jerry kex, och fanta exotic. Sen hem, plugga och sola hos tildutt. Sen drog jag hem vid seeeeeex :D Hemma har jag bara slöat :D PEACE!

Fanta, melon och kex :D


Tilda och jaaaag


hopp............... tröjan blåste faktiskt upp på dessa bilder :D



hihi


Varmt som satan i gatan!

Hejsan!
Sitte ri datasalen med Tilda, Mona och Z :)
Plus alla andra i klassen! Jag har ett meddelande till Sara Simons. "Jag har tappat bort våran Fysik skrivning...." Hitar den inte på dataaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!! AJa. Ska fortsätta leta. Efter skolan ska jag hem till Tilda och plugga teknik och sola med en fanta exotic :D Mums½ MYYYYYYYYYYs! Hihi. Sen ska jag tvinga mamma hämta mig :) PEACE!

Tekniska Museet :D

HAHA :D Hejsan. Sorry för dålig uppdatering!
I helgen var jag med Emmy vi solade och åkte moppen :) Var även med vendela :D Skolan idag var rätt niiice :D Det var aaaaaaas vaaarmt och skönt, så imorgon kör jag på shooorts :D hihi. Pinit, men men :D Hade nästan inga lektioner idag. Halva klassen var på tekniska museet, inte jag :D Men har sett ett klipp från det! Man får säga upp nyheter påhittade eller riktigta?? Aja, haha. Här har ni klippet! http://www.tekniskamuseet.se/1/1005.html
PEACE!

Dålig uppdatering!

Tjaa!
Dålig uppdatering :D Hehe... Men haft en mysig helg i afffffffffffffffffffff :D Hihi :D
Sitter och kollar disney Channel nu, bääääääääst!!! :D Good Luck Charlie just nu. BTW är hos min pappaaaaaaaaaa :D Chattar med Vendelaaaaaaa just nu :D HAA :) Hihi. Men men. Orkar inte skriva mer. PEACE!



heelg nu!

Fredag: Var i skolan på dagen. Höll en tennislektion för tjejerna på idrotten. Fick torka lim halva bildlektionen. Såg på film på engelskan. Drog iväg för att fira helsing på kvällen. Gick från kvb plan med en typ 3 ton tung väska till typ trehörningen.. Sov hos pojken.
Lördag: Vakna upp hos pojken. Är iofs fortfarande här och ska va här tills imorgon :) Har hunnit duscha och gjort mig halvt klar och sen bara slöat i sängen med min lilla data i knät :) Nu väntar jag på att jag ska få nått att äta, är hungrig :( Ikväll ska vi iväg och laga tacos och ha typ chill filmkväll med några :) Sover som sagt här inatt igen :) puss

Jävla So skiten är klar nu!

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeej! Har pluggat So helaaaa daaaaaaagen :O Eller näää.. Slösade bort typ 2 timmar på film (aaaa) Så blev klar för typ 50 minuter sen! Assssssssssssss skönt måste jag säga :D Herrejeeeeesus!!! Hälso uppsatsen och SO är klar nu, bara bilden.. FUCKING SVENSKAN IMORGON :O Paller inteee gör den.... jag skiter i den. Och tekniken! :D Sen typ engelska glosor och august strindberg förhör men det tar jag på sönd och kör en spring tur på det! Awsome :D
Dagen har vart okeej. Gick till skolan själv :( Började med Matte nationella, det gick sådär. Slapp i af slöjden, vilket jag är väldigt tacksam för :D Haha. Sen SO, jobbade lite, kunde jobbat mer... Sen hade vi världens hååål.. eller näää. Hade ingen engelska så käkade mat 1 timma innan typ sen åkte jag och Sara tilll Vivo på julius moppe! Sen SO igen, gjorde typ inget, var klar med allt som jag kunde göra ;) Sen på språket gjorde jag lite engelska.. Fan att jag inte gjorde allt... :( AJA.
PEACE!

Såhär såg min dag ut igår :D'



daaah

Är lite irriterad just nu. Eller lite depp. Ska dra ut ett tag, blir lite gladare förhoppningsvis. Sen blire att göra allt jävla plugg!! eftersom jag inte vill sabba helgen med massa plugg.. Så min kväll kommer bestå av PLUGG och senare dusch. hata torsdagar!

tjaao

Har helt glömt bort bloggen idag ;o Men har iaf haft en vääldigt bra dag idag! 
Min brorsa kom ner med glass till mig under kvällen också, fett snäll!
Förlåt men orkar faktiskt inte blogga idag. Allt håller på att bli bra nu, så har inte riktigt tid för bloggen just nu.. puss

ksafjskldfjlkdgj

Hejsan på er. Nu kan jag äntligen sitta vid datorn ett tag! :D Hihi. Sen ska det pluggas Engelska. Grejen är att jag inte har fått så mkt gjort :(
I af. Dagen har vart rätt nice :) Hade uppvisning med våra kulbanor idag. Vi var ju inte klara så det gick sådär. Hmm. Aja. Kom hem och bytte om. Tog en jogging tur. Till stuvsta typ runt lite, vetefan vart jag var,s en hem igen :D Hihi. typ död när jag kom hem :D Tog en dusch. Började renskriva SO skiten, sen somnade jag -.- Sen vaknade jag av att min låtsas bror inte kom in för han hade inga nycklar xd Haha. Sen lagade jag mat och satt och umgicks lite med min syrra och låtsas brooooscha. Käka, och plugga lite :D Nu är jag häääääääär! PEACE!

Fan vad bra remixen äääääääääääär!!! Love it :D hehe.... vet feeet med seg (aaaaa)
Men har faktiskt lyssnat på orginaleeeeeeeet för jätte länge sennnnnn... Om ni ville veta :D

Media rummet!

Nu sitter jag Leo och Mickis i mediarummet :D Haha. Jag tror man är här inne om man behlver någon extra hjälp men Leo säger att man gör typ  filmer eller videos här inne... Det tror jag inte på!

Jag är jätte hungrig, tänkte kolla facebook, som jag däremot hatar. Det är beroendee framkallande och väldigt tråkigt :( Men men! Alla komemr in på youtube förutom jag :( Vill också in. Vet ni vad det är för lunch idaaaaaaaaag :O Fisk Buffé !!! :O :( Jag vill till Vivo men får se hur det bliiiiiiiiiiiiiiiir :D Hihi. Nej nu ska jag in på faceboooooook (aaaa) Lyssna på Veronica är inte dumt heller, PEACE!

Godmorgon, och det är Onsdaaaaag!

Tja! En dag närmare helgen :D Tre dagar kvar!
I af, tänkte skriva lite nu för kommer inte hinna skriva förrens ikväll. Dirr efter skolan drar jag hem och sen tar jag en spring runda! Hurtigt va?? :D Sen så hem, duscha och plugga Bild, Eng och Sv! Kul vaaaaa??? Och Teknik om jag hinner ;) Men jag ska  nog börja med att ta mig till skolan. Så vi hörs senare. Kanske hinner blogga på svenengeslakn! PEACE!

Skulle inte banga på sommaaaar!!! Bild från Weheratit.com


tisdags kvällen

Stressade till bussen vid sju :) Lagade middagen ikväll också! mamma borde va stolt! Va ju som sagt hos älskling hela kvällen och guu vad snäll han ee mot mig, bara för att jag ville ha pringles härom dan köpte han dett till mig idag! :D Hade det myys som vanligt och drog hem vid kvart i tio kanske?? :) Han följde såklart med mig nästan hela vägen hem, stackarn frös för min skull :( Kom hem runt kvart över tio :) Nu ska jag göra mig klar för sängen. Smsa. Tänka. Träna. Sova! puss

Rolig Pluggdaaaaaag :D

Hejsan! Har haft en hyyyyfsat niceeee dag. Är bara rätt så stressad över min och Annas kulbana :O Aja. Musik idaaaaaaaaaag :D Hihihihi. Jag och Andy tränade på vår låt som vi ska sjungaaaaaa :S Haha, fyfan vad kul! Så jävla flum... I af :D Sista lektionen så hade vi Teknik. P.A.N.I.K säger jag ju bara. Fyfan. Aja.... HAHA. Plus att jag var tvungen att gå tidigare, stackars Anna :( Jag Andy Vendela och Simon satt uppe i korridoren och sjöng :D Hihi. Andy hade med sig sin gitarr :D Sen hade jag och Andy Adution till Vårsoarén.... Kan ju säga såhär att vi skämde ut oss totalt... Dom tyckte det var bra, men vi var inte alls nöjda. Vi ska göra om den nästa Tisdag :D Haha. F.A.I.L!

Sen gick jag ner till Tekniken. Kunde inte jobba över. Var tvungen att jobba SO. Så Anna jobbade över ett tag ensam:S tackare :( Jag och Vendela drog hem till Anton. Pluggade! Det gick ju skit bra! Kände verkligen att jag hade det :D Haha. Så nu är hela SO häftet klart.  Nu äre bara fördjupningen kvar :S Men men, det är skönt :) Nu är jag hemma. Ska så nått att dricka eller käka lite melon :D Det lockar :D PEACE!

"livet leker och vi bah steker"

Började 10.20 med en spansk film! Lunch en timme fast tog ännu längre lunch. Kom försent till matten. Efter det teknik, kom försent dit med :) Satt och gjorde ingenting i typ en halv timme sen drog jag hem. Åkte bussen hem med älskling, fast han till sig då och jag till mig ;p Ska dit ikväll istället :) Fett myys när det regnar ute och det är lite smått kallt och bara få mysa galet! :)
Nu --> på med myskläder!
Sen --> plugg + sms ;)
Senare --> middag
Ikväll --> hem till älskling
Ha en bra dag! puss

döööööööööör <3 Cheeecka ögoneeeeen på båda


inte okej

Det suger att det är så mycket skolskit just nu. Jag vet att jag måste göra det och jag vet att för varje dag jag väntar med att göra det ju mer får jag att göra senare. För det måste göras. Ändå så gör jag det inte.. Varför är det så svårt att bara göra det och sen är man klar?? Varför väntar man alltid?? Varför tänker man hela tiden att men jag har mer tid, jag kan göra det sen?? ogilla!!
Sen en annan sak jag ogillar är att nu när man bara kan lyssna 10 timmar på spotify måste jag tänka på att stänga av min spotify när jag inte sitter vid datan. Jag har alltid min spotify på även om jag inte är hemma. Är min data på är min spotify på. Som typ nyss åt jag och efter det duschade jag och då lät jag spotify gå.. en ren vana helt enkelt.

Veronica Maggio......... Fyfaaaaaan vad kungliggggggg


22e bilden: En (tre*) bild på en tid du saknar.

Helt bortglömd greeej som vi skulle göra, kommer du ihgå det Mona xd skitsamma :D
Innebandyn!

you make me happy

Mådde dåligt hela dagen igår. Men på kvällen drog jag hem till världens bästa pojke och sov där också. Vi firar en månad idag! Jag älskar Han så sjukt jävla mycket! Oavsett vad. Med han är jag lycklig♥
Vi somnade runt fyra igår och vaknade vid elva :) Myste, åt frukost och myste ännu mer :) Sen fick jag se han spela lite också x) Hans mamma och bror kom och hämtade oss lite efter tre. Sen skussade vi hans bror till hans jobb sen skussade de hem mig, snällt! När jag kom hem så hälsade jag på min moster som va här och hon tyckte mitt hår va suuperfint! Sen åt jag lite och efter det tog jag en promenad med hunden. Skönt att få komma ut plus att jag fick tänka igenom vissa saker då. Nu ska jag duscha (är så ofräsch som man kan bli) Sen blire lite skolplugg. Btw har haft studiedag idag för er som inte fatta eller redan visste det ;) puss

DUktig cheeeeeey!

Hejsan!
Nu plingade det på dörren :O HAHAH!
Skitsamma :D (Danne är ju fan störd)
Har känt mig rätt duktig idag :D Pluggat SO och vart ute och joggat :D 4 km :) erkäääännn?? :D Jogging varannandag dåra? :D Hihi, känner mig skit taggad! Plus att jag har bra koll på mitt skolarbete. Det är skit mkt men jag vet hur och när jag ska göra det. Hälso uppsatsen är jag klar med så det är skönt. Snart SO med. På Onsdag ska jag göra bild, svenska och eng. Resten av dagarna ska jag skriva Teknik uppsats och jobba SO ända fram tills vecka 19. SO ska in på fredag så då börjar jag med extra bild uppgiften :)  Yes... Tänkte om ni ville veta! Men håller med Vendis, det är skiiiit mkt i skolaaaaaaaan :O :( Aja, ska kolla på bilderna från valborg igen :D Synd att alla bilder som är helt okey på en själv kan man itne lägga upp :( PEACE!


Jag och Hannah.. En bild i af.. Klippte bort Emmy för hon har förbjudut mig att lägga in bilder på henne utan att hon accepterat och kollat på bilden... Man vet hur det slutade förra gången. Hon fick damp och jag slog ner henne.. Skoja :D



Milkshake!

Tjääääääänare!
Idag kom min syrra hem från Milano. Så har nyss gjort en mango/banan milkshake till oss. Men nu drog hon för att snacka med sina vänner :( Kul. Här försöker man vara social och snäll mot sin syster så kan hon inte ens stanna och prata :O Kvällen har spenderats till att Kolla Knight & Day sen Just Go With It. Båda filmerna var skit bra! Rekomenderas! Sitter i köket nu. Orkar inte sitta i mitt rum. Känns som värsta depp mooooode, har haft för mina gardiner också så det var ju helt svaaarrt :O Haha. Så aah, fick lite panik och gjorde milkshake :D Snackade även med Andy och Alex, fast inte så längeeeeeeeeee, Andy-Pandy skulle käka ;) Imorgon äre Studiedag, och då menar jag också STUDIEdag. Måste plugga arshlet av mig.. :S PEACE!
Fyfan vad grymt bra han är! (Jag vet gammal video, men Anton och jag diskuterade om han och Ulrik)

Knight And Day Traoler. Haha, fyfan vad skön filmen är :D
Just Go With It... Ocksåå härlig fiiiiiiilm! :D

hgfdsdf

Sitter och snackar med två fula killar på Skype...
Andy Li och Alexander Severin.... :D

1 maj 2011

gillar att det va först nu nyss som jag kunde äta nått och
att jag borstar tänderna vid halv tre x)
ogillar att mina planer för valborg ändrades tre-fyra ggr och att jag fick panik hitta några att va med. men tillslut blev det ändå rätt najs, trevliga människor! :) fast det blev ju dock inte riktigt som vi tänk oss..
men jag och några ska ta igen allt om två helger och om fyra helger ;) läängtar.

sidfjgofgkjdsö

Heeeeeeeeeeeeeeeeej!
Sorry för dålig uppdatering, men har haft fullt upp!
Emmy och jag kom tillbaka till huddinge rätt tidigt, typ runt två kanske. Vi köpte, chips, grill och ketchup :D Sen hem. Tog en promis och sen gjorde vi oss i ordning drog till Hannah typ sex. Köpte batterier på vägen. Väl hemma hos Hannah drog vi till någon skog. HAHA. Herregud, det avr as kul i skogen, men fett patetiskt xd Klockan halv elva drog vi till en i vår pararell klass och hade trevligt :) Kom hem runt ett och däckade i sängen, dirr ;) Vaknade fucking 20 över sju idag, käka frulle, hänka med emmy till tåget och sen hem och nu har jag bara haft ont i huvudet, tänkte kanske sätta på en film fast får se. PEACE!

PrintScreen BIlder från videos :D


En katt


En katt och jaag



RSS 2.0