Förkylning på G

Jag är så jääääääääääävla förkyld nu, helt seriöst. Det är sjukt, mår inte bra... :( Kanske sjuk anmäler mig imorgon får se. Det ända som hindrar mig är att vara hemma själv och man blir så jävla mkt segare när man är hemma. Men om det inte är på bättringsvägen så stannar jag nog hemma, får se hur det blir. Ska ta tempen på mig själv också. Det var väll bara det jag ville säga, nu ska jag tamefaaaan gå och lägga mig. PEACE!

godnatt

Måste bara säga några saker innan jag säger godnatt. För det första hatar jag min data. Den är feettt seg och vissa sidor funkar inte att gå in på ibland. Sjuukt irriterande! Sen för det andra kära läsare så är det så att jag skrev ju att jag skulle städa, men skippar det idag. igen. Så nu vet ni.

Nej, ska inte tråka ut er mer. Nu ska jag stänga av den här skiten, som tar upp allt för mycket tid i mitt liv, men som jag ändå aldrig skulle klara mig utan, hihi.
mamma kom nyss in i mitt rum. tror ni hon blev glad? svar nej. måste städa imorgon! nej men så arg blev hon faktiskt inte för jag förklarade hur läget var, så började vi prata annat ;)
puss

heej

Såå nu kan jag blogga igen :D
Måste bara säga att lovisis du ee för sköön asså, haha gullunge! Hon har ju då bjudit på underhållningen här ikväll iaf :)

Men aah. Jag drog ju som sagt iväg för att dansa tidigare idag. Bussen var 20 minuter försenad -.- När bussen äntligen kom var martina på bussen haha! Föresten det sägs att det spökar på huset där vi var och dansa, fett äckligt! Och det ryckte typ i dörren, haha. Ja, jag är lättskrämd. Nej, men så läskigt var det inte. Det var ju några som spelade några rum därifrån så :) Vid typ 18.10 drog jag hem igen och åt. Sen duscha jag och sedan kolla jag på ph! :D
Nu ska jag städa och fixa en adventljusstake i mitt fönster (seeg jag vet, men vi renoverar så vi kommer inte ha någotjulpynt alls i år, men nu skulle vi tydligen ha advent sakerna framme iaf). Sen måste jag plugga lite spanska, eftersom jag inte kommer hinna det imorgon typ ;o Sen ska jag.. Haha tror inte ens att jag behöver säga vad jag ska göra sen. Alla vet redan :)
puss


bjuder på en bild då jag och sara skulle baka på ett lite annourlunda sätt ;)


och gammal bild på mig och helsing

glömde ta bilder idag, så ni får stå ut med gamla tråkiga. lovisa har ändå bjudit på tre filmer idag så :) hmm.. ska kanske ta och kolla igenom alla mina filmer ;).. nått åå fundera på :)


paradise hotel nu

förlåt men hinner inte blogga nått nu, vilket jag hade hoppats på. så skriver efter paradise hotel ist :)
puss

Kim fucking Novak - Badade Aldrig i Genesarets Sjö

Sitter hemma nu, lyssnar på Kim Novak och kollar runt lite på bloggar, där är rätt behagligt må jag säga.
Dagen rullade på idag, Kemi lektionen var skoj, jag och Ludde asså, shit vi är värsta teamet! Om jag bara kunde lägga ut en video på när vi knasar oss, men vet ni vad... min ipod har tyvärr dawmp så det funkt inte ;) Haha FUNKT inte, Olle Hedberg ;)Seriöst, när vi skulle höra på när Gösta (vår SYVO eller vad det heter) skulle prata om Gymnasier och linjer och sånt skit så fick man typ lite hets på han..... höll ju typ på att nomna, det tog typ en timma...... Jaja, nu ska jag inte prata mer, känner att jag tråkar ut er lite, JAJAJAJAJA, PEACE!

Videos !

Vendela Henriksson och Jag (även min kusin som inte är med på videon)
kör lite charader hemma hos min fader (i min farmors stuga) sommaren
2008 ! Riktigt jävla kul, saknar dig Vendela!


Jag Dansar till Nobodys perfec't, jag har ytterst fina byxor på mig som 
min kompis Emmy (som vi var hos) har sytt! Jätte sköna var dom!


Ellen och jag dansar till Rock That Body men jag bytte låt!

jag är lika hungrig som katten bredvid mig

Det är sjuukt kallt ute kan jag säga, för er som inte redan visste det ;)
Har varit i skolan idag, mycket roligare dag idag än vad det var igår iaf :)
När jag skulle kolla på film igår funkade inte fjärren, så smsa min brorsa och bad han komma in med nya batterier (a) mobilen är en smart uppfinning tycker jag :p
Hinner inte blogga mer nu. Har en hungrig katt bredvid mig, som är riktigt jobbig och går i på tangentbordet när jag försöker skriva -.- så ska ge mat till henne och mig själv, sen ska jag dra iväg igen. Ska iväg och dansa faktiskt. Och nej inte par dans haha. Sen när jag kommer hem ska jag duscha, äta och sen blire paradise hotel :D:D Men bloggar mer ikväll och llovisis bloggar nog :) Kul med nya läsare, hoppas ni stannar.
puss

Paradise Hotel

Hallå där!
Igår kväll började jag kolla på Paradise Hotel, det var ju kul så jag ska ta och kolla från början på tv6.se!
Haha, igår kväll hände inte mkt annat kan jag säga er, tror jag håller på att bli lite förkyld...... suck -,-
Det suger! Nu ska jag snart dra till skolan. Jag vaknade för typ 20 min sen och fråga mig inte varför jag sitter här när jag inte ens ätit frulle..... smart drag där Lolloooooooo!!!
PEACE!

sovdags

Paradise hotel gick som vanligt och herregud vad mycket drama det är nu.. :D
Ska ta något att äta typ, sen göra mig klar för sängen, eller hur man nu säger (misstolka ej!) Nej, men ska iaf byta om och sånt där liksom. Borde egentligen städa mitt rum, men det är sjukt tråkigt och jag pallar seriöst inte. Förlåt mamma. Förlåt. Haha och förlåt till mig själv ju ;o
Nej, men är astrött, törstig och hungrig. Så ska äta och dricka nått sen blire sängen för min del. Och ja, jag är seg så nej jag ska inte gå och lägga mig Nu. Ni som känner mig, vet att när jag säger att jag ska gå och lägga mig, händer det efter typ någon timme eller nått (fast det egenligen bör ta 5 minuter) men ja jag är seg och nej jag vet inte vad jag gör som tar så låång tid. Men när jag väl ligger i sängen, typ runt tio, halv elva kanske?? Ska jag iaf kolla på film och smsa som vanligt innan det blir sovdags. Beroende eller vad. Ja, det är sjukt. Iaf att vara smsberoende. Film kollar jag på bara för att varva ner, som min pappa alltid sa till mig förut xd och för att lättare blir trött och somna fortare :) så nu vet ni vad jag ska göra ikväll. Godnatt och sov gott!
puss

jag som tyckte skolan var rolig förut

Sov faktiskt hela natten till idag! Asskönt verkligen. Fast va grymt trött på morgonen, så brukar det inte va. Riktigt jobbigt. Funderade Nästan på att sova vidare och skita i sminket och be mamma om skuss, men gick upp vanlig tid iaf :p
Idag i skolan var det rätt tråkigt tycker jag. Gillar inte måndagar, eller gjorde förut, men jag gör det inte längre. Blir bara besviken och svartsjuk i skolan nu för tiden :p usch på det!
Städade inte mitt rum igår som jag lovat mamma i typ en vecka nu.. men jag hann inte :( och liksom går hon inte in i mitt rum så slipper hon ju se hur stökigt det ser ut och problemet är löst! :D Haha fett smart ju. Eller inte.
Ska kolla på paradise hotel om en halv timme typ, men fick sms nyss om att det va nått cp med det, så måste checka att det verkligen går 19.30 som vanligt. Vad fan gör man annars en sån här kväll. Ph är liksom kvällens höjdpunkt?! :p Efter det ska jag städa -.-
puss

I'm the only girl in the world

Har massa skriv inlämnings uppgifter som jag måste ta tag i snart, får bli imorgon. Glömde allt i skolan, det känns ju bra! Slutade runt halv fyra nått sånt, har bara suttit och kollat på AnaGina Show på svtplay sen jag kom hem! Hon är så jäklans ruuuulig. Seriöst, om ni har tråkigt någon gång, titta på hennes show eller hennes klipp på youtube! Nu ska jag snart göra nått vettigt..... som tex.... jag vet inte vad. Kanske lyssna på Kim Novak, måste ju snart börja skriva en recension om den..... suuuuuuck!
PEACE!

Svar på en fråga:

Anonym om söndag kväll:
frågestund?
svar - eftersom det inte alls är så många som läser bloggen
och den är ny startad så ska vi nog vänta med det, men
klart kan vi ha det någon gång när vi fått igång bloggen lite
mer ! :)

söndag kväll

Tjenis penis :)
Va ute med syster, träffa på lovisa och vendela på vägen trevligt trevligt :p Va ute och snacka lite, gick in till till syster, fortsatte snacka, gick hem till mig, hämtade älvira, mötte lovisa, jag och lovisa gick till parken. Vi åkte på skorna i en backe, lekte i snön, gjorde snöänglar (och ja vi går i nian) Haha. Men ja, hade även en trevlig pratstund som vanligt ;)
Har fixat lite bilder och kollat på tv under kvällen. Ska snart duscha sen städa mitt rum, lovade mamma det nämligen. Imorgon är det skola. halvkul sådär faktiskt. Brukar faktiskt se fram emot det, men inte just nu. Hörs imorgon igen. puss och godnatt






några bilder ifrån promenaden med älvira och lovisis :)

hanging around

Barabim barabom, hastla baby! Yeee, man...
Hmmm, vilken låt kan det vara....? GISSA :)
Sitter inne nu, tog bort mina gamla inlägg, det kändes inte riktigt rätt. Men nu ska jag så summera min lilla helg dåra. Eller från igår till idag, hahaha. Igår var ju trevligt, jag Vendela och Ellen tog en promenix i Nykvarn, (japp vi var i nykvarn). Men det blev så jädrans kallt så vi pallrade oss in till värmen. Satt framför kakelugnen och kolla tv med popcorn! Myyyyys var det. Imorse satt jag och Vendela lite vid datorn och åt världens godaste frulle! Philadelphia med typ luft torkad skinka på rostad macka! Medan Ellen kollade på tv. Sen skjussade min pappsi oss hela vägen till Huddinge, det var mkt hyggligt! Vid kanske 18 mötte jag Monisen ute med Älvis, haha. Vi pratade, åkte UGGS, haha Mona duuu fattar vad jag menar eller hur ???????!!!! Nu sitter jag här med min jäkla novell och lovade Inggut att den skulle vara klar imorgon, får se hur det blir med det........
PEACE!


Jag och mamma tyckte det var lite töntigt med röda ljusstakar
så vi körde på fiiiiina vita tröd/granar. Har inte bild på granarna.





min mamma sa att jag såg ut som en pepparkaka

Mår mycket bättre nu! Så ska ta på mig hela paketet med kläder och sedan dra ut i snön och träffa syster :D puss

SNÖÖ

Godmorgon!
Somnade pinsamt tidigt igår, men det var asskönt! Vaknade som vanligt mitt i natten, sen tidigt på morgonen, sen vid typ åtta. Gick upp vid nio tror jag det va. Har ätit fett mycket till frukost, stolt! Jag som aldrig brukar äta nått annars :p Sen har jag bara kollat massa gymnasium, hittar fan inget roligt. Visst det finns flera bra, men jag vill inte direkt ha tråkigt i skolan i tre år -.- 
Men nu har jag typ bestämt mig. Jag vet att det är tidigt, men jag började kolla för aslänge sen och har kollat typ allt! Det finns bara tre stycken som jag skulle kunna gå så ja, då har jag ju typ bestämt mig redan :p
Nog om gymnasium. Har ont i magen och mår inge vidare. Ska göra lite spanska och matte och sen slänga mig i soffan och kolla på nått intressant. Btw, det har kommit fett mycket snö under natten, eller iaf på vissa ställen och det gillar jag! :D puss






såhär ser det ut utanför mitt fönster

frågor o svar

Är du kär? nej
Är du en sportfåne? nää
Är du röksugen? blää
Är du rik? tvärtom
Är du fattig? japp
Är du trött? aah
Är du shoppingsugen? jaa
Är du töntig? så töntig man kan bli
Är du ressugen? alltid
Är du skolsugen? ja faktiskt
Är du irriterad? lite
Är du festivalsugen? njaa
Är du alkholsugen? inte just nu
Är du saknad av nån? ja

 

Kan man vara vän med sitt ex? jag trodde det, men hade tydligen fel
Har du rökt: nej
Har du snusat: nej
Har du druckit: ja
Har du haft sex: -
Har du gjort något mer än strul: svar – ja.
Skulle du säga nej till sex idag? beror på vem som frågar 
Hur ska en kille vara/se ut i dina ögon: Ärlig!
Finaste komplimang du fått: har fått många fina komplimanger :)
Har du sårat en kille riktigt ordentligt någon gång: hoppas inte
Har du blivit sårad av en kille riktigt ordentligt någon gång: ja,
Någonting jag tycker om med mig själv: att jag är mig själv 
Någonting jag inte tycker om med mig själv: blir lätt svartsjuk eller avundsjuk
Bästa känslan: kärlek, helt klart!
Värsta känslan: svek
Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: mina ögon
Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: benen, magen och håret, bland annat
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? nej

 

Bästa åldern? ingen aning har inte varit alla åldrar man kan va, men livet va lättare när man var mindre iaf
Hur sminkar du dig? mascara, rouge, eyeliner, foundation
När stal du senast något? ointressant
Vad sa du senast till vem? nej förlåt jag glömde
Vem fick du senast sms från och vad stod det? Yes:p haha:)<333
Har du sagt "jag älskar dig" till någon idag? nej
Vad drack du senast? cider
Håller du det städat? nej
Är du blyg? ibland
Vad gör dig lycklig? äkta vänner, roliga personer, kärlek, lycka, "överraskningar"
Tänker du nånsin pierca/tatuera dig? absolut! tre tatueringar och en eller två piercingar vad jag vet just nu
Hur många barn vill du ha? tre
Har du busringt någon gång? hihi aaah

 


blää

Nu ger jag fan upp!
Sjukt trött och har försökt med en tillfällig design på bloggen men antingen så vill gud straffa mig på nått sätt genom att inte få det att funka eller så är det min dator som hackat upp sig igen -.-
jag.ger.iaf.upp.nu.

Är, som jag skrev tidigare, sjukt trött. Vad har hänt med mig egentligen? Känns typ som om jag drömmer hela tiden, som att tiden går sjukt segt och att jag lever i typ en annan värld. Asså det går inte åå förklara men sjukt är det iaf :s Och jobbigt! Pallar inte skriva mer, kände att det här bara blev negativt. Ska leta reda på ett s.k. "bloggtest" som jag kan fördriva tiden med och så får ni veta lite mer om mig ;)

all i need is you

Tjeeeeeeeenare!
Sitter i mitt rum nu, har fått en ny lampa av mammsiii! Vi var inte på gymnasiemässan idag, blev bara inte så. Vi åkte till Heron City ist och checkade lite jackor och lite julprydnader. Mer har jag inte gjort, har bara tagit det lugnt, druckit julmust och ätit lussebullar. Nu ska jag snart till nykvarn på någon jädrans fest, kommer väll bli ganska kul iaf, hoppas jag, får iaf träffa Kevin ;d Haha, PEACE!

(Jag får väll ta tag i designen någon dag,
eller Mona om vi gör det på Söndag kväll????
Kan vju vara en idé)


Här är en bild på Monas hund Älvira, jätte söööööööööööt!!!!
Snodd från Monas FaceBoooooooook :)

home sweet home

Sådär då var man hemma igen då!
Var först på gymnasiemässan, då jag träffade z och alexandra :D Sen fikade jag sen drog jag och mina kära föräldrar och köpte lite saker till renoveringen av övervåningen, bl.a. golv (ja, jag tkr sånt ee kul). Men när vi skulle köpa golvet vi bestämt oss för, fanns det inte kvar! Jag blev sur och gick och sa massa fula saker och kommenterade en massa :p men sen hittade vi ett typ likadant golv. Så det blir nog bra tillslut iaf :)

Igår vad jag ju och firade lysell, supertrevligt! Sjöng singstar, åt mat och glass. Åkte hem tidigast av alla för att mamma va ute och åkte så då kom hon åå hämta mig, va ändå sjukt trött så det gjorde inte såå jättemycket :p Somnade rätt tidigt och vakna mitt i natten som vanligt dåra.
Har inge mer åå skriva nu. Försökte fixa designen lite men det funka typ inte så som jag ville, ska prata lite med lovisis eller så får hon helt enkelt ta och fixa hela alltet ;)

några bilder från igår - fler hittar ni här: http://www.facebook.com/album.php?aid=2101367&id=1350411629&page=2
Puss

gymnasiemässan.igen

Tjaaa!
Ska göra mig klar för att åka till gymnasiemässan igen.. Börjar tveka på vad jag ska välja nu, va nästan helt säker förut men njaa. Tur att jag ska dit nu igen och med mamma! Haha.
Jag tänkte testa lite olika saker med designen senare idag, men den kommer vara låånt ifrån klar. 
Skriver mer om dagen/kväller igår senare, har inte tid nu. Puss

sdlkgjewkmw

Tjolahopp!
Nu sitter jag och skriver min Novell, haha. Den suger bajs kan jag ju då säga! Vi var ju då på Gymnasiemässan i Älvsjö idag. Det var intressant, eller ? Haha, det var som att vara på en marknad utomlands. Om man kollade på deras skylt så trodde dom: " Åååh, den där tjejen verkar intresserad", då kommer dom rakt upp i ansiktet och ba:
"Tjenare, vad gillar ni att göra på fritiden, eller vilken linje har ni funderat över" eller nått liknande. Träffade även
en del från min gamla klass som också var där! Jag är jäkligt sugen på Östra assååå, eller KunskapsGymnasiet i Globen... hmm får funnta mer asså! Idag fyller även min mor år! GRATTIS MAMMSIII!!!
PEACE!

ps. Det kommer komma roligare inlägg
och bilder och allt sån där när vi har snyggare
header och design och sånt skiiiiiiiit!

torsdag

Hej!
Sitter här ny duschad och fräsch i blött och snart lockigt hår, riktigt sexiigt! Not. Tack och lov att det finns plattång här i världen! Skulle seriöst typ dö annars, hatar när mitt hår inte håller sig platt. Har till och med gått hem från skolan då jag inte "trivts" med mitt hår. Haha.

Jaja, har varit på gymnasiemässan idag. Finns sjukt många gymnasium att välja på asså. Vet typ vad jag vill gå, men ändå inte..
Jag längtar tills jag börjar gymnasiet, för då har man liksom oftast bara de ämnen man vill, men samtidigt kmr jag sakna källbrink sjuukt mycket asså!.. :(
Är glad över att jag bytte dit, för mitt liv förändrades rätt mkt under min tid i åttan, på ett bra sätt asså och sen har jag träffat många nya människor där och alla ee så snälla på nått sätt! Alla nior i källbrink ta åt er!
Nää det här blev för känsligt och för vuxet nu asså.
För långt och för tråkigt inlägg.. måste börja ta mer bilder jag vet.
Paradise hotel börjar typ nu, så heejdå :) puss

andra inlägget

Tjennnna!
Som ni ser och läst om ni läste Monas inlägg så ser ni att vi har skaffat oss en blogg.
Det är ju ganska trevligt. Som sagt så tröttnade vi på den gamla och tog bort den.
Nu har jag kommit på eller, jag kom inte på det nu men jag tänkte om vi skulle tröttna
igen så äre ju bara att sätta lösenord på så ingen kan se, så  låtsas man att den inte finns!
PEACE!


ps. Ganska fin design vi har nu vaaa, vaa, vaaaa ??
Haha, de ska vi fixaaaaa!!!!

första inlägget

hola amigos! :)
jag och lovisa hade en blogg förut också, men vi tog bort den eftersom ingen av oss bloggade särskillt mycket i slutet och ja det blev bara tråkigt att ha en då. men nu har vi båda insett att vi faktiskt saknat bloggen lite, så nu skaffa vi en ny :D bra va? vet att du gillar't. men vi måste bara fixa lite med designen och sånt där, när vi gör det vet jag inte. men ja, bara så att ni vet, vi kommer börja blogga igen :) puss på er

RSS 2.0